איזה לק נלבש?שרשור לתחילת השבוע

Nakuro

New member
האמת שהבעיה היא בסאלי הנסן

יש להם לקים עם פורמולה ממש טובה (השימריים בעיקר) והלקים הקרמיים שלהם עם פורמולה פשוט נוראית.
הלק הזה קצת ישן והוא סמיך ממש, נמרח בחוסר אחידות ויוצר מראה של "גוש" על הציפורניים...אולי אניא דלל אותו אם יהיה לי כח לגרור את עצמי לביוטיקר סוף סוף

hollypop girl

New member
את ניסית את הלקים הצהובים של

ג'ייד (אני שואלת כי אני בעצמי שוקלת לקנות) או של WOW?

Nakuro

New member
לא יצא לי

אבל הפורמולה של ג'ייד סבבה והם עולים בדרכ 10 שקל ככה שזה לא כזה נורא לקנות ומקס' להעיף לפח...
לגבי ואו אני לא סובלת את הלקים שלהם

trilliane

Well-known member
מנהל
ממה שנכתב כאן ג'ייד דלילים למדי (3 שכבות)

את הצהוב שלהם לא ניסיתי (אני מסתפקת בצהוב אחד של מייבלין) אבל ממה שקראתי כאן, זה לא פחות משלוש שכבות וכך קראתי (והתנסיתי בעצמי) לגבי לקים בהירים אחרים שלהם. אבל כאמור, ככה זה עם צהובים בד"כ; קיבלתי צהוב בננה (הוא יותר צבע קרם בהיר לדעתי) של קסטרו והוא אפילו עוד יותר שקוף, הייתי צריכה איזה 4 שכבות ועדיין לא הייתי מרוצה...

hollypop girl

New member
יש לי את הצהוב של קסטרו וניסיתי

אותו על גלגל הציפורניים והא באמת מאוד דליל.

האמת שרציתי לקנות שני לקים של ג'ייד, אחד צהוב פסטלי שנראה לי שוקראים לו "קליפורניה סאן"
והשני ניאוני. אבל אם אתן אומרות שבצהובים תמיד יש בעיות אני שוקלת להישאר עם השניים
שכבר יש לי (קסטרו וסאלי הנסן אקסטרים וור)

ענבל30

New member
יש לי צהוב של ג'ייד שנקרא lemon lime

הוא צבע באמת יפה מאוד, קיצי ונעים לעין... אבל הכתים לי את הציפורן בצורה קיצונית: אחרי שהורדתי הציפורן נשארה בגוון צהוב בוהק
מרחתי לק אחר, ואחרי שהורדתי אותו (כמה ימים אחר כך) עדיין היתה הציפורן צהובה. לקח לה בערך שבוע עד עשרה ימים לחזור לצבע המקורי שלה...

היות ואצלי הציפורניים לרוב מרוחות בל, ונדיר שהן חשופות, לי זה לא כל כך הפריע. אבל מי שלפעמים הולכת עם שקופים או בלי לק בכלל, צריכה להביא את זה בחשבון. אולי אם מורחים אותו מעל בסיס טוב או על לק אחר זה פחות יכתים, לא ניסיתי. (אני לא משתמשת בבסיס בימים אלו)

sigaliot

New member
ורוד מארקרררררר עם קמיצה אפלה

china glaze - Shocking pink
הזמנתי בתחילת שבוע שעבר ואתמול כבר אספתי מהדואר.
אני לא יודעת אם התמונות ממש משקפות את הגוון אבל תדמיינו מארקר ורוד, בדיוק ככה!

lilo4

New member
מגניב

גם הצבע יפה וגם אהבתי את הנייל ארט. אני באמת צריכה למצוא קעקועים כאלה של ילדים... זה יוצא כ"כ מגניב

למעלה