דעתי על ההופעות
את חלקן ראיתי בתחילת השבוע אז אני נעזרת בלינקים פה כדי להיזכר
Carrie Underwood - Good Girl
אני מקווה בשבילה שהיא הייתה חולה או משהו. הפרצופים של האמנים האחרים בקהל אחרי ההופעה הזו אמרו הכל.
הופעה חלשה מאוד שלה.
Chris Young - Save Water Drink Beer
הוא תמיד נשמע לי כאילו הוא מנסה לחקות את בלייק. או שסתם כל זמרי הקאנטרי האלה נשמעים לי אותו הדבר
אבל השיר הזה ממש ממכר. שמעתי אותו כבר כמה פעמים. ואפילו החבר שלי חשב פעם אחת שזה בלייק
Zac Brown Band - Keep Me In Mind
אני אולי בדעת מיעוט פה אבל אני ממש אוהבת את השיר הזה. אני נהנית להקשיב לו הרבה יותר כשאני לא צריכה להסתכל על המסך כי אני חייבת להודות שהסולן שלהם טיפה מלחיץ אבל השיר הזה יחד עם קולד ווט'ר, הם השירים הכי טובים שלהם ופשוט טובים באופן כללי.
The Band Perry - Postcard from Paris
אני ממש אוהבת את השיר הזה. קימברלי נשמעת ממש טוב בלייב. הרבה יותר ממה שהיא נשמעה בתחילת דרכה של הלהקה. אני גם ממש אוהבת את האחים. הם ממש חמודים ומוסיפים המון צבע ואופי לקימברלי שפשוט הייתה נעלמת ברקע של הזמרות האחרות בז'אנר.
Keith Urban - For You
איך דילן אומרת? |אורגזמה!!!!@#$| אז כן. הכי אורגזמה. איזה שיר
איזו הופעה
איזה מהמם הוא
מאוהבת בו לגמרי
Blake Shelton - Drink On It
זה לא אחד השירים האהובים עליי מהאלבום שלו. הייתי מעדיפה שישיר את I'm Sorry
אבל זו הייתה הופעה ממש נחמדה עם כל הנישה שלה. אהבתי.
Hunter Hayes - Storm Warning
קצר מידי. אבל אני מחבבת את הילדון הזה. הוא מוכשר ממש. ממש מרענן אל מול כל הילדונים האלה שנדחפים לחיינו מידי יום עם קול ממוצע ואפס כריזמה וכישרון.
Little Big Town - Here's Hope/Imagine
מרגש ממש! אחת ההופעות הכי אהובות עליי שלהם. הם תמיד כל כך מדויקים ומרגשים אבל יחד עם הילדים הקטנים מאחוריהם. מה לעשות יש לי סופט ספוט לילדים קטנים לבושים בלבן וטוב נו גם לג'ון לנון.
Jason Aldean - Fly Over States
אני לא אוהבת אותו. בכלל. אבל השיר הזה ממש טוב. אפילו הורדתי אותו באייטונס. כן כן עם לשלם וכזה. אני יודעת מה תגידו. סייב איט. זה שיר טוב.
Brantley Gilbert - Country Must Be Country Wide
תמיד מרגיש לי כאילו הוא נקלע לעולם הקאנטרי ממש בטעות. אין בו שום דבר שמזכיר לי קאנטרי.
Eric Church - Springsteen
זה נשמע כמו שיר פילר באלבום וכזה שדוחפים באמצע הופעות כשהאמן צריך להסדיר נשימה ולהחזיר לעצמו קצת כוחות. בטח לא שיר להופיע איתו בטקסים מסוג זה. שעמם אותי אחרי פחות מחצי דקה.
Lady Antebellum - Dancing Away With My Heart
ההורמונים של דילן בטח העובדים שעות נוספות ומשפיעים לרעה על הראיה שלה. הילרי נראתה בחודש חמישי כאן. גם לא הייתה לבושה מדהים והשיער שלה היה סביר מינוס. את השיר אבל אני אוהבת. ההופעה הייתה איטית מידי לטעמי. צ'ארלס נשמע נהדר כמו תמיד.
