הסכמ"ש

E l S i

New member
שתי עונות??!!!!!

לצחוק או לבכות?

וביאזה הקשר התמונה?

N o R i K o

New member
גם אני עוד לא החלטתי אם זה יעשה אותנו מאושרים

אבל... לא נורא, יהיה טוב

ואין באמת הקשר. סתם שג'ן היא מלכת הדרפ ושהיא מושלמת

אני מתה עליה בתור קטניס, מצד שני זה כזה בזבוז! תראו את טווח הבעות הפנים של הבחורה הזאת, והיא עושה את קטניס הפוקר פייס!!11

z01234

New member
בנוגע לHIMYM

קודם כל,אני מבינה את הייאוש מהסדרה,הוא לא מוצא את האמא ולמען האמת,אחרי 7 עונות,יש מין הרגשה כזו ובסוף הפרק האחרון של עונה 9,בשניה האחרונה יראו לנו את האמא,ולא יגידו עליה מילה

אבל קשה לי לשמוע אנשים שצופים בסדרה באדיקות,וגם אלה שלא,שהם עצבניים על העניין של עוד ועוד עונות.
בדרך כלל כשרואים סדרה,עם כמה שהיא נמרחת,רואים אותה.
ועובדה שעד עכשיו אתם יושבים מול המסך,של המחשב או הטלוויזיה ורואים פרק אחר פרק,שבוע אחרי שבוע את הסדרה.
ואני באמת לא יודעת למה אני נשארת לצפות בסדרה הזאת.
אחרי שבע עונות ורצון עצום להכיר כבר את האמא,הזאתי עם המטרייה הצהובה,שראו את כף הרגל שלה שניה לפני שהיא נכנסה למקלחת.
אולי זה כי הסדרה הזו מרתקת אות כל פעם מחדש.
היא סוג של רומנטיקה קיטשית מצד טד,התנגדות מוחלטת מצד ברני,ואהבת נצח מצד לילי ומרשל.

היא כוללת את הכל,וביחד עם הייאוש,הכעס,ההפתעה,הרגש,הבכי,הצחוק,ההתלהבות והאהבה.
אני לא יודעת מה איתכם,אבל אני אצפה בה עד הפרק האחרון,עד השניה האחרונה.
גם אם זה אומר שאני אצטרך לחכות עד סוף י"ב בשביל זה

ועכשיו קצת ספויילרים

ראית נוי? אני מזהירה

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ראיתי את הפרק האחרון לעונה ה-7 אתמול בלילה,וכל מה שיש לי להגיד זה : "WHAT?!"
אני חייבת לציין שאם כל זה שהרגשתי משהו,שכמעט תמיד ידעתי וברני ורובין יחזרו להיות ביחד,משהו הדהים אותי.השאיר אותי בשוק מוחלט.
קצת מוזר,כי אני צריכה להשלים פערים בראש,מה קרה בסוף עם קווין? למה ברני וקווין לא התחתנו כמו בתכנון? (לא שזה מפריע לי,כן?
)
ומה הקטע עם ויקטוריה שוב?!
טד באמת חושב שהיא תישאר איתו,שלחתן שלה לא יהיה אכפת?!
אוי טד טד,שוב עם האובר רגש הזה,עם ההחלטות הכל כך קריטיות האלה,שפוגעות תמיד באנשים...
איך אחרי כל כך הרבה מחשבה,הוא לא מבין שהוא לא יכול לחזור לאקסית שלו,חצי שעה לפני שהיא מתחתנת עם משהו אחר?!
לילי ומרשל היו מדהימים ביחד,כמו תמיד

אני כל כך אוהבת אותם,כזאת אהבה,חברות נפש!
אבל אלוהים יעזור לילד הזה לגדול עם uncle Barney

משהו בי כבר ידע,מהרגע שמרשל נסע לאטלנטיק סיטי,שהוא ישתכר ויפספס את הלידה.איכשהו הוא לא פספס,אל תשאלו אותי איך,הנהג אוטובוס הזה היה מעצבן,ואני בטוחה שהוא לא היה עוצר גם אם לכולם באמת היה התקף לב

בקיצור,אחרי חפירה,לפחות מבחינתי,שני הפרקים האלה השאירו לי טעם של עוד.
ואני כן מחכה לעונה הבאה,מה יקרה עם רובין וברני? ואיך לעזאזל טד וויקטוריה יחזרו ויצליחו לשכוח את ניסיון העבר שלהם?
ואיך מרווין יצליח לגור בניו יורק ולא בsuburbs?
ולמה לאף אחת אין מטרייה צהובה במנהטן? איך זה יכול להיות שיש מטרייה בצבע הזה רק למישהי מסוימת אחת?

