תחרות הפורום - שבוע 8

RZnum5

New member
אחרי שנתתי לכולם פור.. הגיע הזמן לחזור לתחרות

או שלא..

1. סיאטל (4) - מתישהו הם אמורים לחזור לנצח. מקווה שזה יקרה השבוע.
2. סינסי (3) - מהמשחקים שאני לוקח בהם את הקבוצה הביתית רק כי היא ביתית וקצת עדיפה יותר.
3. פילדפיה (6) - לך תסמוך על אחרים שיעשו בשבילך את העבודה ויורידו את האיגלס מהגב של דאלאס..
4. אינדי (5) - יש פעמים שפשוט לא צריך לתת לך לנסות לבלבל אותנו
המספרים האלה טובים ויפים, לעונות שבהן הסטילרס שווים משהו.
5. לא הייתי בטוח, אז הלכתי לנבור בסטטיסטיקה:
הסיינטס מבקיעים 25.8 למשחק ונותנים 27.5.
הפאקס מבקיעים 28.4 ונותנים 21.
הבויז מבקיעים 28 ונותנים 21.
הסקינס מבקיעים 21.6 ונותנים 26.1.
מה שאומר שה-SNF מבקיעים יותר ונותנים יותר. שילוב מנצח לשאלה זאת..
יהיו יותר נק' ב-SNF!

סקר
בגלל שאין לי יותר מדי גובה (יחסית לשחקנים ב-NFL) ואני רק 1.8 מ' אבל בנוי טוב ומהיר יחסית, לדעתי הייתי מתאים לתפקיד שהכי התאים לי כאן בליגה - סלוט רסיבר. דיי מוצלח בלמצוא את החור בהגנה ולגרום לשחקן או שניים לפספס תיקול כדי להרוויח עוד כמה יארדים.
הייתי שמח לעוד כמה ס"מ כדי שאוכל לשחק ק"ב או רסיבר ב-NFL.

y63

New member
שלי

סיאטל - 5
בולטימור - 3
אריזונה - 4
אינדי - 6
בונוס - סאנדיי נייט
&nbsp
סקר
דבר ראשון, הכי שווה נער מים. אבל אחר כך להפוך לרנניג בק מדהים שמוביל את הקבוצה לאליפות
.
סתם, עם היכולות הפיזיות המפוקפקות שלי, לא סביר שאתאים גם עוד מאה שנה אבל חוץ מקיקר נראה לי קורנר/סייפטי זה הכי קרוב.

erezc11

New member
ניחושים - שבוע 8

1. סיאטל 4 נק' : האלופים יתעשתו
2. סינסי 6 נק' : בגלל הבייתיות
3. אריזונה 5 נק' : שתיהם טובות, יתרון לבייתיות. פילי הובסו באריזונה ב-2012
4. פיטסבורג 3 נק': לא קל לשחק שם
בונוס: אצל סיינטס - גרין ביי יהיו יותר נקודות : המשטח המהיר בסופר-דום יעזור
סקר: אם ווס וולקר וג'ורדי נלסון יכולים להיות רסבירים אז גם אני יכול! הייתי רוצה להיות corner-back אבל מאז 2004 אין בליגה קורנר-בק לבן
[URL]https://twitter.com/NFL_Stats/status/501110024869904385[/URL]

EranH8

New member
שבוע 8

1. סיאטל 4
2. סינסי 6
3. אריזונה 5
4. פיטסבורג 3
5. דאלאס - וושינגטון
&nbsp
סקר - ביכולות הפיזיות שלי במקסימום הייתי יכול להיות איזה משהו שקשור לעבודה משרדית....
העמדה "החלומית" היא בוודאי QB

Yo-man

New member
הבחירות שלי

1. סיאטל - 5. הם יענישו את קרולינה על ההפסדים הקודמים. הולך להיות משחק עם המון Jacked Up Moments
2. בולטימור - 4. סינסינטי יכולים לנצח, אבל משום מה זה לא קורה. איי ג'יי לא משחק היום. ברנארד לא ממריא. חבל.
3. פילדלפיה 3. כל הפרשנים (ששמעתי מהבוקר) צופים ניצחון לאריזונה. אני חושב שהליין בריא יותר ופילי ינצחו בקלות יחסית, אבל למקרה שאני מפנטז ללא שליטה, רק 3 נקודות.
4. אינדי 6. גם את עצמי לא הצלחתי לבלבל. אנדרו לאק יתגבר על כל מה שפיטסבורג ישימו מולו.
5. סאנדיי נייט. זה משחק של קווטרבקס, בניגוד למאנדיי נייט, שזה משחק של קבוצות וריצות, שיהיה איטי יותר ועם פחות סקורס.
&nbsp
סקר: פול בק. אין לי כושר או את המהירות להיות ראנינג בק, אבל אני יכול לבלום שחקנים אחרים, לפנות דרך או לפרוץ חומה בגול-ליין. זה מה שהייתי רוצה לעשות וזה מה שהגוף שלי כרגע מסוגל לו.
&nbsp

IlanM 83

New member
שבוע 8

1. סיאטל 5
2. בולטימור 4
3. אריזונה 3
4. אינדיאנה 6
5. סאנדי נייט

סקר - הייתי יכול להיות סייפטי... והייתי רוצה לשחק כרנינג בק.

