סכמ"ש!

Ayelet 363

New member
ראיתי כבר קצת קאסל ואהבתי

ראיתי נראה לי כבר עד פרק 5 (כולל). זה היה בסוכות של שנה שעברה, אני מתכננת להתחיל מההתחלה, אבל אני זוכרת שממש נהניתי.

טורצ'ווד- אפשר לשאול משהו?
כל כך התלהבתי מזה, ואני גם חושבת שאחותי ממש תאהב את זה... עוד יותר ממני, כי זה מרגיש לי אפילו קצת יותר הסגנון שלה, אבל היא ראתה שני פרקים של דוקטור הו (הראשון ואת 3.10) ולא אהבה. אפשר לראות טורצ'ווד בלי זה? אני בינתיים כבר סיימתי יותר מחצי עונה שנייה וזה לא נראה לי קריטי, אבל הסתקרנתי כי לא ראיתי הכל ואני גם לא בטוחה אם לא צריך להסביר יותר מדיי דברים...

ואוקיי, נתתי לסטארגייט עדיפות.
אבל מחשש לספויילרים אני עדיין מעדיפה לתת לוואנס אפון אה טיים ולקאסל עדיפות לפני זה.

pennylane11

New member
תראי,

זה באותו וורס כמו הדוקטור, ומבינים הרבה יותר על ג'ק ועל הכל אם מכירים את הדוקטור. אני חושבת שזו גם סדרה שתתאים לצופי דוקטור יותר מלאנשים אחרים, אז אם היא לא אהבה את הדוקטור לא ממש הייתי מנסה טורצ'ווד לפני שהייתי מנסה דוקטור, ויותר מפרק או שניים. תנסי להראות לה את הרביעי של העונה השנייה של הדוקטור, אם היא לא מתלהבת אז זה לא בשבילה כנראה. זה לא מאוד קריטי אבל יש קשר.
ואיילת יקרה, תכיני לעצמך כרית לבכות עליה לאורך כל העונה השלישית, כי היא קשה. כך גם פינאלה 2. אבל בעיקר עונה שלוש. אע. ותוותרי על הרביעית, היא אמריקאית מדי.

Ayelet 363

New member
נראה לי שיש לה אנטי כבר מלשמוע אותי מדברת על

דוקטור הו.
אבל אני יכולה לנסות לראות אם היא תשתכנע לנסות עוד פרק...
תודה על ההמלצה!
מה יש לסדרות האלה עם להיות מדכאות? (בכלל, נדמה לי בזמן האחרון שכל מה שאני רואה מדכא. אפילו סדרות ישנות שאני רואה עכשיו. מה נסגר...).
אמריקאית מדיי? קשה לי להסביר למה, אבל זה דווקא גורם לי להסתקרן.

pennylane11

New member
אמריקאית באופן רע

באופן של פרקים שלמים בהם מנסים להרוג את ג'ק ורואים שזה לא עובד אז פשוט מתעללים בו. עונה ארבע של טורצ'ווד היא
כללי, וזה חבל כי השלישית מיינדבלואוינג.

E l S i

New member
אני דווקא ממליצה לצפות בעונה ארבע

היא שונה מהאחרות (אבל כל עונה בטורצ'ווד שונה מהאחרות)
ויש בה דברים קשים לצפייה
אבל היא מרתקת ונהניתי ממנה

Ayelet 363

New member
אני גרועה עם דברים קשים לצפייה

אני מניחה שאתן לה הזדמנות. אני בדרך כלל לא עוזבת סדרות אם מאוד אהבתי אותן גם אם הן נהיו ממש גרועות ועבר המון זמן מאז שאהבתי אותן.

pennylane11

New member
תראי, גם השלישית קשה...

אני בכיתי בערך מהפרק השלישי שלה ועד הסוף, ובמיוחד בחלק המדובר והדורש. כי זה היה כזה right in the feels והוא לא ישכח אותו ואוףףף.
EVERYTHING IS MY FANDOMS AND EVERYTHING HURTS

pennylane11

New member
בחרתי מילים בקפידה,

מי שראה יבין ומי שלא ראה לא יבין, אבל זה שובר לב :( הסצנה הכי עצובה בסדרה, לדעתי.

Ayelet 363

New member
מה זה היה?!

ברצינות. זה הדיבוב. הייתי בוהה בגיף עוד שעות כדיי למצוא דיבוב אם לא היה לי אוכל שמתקרר ואם לא היו אנשים לידי. >< |lame|

בזדמנות זו אציין שוב שאני חושבת ש- don't blink הוא דיבוב גאוני.

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: כנס משתחררים, עדיין חולה, שטויות מעצבנות בבסיס... ומצאתי שני ספרים שמזמן רציתי, פלוס ספר של כל התמונות של איפה אפי.
המלצה לסופ"ש: באפי- ראיתי השבוע את אחד הפרקים האהובים עליי ביותר אם לא ההכי אהוב, פעמיים. וגם סקייפול היה טוב.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: רציתי לבקש משהו מהמפקדת כבר מזמן, אבל אין לי אומץ לדבר עם מפקדים\קצינים\נגדים. ואני מקווה שכבר לא מאוחר מדיי.
מילות סיום ומסר לאומה:
תמונה לסיום, אם בא לכם: התמונה כבדה מדיי לתפוז

My precious(es? בדקתי בגוגל וראיתי שמסתמשים בצורת ריבוי, אבל הבבילון לא מכיר. חח...)
http://sphotos-b.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash3/557615_468691829841311_1192523730_n.jpg
מזמן ידעתי שיש את the land of stories ואת wicked בישראל, אבל לא מצאתי עד עכשיו. והקצוות של הדפים של וויקד ירוקים!

Black Stain

New member
"Bitch, i'm fabulous!"

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: סתם המון בלאגן ודילמות והחלטות שצריך לקבל.. ועבודה ולימודים ופיכ.. איזה תקופה מכוערת
המלצה לסופ"ש: ורוניקה פריקינג מארס!! כל מילה נוספת שאגיד על הסדרה הזאת תהיה האנדרסטייטמנט של המאה
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: ממש כלום
עדיף שכל שבוע הבא יתבטל
מילות סיום ומסר לאומה: חורףףףףף
תמונה לסיום, אם בא לכם:

למעלה