תתעלם זה טעות מחשב
J JonJon9 New member 1/8/12 #58 הפעם נראה שהשיוט יוצא לדרך. הרוח "רק" 19 קשר- אנחנו לא נושפים מספיק חזק!
C cscan New member 1/8/12 #70 שתי אפשרויות או שיש להם תקלה טכנית באתר או שפשוט השיוט מתעכב מסיבה לא ברורה. אני לא מבין את ערוץ 1, יש להם שם כתב, מה הבעיה להביא דיווח מה קורה שם כרגע?!
שתי אפשרויות או שיש להם תקלה טכנית באתר או שפשוט השיוט מתעכב מסיבה לא ברורה. אני לא מבין את ערוץ 1, יש להם שם כתב, מה הבעיה להביא דיווח מה קורה שם כרגע?!
R RoieS316 New member 1/8/12 #60 אפשר הסבר קצר על הניקוד? חשבתי שכל העניין זה זמנים, אך אני רואה שיש גם ניקוד TOT ו NET.
R RoieS316 New member 1/8/12 #64 וכמה שפחות זה יותר טוב? למשל לגרמנייה וללי קורזיץ יש 11 מהשיוט השלישי ובסה"כ גם 11. ועל סמך מה זה מחושב?
וכמה שפחות זה יותר טוב? למשל לגרמנייה וללי קורזיץ יש 11 מהשיוט השלישי ובסה"כ גם 11. ועל סמך מה זה מחושב?
J JonJon9 New member 1/8/12 #65 בעקרון, המטרה היא לצבור כמה שפחות ניקוד. הניקוד לכל שיוט הוא לפי המיקום- מי שמגיע ראשון מקבל נקודה אחת, מקום שני=2 נק' וכן הלאה. במקרה של שווין בסוף התחרות קובעים לפי מספר המקומות הראשונים בכלל התחרות.
בעקרון, המטרה היא לצבור כמה שפחות ניקוד. הניקוד לכל שיוט הוא לפי המיקום- מי שמגיע ראשון מקבל נקודה אחת, מקום שני=2 נק' וכן הלאה. במקרה של שווין בסוף התחרות קובעים לפי מספר המקומות הראשונים בכלל התחרות.
N nitsansh New member 2/8/12 #107 שובר שיויון ראשון זה המיקום בשיוט המדליות אח"כ השיוט הטוב ביותר, השני, השלישי, הרביעי וכו'...
מ מילת שלום New member 1/8/12 #103 לפני הורדה וטוטאלי.... הורדה מתחילה אחרי השיוט החמישי, עד אז זה זהה!
מ מילת שלום New member 1/8/12 #105 תיקון... TOT- ניקוד ברוטו ללא הורדה NET- ניקוד נטו אחרי הורדה, מהשיוט החמישי.