יום שלישי = פינת הפאנפיקשן!

pennylane11

New member
פינת הפאנפיקשןןןן~

אז קצת התרשלתי בשבוע שעבר, אבל אתם תסלחו לי כי בימי שלישי אני לומדת עד מאוחר וחוזרת הביתה בשש. אז הנה לכם פינת פאנפיקים אעששששש~
מילים משורשרות למטה, הנוהל מוכר!

N o R i K o

New member
פינת הפאנפיקים: הקפצה, הערות והארות~

מקפיצה כי:

נו, אתם מוכשרים!!!1 מה זה חוסר תשומת הלב הזה לפינה המאממת הזו?!

תחת המילה "יומולדת" אתם יכולים גם לכתוב פאנפיקי מתנה ליום ההולדת שלי. העברי יוצא ביום רביעי, יש לכם דד-ליין...

אני בעיצומה של כתיבת פאנפיק שישתרשר לכאן בהמשך

רציתי להזכיר לכם שוב את הבלוג המהמם שלנו- http://blog.tapuz.co.il/2279 - בקרוב כשיתפנה לי קצת זמן אני אפנה אליכם אישית לגבי פאנפיקים שפורסמו כאן, אבל אם בא לכם שאני אפרסם אותם כבר עכשיו, תציקו לי במסר!
ואתם גם סתם מוזמנים לגלוש בו, לקרוא פאנפיקים ישנים, לקבל השראה ולבוא לכתוב כאן

קדימה חברים, לכו לכתוב. נו? נו? לכו כבר!

pennylane11

New member
יום הולדת~

נו, אני לוקחת השראה מדברים. ככה זה כשהמוח שלך הוא חביתה

Sexy Darren

New member
תגובה מתנצלת

יש לי שבוע טיפה לחוץ בלימודים... אבל אני מבטיחה להשתדל לכתוב לך משהו ליומולדת!

אה, ואולי תוסיפו גם פינת פאנארטים בבלוג? יש לי כבר 2 שפירסמתי, ואני מוכנה לשבת על עוד, זה הרבה יותר זורם לי מפאנפיקים

N o R i K o

New member
ברור שגם פאנארטים! D:

האלו של פיניק וגיילניס? :) אם כן, אני אעלה אותם! D:
אם לא, שלחי לי

E l S i

New member
MJ גם אחרי האפילוג

קטניס מסתכלת על החיים שלה ועושה רשימת מכולת בסגנון "אחד מי יודע." כתבתי עכשיו, ועברתי מספר פעמים אבל לא יותר מדי. (באפילוג כתוב שלקטניס יש שני לדים, אבל זה לא סותר שיהיה לה עוד אחד. אם יש טעויות אחרות בנוגע למספרים תעירו)
עדיין מעוניינים לקרוא?

12 הוא מספר המחוז שבו נולדתי. 12 הוא הגיל בו הפסקתי להיות ילדה.
לאחותי היה מותר להישאר ילדה, ועד שהייתה בת 11 דאגתי לה, שתמיד יהיו לה אוכל וסיבות להיות שמחה. גם היא נדרשה להתבגר מהר מדי- כשכישוריה כמרפאת הפכו הכרחיים- אך היא לא זכתה לזמן ארוך כבוגרת, ומבחינתי היא מתה ילדה.

23 הוא מספר האנשים שנבחרו יחד איתי להשתתף במשחקי הרעב ה74, עשרים ושניים מתוכם לא ידעו שהיו אלה המשחקים הלפני-אחרונים. אחד הוא מספר הנשיאים שהיו פעם לעולם הזה, שהייתה בו מדינה אחת. כיום אין בו מדינות בכלל- יש אלפי ישובים קטנים והם מנוהלים כפי שרוצים היושבים בהם. מורדים רבים נדרשו כדי לעורר מרד אחד, וכיום כבר אין במה למרוד.

שלושה הוא מספר האנשים שהרגתי בחיי, ושלושה הוא מספר הילדים שהבאתי לעולם. אני חושבת שבמקום כלשהו, בראייה אובייקטיבית זה מתקזז. הסכמתי להביא ילדים לעולם הזה- עולם שנחרב כבר מספר פעמים ונראה שלא עומד לקום שוב- כדי לא להיות לבד. לא להיות רדופים יותר על ידי רוחות האנשים שחיו פה פעם, במחוז 12, אלא להביא לכאן חיים חדשים.

שלושה הוא גם מספר האנשים שהערצתי בחיי. עשרים שנה לפחות עברו מאז שדיברתי עם כל אחד מהם.
החיים שלי לא היו קלים. תפקיד "הנערה הלוהטת" כולל היכוויות רבות. אחרי כל המיתות המיותרים, הפציעות והמחלות, החלוקה הלא הוגנת של ממון והעַבְדוּת שהיו נפוציםבפאנם, לקח לי זמן להתרגל לדברים החדשים הטובים.

כעת יכולתי ליהנות מחופש, בלי לפחד ממה שהשקט מזמן, וליהנות משירת ציפורים במקום להאזין להן דרוכה ומחכה לשמוע אות. היום אני יכולה לשלוח את ילדיי לבית הספר ולדעת שהם לומדים ומתחנכים בו ולא הופכים לרובוטים בעלי ייעוד יחיד: לכרות פחם לטובתם ושעשועם של עשירי המדינה.
אז איך אני מרגישה כיום, אתם שואלים.
איך מרגישים החיים כשהם באמת חיים, חיים ללא פחד שייגמר המזון, שייגמר החופש או שייגמרו החיים. איך מרגישים החיים של מי שנלחמה בעריצים וניצחה והתמודדה גם מול השיגעון?

מ1 עד 10? 12.

pennylane11

New member
נוי יקרה, (וכן זה קשור)

לקטניס יש ילדים.
להגיד אמרתי לך, עכשיו או אחר כך?

יעל את מלכה בלתי מעורערת וזה מהמם.
המשפט האחרון לגמרי גרם לי להרגיש באסיילום אוף דה דאלקס אבל אני לא בטוחה אם זו כוונתך.
בכל מקרה זה ממש מקסים.
רק... מה אפשר למדוד פה במספרים, בסוף? כאילו- "איך מרגישים החיים שלך?" "שבע, איך שלך?"
YOU'RE AWESOME

N o R i K o

New member
MJ מעליי! באמת מעין?
ובפנים

ברור שיש לה, מצחיקה. אבל היא אומרת באפילוג שלוקח לה 15 שנה להביא אותם, כלומר, בפאנפיק שלנו אין לה ילדים. XD

pennylane11

New member
אוי שיט. אבל למה אני סתומה?

מתנצלת על הטמטום שלי. אוברלואוד של לימודים וכזה

ובכל מקרה- אבל יש להההה והוא כןןןן והירידה המקורית עליי לא כזאת מוצדקת!
טוב אולי כן. אבל זה כי אני סתומה בלי קשר. אני אלך לעמוד בפינה עכשיו

למעלה