ראיתי את הפרק הראשון בלבד
אבל חברה שלי שטעמנו זהה בצורה מפחידה אהבה אותה, הפרק הראשון נראה מאוד מבטיח.
במקביל משודרת גם הסדרה "קולו של הלב", דרמת מתח משפטית מעניינת אם כי לא מושלמת. יש כמה חורים בעלילה, אבל העלילה מקורית והיא בהחלט סוחפת. היו כמה פרקים אדירים וכמה ככה ככה אבל בסך הכל הייתי ממליצה על הסדרה. אני ראיתי אותה בתרגום לאנגלית, אגב, לא יודעת אם יש תרגום לעברית אבל היא משודרת עכשיו. ואגב, מי שמגלם את אוסקה בגן הוא גם המשני שם והוא פשוט מגלם דמות כל כך שונה!
והמלצתי לך על סיטי הול בהודעה אחרת, אם בא לך על סדרה היסטורית אני מאוד ממליצה על "היהלום שבכתר" אם כי אני לא יודעת אם יש אותה באחד האתרים (יש עוד אתרים לצפיה ישירה). הסדרה האחרונה שראיתי הייתה מאסטר סן של האחיות הונג והיא הייתה מאוד חמודה. זו סדרה על בחורה שרואה רוחות רפאים שמטרידות אותה בבקשות שונות ומשונות. אם ראית את את הסרט "עיר רפאים" עם ריקי ג'רוויס אז זה אותו רעיון (בי.בי.סי פריים הייתה גם סדרה עם רעיון דומה, Afterlife עם לסלי שארפ ואנדרו לינקולן, אבל אם הסרט עם ג'רוויס היה לגמרי קומי וקליל והסדרה עם שארפ ולינקולן הייתה כבדה ואפלה וטרגית, אז זה באמצע, יותר אפל מעיר רפאים אבל בסך הכל זו סדרה של האחיות הונג, אז טרגדיה זה ממש לא).
איך שתי הסדרות שלא ראיתי?
לגבי התיק, הוא פשוט לא מבין מה זה להיות במצבה, לדעתי הוא חשב שלא היה לה אכפת ממנו, שהיא זרקה ז' על הפגישה שלהם. זה היה מאוד מכעיס כשראיתי את זה בפעם הראשונה, אבל בצפיה השניה יותר מבינים את הראש העקום שלו.