מזל-טוב לשי ושני האלופים

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
מזל-טוב לשי ושני האלופים

זהו
הגענו לסוף

יש לנו זוכים
שי ושני
שעברו לא מעט לאורך כל העונה!!

כל הכבוד לזוג המקסים וכל הכבוד לשי שהתגבר על הפחד ועל היד הכואבת

מזל-טוב

ny22

New member
מנהל
הם פשוט תותחים
כמה התרגשתי שהם זכו

ny22

New member
מנהל
וגם מגיע לשני
בגלל הזערה שלה לעיוור בדרך, בהחלט מעשה

אצילי ומרגש

Gרר

New member
עשר מחשבות שלי על הזכיה והגמר

א) משימת הגמר היתה סוף סוף משימה ראויה. חבל רק שלא היו עוד 2-3 כמוה בשלבים היותר מוקדמים ואז אולי זוג שלא הגיע לו בכלל להיות בגמר כמו יוכי ולינור לא היו מתבזות שם, ולהבדיל לזוג כמו דניאל ומאירי יכול היה להיות קצת יותר סיכוי.

ב) ואם כבר אז זוג שהיה יכול לקחת את הגמר בהליכה זה וובה ולינור. אם היה אפשר לעשות בתחילת המירוץ מין עירבוב זוגות הייתי מציע לוובה לקחת את לינור ולהשאיר את אלה ליוכי שהיו עפות עוד לפני פנינה רוזנבלום על סעיף בכיינות.

ג) כל מי שחושב אי פעם לעשות את המירוץ למיליון הייתי ממליץ לו לראות את מה שתום עשה לאוריאל במשימת הגמר בריפיט של שלושים פעם ולהפנים ולשנן. האמת שייעצתי להם את זה מהכורסה רבע שעה לפני שהם עשו את זה: שאוריאל חייב להפיל את עצמו במכוון מגובה נמוך יותר כדי להשתחרר מהפחד של הנפילה, כי לי בתור פחדם מדופלם היה ברור שזה מה שמשתק את האנשים במשימה ושמי שרוצה להתגבר על זה חייב "לטעום" נפילה כדי להשתחרר מהפחד הזה. כל כך שמחתי שהם עשו את זה... חבל רק שלא עשו את זה קצת קודם ויכלו לקחת את המיליון.

ד) בגמר הזה הייתי חצוי בין שני הזוגות הראשונים. הראש אמר תום ואוריאל, כי בהסתכלות על כל המירוץ הם הזוג שהכי "הגיע" לו לזכות, אבל הלב אמר שי ושני ואני שמח שהם ניצחו. בפרק הראשון כשהראו אותם חשבתי, כמו הרבה אחרים, שזה עוד אחד מליהוקי ה"צבע". זוגות מוזרים כאלה שבעיקר ימשכו קצת רכילות ולא יחזיקו הרבה. אבל מהר מאד התברר שיש בהם משהו מעבר ובעיקר מגיע כל הכבוד לשני שידעה להתעלות ולא ליפול בגלל הפיוז הקצר והמרגיז של שי.

ה) אבל אי אפשר בלי מילה על תום ואוריאל. מבחינת שיתוף פעולה וחברות - זה הזוג החזק ביותר שהיה בשתי העונות שיצא לי לראות ואני מאמין גם שבכל ארבע העונות לא היה זוג עם שיתוף פעולה כל כך חברי. בלי אגו. בלי יצרים. עם תמיכה של אחד בשני לא משנה מה. עם כל משימה שמישהו אחד מתקשה איכשהו השני מצליח לתת את הקונטרה ולחזק אפילו אם מלכתחילה היה נראה שדווקא הוה יהיה הצלע החלשה במשימה. אני פשוט אוהב את הזוג הזה.

ו) ואם כבר מספרי 2 אז אני מאד מקוה שנזכה לראות replay גם שלהם וגם של שטי וסכי
. רווח כפול.

ז) ההסתבכות של תום ואוריאל שלא קלטו שאמורים לנסוע במונית רק המחישה עד כמה ניווטים מוסיף juice לתכנית הזאת. לא אבין לעולם מדוע ויתרו על אחד האלמנטים הכי חשובים שמוסיפים גם מתח וגם פלפל לתחרות בין הזוגות. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו זה שבחוזה עם טילטיל הם התחייבו שכל הנסיעות יהיו במונית

ח) אם משימת הגמר היתה ראויה - הסיום היה מזוויע מבחינתי. לחתוך את זה ככה ולהתראות בארץ... זה כמו לעשות את גמר המונדיאל כמשחק רדיוס בלי קהל ואחרי זה להביא את השחקנים לקבל את הגביע. אין ספק שזה היה הרגע שמיצה יותר מכל את עונת השיא השלילי של עונה שבה הלכו עם העניין הזה שנקרא עריכה צעד אחד יותר מדי. אני עדין חושב שאיפה שנוצר מתח אמיתי במשחק - אפשר ורצוי להעצים אותו בעזרת עריכה. אבל איפה שאין מתח - לא צריך ליצור כזה באופן מלאכותי, על אחת כמה וכמה אם מדובר בשאלה הכל כך לא הרת גורל איזה זוג יגיע שלישי ואיזה רביעי. לא מבין מה כל כך קריטי להם ליצור מתח על דבר כל כך חסר חשיבות.

