פינת כל הכבוד

אורישקי

New member
ממש לא, היו הרבה משמיצים

ואיפה ראית שהם מזלזלים בסגולות? הם כל הזמן היו בטוחים שהן לפניהם. וטליה בעצמה אמרה שמגיע להן.

מישהו014

New member
אוקי אז תרשה לי לתקן אותך

א.בקלות אפשר להגיד שבקבוצת המשמיצים נמצאים גם האנשים ששאלו את השאלות בסגנון של "למה הייתם שחצנים ולא החשבתם את מעיין ובתאל?" או משהו בסגנון חוץ מי האמירות של ה"לא מגיע לכם" שזה באמת אני לא מצדיקה את זה
אני עקבתי על הכל לידע כללי שלך וזה לא לקח לי כמה שעות טובות
הן ענו יפה ובקור רוח בקלות אפשר לתפוס את הרושם שהרבה התנפלו עליהם אבל לדעתי גם יש נקודה מסויימת שאפשר להפריד אותה יש את הקטע של השאלות הנוקבות שאולי קצת הן חוצפניות ויש את האמירות החסרות טקט בעליל
זה לגבי זה

לגבי מה שאמרתי זה הייתה ההרגשה האישית שלי
בסוף הם הבינו שמעיין ובתאל חזקות ממש במשימת השוק לפני כן אני ראיתי והרושם שקיבלתי שהן לוקחים ברצינות רק את הסגולות שהם אומרים למשל על כל אחד מה מיוחד בו שמאיים עלייהם הם פשוט לא דיברו עלייהם למשל בחצי הגמר הם אמרו משהו על הסוורים שהם חזקים וכל מיני כאילו על האחיות גם ועל הסגולות פשוט לא אמרו ישר עברו למשפט בסגנון "כולם פייטרים" זה חלק מהקטע שאני אומרת שזה עשה רושם של מה שהם חושבים של "מי סופר אותכם בכלל?"
אני לא יודעת מתוך מזה נבע אם זה נבע בכלל זה הרושם שקיבלתי
הם כאילו גם אמרו באיזה מקום "יש להם יותר מזל משכל" יעני "אם לא היה לכם מזל לא הייתם מגיעים לפה" תשמע בקלות אפשר לפרש את ככה ואני יכולה לתת לך אלף סגנונות

אני צריכה להזכיר לך את האמירה שלהם בהתחלה שהם אמרו על הזוגות האחרים "למה לירות בהן הן גוססות" זה זלזול שלא בה רק מהצד שלהם אבל היות ומה שהיה בפייסבוק זה היה ראיון שבו מארחים אותם אז בהקשר שלהם זה מה שהצטייר כלפי מעיין ובתאל

ואתה יודע משהו ? גםם פה במשפט האחרון שכתבתי פה זה מתאים זה פשוט עושה את הרושם אתם לא חכמות במיוחד ? אוקי אתן לא שוות כלום , זה הרושם שניתן לי כצופה אני אומרת לך
אתה מוזמן לחלוק עליי חופשי זה מה שאני הרגשתי

TAR - The Amazing Race החל בשנת 2001

באותה שנה נערך המירוץ הראשון. שנה אח"כ ב2002 נערכו שני מירוצים. ב2003 נערך שוב רק מירוץ אחד. וב2004, בשונה מכל שאר השנים, נערכו 3 מירוצים באותה שנה.
ב2005 נערכו שני מירוצים. גם ב2006 נערכו שני מירוצים. ב2007 נערך רק מירוץ אחד. ומ2008 ועד היום נערכו שני מירוצים בכל שנה. העונה ה23 של TAR זה המירוץ הראשון של שנת 2013.

the red king

New member
אאה עכשיו אני קולט...

תודה!
משוגעים כרגיל האמריקאים הזה.
הישרדות, א. איידול..

אבל גם "סוף הדרך" שהיה הרבה לפני "המירוץ" עם אילדיס
ותוכנית נוספת ששודרה בזכיינית המתחרה באותה התקופה
מבוססות בעצם על TAR נכון?

בדיוק כמו ש"האח הגדול" בארץ לפחות לא המציאו את
הגלגל והרבה לפני כבר היה "פרויקט Y" ב"יס"...

JAMES DEAN

New member
האח הגדול ההולנדי (המקורי) תבע את פרוייקט Y

בכך שהוא משתמש באותו פורמט.

ny22

New member
מנהל
בנוסף אני אומר כל הכבוד להפקה

שלמרות כל המריחות באמת הצליחה לחשוף אותנו למגוון של ארצות ותרבויות.
.
בהחלט מגיע לה על זה כל הכבוד!

מישהו014

New member
אני חושבת שמגיע כל הכבוד גדול למעיין ובתאל

על כך שהן הצליחו להכנס לגמר כמעט וניצחו הגמר יכל להיות בידיים שלהן
מתמודדים אמרו עליהן שהן עפות תוך שניה וגם אנשים בבית זלזלו בהן והן הצליחו להראות לנו מזה
גם אם בסופו של דבר הן קיבלו את המקום השלישי והמכובד
אנחנו יכולים להגיד בפה מלא לדעתי כל הכבוד על זה שהן היו ממש טיפטיפה קרובות למקום הראשון

לראות את מעיין וגם את בת-אך עשה לי טוב הלב. תמיד קרו להן את הקטעים הכי מצחיקים והזויים, והדרך שלהן להתמודד תמיד דרך הצחוק, אז בהחלט כל הכבוד להן, וחבל שהן פספסו את הפניה.

למעלה