LeAnnDylan

Well-known member
חחח דה בנד פרי לא שרו אול יור לייף

ובטח שבטח לא "אול מיי לייף"

העיקר רצית לקחת אותי להופעה שלהם באנגליה. אפילו את השירים שלהם את לא מכירה

אז ראיתי את ההופעה של קרי ומרטינה בינתיים

מה הולך כאן? קרי שרה על הפנים. השמלה לא פיצתה על כך. דווקא תפסתי מקרי זמרת לייב ממש טובה.

מרטינה נראית מדהים
יצא לה ממש טוב הפעם.

אמג אמג אמג בנד פרי!!

לא ידעתי שהם הופיעו בטקס, ועוד עם פוסטקארד פרום פאריס
מעוליייייייים!!!!!! ואו, וקימברלי נראית פשוט מדהים!

LeAnnDylan

Well-known member
מגיבה בחלקים. חלק ראשון

פותחים את הטקס עם קרי אנדרווד שנשמעת די... רע. מה עובר עליה?
עד שכבר התרגלתי לשיר והתחלתי ממש לחבב אותו היא נותנת הופעה צולעת?! רעות, חן, לטיפולכן!

בלייק שלטון וריבה מקנטייר על הבמה עכשיו, מנחים. היא צוחקת על המולט שהייתה לו לפני כמה שנים, הוא צוחק על זה שהוא זכה לראות את תחילת הקריירה שלה רק בזכות קיומו של ערוץ ההיסטוריה. עוד כמה בדיחות קרש. חלקן משעשעות יותר, חלקן קצת פחות.

עכשיו כריס יאנג על הבמה שר Save Water, Drink Beer זה צריך להיות ההמנון שלנו פה בארץ

זה אחלה שיר.

עוברים למנדליי ביי (הבמה שניה של הטקס) שם שוגרלנד מציגים את המנחים את הערב שם – זאק בראון בנד. ג'ניפר לובשת משהו וורוד עם צהוב מרקר. מזעזע חושים.
זאק בראון שרים הלהיט הנוכחי שלהם - Keep Me In Mind.

חוזרים לטקס הראשי, ריבה מציגה את דה בנד פרי ששרים את הסינגל החדש שלהם - Postcard from Paris. קימברלי נראית טוב. הם נשמעים טוב.

אל אל קול ג'י עכשיו על הבמה כדי להציג את קית' אורבן ששר את שירו החדש For You השיר שנכלל בפסקול של הסרט Act Of Valor שנכתב במיוחד עבור כל הגברים והנשים הגיבורים שמשרתים בצבא.. אל אל גם כמובן מבקש מהקהל לעמוד על הרגליים כדי להריע לאותם גברים ונשים שמשרתים את המדינה בכבוד.
קית' מדהים. השיר מדהים. הופעה מעולה! חתיך!!

בת' בר מ2 ברוק גירלז עכשיו על הבמה כדי להגיש את הפרס לשיר השנה. הזוכים הם כמובן איליי יאנג בנד עם שירם Crazy Girl

עכשיו בלייק שלטון על הבמה מבצע את הסינגל החדש שלו Drink On It. חתיך!! נשמע מעולה כרגיל. הופעה טובה

איליי יאנג בנד וגרייס פוטר על הבמה עכשיו כדי להגיש את הפרס לאלבום השנה. הזוכה היא כמובן מירנדה למברט עם אלבומה Four The Record.
ליידי איי שיושבים לידה מפרגנים בטירוף. חמודים^^ היא לובשת שמלה זהובה מחרידה שגורמת לה להיראות בהיריון. יש לה היילייטים עוד יותר כעורים בשיער ובכלל סלסול די מזוויע. יאק. מה היא עשתה לעצמה
האמת שגם בלייק השמין קצת. חיי הנישואים לא מטיבים עם אף אחד מהם.

עוברים שוב למנדליי ביי, זאק בראון מציג את האנטר הייז ששר את הלהיט שלו Storm Warning. חמוד! אני אוהבת אותו! אוי. זה היה ממש קצר
עכשיו הוא מדבר ומספר על איזו עמותה שאמורה לעזור לילדים רעבים ומספר שכתב שיר שנקרא Here's Hope וליטל ביג טאון עשו לו מאש אפ עם השיר Imagine של ג'ון לנון. ואני מניחה שההכנסות ממנו ילכו לעמותה הזו.
עכשיו חוזרים לבמה המרכזית לשמוע את ליטל ביג טאון אהוביי מופיעים עם השיר הזה. הם מתחילים בגרסת א-קאפלה של Imagine. פיליפ מצטרף עם גיטרה והם עוברים לשיר את שירו של האנטר הייז. השיר נשמע טוב. הם נשמעים טוב. הופעה מצוינת. בפזמון מצטרפים עליהם כל מיני ילדי מקהלת כנסית שקר כלשהי. חמודים.