והכי הכי חשוב,הדבר הכי משמעותי שלמדתי מהפרק האחרון-
איך עושים את הקסם של ברני?!
ואל תענו לי "magicians code"

Sharonmxx

New member

לדעתי בפינאלה 8 בארני ורובין יתחתנו ואחר כך הוא ימשיך את הסיפור עליו ועל אמא. קצת קשה לי להסביר את זה. לא נראה לי הגיוני שהסדרה תיגמר בזה שהוא ייגש לאמא בחתונה, היא תגיד לו היי אני מנגנת על בס ויש לי מטריה צהובה ואז טד מהעתיד יגיד and kids, that the story of how i met your mother וכאן זה יגמר. אני חושבת שהם יראו איך הוא ואמא ממשיכים לצאת או עד החתונה שלהם, הם לא יראו את האמא לרגע וזהו. אולי על זה תהיה עונה 9, אם תהיה כזו. אני מקווה שלא.

N o R i K o

New member
בדיוק מה שאני חושבת

אני מקווה שאם זה באמת יהיה ככה, העונה השמינית תגמר בכך שטד יסתכל על אמא ויגיד "ושם, חברים, הכרתי את אמא שלכם." ואז 9 תהיה כזה עונת בונוס :)

z01234

New member
בנוגע לHIMYM :)

קודם כל,אני מבינה את הייאוש מהסדרה,הוא לא מוצא את האמא ולמען האמת,אחרי 7 עונות,יש מין הרגשה כזו ובסוף הפרק האחרון של עונה 9,בשניה האחרונה יראו לנו את האמא,ולא יגידו עליה מילה

אבל קשה לי לשמוע אנשים שצופים בסדרה באדיקות,וגם אלה שלא,שהם עצבניים על העניין של עוד ועוד עונות.
בדרך כלל כשרואים סדרה,עם כמה שהיא נמרחת,רואים אותה.
ועובדה שעד עכשיו אתם יושבים מול המסך,של המחשב או הטלוויזיה ורואים פרק אחר פרק,שבוע אחרי שבוע את הסדרה.
ואני באמת לא יודעת למה אני נשארת לצפות בסדרה הזאת.
אחרי שבע עונות ורצון עצום להכיר כבר את האמא,הזאתי עם המטרייה הצהובה,שראו את כף הרגל שלה שניה לפני שהיא נכנסה למקלחת.
אולי זה כי הסדרה הזו מרתקת אות כל פעם מחדש.
היא סוג של רומנטיקה קיטשית מצד טד,התנגדות מוחלטת מצד ברני,ואהבת נצח מצד לילי ומרשל.

היא כוללת את הכל,וביחד עם הייאוש,הכעס,ההפתעה,הרגש,הבכי,הצחוק,ההתלהבות והאהבה.
אני לא יודעת מה איתכם,אבל אני אצפה בה עד הפרק האחרון,עד השניה האחרונה.
גם אם זה אומר שאני אצטרך לחכות עד סוף י"ב בשביל זה

ועכשיו קצת ספויילרים

ראית נוי? אני מזהירה

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
ראיתי את הפרק האחרון לעונה ה-7 אתמול בלילה,וכל מה שיש לי להגיד זה : "WHAT?!"
אני חייבת לציין שאם כל זה שהרגשתי משהו,שכמעט תמיד ידעתי וברני ורובין יחזרו להיות ביחד,משהו הדהים אותי.השאיר אותי בשוק מוחלט.
קצת מוזר,כי אני צריכה להשלים פערים בראש,מה קרה בסוף עם קווין? למה ברני וקווין לא התחתנו כמו בתכנון? (לא שזה מפריע לי,כן?
)
ומה הקטע עם ויקטוריה שוב?!
טד באמת חושב שהיא תישאר איתו,שלחתן שלה לא יהיה אכפת?!
אוי טד טד,שוב עם האובר רגש הזה,עם ההחלטות הכל כך קריטיות האלה,שפוגעות תמיד באנשים...
איך אחרי כל כך הרבה מחשבה,הוא לא מבין שהוא לא יכול לחזור לאקסית שלו,חצי שעה לפני שהיא מתחתנת עם משהו אחר?!
לילי ומרשל היו מדהימים ביחד,כמו תמיד

אני כל כך אוהבת אותם,כזאת אהבה,חברות נפש!
אבל אלוהים יעזור לילד הזה לגדול עם uncle Barney

