סכמ"ש!

CrazyB

New member
האמת שזה היה כ"כ מפתיע, שבדקתי כמה פעמים את השעון :-O

ואם מישהו שואל אותי- היו צריכים לעשות ספין אוף של הווסט וינג עם סאם.
אני הייתי יכולה להיות הפאן מספר אחת

ellendili

New member
מלא זמן לא סיכמשתי...

משהו כיפי:
ספרים מוצלחים

&nbsp
משהו מעצבן:
מממ... יש לי אוברדוז מה"אושפיזין" שלנו. אני רוצה שקט!
&nbsp
משהו מצחיק:
ליה ואדם מצאו זיקית בחצר ומאז כל שניה הולכים לבקר את ה"דינוזאור " שלהם ומתלהבים מזה באופן החמוד שרק ילדים יודעים

&nbsp
משהו טעים:
עוגת גבינה ותפוחים מאולתרת שיצאה ממש מוצלח.
&nbsp
משהו חדש:
הממ... שמתי עין על ספר אחד האמת אבל עוד לא אזרתי אומץ להוציא עליו את הסכום הנדרש

&nbsp
ספר טוב:
אני קוראת ספר היסטוריה ממש מגניב ומעניין
. ודיומא. כל דבר. ואקונין.
&nbsp
סדרה טובה:
האישה הטובה בלי תחרות
.
כמו כן, צפיתי בפרק הראשון של גרייספויינט. שזה הרימייק האמריקאי של ברודצ'רץ'. ולא הבנתי. לא הבנתי מה הקטע לעשות את אותן הסצנות ואותם הדיאלוגים ואותם האפקטים ואותו שחקן ראשי ואותו סיפור והכל אותו הדבר בדיוק! מילא המקור היה ב... לא יודעת.. סינית... אבל זה אנגלית!! מה הקטע של האמריקאים פשוט לעשות העתק של הסדרה?! אפילו דיוויד לא מציל אותם כי זה הכל אותו הדבר מינוס המבטא הסקוטי המהמם. בקיצור... ממש מיותר וגרוע ומה נסגר איתכם אמריקאים מפגרים
.
דמות אנטומיה:
הא?
&nbsp
דמות מפאנדום אחר:
אלישה וקארי ואיליי. וקפלדי.
היום הכי הכי:
ממ... מחר?
&nbsp
בילוי השבוע:
בילוי? מה זה בילוי? אה! היה יום שישנתי בו צהריים! זה היה כיף
#פתטי.
&nbsp
ציטוט השבוע:
סטטוס בפייסבוק ביום חמישי בערב: "עכשיו בכנות, כמה מכם חשבו שמוצ"ש היום?"
.
האדם שעשה לי את השבוע:
אלכסנדר דיומא האב.
&nbsp
פירגון ו למישהו מהפורום:
שהם! שכל גיחה שלה לפה זה משב רוח רענן של חיוביות

איך עבר עלי השבוע:
נו קומפליינס.
&nbsp
תכניות לשבוע הבא:
אייקון ולקנות מלא ספרים. ווהו!
&nbsp
שבוע טוב לכולם!

Sharon MD

New member
וואי מזמן לא סכמשתי

משהו כיפי: חופשחופשחופש! ושינה! DD:
משהו מעצבן: ראשוןשנישלישי שהיו לי בהם המון שעות. וי"א בכללי. היא רק התחילה ואני כבר לא יכולה לחכות שהיא תיגמר
וגם תפוז כי הוא אכל לי את מה שכתבתי ואני צריכה לכתוב הכל שוב

אהה ולבהות במשך איזו שעה בתכנייה של האייקון ובכל ההרצאות המגניבות שיש ולבכות על זה שדברים בעולם צריכים לעלות כסף ושאין לי טלפורט לאייקון. וול

משהו מצחיק: כל מיני דברים. לא זוכרת משהו ספציפי

משהו טעים: אעאע לרולדת קוקוס יש טעם של גן עדן
וגם טוסט. טוסט זה מושלם. אבל בייסיקלי כל דבר ממש טעים אחרי כיפור

משהו חדש: מעיל ושני סווצ'רים לבצפר.

