Dragon Quest 11 - יצירת מופת אין מילה אחרת.
הסיפור שובה לב כמו כל משחק דרגון קווסט משחקים גיבור עממי ופשוט שעברו מסתיר הרבה יותר ממה שנראה לעין. מן הסתם כמו כל המשחקים בסדרה העלילה
קלישאתית, אבל איכשהו כמו תמיד הכל נוטף קסם, כאילו אתה בתוך סרט אנימציה מתקופת הזהב של דיסני.
הדמויות הן ללא ספק הדמויות הכי טובות שראיתי בדור הזה By far.
אגדיל ואומר שבדרך כלל אף אחד לא משחק את המשחקים בסדרה בשביל הדמויות, זו אחת הסדרות היחידות בעולם שאנשים אשכרה משחקים בשביל דמויות הNPC והסיפורים שלהן.
ללא ספק הפתעה לשחק במשחק ולגלות שאני ממשיך לא מפסיק לשחק בגלל הדמויות לשם שינוי.
הגרפיקה מטורפת, מן הסתם DQ8 היה בזמנו יותר מפיל לסתות ויש בשוק משחקים הרבה יותר מרשימים טכנית כמו God of war ובקרוב RDR 2, אבל ברור שעוד 10 שנים המשחקים האלה יראו כמו ענתיקות וDQ11 יראה יפהיפה תמיד.
הסגנון שלו פשוט אלמוותי.
אני חייב לומר משהו על הגיימפלי - כמעט כל אחד שמע כמה המשחק הזה קל ברמת הקושי הרגילה שלו, ממה שגיליתי סקוור ייעדו את רמת הקושי הרגילה לאנשים "לא גיימרים" לא גיימרים קאזואלים, אלא פשוט כמשמעו לא גיימרים.
ולכן רמת הקושי הרגילה קלה באופן חריג בוודאי לסדרה הזו.
התחלתי את המשחק על רמת הקושי הקשה, בלי הגימיקים המטופשים רק עם אויבים חזקים.
וכמובן שאני מרגיש בבית, רמת הקושי מרגישה מאתגרת בדיוק כמו שהיא צריכה להיות ובעוד ששמעתי באינטרנט לא מעט אנשים שאומרים שרמת הקושי הזו מתסכלת אותם,בסדרה זה דבר שבשגרה.
קיצור אני מרוצה עד הגג ופשוט לא יכול להפסיק לשחק בכל רגע פנוי שרק אפשר.
כל כך פחדתי שהמשחק יהיה נפילה בגלל רמת קושי קלה או דמויות NPC לא מעניינות, אבל סקוור שוב מוכיחים כרגיל,שהם חברת הRPG הטובה ביותר בעולם, וואו.