מחפש בעלי חיים מדברים במדע בדיוני

אני חתול מדבר!

LOL זה שם של ספר? זה נשמע כמו שם של מחלה כרונית שקשורה בנזלת P: (מצד שני, יתכן שעל זה הספר
)

כן, ספר ישן וטוב ( ועם חתולים )

על נער ומחשב וכבשים ענקיות ( ואכן חולות
) שמפיקות סם אלמוות
הנה כתבה על הסופר.
וציטוט מתוכה שבטח ידבר אלייך :
"ביקום המשונה של סמית בני אדם וחתולים חוברים
טלפתית כדי להלחם בישויות השוכנות במעמקי החלל..."

הוא לא כתב הרבה אבל זה אחד הספרים האהובים עלי ...

חיחי איזו כתבה חמודה!

"האיש הרזה בכובע האפור ובמשקפיים הכהים נראה כמו מרגל. זה היה צירוף מקרים מצער, מכיוון שהוא באמת היה מרגל"
זה נשמע כמו התחלה של ספר מהסוג האהוב עלי ביותר!
"בכוכב-ספר בשם נוסטריליה מפיקים התושבים סם אלמוות מכבשים עצומות מימדים החולות במחלה מוזרה"
הא! הייתי קרובה!
וואו, הוא באמת נשמע סופר נהדר. אני תוהה האם בספרים יש לא רק רעיונות טובים אלא הם גם כתובים היטב? (הרבה ספרים ישנים מכילים רעיונות מוצלחים מאוד אבל כתובים בצורה...מיושנת כזאת, והתרגומים אפילו יותר גרועים). לא שאני חושבת שזה משנה במיוחד כי הכתבה שלך השפיעה עלי מספיק כדי לחפש את הספר הזה בספריה בפעם הבאה שאצוץ שם^^

Y. Welis

New member
הוא מעניין, אבל לדעתי טוב יותר בקצרים שלו

ויש אחד ספציפי על ה'כתלתולים של ח'מל'.

kenny66

New member
סתם פרט טריוויה, ושאלה

למעשה נורסטריליה התחיל כשתי נובלטות, שרק כעשר שנים לאחר פרסומן הורחבו ואוחדו לספר אחד.

אני לא מכיר סיפור על כתלתולים של ח'מל. יכול להיות שאתה מתכוון ל-Mother Hitton's Littul Kittons? זה סיפור על נורסטריליה, אבל אלה לא תת-חתולים כמו ח'מל.

Y. Welis

New member
-> 'הכתלתולים הכטנים של אמא היטון'. מ'שאול'

כך תורגם ע"י עמי שמיר.

מיכאל ג

New member
אם כי ניכר שהכותב שלה לא קרא את כל הסיפורים

יש שם איזה אזכור של "לעולם לא נדע מי הם הם ה"מנשונייגר" המסתוריים", אבל מנשונייגר (צייד-אנשים בגרמנית) מככב בסיפור mark elf. זה מין רובוט חיסול בצורת עכביש ענק.

kenny66

New member
חלק מעולם שלם של סמית

שכבר הזכרתי למעלה. ח'מל (החתולה), שמופיעה ב"נורסטריליה", היא גם הגיבורה של סיפורים אחרים.

clouds11

New member
הנחש ואדם וחווה

בימי הביניים היו ויכוחים אין סופיים בענין השפה שבה הם דיברו

Boojie

New member
קצת מוזר, אבל בספר "חסד אלוהים"

של ברנרד מלמוד, יש קוף מדבר בעקבות ניתוח (תיבה שהושתלה לו בגרון).
הספר, בעיקרון, הוא פנטזיה של קץ הימים, ואז כל שאר הקופים מתחילים לדבר בעקבות חסד אלוהי כלשהו, ורק הקוף המנותח ממשיך לדבר עם תיבת הקול המלאכותית שלו - אז הניתוח המקורי הוא מד"בי, אבל שאר הספר הוא פנטזיה.

The Jabberwock

New member
חתולה במרחבים מסתברים. אני לא בטוח...

אם זה נחשב בעל חיים. הספר מומלץ, בכל אופן.

restored

New member
יש סדרה של דייויד ברין

שבה בני האדם נתנו לדולפינים ושימפנזות אינטלגנציה גבוהה.
לא קראתי אותה, אין לי מושג אם היא טובה.

הלXה

של מייקל קרייטון - תוכי מדבר (באמת, לא מחיקוי) ונדמה לי שיש עוד כמה - תוצרים של הנדסה גנטית.

וגם - תלוי למה אתה קורא בעלי חיים

ב"הקוסמת" של ג'והן וארלי יש יצורים שנקראים טיטאנידים שחציים סוס וחציים אישה, והם תבוניים וכמובן גם מדברים. מקורם בעולם-גלגל שהוא יצור חי במערכת השמש שלנו , טיטאנית ושמה גיאה (אחת מכמה..), שהיא גם מעין 'אלוהים' עבור יצוריה. משעשע.

למעלה