מדליית ארד לענבל פיזרו

דן1964

New member
מדלית ארד לענבל פיזארו

בוקר טוב מלונדון. אכן מרגש ומרשים לראות שחיינית מישראל על דוכן המדליות אמנם זכתה בארד במשחה חימום עבורה .בהחלט כל הכבוד נקווה למדליות נוספות בכל אופן גם ההגעה להישגיםיפה . כמאמן השחיינים הבלגים יצא לי גם לפגוש את לימור לבנת שרת התרבות והספורט שהופתעה מכך שאני ישראלי ומאמן את הבלגים בשחיה.

BentzWatchJudo

New member
אני מקווה שניצלת את ההזדמנות לספר ללבנת...

למה אתה מאמן בבלגיה ולא בישראל.

דן1964

New member
תגובה

בעבר שחיתי ב-3 אולימפיאדות במדי נבחרת ישראל(1988,1992,1996 ).לפני האולימיאדה בשנת 2000 היה לי מקרה עם מאמנת הנבחרת דאז שטענה שמבחינתי זהו הגעתי לטופ ואיני יכול להגיע יותר גבוה ,לא הסכמתי איתה ולען עברתי לאמן בבלגיה היות ואני דובר את השפות המדוברות שם וגם בגלל חברים מהסגל הבלגי שקיבלו אותי אליהם כאחד מהם. יכול להיות שבסוף אולימיאדה זו אפסיק לאמן בבלגיה ואחזור לארץ מכיוון שקיבלתי הבטחות לנסיונות לעזרה בארץ מצד גורמים איתם נפגשתי וגם יכול להיות אפילו במשרד התרבות והספורט.
כל טוב ושבת שלום מלונדון.

aaa123

Member
לא הבנתי

אני לא בטוח אם מה שהבנתי נכון אבל אני מבין מדבריך ששחית בנבחרת ישראל באולימפיאדה לנכים ב1988,1992,1996 ושאחר כך עברת לאמן בבלגיה אבל לא הבנתי אם דבריה של מאמנת הנבחרת לפני אולימפיאדת 2000 שאתה לא יכול להגיע גבוה יותר התייחסו לשחייה או לאימון.

אם הם התייחסו לשחייה אז אני לא רואה איך זה קשור לזה שעברת לאמן בבלגיה(והייתי מבין יותר אילו היית עובר לשחות בבלגיה),ואם הם התייחסו לאימון אז לא ברור לי איזה תפקיד היה לך כמאמן בארץ לפני שעברת לבלגיה.

דן1964

New member
תגובה

הדברים של המאמנת התייחסו לשחיה ואז החלטתי שהיא לא יודעת ולא צודקת כי תחרות מאוחרת יותר שיפרתי הישגים ולכן החלטתי באופן סופי שאוכיח לה בהמשך עברתי לאמן בבלגיה ,המשכתי לשחות איתם . באולימפידה בסידני בשנת 2000 היא ראתה אותי מאמן אותם ובהמשך ראיתי שחסר לקבוצתי שחיין למשחה השליחים ואז החלטנו הנבחרת ואני שאכנס למשחה בתור שחיין רביעי וכך היה . בעת המשחה קפצתי כמתחרה רביעי של בחגיה ונצחנו את המשחה בזמן שהיה טוב מהשיא העולמי והאולימפי אז .זאת היתה הנקמה בה.מאז המשכתי לאמן את הבלגים ועכשיו לאחר האולימפידה לאחר שיחות עם השרה החלטתי
שמספיק אחזור לארץ ואשתלב במה שהוצע לי.

מה שאולי נותן מענה לשאלה של ליבנת למי שתהה

יתכן שנוח רם טוב/ מתאים יותר מדן לאמן את נבחרת ישראל.
ומאחר שכנראה שגם דן הוא מאמן לא רע, אז הוא מאמן בבלגיה.

BentzWatchJudo

New member
תנוח קצת

1) לא בקרתי את לימור לבנת.
2) לא העלתי שאלה למה דן הוא לא מאמן נבחרת ישראל. השאלה שלי למה דן (ודן פה הוא כמטפורה למאמנים אחרים אפילו בענפים אחרים), שככל הנראה הוא איש מקצוע טוב (בכל זאת מאמן נבחרת פראולימפית זר בבלגיה), לא תורם יותר מהידע שלו פה בארץ במסגרת זו או אחרת, לא דווקא בנבחרת.

BentzWatchJudo

New member
ואני אכתוב עוד...

בסה"כ רציתי לפרגן לדן, כחבר פורום, ולהתייחס למה שהוא כתב.
לא חייבות להיות כוונות נסתרות וביקורת מאחורי כל משפט שאני או אחרים כותבים בפורום. לפעמים סתם בא לי לפרגן או סתם לקיים שיחה עם חבר פורום זה או אחר.

BentzWatchJudo

New member
כל הכבוד!

מקווה שהיא לא מאוכזבת ושהזהב יגיע בלפחות באחד משני המשחים הבאים שלה.

למעלה