הסכמ"ש

pennylane11

New member
הסכמ"ש

מודה שתכננתי לשבוע הזה משהו מגניב אבל אני אאלץ לדחות אותו לשבוע הבא.
משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

E l S i

New member
היי בייבי, איי ת'ינק איי וואנה סכמ"ש יו

איטס אה ביוטיפול סופ"ש, וויר לוקינג פור סומת'ינג דומב טו דו

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
משהו טוב- 88 במתכונת במתמטיקה <עוד לא התלהבתי על זה, נכון?>
וזה מהווה 40% מהמגן. נראה לי שמי שמצליח לחשב את ציון המגן שלו בעצמו מגיע לו מאה, זה כל כך מסובך!

משהו רע: הדבר הזה שאכל את הפורומים של תפוז, אולי? אני בקושי מצליחה לפתוח הודעות...

המלצה לסופ"ש: תראו את "חיים בן השורות" זה סרט מביך לחלוטין, אבל ג'סי יפה. ואם אין לכם 80 דקות פנויות , תראו את Some boys don't leave -הוא פחות מביך, ג'סי עדיין יפה והוא רק 16 דקות (יש אותו ביוטיוב)

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
בגרות במתמטיקה ואז אין יותר מתמטיקה!!!! כאילו עד ה12/7, אבל אז באמת שכבר לא יהיה מתמטיקה

מילות סיום ומסר לאומה: בד"כ סוכר+שומן=אוכל טעים, אבל לפעמים זה סתם= תגבורים בביוכימיה...

ו-ו-והתחלתי לכתוב את "חיוך", באמת שכן, אבל זה יקח עוד זמן, ובסוף יהיה איזה 100 מילים :(

Billy Shirs

New member
sakmash me maybe

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: היה לי ממשששששש כיף, הייתי בטעם העיר ואז שתי בנות מהצבא באו לבקר אותי והיה אדיר

המלצה לסופ"ש: המלצה מראש - תראו אוונג'רס, למרות שעוד לא ראיתי אותו, אבל מדובר פה בג'וס ווידון!
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: אני הולכת לאכול בBBB ואז לראות אוונג'רס! ווהו!
מילות סיום ומסר לאומה: אני במצב רוח ממש טוב.
תמונה לסיום, אם בא לכם:

למה תמיד חייבים כותרת?!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: וואי היה חתיכת שבוע מתיש. אנירוצה לישון עכשיו שבוע. זה התחיל ביום ראשון בעבודה שישבנו על מלא דברים שהיינו צריכים לסגור ויום שני הייתה לנו השתלמות משעממת טיכו א-ב-ל אני הייתי צריכה להתחיל אותה עם משהו ממריץ והבאתי להם את השיר ניצוצות של פורטיסחרוף והבוס שלי עף על זה

ביום שלישי היה קצת מעצבן כי זה היה מהימים האלה ה קם ממש מוקדם ואתה נורא עייף אבל אתה יודע שיש לך דברים לעשות על הבוקר והייתה לי פגישה עם הראש צוות שלי שרק בדרך אליה נזכרתי שביטלנו אותה ושסתם קמתי מוקדם והגעתי לעבודה אבל לא נורא תמיד יש מה לעשות שם . ביום רביעי היה ממש מצחיק והזוי, חבר ממממש טוב שלי תכף טס לארה"ב כדי לעבוד שם וכאלה והוא עשה מסיבת פרידה עם חבורה שבעצם הכרנו בתפוז לפני מלא שנים (ימי פורום עברי לידר ) והיה ערב נורא נורא מצחיק! ומה שהיה הזוי זה שבאותו יום ממש חניכה שלי מהפנימיה שעבדתי בה להזמין אותי לחתונה שלה
באותו יום
בערב
.. בקיצור בסוף אחרי הרבה התלבטיות הלכתי לחברים שלי והיה כ"כ מצחיק.
ביום חמישי היה יום מממש קשה .. היו לנו וועדות עם הורים ממש קשים והיה מתיש ברמות אחרות..
המלצה לסופ"ש:לישון?! סתם זה מה שאני רוצה לעשות לא יודעת .. אני מחפשת סרט טוב , עכשיו כשכל הסדרות שלי הסתיימו להן :( אגב היה ממש משעשע ש/משחקי הרעב הוזכרו לשניה בגליי

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: יום ראשון אני הולכת עם חברות שלי לילה הלבן בירושלים ייאיי :) הולך להיות כיף , ויש ברי מופע זריחה מה שאומר שיום שני לא מתפקדים בעבודה
ויום חמישי יש לי פגישה עם הבוסים שהם הם הולכים לקק לי על שנה הבאה

מילות סיום ומסר לאומה: שונאת את שונדה ריימס(סורי אני אחרי הפיאנלה של האנטומיה ,אני לא נחמדה עכשיו
)
תמונה לסיום, אם בא לכם: פשוט גאוני!