סרט טוב: לא יצא לי לראות סרטים לאחרונה.
שיר טוב: https://www.youtube.com/watch?v=XqLTe8h0-jo
זה כזה מקסים ויש שם את כריס מרטין ולורד ופלורנס ואע ביביסי

https://www.youtube.com/watch?v=RwUGSYDKUxU
https://www.youtube.com/watch?v=_CtQbBuIBHg
ספר טוב: סיימתי השבוע את הסודות של ניקולס פלמל בן האלמוות והסוף היה כ"כ יפה ו
. סדרה ממש טובה.
סדרה טובה: שילד! עונה 2 הייתה ממש טובה עד עכשיו ואני ממש נהנית. ודוקטור שאני אוהבת את העונה עד עכשיו ופיטר
. והעונה החדשה של היה היה פעם מגניבה עם כל הדמויות של פרוזן וזה. ומרלין זה ממש חמוד.

דמות אנטומיה: אואן 3> הוא שבר לי את הלב בפרק 3

פרקים שיצא לי לראות: את השני והשלישי של עונה 11. השני היה סביר והשלישי היה נחמד. יותר מדי מריבות בין כולם בערך

דמות מפאנדום אחר: ארתור 3> וקולסון.

היום הכי הכי: אמאמאמ אחד מהימים של החופש.
בילוי השבוע: יצאתי עם חברות בכיפור והיה ממש כיף אז זה.
ציטוט השבוע: You may say I'm a dreamer but I'm not the only one.

ו-When in doubt, we follow our hearts. Words can be false, images and sounds can be manipulated but our hearts remain true.

האדם שעשה לי את השבוע: חברות שלי.
פירגון ו למישהו מהפורום: שהם כי מזמן לא היית פה

איך עבר עלי השבוע: אחרי ראשוןשנישלישי היה כיף. D: אבל שיחקתי הרבה יותר מדי סימס

תכניות לשבוע הבא: אייקוןןן! D: לקנות עוד מלא ספרים שאני אקרא אחרי כמה שנים! D: ולנוח ואז להתכונן למת' ולתנ"ך. יאי.

OKDeSign

New member
אהה כןן סכמ"ש דברים שקוראים

משהו כיפי: ישלי אוטו 24\7 לשבוע וחצי. הוו החופששש
משהו מעצבן: אני צריכה לדאוג לעצמי לאוכל / כביסה ודברים של גדולים

משהו מצחיק: אבא התקשר אתמול להתפנגרל לי על זה שהם ליד סט של משחקי הכס והוא נורא מתבאס מזה שפיטר דנקליג' לא יוצא החוצה כי הוא רוצה לפגוש אותו

משהו טעים: אתמול הלכתי לבנדיקט. יאממממ.
משהו חדש: חברה הביאה לי את "נאמנים" שזה השלישי הסדרה של מפוצלים אז כזה, מגניב לי

&nbsp
סרט טוב: ממ ראיתי את תקועים בחופשה שהיה אחלה למרבה כל הציפיות שלי
שיר טוב: האובססיה החדשה שלי כרגע היא השיר פתיחה של outlander
כי בר מקרירי הוא גאון

http://www.youtube.com/watch?v=YrusSXEEv1M
ספר טוב: נאמנים? בגלל שאני גוש של עצלות והספר היה אצלי התחלתי לקרוא אותו באוטובוס, האמת שבנתיים הוא פחות כיפי לי מהקודמים, אבל זה לא שקראתי משהו אחר
סדרה טובה: הכל חזרררררררררררררררר!! אבל מעבר לדברים הרגילים (שלא היה דברים שבלטו במיוחד, כאילו פלאש ממש כיפי אבל זה לא שציפיתי למשהו אחר
), סיימתי את החצי עונה הראשון של אווטלנדר, וזה ממש כיפי, ועכשיו לחכות עד אפריל ולא כיף לי =\ והתחלתי לראות בלש אמיתי, ראיתי בנתיים שני פרקים, וזה מאוד איטי אך זורם, עדיין לא גאוני אבל כן מוצלח.
זהו מעבר אני מנסה לא להתחיל עוד דברים באמת חח
&nbsp
דמות אנטומיה: אוון לנצח. וקאלי שצריכה אהבה
. ואלכסס אלכסס!
פרקים שיצא לי לראות: את האחרון
דמות מפאנדום אחר: ריד
יש לי ריד שוב באופן שבועי.
&nbsp
היום הכי הכי: ממ אתמול היה יום כיפי ^_^
בילוי השבוע: כיפור מהסופ"ש הקודם כי כיפור זה חוויה (כן.. no offence) ואתמול, היה בוקר בבנדיקט ואז הלכתי לראות את הרץ במבוך (כן שוב) אבל עם כסאות זזים אז היה ממש מגניב ואז בבית שיחקנו scene it disney וראינו חברים ואז ידיד בא אלי והשלמנו פערים עד 2 בלילה

