בוודאי
אז ככה לקערה גדולה
6-7 גביעי יוגורט סויה לבן
מיץ משני לימונים סחוטרי
צרור גדול של ירוקים- נענע עלים בלבד, שמיר ללא החלקים העבים של הגבעול, אפשר גם קורנית לימונית או אחרת, אזוב, אורגנו...העיקר שיהיו טריים- קצוצים גס במעבד מזון .
חצי שמנת אלפרו.
כוס שקדים מקולפים טחונים גס מאד. אפשר לקנות שקדים מולבנים פרוסים אם רוצים.
שליש כוס צימוקים קטנים במיוחד, אפשר להחליף בחמוציות או בתמרים חתוכים לרצועות דקיקות, משהו כמו 5-6 תמרים.
2-3 כפות שמן זית.
6-10 מלפפונים מקולפים מרוסקים על פומפיה גסה. תלוי בגודל המלפפונים.
4-5 טיפות מי זוהר- לא חובה אבל שווה.
מלח וסוכר לפי הטעם. מוסיפים מערבבים, משהים וטועמים. בערך שתי כפות סוכר על כל הקערה.
לצנן היטב, נהוג להגיש עם קוביות קרח בקיץ.
אחרי כמה שעות זה משתבח ולמחרת עוד יותר