מה שיחקתם השבוע?

קרנפול

New member
לא יצא לי ממש לשחק

הייתי די חולה- כמו בכל חורף, רק אתמול בערך זה עבר.

אבל כן קניתי את The last of us הראשון, עכשיו אני רק מחכה שהכל יגיע...

תרגיש טוב, TLOU המשחק המושלם לחורף.

ולדעתי מהאקסקלוסיבים של סוני TLOU GOW4 הם משחקי החובה, יש לי עוד להגיע לספיידרמן שאני בטוח שגם הוא כמובן משחק חובה אני מתכנן לקנות אותו השבוע

אבל שני אלה לדעתי הכי מאסט ומצדיקים לבד את הרכישה.

קרנפול

New member
אני גם קונה ספיידרמן בסופ"ש

יש מבצע פה בארץ- 179 או משהו כזה,
ואני הקצבתי את הכסף שקיבלתי מRDR2 כדי לקנות אותו- וקיבלתי 200 ש"ח.

דרך אגב הגיעה הקונסולה- המחשב שלי בשיא המאמץ לא רועש ככה,חחח,
הבעיה שנסיתי להתקין משחק אחד (battleborn) שקיבלתי חינם (כדי לבדוק אם הכל רץ כשורה), והוא התחיל להוריד עדכון ,ואז ניתק לי האינטרנט*- והעדכון נתקע ולא הצליח להמשיך אחרי שהאינטרנט עלה בחזרה, אז הוא התחיל מחדש- ועכשיו אני מחכה...

*האינטרנט שלי בעייתי- התשתית גרועה- אז פעם בכמה זמן הוא מתנתק...

את הטלויזיה גם קיבלתי- אבל היא עדיין סגורה, עד שיגיעו להתקין אותה על הקיר.(וזה יכול לקחת שבועיים).

חחחח תכלס. שנשבר לי המאוורר בPC המחשב לא עשה כזה רעש

ואם פעם נשבר לך במחשב/במקרר ווטאבר אתה יודע על איזה רעש מעצבן אני מדבר.

סוני ממש חיפפו בקטע של הרעש זה לדעתי אחד החסרונות שנתנו לבחור מערבי לתכנן את הPS4 עם כל כמה שאנשים אוהבים (בצדק) לרדת על קן היפני שתכנן את הפס1-3 (כי הוא באמת היה מגלומן ובאשמתו אין לנו תאימות לאחור עם הPS3/2 )

עדיין הוא הוציא קונסולות הרבה יותר שקטות. גם הONE S הרבה יותר שקטה.

נהה אל תתרגש מהעדכון מקסימום הסוני שלך ייכנס למצב שהוא מעין מצב בטוח כזה יבדוק שלא קרה נזק להארדיסק והכל יהיה פסדר.

אני בדילמה אני ממש רוצה את ספיידרמן אבל טובע במשחקים נראה לי לשם שינוי שאחכה עוד טיפה אבל תביא רשמים!

קרנפול

New member
טוב הרצתי את המשחק

ראיתי שאת רוב הרעש זה עושה רק בטעינהשל השלב, או בקריאה מהדיסק עצמו, אז זה סביל,(ועוד הדגם שלי הוא היותר שקט לפי תגובות באינטרנט...)

דרגון קווסט 11, היטמן, SF5

דרגון קווסט 11: מתקדם בשני השמירות שלי בשמירה אחת המטרה שלי היא לסיים את אקט 2 ברמה 35 ומטה בשמירה הרגילה אני עובד על פלטיניום :)
הפלטיניום עצמו נראה קל, זה רק לוקח המון זמן שאין לי

יותר מעניין אותי להיות הראשון שמסיים אותו ברמה 35 למרות שאני בטוח שיש איזה יפני שעקף אותי, נחיה ונראה :)

היטמן: מרוב שיש כל כך הרבה תוכן במשחק הזה רק עכשיו התפניתי לשחק בשלב של בנגקוק והוא פשוט ענקי אני די בטוח שיש בו בשלב הספציפי הזה יותר אופציות להתנקשות מכל משחקי הסדרה ביחד.

אני ממש אוהב את המשחק הזה אני משחק בו המון זמן ועדיין לא עשיתי רבע ממה שאני רוצה אבל צריך לומר את האמת הוא קל מדי ואני חושב שזו הסיבה שאנשים לא עפים על משחק ההמשך.