משהו בי כבר ידע,מהרגע שמרשל נסע לאטלנטיק סיטי,שהוא ישתכר ויפספס את הלידה.איכשהו הוא לא פספס,אל תשאלו אותי איך,הנהג אוטובוס הזה היה מעצבן,ואני בטוחה שהוא לא היה עוצר גם אם לכולם באמת היה התקף לב

בקיצור,אחרי חפירה,לפחות מבחינתי,שני הפרקים האלה השאירו לי טעם של עוד.
ואני כן מחכה לעונה הבאה,מה יקרה עם רובין וברני? ואיך לעזאזל טד וויקטוריה יחזרו ויצליחו לשכוח את ניסיון העבר שלהם?
ואיך מרווין יצליח לגור בניו יורק ולא בsuburbs?
ולמה לאף אחת אין מטרייה צהובה במנהטן? איך זה יכול להיות שיש מטרייה בצבע הזה רק למישהי מסוימת אחת?

והכי הכי חשוב,הדבר הכי משמעותי שלמדתי מהפרק האחרון-
איך עושים את הקסם של ברני?!
ואל תענו לי "magicians code"

Sharonmxx

New member
אוי לא

אני מנסה להבין מה עבר להם בראש שהם החליטו על עוד שתי עונות. בטח משהו כמו "עונה 7 הייתה ממש גרועה, בואו נעשה עוד 2 כאלו רק כדי להיות בטוחים שהסדרה הזאת גמורה לפני שנסיים אותה. גם ככה יש את שרון שתמשיך לראות לא משנה כמה משעמם יהיה אז מבחינת צופים אנחנו בסדר"?

N o R i K o

New member
את רואה, זו בדיוק הבעיה

זה לא "גם ככה יש את שרון." זה "גם ככה יש את שרון ואת נוי ואת מעין ואת כל פורום HIMYM ואת כל הצופים בכל רחבי העולם שישנאו את הסדרה, יתלוננו על כמה שהיא מייגעת, לא מצחיקה ומתסכלת, אבל עדיין ימשיכו לצפות בה כי הם יהיו חייבים, פשוט חייבים, לדעת מי אמא. והם לא יכולים לנטוש עכשיו את הסדרה כשהם יודעים שבארני מתחתן עם
".
אוף איתם!

Sharonmxx

New member
אבל מה הם רוצים ממני?

בתור נקמה על זה שאני רואה באינטרנט ולא מוסיפה לרייטינג שלהם הם החליטו להצמיד אותי למסך לעוד שתי עונות?

מישהו אמר לי שזו יכולה להיות חתונה כפולה ואז הם לא יתחתנו אחד עם השני, זה לא נשמע הגיוני אבל זה בכל זאת מלחיץ. תגידי לי שזה לא יקרה ושהם מתחתנים! אני לא בנויה לדברים האלה!

N o R i K o

New member
נהה, בולשיט

קודם כל, היוצרים אמרו שבפרק הזה יגלו מי הכלה של בארני... חוץ מזה, לילי הייתה אומרת לטד "הכלה השניה רוצה לראות אותך", או משהו כזה. לא "הכלה", כי אם יש שתיים, איך הוא ידע למי היא מתכוונת?

והיי היי, אני אמנם רואה באינטרנט, אבל אנחנו משלמים גם מדי חודש לממיר של יס, שקונים מהם את הסדרה באופן חוקי, ואז אני רואה את השידור החוזר כדי להתלונן שוב.
מותר לי!

עדושית

New member
לא יודעת..

בהתחלה כשהראו את החתונה של בארני,
נראה לי ששמעתי את טד אומר משהו בסגנון-חתונה שהשתבשה באופן נוראי..
אני מאד מקווה שהכוונה הייתה לחתונה של ויקטוריה ולא של בארני

איבדתי תקווה עם הסדרה הזאת כבר.

Sharonmxx

New member
לאחרון של איך פגשתי

פעם הם אמרו אנקל דון על החבר הזה של רובין בלי המכנסיים

אז אולי דון הוא אח של אמא? רובין ודון גרו ביחד לכמה זמן, יכול להיות שהיא נהייתה חברה של אחותו אז רובין הזמינה אותה לחתונה שלה ושל בארני ואז שם היא הכירה את טד!
כבר אמרתי לכן שהחלטתי איזי סטיבנס זאת אמא? אתן תראו, זה בטוח יקרה

E l S i

New member
שרון את גאון. אני תומכת בתיאוריה הזו

אבל רגע- אקסים בחתונה שלך זה רעיון רע.

סתם סתם, גם טד יהיה שם, וגם בארני. ובארני הוא אקס של רובין ולא רק חתנהּ

למעלה