פעם שנייה ברציפות שהזוג האהוב עליי בעונה זוכה
וכמו קובי וטליה, גם שי ושני היו טעם נרכש.
הם תמיד מוקמו אצלי יחסית טוב ולאט לאט התחלתי יותר לאהוב אותם ולהתחבר אליהם
סה"כ זוג אותנטי, עממי, מצחיק מאוד(הקטעים שלהם הרגו) אז נכון לפעמים שי קצת עצבן עם העצבים שלו בעיקר אליה אבל סה"כ הוא היה אחלה גם כן, ובה בכלל התאהבתי
אישה חזקה ומקסימה וללא ספק הבחורה הכי חזקה שם במירוץ.
מבחינת המשחק עצמו והמשימות הם היו מעולים ב95 אחוז מהמשימות, במשימות הפיזיות שי ללא ספק הכ יחזק שם וביצע אותן מושלם ועובדה שבמשימות האלה הם עקפו את כולם, שני גם כן לא ויתרה באף משימה ובמשימות שדורשות ארגון של קהל מכירות או משהו כזה היא הייתה אלופה ברמות ואף אחד לא התקרב אליה
אומנם את המשימות הם עשו מעולה ובגלל זה מגיע להם אבל במשימות מזל לא הלך להם כלכך והם התעקבו הרבה על שטויות, מוניות או ריבים(בעיקר בחצי הראשון) וזה מה שגרם להם לא להיות במקומות הראשונים, העיקר שבמאני טיים זה לא קרה להם והם נלחמו כמו חיות על משימת הגמר...חבל רק שרבו לפני
את תום ואוריאל גם אהבתי ברמות והם הזוג השני האהוב עליי, השיתוף פעולה שלהם לעומת שי ושני היה 100 אחוז מההתחלה עד הסוף, הם תמיד פירגנו אחד לשני, תמכו, עזרו ולא שפטו ובגלל זה הם הגיעו כלכך רחוק
במשימות הם היו גם מעולים, תום בכלל הפתיע וסה"כ לא ויתר על אף משימה ונלחם כמו אריה, חשבתי שהוא יהיה המפונק מהשניים אבל טעיתי, זה ניכר בעיקר במשימות אקסטרים כמו המשימה האחרונה או ההיא שהתעלף בה בחצי גמר ובסוף ביצע אותה עד הסוף, או כשאוריאל לא יכל לאכול את הדגים בפינלנד והוא לקח את זה על עצמו.
אוריאל שגם היה תותח לרוב פישל בכמה משימות והתעכב באחרונה בגמר אז בגלל זה שי ושני זוג יותר חזק וניצחו בסופו של דבר, אבל הם עדיין תותחים, מצחיקים וחמודים ובסוף קצת כאב לי שטום בכה ואוריאל התרגש בשטיח, כאב עליהם.
יוכי ולינור היו חמודות בפרקים הראשונים(למרות שכוכי כבר אז התפנקה ועצבנה) אבל מהר מאוד הן נמאסו מבחינה בידורית וגם מבחינה משחקית
לינור אומנם הייתה לא רעה בכלל ואפילו טובה ברוב המשימות אבל יוכי פשוט לא
אי אפשר להגיע למירוץ ולפחד ככה מכלכך הרבה דברים אין מה לעשות, וחבל שזוג שויתר ככה הגיע לגמר, פשוט בזבוז של מקום
מה גם שהיה להן ים של מזל וזה ממש לא הוגן
במקומן הייתי שם את גל וליאל(שאני לא אוהב אותם אבל היו ראוים מאוד להגיע לשם מבחינה משחקית) או את דניאל ומאירי שפשוט פישלו במשימה האחרונה שלהם.
וובה ואלה היו מצחיקים וחמודים תמיד אבל כמו יוכי ולינור היה להם לפעמים המון מזל שעזר להם להגיע למקום שהגיעו(כמו במשימת השטיחים שהם מצאו הכי מהר כשגל וליאל המסכנים הגיעו ראשונים והתעכבו שם שעות)
דירוג:
1.שי ושני
2.תום ואוריאל
3.דניאל ומאירי
4.רוני ויעל-היו חמודות וחזקות...יכלו להגיע רחוק
5.רז ואלכסה-אלכסה קצת עצבנה בפרקים האחרונים אבל היו זוג של תותחים
6.וובה ואלה-חמודים רצח
7.גל וליאל-זוג חזק מאוד
8.בועז ויפה-יכלו להגיע רחוק
9.שי ועדי-היו גרועים רצח במשימות אבל דווקא חיבבתי אותם לקראת הסוף
10.יוכי ולינור
11.טילטיל ומזרחי-מצחיקים אבל נמאסו לקראת הסוף וגרועים לגמרי