מזל-טוב לשי ושני האלופים

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
כתבת ממש יפה...

אפשר לומר שאני מסכים עם הכל, מלבד אולי איזה משהו קטן.
אבל סה"כ כתבת ממש יפה

Gרר

New member
תודה!

ותודה לך על הניווט של הפורום יחד עם ג'יימס!

Tלטלים8

New member
הפעם (לשם שינוי) הטובים
זכו
למרות הכל

עם יד כמעט שבורה (לשם שינוי, באמת) ועם עצירה לעזור לעיוור וגם מריבה קטנה בשביל המתח בסוף לא היה זוג שיותר התאים לזכיה משני ושי המלכים.
בעונה שהיו בה כל כך הרבה מקורבים ומפוסמים לא האמנתי שבסוף יזכה זוג פשוט הכי עמך שיש. גם ברגע הזכיה הם הוכיחו שהם עשויים מחומר אחר וישר הצהירו שחלק ילך לצדקה.
יששששששששששששששש
ליש ושנינה.

מנו 7

New member
סוף סוף ריאליטי שמסתיים עם מנצחים ראויים.

או אם לדייק - מנצחת סופר סופר ראוייה ומנצח דרדלה. לאחר מספר פרקים בהם חשבתי ששי הפך עורו ונעשה איש קצת יותר נעים, בגמר קפץ לו השי הישן והרע. פוזת הרודן המגעיל חסר הטקט והסבלנות שכל כך איפיינה אותו עד מחצית העונה שוב השתלטה עליו. זה התחיל בהתעללות חסרת הפשר בשני במשימת סידור ארצות מסלול המרוץ והגיע לשיא בנסיעה לנקודת הסיום האחרונה. הוא התבלבל. תחושת שכרון כח השתלטה עליו. התנהג כאילו הוא זה שבזכותו הם הצליחו במשימת הגמר, בעוד בפועל הוא היה בערך אותו זבוב שישב על גבו של הפיל הדוהר ולא הפסיק להתפעל מהאבק ששניהם מעלים. (כן, אני יודע, נסחפתי. מגיע לו כבוד על הלחימה עם יד שבורה. ההגזמה היא כי שי ממש הרגיז אותי בפרק האחרון).

תום ואוריאל הפגינו יכולות מרשימות ובעיקר הכלה מדהימה האחד את השני. אבל מבחינתי הם לא היו ראויים למקום הראשון. שני השקרים המכוערים במשימת הכבשים פסלו אותם. יש קוים אדומים שלא חוצים.

מבחינתי את העונה הזו עשו שניים - שני וובה. אין מתמודד עלי אדמות שהיה מנצח את המרוץ עם בת זוג דוגמת אלה.

בסה"כ מאוד מאוד נהניתי מהעונה. אני משתדל לא לחפש את ההפקה בפאולים קטנים בעריכה. מעדיף לזרום ולהאמין שראינו את עיקרי הדברים גם אם ייתכן ונאלצו לצלם יותר מטייק אחד בסיטואציות שונות או להנחות את המתמודדים בטסטות.

והכי חשוב - שני, מתמודדת שאף אחד, לרבות אני, לא ספר בפרק הפתיחה, ניצחה. יפייפיה, פייטרית, אמיצה, נשמה ענקית, טובת לב, רהוטה, מעניינת, מצחיקה, מקרינה אור על סביבתה. הניצחון שלה עשה כבוד לפורמט. כיף שמי שאני משוכנע שאין ראוי/ה ממנה לנצח אכן מנצחת. וטוב טוב טוב לי על הלב.

נראה לי כוונה לזה שהם קבעו שהם יעזרו

לאלכסה ורז ולדניאל ומאירי למצוא את הכבשים שלהם כמו שהם סכימו מראש
אבל אחרי שהם מצאו את שלהם הם הלכו ולא עזרו להם

w i n n e r r r

New member
לא ראיתי את הפרק הזה

תודה בכל מקרה.
&nbsp
שמח ששי ושני לקחו היו זוג בהחלט ראוי.
&nbsp

מנו 7

New member
ולא רק זה. הנימוק השקרי והנבזי שלהם

לתרגיל המכוער - הם הסבירו שהם פטורים מלעזור משום שהם מצאו את הכבש ולא האחרים. וזאת כשברור גם להם, שהרי טיפשים הם לא, שהם מצאו את הכבש בעזרת ארבעת האחרים שריכזו עבורם את הכבשים.

