סיכום חודש ינואר 2014

סיכום חודש ינואר 2014

אני די אמביוולנטית, מצד אחד שמחה שאנחנו עומדים על 863 הודעות

ומצד שני רוצה לחזור לימים של 2000+++ הודעות
.

אבל אני ומקפיסטה מנסות לבשל משהו
כדי לעשות שינוי |חיוךזומם|

אז עשרת הפורמים שלנו הם:
טלוויזיה

האישה הטובה (טלוויזיה)

משחקי הכס

הורים לפעוטות

להיות הורים בחו``ל

בריטני ספירס

עולים לכיתה א`

האנטומיה של גריי ומרפאה פרטית

קומיקס

טיולים וחופשות בחו``ל

נתחיל עם
לשירו'ש שקצת נעלמה לנו, חיזרי הביתהההההההה

ונמשיך עם
לסהר שבא לבקר בתקווה שנראה אותך יותר.

כבר יבוא ג'ימי עם הסיכום השבועי.......

מאחלת לנו חודש טוב, בלי תקלות מכניות

בריאות
והמון הודעות!!!

שבת שלום

shirush3

New member
כן

תקופה קצת עמוסה
אני מקווה שהשבוע יהיה יותר זמן פנוי

Jimmy Kane

New member
סיכום שבוע

שאלת השבוע - היום מתחילים משחקי החורף האולימפיים, בישראל אין ממש עניין בגלל האופי של המשחקים אך יצא לכם לנסות בתחום כלשהו? (החלקה על קרח, סקי, סנואובורד וכו'..) אם כן איך היה? ואם לא מה הייתם רוצים לנסות?

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
דבר פחות טוב שקרה השבוע:
מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
מה קניתי השבוע:
תוכנית לשבוע הבא:
תמונת השבוע:

Macphista

New member
ובכן

שאלת השבוע - היום מתחילים משחקי החורף האולימפיים, בישראל אין ממש עניין בגלל האופי של המשחקים אך יצא לכם לנסות בתחום כלשהו? (החלקה על קרח, סקי, סנואובורד וכו'..) אם כן איך היה? ואם לא מה הייתם רוצים לנסות?

מבחינת החלקה על הקרח אז כן ברור. גם בגולן וגם בירושלים המושלגת.

בגולן - כילדה גלשתי בצורת הסקי שנקראת "יזראלי-סקי" בה שמים שקית ניילון על השלג, מושיבים את הישבן על שקית הניילון ומישהו דוחף אותך עד שאתה גולש לבד, נופל, מתנגש בילד מסכן אחר שאבא שלו חשב שזה רעיון חכם להושיב ילדים על שקיות ניילון, לדחוף ו... "נראה כבר מה יקרה". חלק בלתי נפרד מה"יזראלי-סקי" מגיע מיד אחרי שקט ההתנגשות בו שני הילדים המתנגשים מתחילים לבכות בקולי קולות "אמא! כואב לי!" וההמשך הסקי ממשיך בחדר מיון ובמחלקה האורטופדית.

בירושלים - שדרגתי את ה"יזראלי-סקי" ל"ג'רוזלם-סקי למבוגרים" בו הולכים ברחוב ו... צ'לאק! חלקה! קמים, מסתדרים, הולכים עוד כמה צעקים ו... ווווששש גלבה! מקללים את השלג, את ירושלים, את עיריית ירושלים, את ניר ברקת ואת יצרני המגפיים וממשיכים "לגלוש" על השלג עד הביתה בנסיון להתקדם בלי הרמת הרגל מהקרקע.
זה במקרה ויש שכבת שלג/קרח דקה על המדרכה.
במקרה ויש שלג עמוק יש צורך לבצע את הפעולות בסדר הבא: קללה, הרמת רגל, קללה, הורדת רגל במרחק 2 ס"מ ממיקומה הקודם, קללה, הרטבת המגף, קללה, גרב, עוד שכבת גרב ועוד שכבת גרב, קללה, ביסוס הרגל בביטחה על הקרקע, קללה. ביצוע פעולות אלה בעזרת שתי הרגליים במשך כמה שעות יכול להביא אותך לביתך בבטחה עם רק דלקת ריאות קטנה ואבדן מספר סמלי של אצבעות ברגליים.
במילים אחרות- שונאת שלג.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: היה לי שבוע טוב באופן כללי. היו הרבה דברים מעניינים ואפשרויות והתחלות ואני אופטימית.