עכשיו בלייק וריבה מציגים את ג'ייסון אלדין שמבצע את שירו Fly Over States. זה שיר ממש טוב ואני ממש אוהבת אותו. שווה האזנה.

LeAnnDylan

Well-known member
מגיבה בחלקים. חלק שני

עכשיו קיס על הבמה כדי להציג את הפרס ללהקת השנה. הזוכים הם כאמור ליידי אנטבלום. צ'ארלס עולה לבמה ואומר שהוא מרגיש שהוא צריך לפתוח כמה כפתורים בחולצה
הילרי שלי
מהממת

עוברים חזרה למנדליי ביי ועכשיו ברנטלי גילברט על הבמה שר את הלהיט שלו Country Must Be Country Wide. גם פה מדובר בהופעה ממש קצרה. כנראה כל המועמדים של האמן החדש מופיעים בית ראשון ופזמון ז"א שמחכה לנו עוד בית ופזמון של סקוטי מקרירי.

חוזרים לבמה המרכזית שם אריק צ'רץ' מופיע עם שירו החדש Springsteen. לא מתה על השיר הזה. הייתי מעדיפה שישיר דרינק אין מיי הנד.

עכשיו ג'ק אואן וליאן ריימס אהובתי על הבמה כדי להציג את הפרס לסינגל רקורד. הזוכים הם ג'ייסון אלדין וקלי קלרקסון. שניהם עולים לבמה. קלי מהממת באדום
והפוני הזה שלה
חיבוק ליאן וקלי

בלייק וריבה עכשיו מציגים את ליידי איי ששרים את שירם Dancing Away With My Heart. מהממים שלי
אוךך הילרי תעשי לי מלא ילדים

חוזרים למנדליי ביי בשביל סקוטי מקרירי ושירו החדש Water Tower Town. מצחיק אגב שהוא היחיד מבין השלושה ששר שיר חדש. השנים האחרים שרו שירים משנה שעברה... זה כבר רומז על הזוכה. לא?

סקוטי מציג עכשיו את בראד פייזלי החתיך שמבצע את Camouflage שלו. אני מתה על השיר הזה!!
הופעה מצוינת

עכשיו דה בנד פרי על הבמה מציגים את הפרס לאמן החדש. סקוטי מקרירי הוא כאמור הזוכה. הוא ממש חמוד.

ריבה ובלייק על הבמה מדברים על איזה קשיש שמת. בלה בלה לטס לייט א קנדל...

עכשיו ראסקל פלאטס וסטיב מרטין שמצטרף אליהם שרים את השיר Banjo. זה לא השיר הכי טוב של ראסקל פלאטס אבל הוא לא רע וסטיב מרטין על הבנג'ו שם דווקא חמודי.

עכשיו בלייק וריבה משתעשעים קצת על חשבונו של טובי קית' האידיוט שעולה לשיר את שירו האידיוטי Red Solo Cup. הכי פאסט פורוורד.

מארק אנטוני על הבמה עכשיו כדי להציג את שרה אוונס. חבל שלא השקיע בלמידת הטקסט שלו כמה דקות לפני. אולי הוא היה מגמגם קצת פחות. בכל אופן שרה אוונס המהממת עכשיו על הבמה שרה את הלהיט שלה My Heart Can't Tell You No. אני אוהבת את השיר הזה והיא נתנה הופעה נהדרת. היא גם נראית סוף.

בלייק וריבה שוב על הבמה כדי להציג את קני צ'זני וטים מקגרואו ששרים את Feel Like A Rockstar. דראנקן מרטינה כבר ירדה עליהם אז אני לא אוסיף
לא יכלו לשיר משהו יותר אפ ד'ר אלי? אפילו פיית' היל בקהל לא נראית נלהבת מידי
זה לא רע אבל משילוב של שני ענקיים כאלה ציפיתי למשהו יותר מענין.