Scotty McCreery - Water Tower Town
זה מזכיר לי את ההופעות שלו מאיידול. הרגשתי לרגע שאני צופה באיידול. הוא בסדר כזה.
Brad Paisley -Camouflage
חבל שהוא לא שר מדהים כמו שהוא מנגן. אפילו לאישתו בקהל היה פרצוף של "יו קן דו בט'ר ד'ן דאט" בטח הוא וקרי השתכרו עד לאובדן חושים לפני הטקס
השיר הזה הוא אחד הכיפים והאנרגטיים באלבום שלו אבל כאן זה הרגיש כאילו הוא נותן רק חצי מהאנרגיות שלו.
Rascal Flatts - Banjo
כל ההופעה רק השתעשעתי מהעובדה ששמו את קרי ופיית' היל אחת ליד השניה. הם מנסים לגרום לקאט פייט בכוח?
בכל אופן השיר הזה לא מגיע לרמה של השירים הישנים של ראסקל פלאטס. אני חושבת שאחרי איזה 7 סינגלים גרועים הגיע הזמן שהם יבינו ש15 דקות התהילה שלהם חלפו.
Toby Keith - Red Solo Cup
חחח קרוט טופ שם הצחיק אותי
איזה שיר מטומטם
קרי אנדרווד המתלהבת בקהל שמכירה את כל המילים בע"פ לגמרי הורסת
Sara Evans - My Heart Can't Tell You No
ממש אוהבת את השיר הזה
ההופעה הייתה לא רעה בכלל. היו כמה קטעים שהיא חטאה בסטיה מהמלודיה. אבל מתי אי פעם היא הייתה מדויקת?
Kenny Chesney & Tim McGraw - Feel Like A Rockstar
גם כאן אני בדעת מיעוט אבל ממש אהבתי את השיר הזה. אז כן, הפוזה המטופשת של שניהם בהחלט גורמת להם להיראות כמו דושבאגז אבל השיר ממכר ואני בהחלט הולכת לחרוש עליו לא מעט.
Miranda Lambert - Over You
טוב, אתם יודעים שאני לא שותפה להתלהבות והזלת הריר שלכם עליה. היא ממש לא מיוחדת מבחינתי. די סתמית אפילו. אבל!! להופעה הזו לא הצלחתי להישאר אדישה. זו הייתה הופעה באמת מקסימה. אתן לה את זה. היא מוכרת את השיר בצורה ממש משכנעת. היא והקול הקטן שלה
Zac Brown Band - Whiskey's Gone
לא מכירה את השיר הזה ואחרי ששמעתי אותו הגעתי למסקנה שלפעמים עדיף לחיות בחוסר הידיעה.
מזל שבארד קפץ לבקר כדי שיהיה לי במה לבהות
Dierks Bentley - Home
כמה שהוא יפה
והוא גם חבר של בונו
שיר מצוין. הופעה מעולה.
Martina McBride & Pat Monahan - Marry Me
אני לא מאמינה שלא מצאתם את ההופעה הזו מרגשת בטירוף. יא חבורת ציניקניות חסרות לב! בסוף ההופעה התבכיינתי לי כמו ילדה בת 5 שמאבדת את הברבי האהובה עליה
זה היה מרגש ומצמרר. במיוחד עם הסיפור הזה של שניהם בהתחלה.
דילן, לך בכלל שמור מקום בגיהנום. בחיי. את משהו מיוחד.
Luke Bryan - I Don't Want This Night To End
ברור לכם שאם לוק היה נולד בארץ הוא היה החבר הכי טוב של משה פרץ וחבריו. נכון?
אז איזה מזל שהוא לא נולד בארץ ואנחנו עדין רשאיות להזיל עליו ריר
Blake Shelton & Lionel Richie - You Are
שיר קיטש בדיוק כמו שאני אוהבת. כיף לסיים את הטקס ככה.
היה טקס ממש מוצלח. נהניתי מאוד