) שמפיקות סם אלמוות
הנה כתבה על הסופר.
וציטוט מתוכה שבטח ידבר אלייך :
"ביקום המשונה של סמית בני אדם וחתולים חוברים
טלפתית כדי להלחם בישויות השוכנות במעמקי החלל..."
"האיש הרזה בכובע האפור ובמשקפיים הכהים נראה כמו מרגל. זה היה צירוף מקרים מצער, מכיוון שהוא באמת היה מרגל"
זה נשמע כמו התחלה של ספר מהסוג האהוב עלי ביותר!
"בכוכב-ספר בשם נוסטריליה מפיקים התושבים סם אלמוות מכבשים עצומות מימדים החולות במחלה מוזרה"
הא! הייתי קרובה!
וואו, הוא באמת נשמע סופר נהדר. אני תוהה האם בספרים יש לא רק רעיונות טובים אלא הם גם כתובים היטב? (הרבה ספרים ישנים מכילים רעיונות מוצלחים מאוד אבל כתובים בצורה...מיושנת כזאת, והתרגומים אפילו יותר גרועים). לא שאני חושבת שזה משנה במיוחד כי הכתבה שלך השפיעה עלי מספיק כדי לחפש את הספר הזה בספריה בפעם הבאה שאצוץ שם^^
יש שם איזה אזכור של "לעולם לא נדע מי הם הם ה"מנשונייגר" המסתוריים", אבל מנשונייגר (צייד-אנשים בגרמנית) מככב בסיפור mark elf. זה מין רובוט חיסול בצורת עכביש ענק.
של ברנרד מלמוד, יש קוף מדבר בעקבות ניתוח (תיבה שהושתלה לו בגרון).
הספר, בעיקרון, הוא פנטזיה של קץ הימים, ואז כל שאר הקופים מתחילים לדבר בעקבות חסד אלוהי כלשהו, ורק הקוף המנותח ממשיך לדבר עם תיבת הקול המלאכותית שלו - אז הניתוח המקורי הוא מד"בי, אבל שאר הספר הוא פנטזיה.
ב"הקוסמת" של ג'והן וארלי יש יצורים שנקראים טיטאנידים שחציים סוס וחציים אישה, והם תבוניים וכמובן גם מדברים. מקורם בעולם-גלגל שהוא יצור חי במערכת השמש שלנו , טיטאנית ושמה גיאה (אחת מכמה..), שהיא גם מעין 'אלוהים' עבור יצוריה. משעשע.