מקום שביעי דקה מהמובילות.
N natyh New member 7/8/12 #22 הללויה מקום 3 ניצלו חילוף יפה חזרו לצמרת עלו 4 מקומות . הרוח ירדה ל 10 לצערינו .
N natyh New member 7/8/12 #24 סיימו 12 http://www.london2012.com/sailing/event/470-women/phase=saw005907/index.html
א אריאל5 New member 7/8/12 #26 סלע וקלינגר כנראה לא רוצים שיוט מדליות הם הרחק מאחור לדעתי הם יצאו מהעשיריה אחרי שנכנסו אליה בשיוט 9
א אריאל5 New member 7/8/12 #28 אין לי קשרים בערוץ הראשון אבל... לא רק שהמאמן של קורזיץאומר שהיא פישלה כמו שאני אומר אלא גם על בוסקילה וכהן אומרים שהפסילה הייתה מאוד מאוד גבולית! אז אנטישמיות או לא?
אין לי קשרים בערוץ הראשון אבל... לא רק שהמאמן של קורזיץאומר שהיא פישלה כמו שאני אומר אלא גם על בוסקילה וכהן אומרים שהפסילה הייתה מאוד מאוד גבולית! אז אנטישמיות או לא?
C cscan New member 7/8/12 #31 לא. פסילה מאוד מאוד גבולית זה גם מה שהשייטות עצמן אמרו, וכתבתי את זה. עדיין, מספיק כבר עם המסקנה המתמסכנת הזו שלא קשורה לסיטואציה בכלל.
לא. פסילה מאוד מאוד גבולית זה גם מה שהשייטות עצמן אמרו, וכתבתי את זה. עדיין, מספיק כבר עם המסקנה המתמסכנת הזו שלא קשורה לסיטואציה בכלל.
א אריאל5 New member 7/8/12 #29 מתדרדרות זה לא היום שלנו ירדו ל-15 שני שיוטים שהיו בו בצמרת ויורדות ככל שמתקדם
א אריאל5 New member 7/8/12 #30 אצל סלע וקלינגר הייתה ממש הזדמנות מקום שלישי כרגע עם 57 נק' שליליות!!!