בנוגע לHIMYM
קודם כל,אני מבינה את הייאוש מהסדרה,הוא לא מוצא את האמא ולמען האמת,אחרי 7 עונות,יש מין הרגשה כזו ובסוף הפרק האחרון של עונה 9,בשניה האחרונה יראו לנו את האמא,ולא יגידו עליה מילה
אבל קשה לי לשמוע אנשים שצופים בסדרה באדיקות,וגם אלה שלא,שהם עצבניים על העניין של עוד ועוד עונות.
בדרך כלל כשרואים סדרה,עם כמה שהיא נמרחת,רואים אותה.
ועובדה שעד עכשיו אתם יושבים מול המסך,של המחשב או הטלוויזיה ורואים פרק אחר פרק,שבוע אחרי שבוע את הסדרה.
ואני באמת לא יודעת למה אני נשארת לצפות בסדרה הזאת.
אחרי שבע עונות ורצון עצום להכיר כבר את האמא,הזאתי עם המטרייה הצהובה,שראו את כף הרגל שלה שניה לפני שהיא נכנסה למקלחת.
אולי זה כי הסדרה הזו מרתקת אות כל פעם מחדש.
היא סוג של רומנטיקה קיטשית מצד טד,התנגדות מוחלטת מצד ברני,ואהבת נצח מצד לילי ומרשל.
היא כוללת את הכל,וביחד עם הייאוש,הכעס,ההפתעה,הרגש,הבכי,הצחוק,ההתלהבות והאהבה.
אני לא יודעת מה איתכם,אבל אני אצפה בה עד הפרק האחרון,עד השניה האחרונה.
גם אם זה אומר שאני אצטרך לחכות עד סוף י"ב בשביל זה
ועכשיו קצת ספויילרים
ראית נוי? אני מזהירה
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ראיתי את הפרק האחרון לעונה ה-7 אתמול בלילה,וכל מה שיש לי להגיד זה : "WHAT?!"
אני חייבת לציין שאם כל זה שהרגשתי משהו,שכמעט תמיד ידעתי וברני ורובין יחזרו להיות ביחד,משהו הדהים אותי.השאיר אותי בשוק מוחלט.
קצת מוזר,כי אני צריכה להשלים פערים בראש,מה קרה בסוף עם קווין? למה ברני וקווין לא התחתנו כמו בתכנון? (לא שזה מפריע לי,כן?
)
ומה הקטע עם ויקטוריה שוב?!
טד באמת חושב שהיא תישאר איתו,שלחתן שלה לא יהיה אכפת?!
אוי טד טד,שוב עם האובר רגש הזה,עם ההחלטות הכל כך קריטיות האלה,שפוגעות תמיד באנשים...
איך אחרי כל כך הרבה מחשבה,הוא לא מבין שהוא לא יכול לחזור לאקסית שלו,חצי שעה לפני שהיא מתחתנת עם משהו אחר?!
לילי ומרשל היו מדהימים ביחד,כמו תמיד
אני כל כך אוהבת אותם,כזאת אהבה,חברות נפש!
אבל אלוהים יעזור לילד הזה לגדול עם uncle Barney
משהו בי כבר ידע,מהרגע שמרשל נסע לאטלנטיק סיטי,שהוא ישתכר ויפספס את הלידה.איכשהו הוא לא פספס,אל תשאלו אותי איך,הנהג אוטובוס הזה היה מעצבן,ואני בטוחה שהוא לא היה עוצר גם אם לכולם באמת היה התקף לב
בקיצור,אחרי חפירה,לפחות מבחינתי,שני הפרקים האלה השאירו לי טעם של עוד.
ואני כן מחכה לעונה הבאה,מה יקרה עם רובין וברני? ואיך לעזאזל טד וויקטוריה יחזרו ויצליחו לשכוח את ניסיון העבר שלהם?
ואיך מרווין יצליח לגור בניו יורק ולא בsuburbs?
ולמה לאף אחת אין מטרייה צהובה במנהטן? איך זה יכול להיות שיש מטרייה בצבע הזה רק למישהי מסוימת אחת?
והכי הכי חשוב,הדבר הכי משמעותי שלמדתי מהפרק האחרון-
איך עושים את הקסם של ברני?!
ואל תענו לי "magicians code"