ט) לא יודע אם זה רק אני אבל משהו מאד לא טוב קרה ללוק של המועמדים בנקודת הסיום. לא יודע אם זה התאורה או האיפור או גם וגם אבל כולם נראו פתאום כל כך over. לא יעזור, אבל אין תחליף לראות זוג שמגיע מפורק לשטיח. ליצור נקודה מלאכותית עם עודף איפור, תאורה מזוויעה, שיער מסופר למשעי ורון שחר בחליפה מחוייטת זה הורס את כל ההנאה מהסיום.

י) ואחרון אחרון חביב - עם כל הקיטורים אין תחליף לריאליטי הזה. נקווה שבעונה הבאה יעבדו קצת יותר טוב על הקטע של האמינות. קצת פחות שטיקים של עריכה. קצת יותר ניווטים ומשימות מאתגרות וקצת פחות ממה שלא אהבנו. להתראות בעונה הבאה.

just Orli

New member
מסכימה עם הכל חוץ מהנקודה האחרונה

אולי כי אני לא צופה אדוקה - ראיתי רק את העונה הקודמת שממנה נהניתי מאוד, ואת הנוכחית שבה התעצבנתי ממש כמעט בכל פרק.
אותי איבדו לגמרי.

מסכימה כמעט עם הכל

חוץ מעיניין וובה ולינור, לינור אומנם הייתה חזקה במשימות, היא פייטרית ותחרותית אבל היא בן אדם ממש לא נעים, לא מאחלת לוובה אותה. אלה, עם כל הקוטריות והתבוסתנות הייתה חמודה. מבחינה טלויזיונית נטו, אין על וובה ואלה כזוג, הם יצרו דואו קומי מושלם (כמו שני ושי) דווקא בגלל הניגודיות, הפסימיות שלה מול האופטימיות הקוסמית שלו ובזכות חוש ההומור שמשותף לשניהם. אבל אם הייתי בוחרת לוובה בת זוג חזקה עבור המרוץ הייתי הולכת על האחות הבכורה לבית דואני, יעל, היא הייתה ממש אחלה.

Gרר

New member
ברור שמבחינה טלביזיונית אלה וובה היו שוס

צחקתי מהם הרבה העונה. אבל מנגד גם התבאסתי בשביל וובה שכל כך מגיע לו להגיע לגמר והרבה בגללה הוא תמיד עבר בקושי ובסוף נפל בשלב האחרון.

מבחינת נעימות אם הוא הצליח לשרוד עם אלה הוא היה מצליח לשרוד גם עם לינור. חלק גדול מהאי נעימות של לינור נבע מהריבים הדי מוצדקים שלה עם יוכי הבלתי מוצדקת.

מסכימה כמעט עם הכל

מלבד העובדה שאצלי הקטע של הראש והלב התבטא באופן הפוך. אני הייתי עם תום ואוריאל עם הלב. הראש שלי בכלל לא היווה אינדיקטור כאן.
בעיקרון לתום ואוריאל הכי הגיע לזכות, אם בכלל אפשר לדבר על זכיה במושגים של "הגיע", כי במירוץ זוכה מי שמגיע ראשון. בכל אופן, הם היו הזוג המצטיין מבחינתי
בכל הפרמטרים שקיימים במירוץ שכזה. וכמו שכתבתי בפורום אחר:

אני הייתי בעד תום ואוריאל לא רק בגלל שהם היו נחמדים ומצחיקים,
אלא בגלל שיתוף הפעולה הנדיר ביניהם. האהבה, המסירות זה לזה,
כמעט ולא רבו ביניהם. אם אחד מהם נשבר, השני היה שם בשבילו לגמרי עד הסוף.
אז הם לא סטרייטים (לכל אלה שזה הפריע להם), אבל יש להם עולם עשיר ומלא בדברים טובים והמון נתינה.
יחד עם זאת, גילו הבנה טובה במשחק ושמרו על יחסים טובים עם כולם.
גם זה משהו בימינו.

ממש לא. בכל אופן לא משהו שאני ראיתי

הם גם בסופו של דבר הפסיקו להעמיד אותם בעצור והעמידו את גל וליאל. הנימוק שלהם היה שוובה ואלה כבר עמדו מספיק פעמים ודי צריך לתת להם מנוחה ולהעמיד זוג אחר.

Gרר

New member
כמו שכתבתי גם אני הייתי חצוי בין הזוגות האלה

ואם תום ואוריאל היו זוכים הייתי שמח באותה מידה.
אין ספק שהם זוג נדיר.
מאד מאד מקווה שתהיה פעם עונה של מיטב הזוגות ושנזכה לראות אותם שם.

AnnGore

New member
תום ואריאל
באמת היו אחד הזוגים החביבים במירוץ...
העניין שהיו כמה קטעים שהם הרגיזו אותי - כך שממש לא שינה לי שהם לא זכו.
&nbsp
בהתחלה ממש לא חיבבתי את שי ושני - בעיקר בגלל ההתנהגות של שי. אבל בדרום אמריקה זה קצת השתנה אצלי - ביחוד אחרי שראיתי איך שי ממש עודד את שני כאשר בעלה לא היה מוכן לגשת לטלפון... הוא נראה ממש מקסים באותו קטע.

למעלה