דבר פחות טוב שקרה השבוע: היו גם מכשולים, אבל באופן כללי השבוע החיובי עלה על השלילי אז אנימתמקדת בזה.

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): אינטליג'נס, הרשימה השחורה, קאסל, שובר שורות ואבודים.

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): ההופעה של ברונו מארס בסופרלבול. הופתעתי שהוא נבחר להופיע שם כי בדרך לוקחים אמנים ענקיים. שבוע שעבר ביונסה הרימה שם הופעה מדהימה. בכל מקרה, ההופעה של ברונו מארס התחילה טוב, שעממה אחרי כמה דקות ואז באמצע... בום! הפתעה! וגם נגמרה טוב. http://www.youtube.com/watch?v=qfuLGBNSB1U

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): התחלתי את ריקוד עם דרקונים.

מה קניתי השבוע: הרגע קניתי נעליים חמודות בגזית. וצבע לבן לסייד את הקירות קצת בדירה החדשה. ו.. אוי... עברתי בצומת ספרים אז גם קניתי שני ספרים...

תוכנית לשבוע הבא: יש תוכניות, לו"ז מלא ומעניין. אני מקווה שדברים יסתדרו על הצד הטוב ביותר

תמונת השבוע: יאללה, רגע, אצלם את הנעליים.
הנה!

יוווו איזה מתוקות, ממש אהבתי!!

בדיוק היום הייתי במשביר וראיתי נעלי בובה ממש דומות, אבל שהיו בריאים הם כאלה יקרים (300 בערך).

את כשירה להשתתף במישחקים האולימפיים!!

וקנית עוד ספרים???
אין לך איזה הר בבית שעדיין לא קראת?

Macphista

New member
יש לי הר ספרים, אבל שרפתי זמן כי המתנתי למשהו

והייתי ליד צומת ספרים וסתם הסתובבתי ו... הלכתי לאזור המד"ב ופנטזיה... והיה 1+1... ונפגשתי בעולם חדש מופלא של האקסלי בתרגום לעברית. וזה ספר שרציתי לקרוא כבר כמה זמן.
האמת... זה ספר שפיברקתי הרבה מאוד פעמים בפני אנשים שכבר קראתי אותו ונתתי משם דוגמאות והתפלצנתי עליו ואז כשקיבלתי פידבק מאנשים שמסתבר שכן קראו את הספר (
) האזנתי עם המהומי הסכמה בו בזמן שאני מורידה את המשקפיים ומכניסה קלות את הקצה של ה... איך קוראים לזה? החלק שיושב על האוזן? קיצור זה... מכניסה את זה לקצה הפה ועושה פרצוף חכם...
אז הגיע הזמן לקרוא אותו. וכדי להשלים את הקלאסיקות בז'אנר הזה (ביחד עם 1984 שכמובן קראתי*) קניתי את פאנהייט 451 שגם היה במבצע.

*אני גרועה,
לא באמת קראתי את 1984.
1984 אמנם עומד אצלי על המדף, ואמנם שמעתי עליו הרבה, קראתי עליו הרבה, דיברתי עליו הרבה, כתבתי עליו הרבה, אבל לא באמת קראתי אותו...מלבד כמה עמודים ראשונים שקראתי לפני שנים וזנחתי את הספר הצידה...

