טקס Premios TVyNovelas

Renat Zeitune

New member
אני חצויה

מצד אחד אני הצבעתי לו כמה פעמים ושמחתי שזכה בגלל תפקידו בPapa a toda madre שעושה תפקיד שונה עד כה(אם כי חייבת להודות שבהתחלה שיחק מוגזם) ומצד שני גבריאל סוטו גם הגיע לו לזכות על תפקידו בCaer en tentacion שלא לדבר על באופן כללי שהוא שחקן מדהים למרות שלא התחברתי לטלנובלות שלו בשנים האחרונות. וגם דויד זפדה שחקן סבבה ואהבתי אותו בחיים כפולים של אסטלה. אם סבסטיאן רולי לא היה מועמד סביר להניח שהייתי מצביעה לגבריאל סוטו. מה אני אעשה שסבסטיאן הוא החולשה שלי.

elall

Member
מנהל
שחקנית ראשית

מאיטה פרוני (Papá a toda madre)

Renat Zeitune

New member
הצבעתי לסילביה נבארו

אבל היא בכל מקרה מחרימה את הטקס כך שלא יודעת מה היה קורה אם הייתה זוכה ולא באה.

elall

Member
מנהל
טלנובלת השנה

Caer en tentación טלנובלה של ג'יזל גונזלס (רימייק של ADDA)

Renat Zeitune

New member
מעניין אם זה יגרום לויוה להביא את הטלנובלה

היא קטפה את מיטב הפרסים בזמן שחיים כפולים של אסטלה ומשפחתו של בעלי בקושי זכו.
&nbsp
האמת אני הצבעתי לPapa a toda madre טלנובלה מצויינת בעיניי עם נושאים חברתיים

elall

Member
מנהל
ממש לא. לפני חמש דקות היה לנו פה מקור של זה

גם "מועמדת" אאל"ט לקחה את רוב הפרסים בשנה שעברה, ובשנה שלפני "אל תעזבי אותי" הייתה המנצחת הגדולה ולמרות הביקוש העצום שהיה ויוה התעלמו ממנה

Renat Zeitune

New member
מקווה שלא יוותרו על טלנובלה נוספת מ2017 בזמן הקרוב

אבל אולי עם המועמדת ואל תעזבי אותי היה כבר מאוחר מידיי לרכוש אותה אולי יביאו עוד אחת מ2017 וזה יהיה Caer en tentacion

elall

Member
מנהל
למה מאוחר? אל תעזבי אותי הסתיימה ממש חודש לפני הטקס

ז"א כשהיא זכתה היא הייתה ממש טריה. היא הייתה ממש מצליחה ונמכרה בהרבה מדינות, לא ברור למה ויוה ויתרו עליה.
&nbsp

elall

Member
מנהל
ואדמה פראית בכלל מסכנים, לא קיבלו כלום.

Renat Zeitune

New member
לא ברור לי איך נכשלה במקסיקו

היא ממש טובה עם קאסט נוצץ. איך זה שדניאלה רומו לא זכתה?? מה מתלהבים במקסיקו מסילביה פינאל? ועוד עושים לה סדרת ביוגרפיה.

evglev1

Well-known member
מנהל
במדינה בה סדרת מופת כמו תשוקות נכשלה

הכול יכול לקרות. אם כי לגבי תשוקות ובלב הסערה אפשר היה לטעון שהמקסיקנים לא אוהבים עלילות על אוניות. פה זה דווקא משהו כפרי כמו הרבה טלנובלות. אבל בעצם גם תהום של תשוקה הצליחה יותר מהאומץ לאהוב, קשה להאמין. כך שקשה להעריך או לנחש את הטעם המקסיקני.

Renat Zeitune

New member
במקסיקו האשימו בכישלונה של בלב הסערה את וויליאם לוי

אבל באמת מפליא שתשוקות לא הצליחה במקסיקו כמו שמגיע לה.

evglev1

Well-known member
מנהל
התקדים היחיד שויוה הביאה סדרה וריימק שלה בהפרש זמן קצר

היה עם אהבה אסורה הטורקית והריימק תשוקה אסורה שויוה בחרו לתרגם כיחסים מסוכנים, כנראה כדי להבהיר שאין להם כוונה לרכוש את יחסים מסוכנים של סנדרה אצ'ווריה. אבל זה טורקי ולטיני, כך שזה משהו אחר. עובדה שהביאו את מילה של כבוד, אבל את הריימק המקסיקני שיצא סמוך למקור של דם ואש לא הביאו, כמו גם הריימק לבובה פראית היה רק בערוץ הילדים וגם את כל הריימקים של אצטקה למונטה כריסטו, יאגו, פדרה קורחה ואולי חיים גנובים, אני לא זוכר לגביה לא הביאו.

גם הפרסים של אש ודם לא שכנעו את ויוה להביא אותה וגם את הבלתי נסלח ויוה דחו בתקיפות כי שקרים שודרה יחסים לא מזמן.

elall

Member
מנהל
פרסים נוספים בתחום הטלנובלות

בימוי הכי טוב: Caer en tentación - Eric Morales y Juan Pablo Hernández
צוות הכי טוב: Caer en tentación
עיבוד של תסריט הכי טובה: Caer en tentación -Leonardo Bechini
שיר נושא הכי טוב: Pablo Alborán- Saturno: Caer en tentación
צילום הכי טוב: Armando Zafra y Luis Rodríguez- Caer en tentación

JEEPERS CREEPERS 2

Well-known member
לא הפתעה גדולה

היה ברור ש-Caer en tentación תזכה ברוב הפרסים. ואני לא מאמין שסילביה נבארו לא זכתה בפרס השחקנית הראשית, פשוט חבל.

למעלה