סכמ"ש!

pennylane11

New member
סכמ"ש!

משהו כיפי:
משהו מעצבן:
משהו מצחיק:
משהו טעים:
משהו חדש:

סרט טוב:
שיר טוב:
ספר טוב:
סדרה טובה:

דמות אנטומיה:
פרקים שיצא לי לראות:
דמות מפאנדום אחר:

היום הכי הכי:
בילוי השבוע:
ציטוט השבוע:

האדם שעשה לי את השבוע:
פירגון ו
למישהו מהפורום:

איך עבר עלי השבוע:
תכניות לשבוע הבא:

שיהיה שבוע מקסים לכולם!

shoham95

New member
היוש D:

משהו כיפי: לצאת לחופש של שבוע וחצי D: מי היה מאמין
משהו מעצבן: פקקים

משהו מצחיק: הרבה. מצחיק בבסיס

משהו טעים: האוכל בחג, יאמי
אבל אפשר להגיד מה לא טעים? ארומה! כאילו, לא שמגעיל שם, אבל ישבתי שם השבוע בפעם הראשונה בחיי, וזה כנראה בית הקפה המעפן ביותר שהייתי בו! מישהו יכול להסביר לי את ההתלהבות מהמקום הזה?
משהו חדש: קניתי בפסטיבל הסרטים שרשרת מהממת, ובנוסף, הבלתי ייאמן קרה- קניתי מגן חדש לפלאפון! אני עם אותו מגן כבר שנתיים, אולי אפילו יותר, ולא אכפת לי שהוא כבר נראה ישן- אין לי כח להחליף, והוא עדיין יפה בעיניי אז זה לא באמת אכפת לי. וכאילו, למי יש כח להתעסק עם הדברים האלה? אבל אתמול ראיתי מגן ממש יפה אז סוף סוף החלפתי, ואני קצת מאוהבת במגן החדש. שזה טוב, כי הוא כנראה הולך ללוות אותי עכשיו שנתיים ככה

סרט טוב: אז בשעה טובה ומוצלחת, לאחר חודשים רבים של ציפייה, הלכתי לראות אפס ביחסי אנוש! מאז שהתגייסתי (שזה קצת אחרי שהוא יצא ובערך מתי שהתחילו הביקורות המהללות עליו) אני מתה לראות אותו, ומה לעשות שמאז שהתגייסתי לא היה לי זמן לראות סרטים בקולנוע. אז עכשיו סוף סוף מצאתי זמן, צפיתי בו, והוא נהדר! אמנם ממש לא מה שציפיתי שהוא יהיה (הוא טראגי למדי, וזה הפתיע אותי), אבל באמת ממש טוב. מצחיק ומשוגע. ומדויק, כל כך מדויק! נהדר שהוא יצא דווקא עכשיו, כשאני כבר בצבא ומבינה את כל ההוויה הצבאית. כי יש דברים כל כךךךך מדויקים שזה למות
(מה שכן, הקצינים שאני נתקלתי בהם עד כה נסיכים כולם. הקצינה שלי נשמה טהורה
אבל בסדר, גם כאלה יש.)
בתור מישהי שלא אוהבת סרטים ישראליים בדרך כלל... סרט משובח. אהבתי

שיר טוב: https://www.youtube.com/watch?v=UL_EXAyGCkw
כןכן.
(שהם שומעת MTV ברקע. שהם שומעת פתאום "ג'רונימו". שהם נועצת מבטה בטלוויזיה מאותו הרגע ומנסה למצוא סימנים הוביאנים. שהם לא מוצאת, מחפשת את השיר ביוטיוב. שהם מתמכרת לשיר, סתם כי הוא מגניב. הוא מגניב, תשמעו.)
ספר טוב: שלוש מעטפות, ספר מגניב לחלוטין. אני ממש לקראת הסוף, והרבה זמן לא קראתי ספר מתח כל כך טוב. טוב, למען האמת הרבה זמן לא קראתי ספר מתח, אבל הספר הזה נראה ממש טוב על סמך התקציר אז החלטתי לקנות ולקרוא, והוא נהדר. ממש ממש נהדר. הוא עשוי מעולה, מותח, ויש שם דמות פסיכופטית שזה תמיד טוב בספר. בקיצור- ממליצה.
אוה, וקראתי בראש השנה ספר נהדר בשם "אלוהים, מה זה צריך להביע?" ספר מעולה, מעולה, מעולה. קורע מצחוק, מגניב כל כך, וממש ממש כיפי. מזכיר מאוד מאוד מאוד את בשורות טובות למי שאהב. ממש ממליצה, אחד הספרים היותר טובים שקראתי בשנה האחרונה. (כאילו, האזרחית, יו נואו.)
סדרה טובה: אז נעשה את זה ככה-
1. דוקטור הו. צפיתי בינתיים בחמשת הפרקים הראשונים (צריכה להשלים עוד... שניים? אז בלי ספוילרים), והם כל כך כל כך נהדרים! הסדרה קיבלה כיוון אחר, שאני ממש ממש אוהבת. וכיף לי. הכתיבה מעולה (אפילו הפרק של גאטיס היה ממש טוב, מי היה מאמין!), הפרקים מגניבים, ואני כל כך נהנית. וכמובן, גולת הכותרת- פיטר פאקינג קפלדי. כאילו, אני זוכרת ששמחתי כשאמרו שהוא יהיה הדוקטור הבא, ואני זוכרת שחשבתי שהוא יהיה נהדר, אבל אלוהים אדירים, זה עלה אפילו על הציפיות שלי! הוא פשוט דוקטור מעולה! השתחל במקום השני אחרי דיוויד (כן, עקף את אקלסטון). הוא הדוקטור המושלם, והוא בדיוק מה שהיה צריך אחרי מאט. כל כך שונה ממנו (מאט חמוד והכל, אבל פיטר!). בקיצור, פיטר קפלדי, ילדים ומהר.
2. הרשו לי לרגע- האוסססססס @$%^@#&#%^ שכחתי כמה הסדרה הזאת נהדרת. סתם, לא באמת שכחתי, אבל הצפייה בפרקים עכשיו רק מבהירה לי שלא סתם זכרתי שהיא כזאת נהדרת- היא באמת כזאת. התחשק לי לאחרונה לצפות בהאוס וכשסוף סוף היה לי זמן עשיתי את זה, ואני מתאהבת מחדש. זו לא סתם אחת משלושת הסדרות האהובות עליי. היא באמת סדרה מושלמת. התגעגעתי