LeAnnDylan

Well-known member
מגיבה בחלקים. חלק שלישי

אשטון קוצ'ר עולה לבמה עכשיו עם כובע קאובוי ועושה צחוק מעולם הקאנטרי
הוא מגיש את הפרס לזמרת השנה. הזוכה היא מירנדה למברט המהממת שלי
שנמצאת מאוחרי הקלעים ומתכוננת לעלות להופיע. והיא נראית הרבה יותר טוב ממקודם

בלייק עכשיו מציג את אשתו המהממת מירנדה למברט שלטון שתשיר את הלהיט שכתבו יחד – Over You. היא נשמעת נהדר ונראית פנטסטי

עכשיו איזה מישהו ממשחקי הרעב במנדליי ביי מציג את זאק בראון בנד ששרים את השיר שלהם Whiskey's Gone .
בראד פייזלי מצטרף אליהם באמצע השיר לקטע נגינת גיטרה ומוותר על כובע הקאובוי שלו לטובת כובע צמר הומלסי כמו של זאק, הסולן.

חוזרים לבמה המרכזית שם בלייק מציג את בונו שיקשקש איזה משהו על איזה משהו. בלה בלה. ואז הוא מציג את דיירקס בנטלי החתיך שלי ישיר את Home הסינגל הנוכחי שלו. הוא כזה חתיך

ננסי אודל על הבמה עכשיו כדי להציג מרטינה מקברייד ופט מונוהן שישירו את הדואט שלהם Marry Me בזמן שאיזה זוג מוכי גורל מתחתנים על הבמה בזמן שהם שרים. החתונה הזו הייתה מזה תקועה לי באמצע השיר ואומנם זה היה אמור להיות מרגש בטירוף. ממני זה רק גרר גיחוך ציני. למה מרטינה אוספת את השיער שלה?
למה פט מונוהן מזייף בשיר שלו? לא אהבתי את ההופעה הזו

משמש על הבמה עכשיו מציגה את ת'ומפסון סקוור שזכו בווקאל דואו אבל הם כאלה לא חשובים שאפילו לא טרחו להראות את זה. הם מקשקשים על חיילים או ACM פאן ג'ם. לא עקבתי. הם כל כך לא חשובים. לא יאומן כמה לא חשובים הם. הם אפילו לא הציגו פרס או איזה מישהו שמופיע. אלוהים שיחפפו אותם מחיי.

עכשיו לוק בריאן החתיכי שלי על הבמה כדי לשיר את הלהיט שלו I Don't Want This Night To End. אני אוהבת איך שהוא מופיע. הוא אחלה.

משמש עכשיו על הבמה שואגת לעבר לוק בריאן כמו איזה קוגרית. היא מציגה את טיילור סוויפט שבאה להציג את הפרס לזמר השנה. הזוכה הוא כמובן בלייק שלטון החתיך.

עכשיו ליונל ריצ'י על הבמה כדי להציג את הפרס לאנטרטיינר אוף דה ייר. טיילור סוויפט זוכה שנה שניה ברציפות. לא מפתיע אותי.

בלייק וריבה שוב על הבמה. בלייק מנגב את הדמעות שלו ומשמש נוזפת בו שיעוף לבמה כי הוא עומד להופיע עם ליונל ריצ'י.

ליונל ריצ'י ובלייק שלטון על הבמה עכשיו כדי לשיר את שירו של ליונל You Are. הופעה חמודה. היה נחמד לראות את הקהל בקטע ואת מירנדה מתלהבת
כפרעליה^^

לסיכום. היה טקס חמוד. אני אוהבת את רוב ההופעות. זכו גם אנשים ראויים (חוץ מתומפסון סקוור
) אומנם ההופעות שנה שעברה היו טובות יותר אבל קיבלנו כמה ממש מוצלחות הפעם כמו זו של מירנדה או של קית'

יאללה מחכה עכשיו ל-CMT! או לפחות לספיישל של ליונל ריצ'י שם נוכל לשמוע את הדואט עם ג'ניפר נטלס!

blah blah story

New member
לפי מה שהצלחתי להבין הם לא שרים עם לינול

אלא עושים לו טריביוד.
או שרק מארק אנתוני ושרה אוונס שרים את endless love במקום לינול ושאניה. (בטח שאניה לא מסכימה להופיע עד תחילת ההופעות בסיזר פלאס)

אבל אני לא מבינה את זה...למה השקיע בדיסק חדש עם דואטים אם הוא לא הולך לשיר אותם בהופעה?!