ציטוט השבוע: *ברור שאני לא זוכרת כלום*
&nbsp
האדם שעשה לי את השבוע: אבא! אין על זה שהוא התקשר במיוחד מספרד לספר לי על משחקי הכס
ועוד התבאס שהוא לא יכול לצלם לי תמונות מגניבות מהסט חחח
פירגון ו למישהו מהפורום: שהם! תבואי יותר! וכל השאר, ובמיוחד לאלה שעדיין רואים האנטומיה. עוד ניהיה חזקים!
&nbsp
איך עבר עלי השבוע: סבבה בסופו של דבר :)
תכניות לשבוע הבא: אייקון!!!
&nbsp
הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

yam74

New member
הסט בספרד
?!

הייתי בטוחה שבניו זילנד
&nbsp
הלינק לשיר לא נפתח

OKDeSign

New member
הם מצלמים בכל העולם

כל מקום ע"פ הגאוגרפיה הסביבתית וזה (אאל"ט דיינריס והמדבריות זה הכל מרוקו)
אני יודעת שעלילת החומה זה בעיקר איסלד וכאלה, ומסתבר שבעונה החדשה מצלמים גם דברים בספרד,
אבא אמר שזה גנים ממש יפים, אז אני מנחשת שזה הטיירלים / הייגרדנס חח, אבל אין לי באמת מושג אני גם לא יודעת איזה עלילות יהיו.
&nbsp
והשיר,
http://www.youtube.com/watch?v=ledHVF1ZtDI

ellendili

New member
זה בטח המארטלים בדורן!! וואו איזה מגניב!

הייגארדן זה המקום היחיד שעוד לא ראינו בספרים

gal2555

New member
גם אני לא סיכמ"שתי הרבה זמן #3

משהו כיפי: כל כך הרבה דברים. היה לי אחלה של שבוע.
משהו מעצבן: אני לא יודעת אם שמעתם על ההופעה של שלמה ארצי שהוא הקדיש בה שיר לחייל מילואים שנהרג בצוק איתן וכל הקהל התרגש ובכה. אז לא. אני הייתי בקהל ולא זלגה דמעה מעיני. זו כן הייתה יכולה להיות מחווה מרגשת אלא אם הצלם של המופע לא היה מחליט לצלם את האלמנה ממררת בבכי לאורך כל השיר. זה היה כל כך בחוסר טעם. לא איכפת לי אם היא אישרה את זה. אבל בתור מישהי שהיתה בקהל, ששונאת מניפולציות רגשיות. לא שמתי לב מה היה השיר בכלל. רק הבטתי בכאב לב על האישה המסכנה. זה היה פשוט נורא ואיום. התרגשתי, והתכווץ הלב. אבל לא בצד הנכון של העניין.
משהו מצחיק: https://www.youtube.com/watch?v=F8j7XIZk9kY כן כן, יוצא סרט עם ג'ורג' קלוני ויו לורי (חבל שאין אייקון של מזיל ריר). ותראו עד הסוף. יש בסוף קריצה לאנטומיה.
משהו טעים: אעע מאיפה להתחיל!?!? אמא שלי הכינה עוגת בסקוויטים מהממת. וגם הייתי במסעדת חדר אוכל, והיה ממממממששש טעים.
משהו חדש: עוד לא חדש, אבל אני ממש מנסה להיסגר על לפטופ ללימודים. אני מחפשת משהו קל משקל, זול, ושיחזיק לי עד סוף התואר חח goodluck for me.

סרט טוב: משום מה אני פשוט לא מצליחה ללכת לקולנוע. לא יוצא לי. אני מקווה להתחיל לעבוד בקולנוע בתור סטודנטית. אולי יצא לי לראות יותר סרטים. אני מתכננת ללכת להתבגרות שבוע הבא. למרות זאת, ראיתי שני סרטים השבוע - "תפוס אותי אם תוכל" שהיה מ-ע-ו-ל-ה. ו"הלוחש לסוסים" - שהיה חביב. הייתי שמחה אם סיפור האהבה שם בין רוברט רדפורד לקריסטין סקוט תומאס לא היה קורה כי הוא הרס את הסר.
שיר טוב: אם כבר מדברים על שלמה ארצי, השיר האהוב עליי שלו: https://www.youtube.com/watch?v=sWA0OpMl7Hw
ספר טוב: עדיין קוראת את "המתיקות שבשיכחה" של קריסטין הרמל. הסיפור יפה. הכתיבה/התרגום לא.
סדרה טובה: ראיתי כל כך הרבה טלוויזיה השבוע. אני בהלם מעצמי. האישה הטובה, אחים לנשק, הומלנד, אאוטלנדר - ראיתי את הפרק הראשון ואעע
, הדבקתי את הפעם של יס עם פרשיות סמויות שנותנת עונה ממש טובה עד כה, העונה הקודמת היתה ממש חלשה, אז אני שמחה. וסיימתי עונה לא מאוזנת של מאסטרס אוף סקס. ויש את שילד (ראיתי עד פרק 8. מחבבת את כולם חוץ מאת סקיי. איככ שתמות כבר).