סכמ"ש

שאלת השבוע - היום מתחילים משחקי החורף האולימפיים, בישראל אין ממש עניין בגלל האופי של המשחקים אך יצא לכם לנסות בתחום כלשהו? (החלקה על קרח, סקי, סנואובורד וכו'..) אם כן איך היה? ואם לא מה הייתם רוצים לנסות? ניסתי להחליק על הקרח כמה פעמים. שקר אני מעדיפה להיות בבית, עדיף מתחת לשמיכה עבה ליד האח.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע: גשם. אחרי חודשיים יבשים, ובצורת נוראית, סוף סוף יורד גשם.

דבר פחות טוב שקרה השבוע: מיגרנה שלא עברה 3 ימים

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..): עם הבנות ראיתי the croods. סרט מקסים!!
לבדי ראיתי שוב את הארי פוטר ואוצרות המוות. למרות שאני עדיין לא מרוצה מהסוף של הסרט (כלומר מהסצנה האחרונה של הארי וולדמורט), בצפייה שנייה הוא הרבה יותר מוצלח מהראשונה

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד): הבנות שלי מאוד אהבו את הגרסא של לנה דל ריי לשיר הקלאסי של היפיפה הנרדמת
http://www.youtube.com/watch?v=TZ44x0GnKh4
וגם, לפני הרבה שנים יצא סרט מצוייר על אנסטסיה, הנסיכה הרוסיה האבודה (שלפני כמה שנים התברר שהיא נרצחה עם המשפחה שלה ב1917). עוד לא ראינו את הסרט, אבל שמענו את השיר השבוע והבנות ביקשו שאני אספר להן את הסיפור, וסיפרתי את האמת... הייתי צריכה לספר את הגרסא לילדים....
בכל אופן, השיר מקסים ונוגע ללב.
http://www.youtube.com/watch?v=q6A-gJqq-pI

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..): המקווה אחרון בסיביר מאת אשכול נבו. הספר כתוב מצויין, הכתיבה קולחת ומעניינת, הסיפור מעניין, אבל העלילה די סתמית. שסגרתי את הספר הרגשתי סתם..... הספר לא הקנה לי ידע חדש, הסוף עצוב ומתסכל, הרגשתי שסתם בזבזתי את הזמן.....

מה קניתי השבוע: עליונית בצבע חום, שמגיע עד הברכיים, לחתונה שיש לי בחודש הבא

הקרודס זה סרט מקסים

ראינו אותו בקולנוע ומאוד נהנינו.

גם אצלכם לא ירד גשם? גם פה, נורא מתסכל, התחיל חורף בסערה מטורפת ומאז כלום.

והשיר של לנה באמת מקסים.

Macphista

New member
גם אני קראתי את המקווה האחרון בסיביר

לפני איזה חודשיים נראה לי.
יכול להיות אפילו שהמלצתי עליו כאן. אני כבר לא זוכרת. אולי חפרתי עליו במקום אחר?
בכל מקרה אני כן זוכרת שנהנתי מהספר כמו מכל הספרים של אשכול נבו.
אני חושבת שרוב אם לא כל הספרים שקראתי שלו הסוף תמדי היה עצוב ומתסכל. אני כבר לא זוכרת, זוכרת את העלילות וקטעים מסויימים מהספרים אבל לא ממש איך נגמרו.

הבנות שלך אהבו את once upon a dream של לאנה דל ריי? הוא לא קצת... קריפי?

