שחיה צורנית - יופה וגלושקוב

cscan

New member
עזבו את הצחוקים רגע. אנחנו באמת רוצים להבין

ולדעת, למה הפסילה של השייטות שלנו ושל אליס בג'ודו נבעה מאנטישמיות? ברצינות.

JonJon9

New member
אני ממש לא חושב ככה

לא היינו מספיק טובים. אין מה לעשות, נשתפר בפעם הבאה.

cscan

New member
השאלה הופנתה למי שטוען שזה מה שהיה

אני רוצה לדעת על סמך מה הוא קובע קביעה כ"כ חותכת.
השאלה היא רצינית, הבעיה היא שהטיעון לא יהיה רציני.

אריאל5

New member
נשאלה השאלה ואענה

דבר ראשון לא אמרתי שכל השופטים אנטימשים אבל כמובן שיש אנטישמיות בעולם וזה נמצא גם בספורט. לגבי אליס שלזינגר לטעון שיעל ארד לא הייתה מרוכזת זו טענה מאוד שטחית אני לא מבין גדול בג'ודו אבל בסוף הקרב של שלזינגר שתיהן תקפו באותה מידה בתחילת הקרב אליס יותר כלומר לא הגיעו יותר אזהרות לאליס מאשר למתמודדת שלה. לגבי השייטות כנראה אנחנו קיבלנו דיווח ממקור שונה אני שמעתי בפירוש שהם טענו שהפסילה לא מוצדקת הביאו הוכחות והשופטים אמרו שאילו לא הוכחות מספיקות. לא אמרתי שכל השופטים הם אנטישמיים. אבל בודאי שיש כאילו ובשני תחומים אילו זה בלט.לכן בקשר לשאלה היכן צריך להשקיע אז לדעתיבעיקר באלטלטיקה ובשחיה כי שם זה פחות נתון לשיקולים סוביקטיביים.

BentzWatchJudo

New member
אני אתייחס רק לאליס שלזינגר

האמן לי שיעל ארד טעתה פה. היא אפילו שכחה שמדובר בניקוד זהב. במקרה זה אין לי טענות ליעל. ג'ודו יכול להיות מאד מבלבל במיוחד ביום שידורים כל כך ארוך.
האמן לי שאם אני אומר שהגיע עונש שני לאליס זה לא מתוך שטחיות (ואני אומר זאת בצער רב הלוואי והייתי יכול לומר שלא הגיע לה עונש).
אני עוקב שנה וחצי אחרי הג'ודו הישראלי (אתה יכול לראות בערוץ יוטיוב שבחתימה שלי) וראיתי הרבה קרבות והרבה מצבים כאלה שבהם חולקו עונשים גם לטובת ישראלים וגם נגד ישראלים וגם כשלא היו כלל ישראלים.
בנוסף אף אחד בקהילת הג'ודו הישראלי לא טען לקיפוח כולל אליס והמאמן שלה פבל מוסין.
אז הטענה שלי ממש לא שטחית.

לילה טוב

cscan

New member
יש גם גזענות נגד שחורים, הומואים, מוסלמים

וכו', אז מה? זה אומר שכל טעות שיפוט (מה שאפילו לא קרה במקרה של הספורטאים שלנו) והגשת ערעור לא מוצדק נגד ספורטאי שחור/מוסלמי/הומו וכו' נעשים ממניעים גזעניים?!
נו באמת...
אני ראיתי את הקרב של אליס כמה פעמים, ועוד לפני שהיא קיבלה את הפנלטי השני, היתה לי הרגשה שהיא הולכת להיפסל. היא פשוט היתה מאוד פסיבית בקרב.
בפעם השנייה, השייטות הודו שעשו טעות גבולית שיכולה לפסול אותן. יום לאחר מכן דווח שהן ישבו לבחון את תצלומי הGPS כדי למצוא פרצה שיכולה להוות עילה לערעור, הן מצאו משהו, אבל כנראה שהחוקה (ופה אני לא מתמצא) לא מכירה בעירעורים על סמך GPS.

BentzWatchJudo

New member
אתה צודק בקשר ל- GPS בשייט

לא הסכימו לפתוח את הערעור על סמך הטכונולגיה. ממש לא קשור לדת של ורד וגילי.

RoieS316

New member
אני בכלל רוצה להבין דבר אחר

איך לעזאזל הצלחנו ב 20 השנים האחרונות לזכות ב 7 מדליות, אם כולם אנטישמים.
זה מעניין יותר מהכישלונות שלנו.

ואם נלך יותר רחוק, אם גם באירוביזיון אנטישמים כולם, אז איך זה שזכינו בתחרות המיותרת הזו 3 פעמים?

aaa123

Member
זה די פשוט

קודם כל שזכינו במדליות שהן לא מזהב אז זה שהן לא מזהב זה בגלל אנטישמיות.
שזכינו במדלית זהב אז היינו כל כך טובים שאפילו האנטישמים לא יכלו להכחיש שמגיע לנו מקום ראשון
,ושזכינו 3 פעמים באירוויזיון זה באמת בגלל שמדובר בתחרות מיותרת אז לא כל כך הפריע לאנטישמים שנזכה.

די ברור שבכל תחרות אנחנו צריכים לזכות במקום הראשון בלי אנטישמים.
למשל בשחיה ברור שהיה צריך לפסול את כל השחיינים שהקדימו את השחיינים שלנו בגלל שימוש בסמים שהרי בלתי אפשרי ששחיינים של מדינות אחרות יעברו שחיינים שלנו בדרכים ישרות.

כל הנכתב בהודעה זאת לא משקף כלל את דעתי,ופשוט רציתי לתת לך תשובה לשאלות שלך.

trilliane

Well-known member
מנהל
לא... זה באמת קריפי. החיוכים והתנועות החדות

החיכוים המאולצים.....

די מטרידים ומעצבנים. תנו לספורטאים להתנהג באופן טבעי עד תחילת התרגיל ובסיומו, למה צריך להיות מקובעים במסורת של מיליוני שנים?

Skicker

New member
תקנו אותי אם אני טועה אבל הם עוד לא בחוץ

מחר יש את החלק השני של החצי גמר של התרגיל החופשי

למעלה