3. שקר לי! גם בה התחשק לי לצפות פתאום, וצפיתי בכמה פרקים- טוב, לא יודעת כמה מפה צפו בה, אבל תעשו לעצמכם טובה ותצפו בה! זאת סדרה כל כךךךך טובה. באמת. כל כך. גם בה התאהבתי מחדש.
דמות אנטומיה: וואו הייתי קצת בשוק מהשאלה פתאום. לא הורדתם אותה?

פרקים שיצא לי לראות: שנדבר על הפעם האחרונה שראיתי פרק של האנטומיה? האמת היא שאני מתכננת להשלים את העונה (העשירית), אני דווקא די לקראת הסוף. אני חושבת. אבל אין לי ממש כח כרגע, או זמן, או רצון, אז מתישהו זה יקרה.
דמות מפאנדום אחר: דוקטור פיטר, דוקטור האוס, ודוקטור לייטמן. השילוש הקדוש או משהו

היום הכי הכי: הכללללל! היה לי שבוע כיפי ממש D:
בילוי השבוע: היו הרבה, אבל המנצח הוא יציאה לים עם חברות מהמכינה שלא ראיתי הרבה יותר מדי זמן. קשה לי עם הלהתגעגע

איך עבר עלי השבוע: כיף

תכניות לשבוע הבא: חופש חופש חופש חופש. חופששש! מלא תכניות, יהיה כיף D:

ellendili

New member
שהםםםםם!!!

שנים!
התגעגעתי לשצף מילים שלך

&nbsp
איזה כיף שאת אוהבת את העונההחדשה! פיטר נפלא. ממש ממש מעניין מה תחשבי על פרק 7! תכתבי פה אחרי שתצפי, טוב?!
&nbsp
השילוש הקדוש

&nbsp
חוץ מזה ספרי קצת חוויות צבא! איפה את משרתת, איך הולך?
&nbsp

shoham95

New member
היייי

חח אני אכתוב, מניחה שאצפה בו השבוע D:

אממ חוויות צבא, אוקיי. אז ממש ממש כיף, אני ממש נהנית. לא יודעת למה תמיד אומרים שצבא זה חרא, ממש כיף לי

(חוץ מהטירונות. אבל אנחנו מכחישים את הטירונות. טירונות זה מיותר
)
אבל באמת הולך טוב ואני ממש נהנית. אני משקית ב"מ, מתחקרת התאמה בטחונית, שזה תפקיד ממש מעניין ומגניב
סיימתי קורס (שהיה כל כך כיף ומטורף ואני ממש מתגעגעת אליו) לפני בערך שלושה שבועות, ושובצתי בבסיס ממש טוב. אנשים ממש חמודים, עבודה ממש מעניינת, בסיס ממש טוב... אני מרוצה D:
בקיצור, עד כה חוויית הצבא שלי די נהדרת, אני רק מקווה שזה ימשיך ככה

yam74

New member
lie to me וואו שכחתי ממנה לגמרי

ראיתי פרק אחד ודי התלהבתי. לא זוכרת אפילו למה לא המשכתי- אבל נתת לי רעיון עם מה להעביר את הזמן עד הפרק הבא של האישה

נהדר לשמוע שאת נהנית בצבא ובכלל האנרגיות הסופר חיוביות שלך מדהימות

תהני מהחופש

ayalam44

New member
חחח שהם איך את תמיד מוצאת את החיובי בכל דבר

חולה עלייך♥
ותאמת שראיתי את הספר עם אלוהים אבל לקחתי בסוף את "פסיעות בחול" שהוא עצוב וקצת דוסי אבל מושלם!

