ובכן
שאלת השבוע - היום מתחילים משחקי החורף האולימפיים, בישראל אין ממש עניין בגלל האופי של המשחקים אך יצא לכם לנסות בתחום כלשהו? (החלקה על קרח, סקי, סנואובורד וכו'..) אם כן איך היה? ואם לא מה הייתם רוצים לנסות?
מבחינת החלקה על הקרח אז כן ברור. גם בגולן וגם בירושלים המושלגת.
בגולן - כילדה גלשתי בצורת הסקי שנקראת "יזראלי-סקי" בה שמים שקית ניילון על השלג, מושיבים את הישבן על שקית הניילון ומישהו דוחף אותך עד שאתה גולש לבד, נופל, מתנגש בילד מסכן אחר שאבא שלו חשב שזה רעיון חכם להושיב ילדים על שקיות ניילון, לדחוף ו... "נראה כבר מה יקרה". חלק בלתי נפרד מה"יזראלי-סקי" מגיע מיד אחרי שקט ההתנגשות בו שני הילדים המתנגשים מתחילים לבכות בקולי קולות "אמא! כואב לי!" וההמשך הסקי ממשיך בחדר מיון ובמחלקה האורטופדית.
בירושלים - שדרגתי את ה"יזראלי-סקי" ל"ג'רוזלם-סקי למבוגרים" בו הולכים ברחוב ו... צ'לאק! חלקה! קמים, מסתדרים, הולכים עוד כמה צעקים ו... ווווששש גלבה! מקללים את השלג, את ירושלים, את עיריית ירושלים, את ניר ברקת ואת יצרני המגפיים וממשיכים "לגלוש" על השלג עד הביתה בנסיון להתקדם בלי הרמת הרגל מהקרקע.
זה במקרה ויש שכבת שלג/קרח דקה על המדרכה.
במקרה ויש שלג עמוק יש צורך לבצע את הפעולות בסדר הבא: קללה, הרמת רגל, קללה, הורדת רגל במרחק 2 ס"מ ממיקומה הקודם, קללה, הרטבת המגף, קללה, גרב, עוד שכבת גרב ועוד שכבת גרב, קללה, ביסוס הרגל בביטחה על הקרקע, קללה. ביצוע פעולות אלה בעזרת שתי הרגליים במשך כמה שעות יכול להביא אותך לביתך בבטחה עם רק דלקת ריאות קטנה ואבדן מספר סמלי של אצבעות ברגליים.
במילים אחרות- שונאת שלג.
דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: היה לי שבוע טוב באופן כללי. היו הרבה דברים מעניינים ואפשרויות והתחלות ואני אופטימית.
דבר פחות טוב שקרה השבוע: היו גם מכשולים, אבל באופן כללי השבוע החיובי עלה על השלילי אז אנימתמקדת בזה.
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): אינטליג'נס, הרשימה השחורה, קאסל, שובר שורות ואבודים.
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): ההופעה של ברונו מארס בסופרלבול. הופתעתי שהוא נבחר להופיע שם כי בדרך לוקחים אמנים ענקיים. שבוע שעבר ביונסה הרימה שם הופעה מדהימה. בכל מקרה, ההופעה של ברונו מארס התחילה טוב, שעממה אחרי כמה דקות ואז באמצע... בום! הפתעה! וגם נגמרה טוב.
http://www.youtube.com/watch?v=qfuLGBNSB1U
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): התחלתי את ריקוד עם דרקונים.
מה קניתי השבוע: הרגע קניתי נעליים חמודות בגזית. וצבע לבן לסייד את הקירות קצת בדירה החדשה. ו.. אוי... עברתי בצומת ספרים אז גם קניתי שני ספרים...
תוכנית לשבוע הבא: יש תוכניות, לו"ז מלא ומעניין. אני מקווה שדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר
תמונת השבוע: יאללה, רגע, אצלם את הנעליים.
הנה!