הוא קריפי אם את רואה את הקליפ

אם לא, זה פשוט שיר יפיפה, שמתנגן לנו בלופ ברדיו

החלטתי שאני לא אוהבת את אשכול נבו. קראתי גם את ארבע בתים וגעגוע ולא אהבתי אותו.
אם כבר לקרוא ספרים עם סוף עצוב ומתסכל, אני מעדיפה לקרוא על נושאים שאני לא מכירה או להחשף לעולמות חדשים.
לא יודעת אם ההקבלה מדוייקת, אבל הכתיבה של אשכול נבו, העלילה והסופים מזכירים לי את הספרים של חלאד חוסייני. רודף העפיפונים וקולות מההרים היו מאוד מעניינים, תרבות חדשה, היסטוריה של אפגניסטן, החיים היום באפגניסטן, אבל הסוף, אוי הסוף.... כל כך סתמי ומיותר.
יוצא דופן הוא אלף שמשות זוהרות המופלא, שאני כבר מכירה בע"פ ולא מוכנה להלוות את ההעתק המרופט שלי לאף אחד.

Macphista

New member
לא אהבת את ארבע בתים וגעגוע?

מה לגבי נוילנד?
יש משהו מאוד... קשה לי להגדיר את זה, כשאני קוראת את אשכול נבו אני תמיד מרגישה שהעלילה נעה במעגליות.
לא מעגל שנסגר, אלא מעין עלילה סלסולית כזו עם כיוון כלשהו אבל איכשהו לפעמים קו העלילה מתמוסס בסוף (ולכן אני לא זוכרת בדיוק איך הספרים שלו נגמרים, אבל כן זוכרת את העלילה לאורך הספר) והסוף נהיה לא משמעותי, המשמעותי הוא המסע. המסע המסולסל.
טוב, החלטתי שאצייר את קו העלילה המסולסל שאני מדברת עליו כי ההסבר שלי כאן צולע.
הנה-

אני חושבת שזה מביע את מה שהתכוונתי להגיד לגבי קווי העלילה אצלו.

לא קראתי את אלף שמשות זוהרות... קראתי לפני כמה שנים טובות את רודף העפיפונים ואהבתי. ואני זוכרת שהייתי אז בהודו ויצא לחלאד חוסייני ספר חדש ולקחתי אותו באיזה דוכן של החלפת ספרים וקראתי כמה עמודים ולא אהבתי והחלפתי אותו למשהו אחר, אבל אני לא זוכרת איזה ספר זה היה. זה היה בסוף 2006.

גזרתי ושמרתי

תחפשי את אלף שמשות זוהרות, ספר מאוד עוצמתי
ואל תקראי את קולות מההרים, הספר החדש שלו, מאוד גרוע עם עלילה יותר מבולגנת מהאיור המוצלח שלך

ראיתם את משלחת גרמניה??

אממממ לא, יצא לי רק בתחום הנהיגה בשלג
זו צריכה להיות קטגוריה
. אבל אנחנו אוהבות לצפות, באולימפיאדה צפינו הרבה הקטנה ואני, ועכשיו היא קצת התעממה הטקס וחיכתה שכבר יתחילו המשחקים.

דבר טוב/מעניין שקרה השבוע:
אתמול בבוקר הייתי אמורה להתחיל לעבוד באופן חריג בשעה 9:30, שירדנו למטה לקחת את הקטנה לבי"ס האוטו לא הניע
, זה נשמע כמו משהו שהיה אמור להיות בשאלה הבאה (כמשהו פחות טוב), אבל ראיתי את זה כדבר טוב כי טלפון אחד למקום של המצברים הביא את הבחור עד אלי הביתה, הוא הניע לי את האוטו, נסעתי לשם, הוא סידר לי את זה תוך 5 דקות ולא הסכים לקחת שקל, והספקתי להגיע בזמן לעבודה, אז בסופו של דבר אמרתי תודה לאל שזה קרה דווקא ביום שהתחלתי מאוחר ולא עלה לי כלום

דבר פחות טוב שקרה השבוע:
זואי עושה לי בעיות עם האוכל, זה נעשה ממש אישיו רציני וזה ממש מתסכל ומציק לי.

מה ראיתי השבוע(סדרה, סרט, תוכנית מעניינת..):
השלמתי קצת רוולושן, המקוריים, וארץ הפלאות.