אלה הקטנות בהן נחשף אופי בני האדם. תום ואוריאל נחשפו בשקרים האלה במלוא כיעורם. וחבל.

איזה כיף שזכו

פעם ראשונה בתחרות כלשהי שזוג שאני ממש בעדו זכה (קובי וטליה אל תתבאסו עלי
).
שני נשמה ושי גבר גבר,

Bar EL

New member
פעם שנייה ברציפות שהזוג האהוב עליי בעונה זוכה

וכמו קובי וטליה, גם שי ושני היו טעם נרכש.
הם תמיד מוקמו אצלי יחסית טוב ולאט לאט התחלתי יותר לאהוב אותם ולהתחבר אליהם
סה"כ זוג אותנטי, עממי, מצחיק מאוד(הקטעים שלהם הרגו) אז נכון לפעמים שי קצת עצבן עם העצבים שלו בעיקר אליה אבל סה"כ הוא היה אחלה גם כן, ובה בכלל התאהבתי
אישה חזקה ומקסימה וללא ספק הבחורה הכי חזקה שם במירוץ.
מבחינת המשחק עצמו והמשימות הם היו מעולים ב95 אחוז מהמשימות, במשימות הפיזיות שי ללא ספק הכ יחזק שם וביצע אותן מושלם ועובדה שבמשימות האלה הם עקפו את כולם, שני גם כן לא ויתרה באף משימה ובמשימות שדורשות ארגון של קהל מכירות או משהו כזה היא הייתה אלופה ברמות ואף אחד לא התקרב אליה
אומנם את המשימות הם עשו מעולה ובגלל זה מגיע להם אבל במשימות מזל לא הלך להם כלכך והם התעקבו הרבה על שטויות, מוניות או ריבים(בעיקר בחצי הראשון) וזה מה שגרם להם לא להיות במקומות הראשונים, העיקר שבמאני טיים זה לא קרה להם והם נלחמו כמו חיות על משימת הגמר...חבל רק שרבו לפני

את תום ואוריאל גם אהבתי ברמות והם הזוג השני האהוב עליי, השיתוף פעולה שלהם לעומת שי ושני היה 100 אחוז מההתחלה עד הסוף, הם תמיד פירגנו אחד לשני, תמכו, עזרו ולא שפטו ובגלל זה הם הגיעו כלכך רחוק
במשימות הם היו גם מעולים, תום בכלל הפתיע וסה"כ לא ויתר על אף משימה ונלחם כמו אריה, חשבתי שהוא יהיה המפונק מהשניים אבל טעיתי, זה ניכר בעיקר במשימות אקסטרים כמו המשימה האחרונה או ההיא שהתעלף בה בחצי גמר ובסוף ביצע אותה עד הסוף, או כשאוריאל לא יכל לאכול את הדגים בפינלנד והוא לקח את זה על עצמו.
אוריאל שגם היה תותח לרוב פישל בכמה משימות והתעכב באחרונה בגמר אז בגלל זה שי ושני זוג יותר חזק וניצחו בסופו של דבר, אבל הם עדיין תותחים, מצחיקים וחמודים ובסוף קצת כאב לי שטום בכה ואוריאל התרגש בשטיח, כאב עליהם.

