סכמ"ש!

pennylane11

New member
סכמ"ש!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

שימו לב שהתמונה לדיבוב היא שוב גיף~ D:

E l S i

New member
Don't turn your back, don't look away and

DON'T BLINK

האמת שהיא ממש מפחידה בגיף הזה.

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: נהגתי

המלצה לסופ"ש: תנו הזדמנות לפאנפיקים שלא קראתם עד עכשיו כי התקציר שלהם נשמע ממש גרוע, כי הם בד"כ מתגלים כהכי טובים

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: גיוס

(אני חושבת שזו פעם ראשונה מאז יולי שיש לי משהו אמיתי לכתוב בסעיף הזה)
מילות סיום ומסר לאומה: אין הרבה דברים טעימים יותר מקרמל.
תמונה לסיום, אם בא לכם: התגובה של אנדרו לכך שאני מתגייסת (טוב, זו התגובה שלי.)

E l S i

New member
אני מעדיפה גיוס טוב על קל

סתם, אני רוצה את שניהם. תודה!

Ayelet 363

New member
שיהיה לך גיוס נעים!

את יודעת לאיזה תפקיד את מתגייסת?
בכל אופן- בהצלחה!

הדיבוב שלך אדיר!

E l S i

New member
תודה רבה!

אני יודעת אבל אני לא ממש אמורה להגיד
(לא אישי...)

ellendili

New member
תראו משחקי קרוסאובר!

ז"א...
תקראו מרטין, טולקין, ה"פ (ודמדומים אם אתם ממש חייבים...) ותראו באפי, פיירפליי דוקטור, סטאר וורס, באטמן, אקסמן וסטארגייט (שהיה החור היחיד בהשכלה שלי. גאה בעצמי מאוד!). ו*אז* תראו משחקי קרוסאובר. זה מעולה
.

E l S i

New member
היו לי מלא חורים ואני עדיין מצטרפת להמלצה

זה באמת מעולה, קורע מצחוק

ותודה אלה :)

pennylane11

New member

באמת שזאת הפקת המקור המצחיקה והמושקעת ביותר שיצא לי לראות. כל אחד ואחד מאנשי הצוות וההפקה הזאת מדהים ומגיע להם הרבה כבוד. בתור אחת שנמצאת בכל הפאנדומים האלה (אלה, שכחת את זינה!) זה היה מדוייק להפליא ומקסים לחלוטין. מומלץ לכל מי שחבר גם במעט מהפאנדומים האלה.

ellendili

New member
זינה נכון!

וואי איזה ישן זה...
וגם סטאר טרק! לאן נעלמו כל דמויות סטאר טרק??

באמת כל הכבוד להם!

יאללה, יחי ערב מחווה לג'וס!

pennylane11

New member
הכי!

יואו, יש לי משהו גיקי כל איזה שבוע. זה כל כך נהדר. לא הייתי שורדת בלי זה.
עכשיו רשמית סופרת (שישה!) ימים עד המסיבת דוקטור הו, וממנה עוד שישה לאירוע דוקטור הו ואז שבועיים אחר כך יש חנוכה ומאורות ודברים! זה כזה נהדר.

Ayelet 363

New member
המלצה מעולה

לי היו חורים של סטארגייט וזינה. ושתיהן סדרות שאני מזמן שוקלת לראות ולא אכפת לי כמה הן ישנות (בעיקר זינה. בנוגע לסטארגייט אני דיי מתלבטת. ויש עוד זמן עד שאגיע לזה, בכל מקרה).

ellendili

New member
האמת שזינה זכור לי כמשהו די מטופש

שהיה אולי מגניב בגיל 12 אבל לא נראה לי שזה מסוג הדברים ששורדים את מבחן הזמן.

Ayelet 363

New member
דווקא ממש בא לי

אני אוהבת את רוב מה שפנטזיה (ברצינות, אם משהו הוא פנטזיה, לא משנה מה, 99% שאוהב אותו), ויש לי הרגשה שממש אוהב את זה, ובדרך כלל הדברים שאני בטוחה שאוהב באמת נהיים האהובים עליי ביותר.

pennylane11

New member
אוי את כ"כ תאהבי סטארגייטטטטטטט

אחד הפאנדומים החזקים שלי שהזמן פשוט מסרב לערער. מעולהמעולהמעולה, באמת. ה-זוג של הסדרה הזאת היה הOTP שלי כ"כ הרבה זמן, והם עדיין תופסים מקום מספיק גדול בשביל שלא אצליח לכתוב פאנפיק על סטארגייט בלי לערב שם רמיזות מאוד ברורות למערכת יחסים שלהם. סטארגייט היא דוגמה נפלאה לסדרה שעשתה הרבה דברים נכון (וגם כמה לא, אבל זה סיפור אחר) וכיף לראות אותה לחלוטין. את ממש תאהבי אותה, באמת.

Ayelet 363

New member
אוקיי, העליתי את הסדרה ברשימה

כרגע הסדר של הסדרות המסודרות (הסדרות שהכי דחופות לי מופיעות בתור עדיפויות, השאר סתם מעורבבות):

1. לסיים את טורצ'ווד...
2. once upon a time או קאסל. כנראה once כי אני נתקלת ביותר ספויילרים לזה (אחת הסיבות ששתיהן בעדיפות עליונה אצלי היא כי מבין כל הרשימה אני נתקלת בהכי הרבה ספויילרים אליהן, וכי כשאני רואה סדרות ישנות אני במילא מתפתה לקרוא המון ספויילרים שכבר יש, אז כדאי ששסדרות שאני רואה כרגע לא יתיישנו לי ויצטברו להן עוד ספויילרים. זה נורא, כשראיתי באפי והייתי במתח למשהו שלא התייחסו עליו עצרתי אפילו פרקים והתחלתי לחפש ספויילרים, ואז גיליתי דברים לא קשורים שהייתי במתח אליהם ואז חישפית גם ספויילרים בנוגע אליהם... וזה לא נגמר והרס הכל).
וישר אחרי זה זינה היה ברשימה שלי, אבל עכשיו נראה לי שאקפיץ את סטארגייט.

תודה על ההמלצה!

pennylane11

New member
גם קאסל את תאהבי,

ברגע שתתנתקי מהאימג' של ניית'ן פוצח בשיר או מחפש את סרניטי. זה יקרה לאיזה שתי עונות ואז תעברי את זה.
וטורצ'ווד! טורצ'ווד זה נפלא!
סטארגייט יותר טוב מזינה לדעתי, אבל זו דעתי

למעלה