ולמרות כל זה - אני עדיין מחכה לראות את הטריביוד הזה...

LeAnnDylan

Well-known member
מממ לא בטוח

ממה שידוע לי, אלה חלק מהאמנים שהולכים להופיע שם: טים מקגרואו, מרטינה מקברייד, לוק בריאן, ליידי איי, דה בנד פרי, ג'ייסון אלדין, קני צ'זני, ג'ניפר נטלס, ראסקל פלאטס, דאריוס ראקר, קני לוגינס, שרה אוונס, מארק אנטוני, ניקול ריצ'י וביג אנד ריץ'.
מתוכם, אלה שבטוח שרים יחד עם ליונל הם ג'ניפר נטלס, ביג אנד ריץ', ניקול ריצ'י, קני לוגינס, ראסקל פלאטס, דאריוס ראקר, קני צ'זני וטים מקגרואו.

האחרים שרים לבד.

symptoms

New member
אני אוהבת את דאנסין אווי

שמעתי אותו במקרה שהקשבתי לרדיו לפני כמה ימים. אני צריכה לעשות את זה יותר.

רעות

symptoms

New member
תמיד בטקסי פרסים

יש להם בעיות עם הסאונד, בעיקר בשירים הפחות שקטים. היא כבר הופיעה עם גוד גירל בכמה מקומות ונשמעה מצויין.

רעות

LeAnnDylan

Well-known member
הייתי קונה את התיאוריה הזו

אם ב-CMA היא לא הייתה נשמעת מזעזעת באותה מידה עם Remind Me...

לסיכום

סתם, עוד לא ראיתי את הטקס, אבל צפיתי בהופעות המעניינות. הבנד פרי שולטים. ההופעה הכי טובה של השיר הזה. קימברלי נראתה פצצה.

מגיבה רק על ההופעות

Carrie Underwood - Good Girl
הופעה לא טובה שלה. היא נשמעה בסולם הלא נכון ברוב חלקי השיר. לא מדובר בבעיות סאונד, היא פשוט לא שרה טוב.

Chris Young - Save Water Drink Beer
שיר טוב, הופעה טובה.

Zac Brown Band - Keep Me In Mind
משעממים אותי. העברתי.

The Band Perry - Postcard from Paris
שיר טוב, הופעה טובה. קימברלי ממש השתפרה בלייב.

Keith Urban - For You
מדהים! הופעה מעולה!

Blake Shelton - Drink On It
הופעה טובה.

Hunter Hayes - Storm Warning
חמוד. מוכשר. נשמע טוב. קצר מידי.

Little Big Town - Here's Hope/Imagine
את אימג'ן שלהם לא ממש אהבתי אבל בשיר של האנטר הייז הם נשמעו טוב.

Jason Aldean - Fly Over States
הופעה טובה.

Brantley Gilbert - Country Must Be Country Wide
נשמע אחלה.

Eric Church - Springsteen
הופעה טובה. מתחילה לאהוב את השיר.

Lady Antebellum - Dancing Away With My Heart
הופעה טובה. אני אוהבת את השיר הזה.

Scotty McCreery - Water Tower Town
זה שיר טוב. לא הכרתי אותו. הרבה יותר טוב משני הסינגלים הראשונים שלו.

Brad Paisley -Camouflage
לא אחת ההופעה הכי טובות שלו אבל זה בעיקר השיר שפחות מוצלח מיתר השירים שלו. הופעה חמודה אבל לא מלהיבה יותר מידי.

Rascal Flatts - Banjo
הופעה טובה.

Toby Keith - Red Solo Cup
אין כוחות אליו. העברתי.

Sara Evans - My Heart Can't Tell You No
היא זייפה כמעט כמו קרי. אבל את השיר הזה אני אוהבת יותר.

Kenny Chesney & Tim McGraw - Feel Like A Rockstar
היה די משעמם אבל אני בטח אתמכר לחרא הזה בהמשך.

Miranda Lambert - Over You
מושלם

Zac Brown Band - Whiskey's Gone
לא משהו.

Dierks Bentley - Home
שלמות

Martina McBride & Pat Monahan - Marry Me
הופעה די נוראית. מרטינה שרה נהדר אבל פאט זייף ללא הכר והכומר הזה ברקע הפריע לי

Luke Bryan - I Don't Want This Night To End
הופעה מצויינת!

Blake Shelton & Lionel Richie - You Are
די משעמם.