יוכי ולינור היו חמודות בפרקים הראשונים(למרות שכוכי כבר אז התפנקה ועצבנה) אבל מהר מאוד הן נמאסו מבחינה בידורית וגם מבחינה משחקית
לינור אומנם הייתה לא רעה בכלל ואפילו טובה ברוב המשימות אבל יוכי פשוט לא
אי אפשר להגיע למירוץ ולפחד ככה מכלכך הרבה דברים אין מה לעשות, וחבל שזוג שויתר ככה הגיע לגמר, פשוט בזבוז של מקום
מה גם שהיה להן ים של מזל וזה ממש לא הוגן
במקומן הייתי שם את גל וליאל(שאני לא אוהב אותם אבל היו ראוים מאוד להגיע לשם מבחינה משחקית) או את דניאל ומאירי שפשוט פישלו במשימה האחרונה שלהם.

וובה ואלה היו מצחיקים וחמודים תמיד אבל כמו יוכי ולינור היה להם לפעמים המון מזל שעזר להם להגיע למקום שהגיעו(כמו במשימת השטיחים שהם מצאו הכי מהר כשגל וליאל המסכנים הגיעו ראשונים והתעכבו שם שעות)

דירוג:
1.שי ושני
2.תום ואוריאל
3.דניאל ומאירי
4.רוני ויעל-היו חמודות וחזקות...יכלו להגיע רחוק
5.רז ואלכסה-אלכסה קצת עצבנה בפרקים האחרונים אבל היו זוג של תותחים
6.וובה ואלה-חמודים רצח
7.גל וליאל-זוג חזק מאוד
8.בועז ויפה-יכלו להגיע רחוק
9.שי ועדי-היו גרועים רצח במשימות אבל דווקא חיבבתי אותם לקראת הסוף
10.יוכי ולינור
11.טילטיל ומזרחי-מצחיקים אבל נמאסו לקראת הסוף וגרועים לגמרי

את ה3 הזוגות שהודחו ראשונים אני לא מכיר מספיק

Gרר

New member
די מסכים עם הדירוג

אצלי רוני ויעל יורדות מהמקום הרביעי למקום השישי, בין וובה ואלה לבין גל וליאל. יעל היתה טובה אבל רוני הרבה פחות ומכל יתר הבחינות הן לא עשו לי את זה.

גם את טילטיל ומזרחי הייתי שם מעל בועז ויפה. אמנם הם היו גרועים במשימות אבל הצליחו להצחיק אותי עד ההדחה שלהם, בעוד שיפה עיצבנה אותי לכל אורך הדרך. הפעמים שהיא פצחה בשיר היו הרגעים היחידים בתולדות הטלביזיה שחשבתי שהייתי מעדיף לצפות בפרסומת במקום בחלק אינטגרלי מהמתכנית

את יוכי ולימור אי אפשר לשים מתחת לשי ועדי ולו רק בגלל שהם הגיעו הרבה יותר רחוק מהם למרות שנמאסו די מהר

בקיצור הדירוג הסופי שלי

1.שי ושני / תום ואוריאל. לא יכול להכריע ביניהם.
3.דניאל ומאירי
4.רז ואלכסה- עד השניה שאלכסה נקעה את הרגל הם היו אחד מ-3 הזוגות האהובים עליי. מאותו רגע - ירד לי מהם והגט הסופי היה שהם לא התאמצו אפילו שלא להתקל בעגלה של וובה ואלה. לא רוצה להגיד עשו בכוונה אבל ראו בבירור שהם לא עשו כל מאמץ למנוע פגישה.
5.וובה ואלה-דינמיקה מעולה ביניהם חבל רק שאלה היתה קצת יותר מדי מעצבנת במשימות ממה שצריך.
6.גל וליאל-זוג חזק אבל לא סבלתי את הדינמיקה האישית שלהם
7.רוני ויעל-בעיקר בזכות יעל
8.יוכי ולינור - בעיקר בזכות לינור. יוכי היתה אחת החוליות היותר חלשות במירוץ הזה.
9.טילטיל ומזרחי-גרועים אבל מצחיקים
10.שי ועדי-הזוג שהכי איכזב אותי. ציפיתי מהם לכל כך הרבה יותר.
11.בועז ויפה-המעצבנת והצנון. דווקא לבועז היה פוטנציאל לא רע אבל לא כשהוא בצילה...

למעלה