!!! התמונה!

מאיפה היא? זה בסדר שאני אעלה אותה לפייסבוק שלי? לתת קרדיט?
נקרעתי מצחוקXD

N o R i K o

New member
יו, גלי

כשסו אמרה את זה הייתי כזה - "המממ... זה מונח קבוע? לא! אומייגאד!"

איזה גיי זה גלי. אני כל פעם תוהה מחדש למה אני צופה בזה

Ayelet 363

New member
סיכמו"ש

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: בסוף לא ראיתי את The Cabin In The Woods שוב, לצערי- אבל האוונג'רס!!! הסרט האהוב עליי החדש! ביחד עם מלחמת הכוכבים (בעיקר השלישי בטרילוגיה הישנה, אבל אני רוצה לציין את כולם).
המלצה לסופ"ש: האוונג'רס.

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: שמירה

מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם: אפילו שהאנימציות קפאו.

Black Stain

New member
להלהלה

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: ממ...שום דבר מיוחד, עבודה עבודה עבודה וקצת שופינג
המלצה לסופ"ש: אתם חייבים לטעום את הארוחת בוקר גלילית שמפרסמים בכל מקום.. רציני זה אחד הדברים האלוהיים.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: יום פתוח, חוץ מזה אני אטחן למוות בעבודה.. מכירים את זה כשלא צריכים עובדים אז באים איזה 5 איש בשבוע בקשר לעבודה, אבל כשצריך, כלום!! שום דבר!
מילות סיום ומסר לאומה: חייבת לראות את הסרט. החדש של הלנה בונהם קרטר!! אולי אני אדחף את זה שבוע הבא איפשהו..
תמונה לסיום, אם בא לכם:

אגב, תוך כדי שאני עושה את הסיכום אז אחותי הפילה לידי בקבוק בושם ומלא זכוכיות נכנסו לי לכף רגל שהייתה ליד זירת האירוע.. אני מתבוססת בתוך הדם של עצמי ונראה לי הריח של הבושם לא יצא לי מהחדר חודשיים עכשיו. אה, והבושם היה חדש והיה שלי והלכו לי 400 שקל.
FML

z01234

New member
every weekend i'm SAKMASHING :)

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: מתכונת בהיסטוריה,המון המון היסטוריה,100 בצרפתית

המלצה לסופ"ש: אין משהו ספציפי,אני אמורה ללמוד מתמטיקה לצערי אז אין ממש המלצות,אבל אם עוד יש לכם חיים-לכו לים!

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: מבחן מסכם במתמטיקה
,היום אולי מסיבה :)
מילות סיום ומסר לאומה: מתמטיקה זה באמת חרא מקצוע,למדו רק אנשים שרוצים ללמוד מעבר לכיתה ז'... אף אחד לא יעבור ברחוב וישאל אותי מהי הנגזרת של פונקציית שורש מסוימת

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Ayelet 363

New member
הדעה על מתמטיקה

כל הכבוד על ה-100!
ובהצלחה במבחן במתמטיקה!

ellendili

New member
כל דבר שיסיח את דעתי...

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: ראיתי את פינאלה 8 של האנטומיה של גריי. והלוואי ולא הייתי עושה את זה.
המלצה לסופ"ש: תראו שרלוק, תקראו שרלוק, תנשמו שרלוק!

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: המ... אני הולכת לראות את צללים אפלים! דפ-ברטון! מקווה שלא יאכזבו...
מילות סיום ומסר לאומה: ממות בייסורים לשונדה ריימס.
תמונה לסיום, אם בא לכם: בא לי אבל זה יהיה ספוילר. אז לא

אוף.

pennylane11

New member
יודעים שמשהו באמת השתנה

כשאני לא יודעת מה לענות לזה. וואו.

למעלה