סיקור פוסט צפיה
מצטער חבר'ה, באמת ציפיתי לראות את הפרק
באמת, בעקבות מה שכתבתם הייתה לי איזה תקווה שכריס יגיע, יטרוף את הקלפים ויחפה על כך שלא יודעים מיהו, לא קרה, השתעממתי מאוד והתעצבנתי לעתים
והיו מקומות שנרדמתי באמצע
קודם כל, אני מופתע איך אף אחד לא העיר על המשפט הראשון של ג'ף לקית' ווונדי - "הם פרשו וזה לחלוטין בסדר!", הם פרשו וזה לחלוטין בסדר? מה קרה למי שפורש "לא מכבד את המשחק", מה קרה לזריקת הלפיד לים? מה קרה לביוש פומבי?
עכשיו פתאום לפרוש זה בסדר? כשזה מסתדר להפקה שלא יהיו כל השחקנים מושבעים אז לפרוש זה בסדר?
באופן כללי כל העונה הזאת סודרה כך שתהיה הערכה מאוד גדולה למי ש"שרד" את אי ההכחדה באיך שהוא הוצג למתמודדים
"הם שם, בלי אוכל, בלי מים כל המשחק...בלה בלה בלה"
וגם האלילי חסינות בתיק/בנדנה לכל מי שחזר משם כדי לוודא שלא יעוף ראשון וגם יעורר "רגע קסם" למושבעים שיושבים מולו, כי הרי אין דבר יותר מגניב בהישרדות מאשר מישהו שקם ואומר "זבבנג ג'ף, הנה אליל, לא הולך לשום מקום חה חה חה", לבחור כזה מגיע הרבה יותר מבחור שאשכרה דיבר עם אנשים וארגן רוב לטובתו והיה בשקט כל המשחק
אז כריס קיבל אליל במתנה והשתמש בו טוב, הוא לא בזבז אותו כמו כריס מעונה 36 אלא עשה את המעשה ההגיוני והשתמש בו, מסכים שהייתה לו הברקה לסדר כך שהוא לא יצטרך להשתמש בו מיד אבל בכל זאת: הוא קיבל אליל במתנה, השתמש בו ואפילו מסתבר שמאוד היה צריך אותו וכנראה לא היה מצליח להסתדר בלעדיו, שבחים לא מגיע לו!
ובאופן כללי, לגבי העריכה, אם מישהו מאי ההכחדה זכה בסופו של דבר אז לפחות תדאגו שיהיה לנו איכשהוא אכפת מהאי הזה!
יכול להיות שאם הייתי רואה במהלך העונה את כריס באי ההכחדה, יוצר קשר עם מתמודדים אחרים, הופך אותם לחברים הכי טובים שלו ומדבר על המשחק יכול להיות שהיה לי איכשהוא אכפת מהניצחון שלו ולא, שתי שניות שמראות אותו דג כריש ואת אריק מפרגן לו לא נחשבות זמן מסך ראוי למנצח!
חלק מאיך שעונה נמדדת זה הסיפור של המנצח, הדרך שהוא עשה ובסופו של דבר המסקנה אם "הגיע לו" או "לא הגיע לו" ואני מסכים מאוד עם יונתן שכריס פה בלתי שפיט וזה מאוד מעצבן!
חלק מהסיבה שלא ראינו קטעים משמעותיים מאי ההכחדה היא שלא היה בו שום אלמנט של משחק!
אם נגיד היו עושים כמו שהיה בהישרדות ישראל, שיש אי של מודחים ושם הם משחקים גם הם את המשחק ולפני שמגיע אליהם המודח הטרי הם עושים אתגר חסינות ומועצה קטנה משלהם על מנת לפנות לו מקום
כך גם לא היה להם מספר מפלצתי של מושבעים וגם אנחנו היינו יכולים קצת לראות את הדינמיקות שם וקצת להעריך את מי ששרד משם כי הוא היה צריך גם לשרוד מועצות פנימיות
בלי אלמנט משחק הצפייה באי הזה חסרת ערך