אני אפרט למה אני מתכוון.
ההיטמן הזה נותן לנו שמירות בלתי מוגבלות אלא אם כן אנחנו משחקים ברמת קושי פרופשנל ששם נותנים לנו שמירה אחת בלבד.

מה הבעיה? ששמירות בלתי מוגבלות זה קל מדי ושמירה אחת זה קשה מדי.

אז תגידו לי "כרונו מה הבעיה תגביל לעצמך את כמות השמירות בנורמל שליטה עצמית וכל זה"

עדיין ההרגשה שאין איזון והמפתחים מצפים מאיתנו לשחק בנורמל ולשמור כל דקה.

אין בעיה וזה משחק מדהים ולפנים והכל אבל עדיין הקודמים היו מושלמים ברמת הקושי שלהם.וזה מאכזב.

אני לא יודע איך להסביר את זה אבל פייר אמבלם נגיד עם כמה שזה מוזר הרבה יותר מזכיר לי את ההיטמן הישנים ברמת הקושי מאשר המשחק הזה.

SF5 : חחחח הקאמבק של הסיבוב השני, :)

amithas190

New member
זה אחד ההיטמנים הכי טובים. כל שלב שונה משמעותית מהאחרים

אני מחכה ליום שישי לקנות את 2

תהנה :) אבל תשב עליו יותר.

בזבוז לדעתי לעשות את המשימות פעם אאנחת ולעבור למשחק הבא, עד עכשיו אני מוצא דברים חדשים לעשות בהיטמן 2016 וכשאתה עולה ברמות כידוע לך הם נותנים לך כל מיני דרכים חדשות לשחק במשימות, ואתה יכול להתחיל תמשימה באזורים שונים.

פשוט אין סוף למשחק הזה.

amithas190

New member
מכרתי אותו לפני שנה. עשיתי כל משימה כמה פעמים...

אני אישית לא התלהבתי מהמשימות שנותנים לך בכל שבוע על אותו השלב- כי הם הורידו חלק מהתסריט של השלבים ופחות אהבתי את זה.

מישהו 2

New member
naruto, dragon ball fighterz,fortnite,starcraft 2

וקמצוץ של Assassin's Creed Odyssey שבאופן מפתיע נראה כמו משחק לא רע בכלל
&nbsp

יש בכלל שחקנים בסטארקרפט 2?

כולם אמרו שהוא מת וזה עוד אחרי שהוא הפך לחינמי.

מישהו 2

New member
נראה חי ונושם

עדיין אחד המשחקים הפופולאריים ב- twitch עם מינימום 2000+ צופים בכל עת, אולי עדיין משחק האסטרטגיה הכי מוצלח ומאוזן שקיים ומוצא שחקנים ב- Ladder במהירות הבזק.
&nbsp
אפשר לקרא ל dragon ball fighterz משחק מת בהשוואה לסטארקראפט 2 (שלא נדבר על נארוטו חח)

לא הצלחתי למצוא נתונים על סטארקראפט אבל רק 400 אנשים

שיחקו היום בנארוטו חחחחח משחק פח.מכל מה שאני קראתי סטארקראפט די מת
אבל אתה יודע, זה משחק אחד על אחד אז לא אתה לא באמת חייב איזה 4M שחקנים בכל דרגה בשביל למצוא משחקים.

לא יודע כמה DBZ מת או לא אבל קטע מעניין שמשחקים בSF5 יותר אנשים ממנו.
אין כל כך קשר לכמות הצפיה של סטארקרפט כי רק מעט מאוד מה2000 האלה משחקים באמת

מישהו 2

New member
הוא עדיין מחזיק , סמוך עליי

אין בשוק יותר מידי משחקי אסטרטגיה ראויים אחרים

שים איזה קרב שלך מסטארקרפט 2 נראה קצת :) ומה עם מאיר אגב?

עקפת אותו בדרגון בול?

מישהו 2

New member
מאיר טוב במשחק

אפשר להגיד שאנחנו די שווים , יום אחד אני מוביל , יום אחר הוא מוביל
אבל שום דבר שהוא בפער ענק
זה כנראה כבר לא יהיה

באמת? אבל פעם קודמת שדיברנו על זה לפני כמה חודשים.

אמרת שאתה לא רואה אותך סוגר את הפער מולו כי יש לו יותר זמן לשרוף על המשחק לא? תגיד לו שאני מזמין אותו לSF5 חחח.

למעלה