מה שמעתי השבוע(שיר טוב, זמר/להקה... ועוד):
hey brother וגם השתוללנו הרבה עם timber

מה קראתי השבוע(ספר, כתבה מעניינת וכו'..):
אממממממ גם לא

מה קניתי השבוע:
עוד לא, אבל ב s.wear יש טרנינג בעיצוב של ג'קט מחוייט שמתאים לי בול לעבודה, אני רוצה.

תוכנית לשבוע הבא:
לסיים עוד הסמכה שאני מתעכבת איתה כבר מלא חודשים (מאז כבר עשיתי 2 קורסים והסמכות), רק ההסמכה הזו ממש כבדה לי.

תמונת השבוע:
ניסתי לחפש תמונה של משלחת גרמניה, אבל עדיין לא עלה, הם היו הרבה וכולם לבשו מדים של צבעי הגאווה, כל הכבוד להם!

Macphista

New member
ווו, באמת כל הכבוד להם!

לא ראיתי, האולימפידה כבר התחילה? מראים את זה בערוץ הראשון?

הו, מישהי סוף סוף סיימה ספרטקוס וחזרה לראות דברים אחרים...
\הגיע הזמן!

אילו בעיות זואי עושה עם אוכל?

הקטנה שלי גם לא מוכנה לאכול. היא אפילו הורידה פחמימות שהיא אוהבת כמו אורז ופירה.
מצד שני היא הפתיע אותי היום שאכלה בגן סנדוויץ' עם טונה.....

Macphista

New member
הורידה פחמימות?

בבקשה אל תגידי שילדת גן החליטה על דעת עצמה לעשות דיאטה נטולת פחממות...

אני בטוחה שזה נפוץ בקליפורניה, בטח יותר בLA

אבל אצלנו בבית נפוצה הדיאטה "נגיד לאימא שבא לנו מאכל מסויים, שתקנה אותו, תשקיע זמן בחיפוש מתכונים, תכין אותו ואז לא נאכל" או דיאטת "אני לא אוהבת אורז/תפו"א/ קינואה/קציצות/שניצל/פסטה/קורנפלקס ואני יכולה לחיות מקצת שוקו, אוויר ואוכמניות" שתי הדיאטות הנ"ל מביאות את אימא לעצבים/היסטריה/לחץ/דמעות ואת הילדות לשיאים חדשים של אושר כי הן התנקמו באימא המרשעת שמכריחה אותן להכין שיעורים, לא נותנת לראות 8 שעות רצופות אקס-מן, ומכריחה אותן לעשות אמבטיה כל יום

כל מה שקשור לאוכל יומיומי - היא אוכלת

שניצלים, פסטה, אורז, עגבניות ומלפפונים.
ובעצם זהו, היא לא נוגעת בירקות מבושלים, פעם היא עוד הייתה אוכלת תפו"א ועכשיו גם זה לא (לא אפונה, לא גזר, לא כרובית, לא קישואים, לא שעועית ירוקה.)
עכשיו היא גם התחילה לעשות בעיות עם החלק הבשרי של הארוחות המבושלות, בקושי עוף ובקושי בשר.

עד השנה היא הייתה בצהרון ושמה היא הייתה אוכלת צהריים (כנראה משהו באוירה שכל הילדים אוכלים יחד) ואנחנו יכלנו לחפף בערב, ואז רק בסופ"ש היה לנו בעיות קלות.
השנה אין צהרון וכל יום זה ממש מלחמה, היא כאילו חוסמת את עצמה פסיכולוגית לכל דבר חדש, מחליטה שזה לא טעים וגם שאני ממש משחדת אותה כדי שתנסה היא לוקחת חתיכה כזו קטנה ומיד אומרת מגעיל.
פעם חמין היה הישועה שלנו, היא הייתה אוכלת צלחת גדושה והייתי רגועה כי יש שם בשר וקטניות, היום גם זה כבר לא טעים לה.
בקיצור כל יום זה מלחמה.

למעלה