וואו זה פשוט מהמם!
N Nightingale5 New member 3/9/13 #40 זה הכל עם אותו לק? אז מה עשית מרחת לק שקוף בפסים? איך עושים פסים ישירים ככה?
N Name Of a User New member 3/9/13 #41 אכן אותו לק האמת שאני פשוט מרחתי עוד שכבה של הלק ואחר כך חברה השבה את תשומת ליבי שיכולתי פשוט למרוח שקוף. ננסה את זה פעם הבאה. והפסים ישרים בזכות הדבק הסלוטייפ הדק. אפשר לקנות באיביי או בארץ ב-וואו קוסמטיק וב-ביוטיקר (נמכרים ביחידים).
אכן אותו לק האמת שאני פשוט מרחתי עוד שכבה של הלק ואחר כך חברה השבה את תשומת ליבי שיכולתי פשוט למרוח שקוף. ננסה את זה פעם הבאה. והפסים ישרים בזכות הדבק הסלוטייפ הדק. אפשר לקנות באיביי או בארץ ב-וואו קוסמטיק וב-ביוטיקר (נמכרים ביחידים).
ה השם הקודם לא מתאים New member 2/9/13 #23 האדומות שלי: LA GIRL Sparkle Ruby לא הצלחתי לצלם תמונה שממש רואים בה את היופי של הלק הזה
ה השם הקודם לא מתאים New member 3/9/13 #37 הם ממש דומים סדרה ממש ממש מוצלחת רק חבל שהמשלוח מייקר את העסק כי חסר לי רק הוורוד ולא בא לי הזמנה שלמה מצ'רי בשבילו
הם ממש דומים סדרה ממש ממש מוצלחת רק חבל שהמשלוח מייקר את העסק כי חסר לי רק הוורוד ולא בא לי הזמנה שלמה מצ'רי בשבילו
N neurotica New member 4/9/13 #58 אדום ופורח זה רעיון שמחכה כבר תקופה בפינטרסט שאעשה אותו אז מזל שיש אתגר אדום.
מ מיסיס בלק New member 4/9/13 #61 מאוחר, אבל הנה שלי האמת היה לי שבוע עמוס אז אין באמת עיצוב, אני וקיקו אדום הולוגרפי, שלדעתי לפחות יצא בתמונה טיפה ורדרד זה כבר לא עליי - אני עם עיצוב לראש השנה (שיעלה בהמשך )
מאוחר, אבל הנה שלי האמת היה לי שבוע עמוס אז אין באמת עיצוב, אני וקיקו אדום הולוגרפי, שלדעתי לפחות יצא בתמונה טיפה ורדרד זה כבר לא עליי - אני עם עיצוב לראש השנה (שיעלה בהמשך )