היוש D:
משהו כיפי: לצאת לחופש של שבוע וחצי D: מי היה מאמין
משהו מעצבן: פקקים
משהו מצחיק: הרבה. מצחיק בבסיס
משהו טעים: האוכל בחג, יאמי
אבל אפשר להגיד מה לא טעים? ארומה! כאילו, לא שמגעיל שם, אבל ישבתי שם השבוע בפעם הראשונה בחיי, וזה כנראה בית הקפה המעפן ביותר שהייתי בו! מישהו יכול להסביר לי את ההתלהבות מהמקום הזה?
משהו חדש: קניתי בפסטיבל הסרטים שרשרת מהממת, ובנוסף, הבלתי ייאמן קרה- קניתי מגן חדש לפלאפון! אני עם אותו מגן כבר שנתיים, אולי אפילו יותר, ולא אכפת לי שהוא כבר נראה ישן- אין לי כח להחליף, והוא עדיין יפה בעיניי אז זה לא באמת אכפת לי. וכאילו, למי יש כח להתעסק עם הדברים האלה? אבל אתמול ראיתי מגן ממש יפה אז סוף סוף החלפתי, ואני קצת מאוהבת במגן החדש. שזה טוב, כי הוא כנראה הולך ללוות אותי עכשיו שנתיים ככה
סרט טוב: אז בשעה טובה ומוצלחת, לאחר חודשים רבים של ציפייה, הלכתי לראות אפס ביחסי אנוש! מאז שהתגייסתי (שזה קצת אחרי שהוא יצא ובערך מתי שהתחילו הביקורות המהללות עליו) אני מתה לראות אותו, ומה לעשות שמאז שהתגייסתי לא היה לי זמן לראות סרטים בקולנוע. אז עכשיו סוף סוף מצאתי זמן, צפיתי בו, והוא נהדר! אמנם ממש לא מה שציפיתי שהוא יהיה (הוא טראגי למדי, וזה הפתיע אותי), אבל באמת ממש טוב. מצחיק ומשוגע. ומדויק, כל כך מדויק! נהדר שהוא יצא דווקא עכשיו, כשאני כבר בצבא ומבינה את כל ההוויה הצבאית. כי יש דברים כל כךךךך מדויקים שזה למות
(מה שכן, הקצינים שאני נתקלתי בהם עד כה נסיכים כולם. הקצינה שלי נשמה טהורה
אבל בסדר, גם כאלה יש.)
בתור מישהי שלא אוהבת סרטים ישראליים בדרך כלל... סרט משובח. אהבתי
שיר טוב: https://www.youtube.com/watch?v=UL_EXAyGCkw
כןכן.
(שהם שומעת MTV ברקע. שהם שומעת פתאום "ג'רונימו". שהם נועצת מבטה בטלוויזיה מאותו הרגע ומנסה למצוא סימנים הוביאנים. שהם לא מוצאת, מחפשת את השיר ביוטיוב. שהם מתמכרת לשיר, סתם כי הוא מגניב. הוא מגניב, תשמעו.)
ספר טוב: שלוש מעטפות, ספר מגניב לחלוטין. אני ממש לקראת הסוף, והרבה זמן לא קראתי ספר מתח כל כך טוב. טוב, למען האמת הרבה זמן לא קראתי ספר מתח, אבל הספר הזה נראה ממש טוב על סמך התקציר אז החלטתי לקנות ולקרוא, והוא נהדר. ממש ממש נהדר. הוא עשוי מעולה, מותח, ויש שם דמות פסיכופטית שזה תמיד טוב בספר. בקיצור- ממליצה.
אוה, וקראתי בראש השנה ספר נהדר בשם "אלוהים, מה זה צריך להביע?" ספר מעולה, מעולה, מעולה. קורע מצחוק, מגניב כל כך, וממש ממש כיפי. מזכיר מאוד מאוד מאוד את בשורות טובות למי שאהב. ממש ממליצה, אחד הספרים היותר טובים שקראתי בשנה האחרונה. (כאילו, האזרחית, יו נואו.)
סדרה טובה: אז נעשה את זה ככה-
1. דוקטור הו. צפיתי בינתיים בחמשת הפרקים הראשונים (צריכה להשלים עוד... שניים? אז בלי ספוילרים), והם כל כך כל כך נהדרים! הסדרה קיבלה כיוון אחר, שאני ממש ממש אוהבת. וכיף לי. הכתיבה מעולה (אפילו הפרק של גאטיס היה ממש טוב, מי היה מאמין!), הפרקים מגניבים, ואני כל כך נהנית. וכמובן, גולת הכותרת- פיטר פאקינג קפלדי. כאילו, אני זוכרת ששמחתי כשאמרו שהוא יהיה הדוקטור הבא, ואני זוכרת שחשבתי שהוא יהיה נהדר, אבל אלוהים אדירים, זה עלה אפילו על הציפיות שלי! הוא פשוט דוקטור מעולה! השתחל במקום השני אחרי דיוויד (כן, עקף את אקלסטון). הוא הדוקטור המושלם, והוא בדיוק מה שהיה צריך אחרי מאט. כל כך שונה ממנו (מאט חמוד והכל, אבל פיטר!). בקיצור, פיטר קפלדי, ילדים ומהר.
2. הרשו לי לרגע- האוסססססס @$%^@#&#%^ שכחתי כמה הסדרה הזאת נהדרת. סתם, לא באמת שכחתי, אבל הצפייה בפרקים עכשיו רק מבהירה לי שלא סתם זכרתי שהיא כזאת נהדרת- היא באמת כזאת. התחשק לי לאחרונה לצפות בהאוס וכשסוף סוף היה לי זמן עשיתי את זה, ואני מתאהבת מחדש. זו לא סתם אחת משלושת הסדרות האהובות עליי. היא באמת סדרה מושלמת. התגעגעתי
3. שקר לי! גם בה התחשק לי לצפות פתאום, וצפיתי בכמה פרקים- טוב, לא יודעת כמה מפה צפו בה, אבל תעשו לעצמכם טובה ותצפו בה! זאת סדרה כל כךךךך טובה. באמת. כל כך. גם בה התאהבתי מחדש.
דמות אנטומיה: וואו הייתי קצת בשוק מהשאלה פתאום. לא הורדתם אותה?
פרקים שיצא לי לראות: שנדבר על הפעם האחרונה שראיתי פרק של האנטומיה? האמת היא שאני מתכננת להשלים את העונה (העשירית), אני דווקא די לקראת הסוף. אני חושבת. אבל אין לי ממש כח כרגע, או זמן, או רצון, אז מתישהו זה יקרה.
דמות מפאנדום אחר: דוקטור פיטר, דוקטור האוס, ודוקטור לייטמן. השילוש הקדוש או משהו
היום הכי הכי: הכללללל! היה לי שבוע כיפי ממש D:
בילוי השבוע: היו הרבה, אבל המנצח הוא יציאה לים עם חברות מהמכינה שלא ראיתי הרבה יותר מדי זמן. קשה לי עם הלהתגעגע
איך עבר עלי השבוע: כיף
תכניות לשבוע הבא: חופש חופש חופש חופש. חופששש! מלא תכניות, יהיה כיף D: