וה-8 נזרק מלי?
מ מזמר הצודקים2 New member 2/8/12 #49 יש לכך משמעות מסוימת להמשך אם יהיו לספרדיה שיוטים גרועים יותר, השיוט הזה בהחלט יחשב.
N noam_ma New member 2/8/12 #36 לי מסיימת שניה, והיא נשארת במקום השני הכללי, 3 נק' פחות מהספרדיה ו-3 לפני הפולניה.
N noam_ma New member 2/8/12 #43 כתבתי לך 2 שורות למעלה. הנק' מהשיוט הכי גרוע מנוכות מכל משתתפת. מאחר שהספרדיה סיימה בכל השיוטים הקודמים שלה במקומות 1 ו-2, השיוט הזה מנוכה ממנה. עכשיו צריך לדאוג שהספרדיה תסיים במקום ה-6 ומטה, ואז היא תצבור נקודות שליליות..
כתבתי לך 2 שורות למעלה. הנק' מהשיוט הכי גרוע מנוכות מכל משתתפת. מאחר שהספרדיה סיימה בכל השיוטים הקודמים שלה במקומות 1 ו-2, השיוט הזה מנוכה ממנה. עכשיו צריך לדאוג שהספרדיה תסיים במקום ה-6 ומטה, ואז היא תצבור נקודות שליליות..
א אריאל5 New member 2/8/12 #44 אוקי הבנתי. כלומר.. אם בשיוט הבא יהיה מצב זהה לשיוט האחרון אז יהיה שויון נק' בין הספרדיה לישראלית
C cscan New member 2/8/12 #47 לפני שחושבים על הספרדייה צריך לקוות שהפולניה תתדרדר איזה 3-4 מקומות לפחות אחרי לי..הפער
N natyh New member 2/8/12 #50 היא לא תתדרדר שלושתן מרינה סופיה לי מנהלות אותה איסטרטגיה מתאמנות ביחד מכירות אחת את השניה מזהות כל טעות של השניה ולמעשה גולשות ביחד . ההבדל ביניהן הוא התנאים רוח חלשה מרינה , בינונית סופיה חזקה לי .שלוש גולשות שגולשות מתואם בהתאם לאותה דיסצפלינה בדיוק .
היא לא תתדרדר שלושתן מרינה סופיה לי מנהלות אותה איסטרטגיה מתאמנות ביחד מכירות אחת את השניה מזהות כל טעות של השניה ולמעשה גולשות ביחד . ההבדל ביניהן הוא התנאים רוח חלשה מרינה , בינונית סופיה חזקה לי .שלוש גולשות שגולשות מתואם בהתאם לאותה דיסצפלינה בדיוק .
א אריאל5 New member 2/8/12 #52 תמיד יכולה להיות נפילה בשיוט בודד שמשפיעה... דבר שני לא צריך התדרדרות גם אם ימשיכו בין העשר הראשונות עדיין יש הבדל משמעותי בין מקום ראשון למקום עשירי.
תמיד יכולה להיות נפילה בשיוט בודד שמשפיעה... דבר שני לא צריך התדרדרות גם אם ימשיכו בין העשר הראשונות עדיין יש הבדל משמעותי בין מקום ראשון למקום עשירי.
ט טראח קטן New member 2/8/12 #45 כי זה התוצאה שלפני השיוט החמישי..... אחרי השיוט יהיה לה את אותו מספר נקודות אבל... עכשיו כבר אפשר לזרוק את השיוט הגרוע
כי זה התוצאה שלפני השיוט החמישי..... אחרי השיוט יהיה לה את אותו מספר נקודות אבל... עכשיו כבר אפשר לזרוק את השיוט הגרוע