Sharon MD

New member
שהם!

יאי שאת נהנית בצבא וזה

השיר באמת ממש מגניב
אני עוד אתמכר אליו גם

ו
על דוקטור. פיטר הוא לגמרי דוקטור נהדר והפרקים ממש מגניבים. זאת עונה זוגית, חייבים לעמוד בקטע של עונות זוגיות מוצלחות

ומסכימה על האוס! חברה שלי רואה עכשיו והיא בעונה 2 ואני מתגעגעת לזה

ואני אוהבת את ארומה בגלל האייסים שלהם ובגלל השוקולד הזה שמביאים לך איתם
אבל מבחינת האוכל שיש שם ושהוא לא מתוק, באמת אין שם משהו טעים במיוחד. אבל מצד שני אני נורא בררנית באוכל אז לא חוכמה

shoham95

New member
היוש

וואלה לא חשבתי על הקטע של העונה הזוגית! תכלס את צודקת
עכשיו הכל ברור

זה בסדר, זו לא את זה ארומה, אני לא בררנית באוכל ובאמת אין שם כלום
באמת שהופתעתי, תמיד כל כך מלא שם, בכל סניף שלהם, שחשבתי שיש ממה להתלהב. מסתבר שלא

paprika88

New member
שבת שלום!

משהו כיפי: חופששששש!יחי משרד החינוך וחופשותיו
. השלמת שעות שינה, פערים טלוויזיונים,זמן משפחה וחברים..
חוץ מזה, נפטרתי מכל מיני עניינים בירוקרטיים מעיקים וקורס נהיגה מונעת
.
משהו מעצבן: להוציא מלא כסף ולא על עצמך
. חיי המבוגרים sucks.
משהו מצחיק: האמת שבקורס נהיגה מונעת היה די מצחיק.. הבחור שישב מאחוריי לא הפסיק להצחיק אותי.
משהו טעים: עוגת ביסקוויטים שהכנתי, כמה פשוטה ,ככה היא טעימה.
משהו חדש: פלאפון כי הפלאפון הישן שלי איבד את זה לגמרי( מתקשר מעצמו לאנשים, השיא היה שבטעות הוא חייג להורה של מטופל ב1 בלילה,איזה בושות!), כמה חולצות וספרים.
סרט טוב: אני מקווה ללכת לראות גט מחר.
שיר טוב: https://www.youtube.com/watch?v=9v81qUNSjbE&list=PLA207D5B98DAC8267&index=5
כי אני הולכת להופעה שלו שבוע הבא.
ספר טוב: זכרון דברים-יעקב שבתאי. מאוד שונה מכל ספר ישראלי שקראתי עד כה,אבל אני ממש נהנית.
סדרה טובה: האישה הטובה
. תענוג
דמות אנטומיה: פחחח
פרקים שיצא לי לראות: נופ
דמות מפאנדום אחר: אלישיה וקארי אגוס.
היום הכי הכי: אתמול
בילוי השבוע: הופעה של הדג נחש.
ציטוט השבוע:
האדם שעשה לי את השבוע: חברים ומשפחה
פירגון ו למישהו מהפורום: לכל מי שצופה בהאנטומיה
איך עבר עלי השבוע: נהדר
תכניות לשבוע הבא: חופש! הופעה, תל אביב, אייקון ועוד כל מיני

CrazyB

New member
שבת שלום וחול המועד שמח...

משהו כיפי: ביום רביעי התחיל לרדת בצפון גשם ולפי איך שהשמיים נראים עכשיו, אולי גם היום ירד קצת! יאי!
משהו מעצבן: שהעבודה מצריכה שאעבוד מרוחק, גם כשאני בחופש

משהו טעים: אוכל של סבתא!

משהו חדש: גרביים חדשים נחשבים, נכון?
סרט טוב: "זמנים מודרנים" של צ'רלי צ'פלין, האחד והיחיד.
שיר טוב:לא אוהבת קאנטרי, אבל נתקלתי ב Zac Brown Band - Goodbye In Her Eyes וזה לא כזה נוראי...
סדרה טובה: התחלתי לראות (במקביל לשאר הסדרות) "ריזולי ואיילס" ומסתבר שחוץ מזה שזה קצת מטופש, זה דיי משעשע...
דמות אנטומיה: קאלי, האחת והיחידה! [כן, גם כשהיא לא באמת מקשיבה לאריזונה. again.]
פרקים שיצא לי לראות: הפרק האחרון (11X03), ברפרוף
דמות מפאנדום אחר: סאם סיבורן. פשוט גדול.
בילוי השבוע: היום בבוקר, כשקמתי אחרי כמעט 12 שעות שינה
תכניות לשבוע הבא: הרבה עבודה, הרבה חג ובתקווה לא מעט שעות שינה...

למעלה