Hines86

New member
שבוע 8

סיאטל בקרולינה: אני חושב שהסיהוקס היו מנצחים גם יריבות עדיפות בהרבה לאור ההייפ השלילי כלפיהם וחזרתם לעמדת האנדרדוג במירוץ לריפיט - מול קרולינה זה סתם הופך לקל בהרבה... סיאטל בקלילות עבור כל ה-6 שבקופה
בולטימור בסינסינטי: ההגנה של הבאנגלס התקלקלה אחרי פתיחה מעולה, אבל אם הם יצליחו לשחזר את היכולת של פתיחת השנה ויחד עם הביתיות הם בהחלט בעניינים. סינסי לוקחים בזכות הביתיות. באנגלס ב-5
פילדלפיה באריזונה: המשחק השבועי שהימור עליו מקביל להטלת מטבע. "עוד פעם פלי...." אריזונה עבור 4
אינדיאנפוליס בפיטסבורג: לא מהמר נגד החבר'ה שלי גם עם הגב לקיר. מקווה לסוג של שוטאווט כי בהגנה אין לסטילרס מה למכור מול אנדרו לאק. ניקח את פיטסבורג עבור 3
בונוס - סאנדיי נייט

omrili77

New member
שלי, שוב בזריזות לצערי

1. סיאטל 6
2. סינסי 3
3. פילי 4
4. אינדי 5
5. MNF, ולצערי רובן כנראה לכיוון אחד. אבל תודה שחסכת ממני הימור על מנצחת

RoyBehar

New member
ניחושים

1. קרוליינה - 6 נק' (כי צריך לשים שש על מישהו)
סיאטל לא יודעים לנצח בחוץ.
2. סינסי - 4 נק'
בגלל הביתיות בעיקר. נראה לי שיהיה משחק צמוד.
3. אריזונה - 3 נק'
שוב, רק בגלל הביתיות, והאמת שבפיק'אם באתר של הNFL, אני חושב שלקחתי את פילי בכלל, אבל שיהיה...
4. אינדי - 5 נק'
זה מצ'אפ מעניין, אבל הקולטס קבוצה יותר טובה
&nbsp
בונוס: בסאנדיי נייט, כי אני לא יודע למה לצפות מהסקינס של מק'קוי.
&nbsp
סקר:
מבחינת נתונים פיזיים, אולי הייתי יכול להיות פאנטר :) במקרה הטוב, טייט אנד, למרות שאני לא רואה את עצמי עושה הרבה בתור בלוקר. מה הייתי רוצה לשחק? קוורטרבק, לא ברור?
&nbsp
וסתם כי בשבוע שעבר לא הייתה לי תשובה לסקר - אז במהלך המשחק של הראמס וסיאטל בשבוע שעבר (ויעל תעיד) היה בדיוק רגע כזה. הפאנט ריטרן ההזוי הזה של הראמס, כשכל הקבוצה שיחקה אותה כאילו הכדור הלך לצד אחד בזמן שהוא בכלל היה בצד השני (בטוח ראיתם את הריפליי הזה אלף פעם, אתם יודעים על מה אני מדבר). כשראו את הריפליי(ם) של המהלך הזה, ממש צחקתי בקול רם. היה נפלא לראות את הפרצוף של פיט קארול כשהוא Got out Pete Carroled...
&nbsp

DS9

New member
ניחושים שבוע 8

קרולינה 5 אפשר לדבר על איבוד הכלים ההתקפיים בסיאטל, על יתרון הביתיות של קרולינה, אבל שורה תחתונה, אולסן בהתקפה שלי
סינסינטי 4 שונא את בולטימור
פילדלפיה 3 אריזונה מולי
אינדי 6 שונא את פיטספורג, שגם חלקם משחקים מולי. וגם זה לאק
סאנדי משחק מטורף של ברייס!

gadot gad

New member
ועכשיו אני

כפי שקרה גם לאחרים - בתפוז החליטו להתעלל בי ונאלצתי להחליף שם משתמש.... מעתה gadotmi כבר לא בשימוש...
לא נורא. נסתדר מעתה עם שם חדש...

ולניחושים השבועיים בזריזות:

1. כל הכבוד לקרלוינה על המסע עד עתה, אבל בשבוע שעבר ראינו את כל הבית הדרומי מתקפל לעומת הצפון... אין לי ספק שסיאטל עדיפים, ותקלות מהסוג של הראמס לא אמורים לחזור יותר מידי פעמים, בטח לא ברציפות.
סיאטל 6

2. הבנגאלס במגמת התחלשות לעומת הרייבנס במציגים שיפור מתמיד ומפציצים ללא רחם. למרות הביתיות - אני עם העופות ולא היונקים, אבל "בזהירות", ולכן ה-4
בולטימור 4

3. סוג של הצהרת כוונות - האיגלס צריכים להזהר שלהקאובויס לא יברחו להם, ואריזונה רוצים לשמור על הפער מול האלופים שנושפים העורף. צמוד צמוד צמוד.... שום תוצאה לא תפתיע (אלא אם יהיה הפרש גדול לצד כלשהו)
אריזונה 3

4. פיטסבורג הרשימו רק בדקות ספורות במחזור החולף וזה הספיק כדי להפוך את הקערה מול יוסטון. אהקולטס לא כאלו פריירים, למרות שאין להם JJ בהגנה
אינדיאנפוליס 5

5. בונוס - נראה לי סנאדיי נייט. טוני רומו פחות עקבי וגם וושינגטון לא צפויים.

underdog36

New member
כמעט פספסתי

1. סיאטל 4.
  2. בולטימור 6.
  3. אריזונה 3.
  4. אינדי 5.
  5. מאנדיי נייט.

underdog36

New member
והתשובה לסקר

כמובן שהייתי רוצה לשחק linebacker, כמו ששיחקתי בליגה בארץ כשהייתי צעיר ויפה(?)

חסרים לי כמה קילוגרמים, בעיקר של שרירים, אבל פנטזיה זו פנטזיה...

למעלה