אז עדיין יש גריינד לפי מה שאת אומרת.
רק שעכשיו אנחנו צריכים לתפוס את זובאט 50 פעם במקום להילחם בו 50 פעם.בשביל למצוא פוקימונים נדירים.
אבל האמת אורלי שאת היחידה שאומרת בנתיים שיש מספיק מאמנים, זה לא מה שאחרים אומרים.
אחד הדברים שאני הכי זוכר מיער וורידיאן בפוקימון יילו זה שתקף אותי פיג'יוטו במקום הקטרפיצ והגלמים והמטאפודים ולקרוא לברוק את הצורה בלי גריינד עם הפיג'יוטו הזה הרגיש ממש מיוחד, אז ממש מקווה שהם לא מכריחים אותי להביא מולו פוקמוני מים.זו אחת הסיבות שמוריד לי מהמשחק.
מה שכן אהבתי, זה שנראה שאפשר למצוא את פיקאצו ו3 הפוקימונים ההתחלתיים.אם את זוכרת הפיקאצו ההתחלתי של היילו הוא ממש OP
אז שווה להחליף אות בפיקאצו רגיל אם את נגד דברים ממש שוברי משחק
(או סתם רוצה לפתח אותו)
ממה ששמעתי הפוסט גיים ממש מושקע ומאתגר אז מחכה שתגיעי לשם ונשמע אם זה באמת נכון עוד לפני האונליין.
ממה שאני הבנתי שוקלים בנינטנדו להרחיב את המשחק גם לאזורים הנוספים JOTO והאחרים ובעצם שזה יהיה משחק כזה שכל הזמן מקבל הרחבות במקביל למשחקים הראשיים, אם הם יעשו את זה נכון זה יהיה ממש מגניב.
מחכה לרשמים על הפוסט גיים של פוקימון.
חחח ובנוגע למוזיקה, אני הבנתי שאת רומזת על DQ11 חחחח.אבל פה באמת אני לא כל כך יכול להתווכח איתך.
ראשית לקבל מוזיקת מגאסון אחרי השלמות התזמורתית שקיבלנו בDQ8 זה פשע נגד האנושות, דבר שני המנגינה של המערכת קרב בDQ11 ממש מעפנה לא רק שהיא בושה לעומת אחרות בסדרה/JRPG אחרים.
היא ממש צורמת לאוזן ובבוסים הוסיפו לה סהכ איזו חצוצרה עלובה החולשה היחידה לדעתי במשחק מושלם כזה (טוב, זה וורוניקה)