דמות אנטומיה: אמיליה
פרקים שיצא לי לראות: ראיתי את הפרק השני של עונה 11 במקרה ביס. היה חביב. שזה הרבה יותר ממה שציפיתי. אבל ממש אבל ממש לא מספיק בשביל שאני אחזור לראות כמו שצריך.
דמות מפאנדום אחר: ווינטרס, אלישיה, קולדר מפרשיות סמויות.

היום הכי הכי: שלישי, רביעי או חמישי. פשוט תבחרו.
בילוי השבוע: גם תבחרו - הופעה של שלמה ארצי (הכי ספונטני שלי ושל חברה שלי: קנינו כרטיסים יום לפני חח), או הצגה של חנוך לווין בקאמרי - כולם רוצים לחיות (היה נשכני).
ציטוט השבוע: "if i run, what's the plan?" שזה מתחבר ל"will, i need a plan"

האדם שעשה לי את השבוע: היתה לי משמרת לילה בעבודה (מ12 בלילה עד 7 בבוקר) ודיברתי עם כל החברות שלי שנמצאות בארהב כרגע.
פירגון ו למישהו מהפורום: לשוהם שחווה את צהל בפעם הראשונה (בהצלחה! מקווה שתמשיכי להנות!!), ולאלה וימית על ספיישל אחים לנשק באוף.

איך עבר עלי השבוע: אחלההה
תכניות לשבוע הבא: עוד הצגה בקאמרי. ולראות את "התבגרות". וללכת לקניון לקנות מגפיים בזארה שאני מפנטזת עליהן מאז שמדדתי אותן והחלטתי שלא בא לי עליהן חחח.

OKDeSign

New member
הסרט הזה נראה נהדר

ולא ידעתי שיו לורי שם בכלל חח, רק משתפר!
&nbsp
וכןן! תראי אווטלנדר, נכון שהשיר פתיחה מהמם? (אור לשם שינוי לא מתרכזת בשחקן הראשי שממש חתיך)

yam74

New member
הציטוט
ו-וויל. אוף למהההה?

אני רואה עכשיו את עונה 3 ולמרות שעונה 5 ו-6 מעולות זה עדיין הרבה הרבה יותר כיף כשהוא נמצא.
וקארי בבית משפט *מול* לוקהרט גארדנר זה עונג צרוף. הסדרה הזאת כל כך מעולה

pennylane11

New member
איזה שבוע ארוך היה, וואו

משהו כיפי: הכנות לאייקון. כשבסוף שיחה עם אחד החברים הכי טובים שלי, שלא ראיתי מאז פסח כי הוא בצבא בדרום ויוצא לסופ"ש פעמיים בחודש, אני יכולה להגיד "נתראה מחר", פשוט אין תחושה נפלאה יותר. מבולגן, מלחיץ ועמוס ככל שיהיה, אייקון הוא גם תמיד הזמן הטוב ביותר בשנה.
משהו מעצבן: שהאוניברסיטה חושבת שזה נורא לגיטימי, שלושה שבועות לפני תחילת השנה, לשלוח לסטודנטים שמתחילים שנה א' חוברת של חמישים עמודים בסטטיסטיקה ללמוד למעבדה הראשונה. אפשר לדעת מה נראה להם? אני כל כך עמוסה גם ככה, ולשבת שעה-שעתיים ביום על מתמטיקה ממש לא היה בלוח הזמנים שלי לשבוע הזה...
משהו מצחיק: ההחלטה המודעת שלי להשתמש בכרטיסים לכנס כשרשראות סוכה, אחרי 12 שעות של הקמה, כשהם ממשיכים לצאת דפוקים גם אחרי גירוש שדים מהמדפסות (באמת קרה).
משהו טעים: עשינו סופ"ש כיפור עם חברים של אור, והיה אוכל ממש מוצלח! כזה שעושה אחר כך קרייבינג לשבועיים אבל אני ממש לא יודעת להכין לעצמי

משהו חדש: לצוותים בסגל בדרך כלל יש חיות כסמל זיהוי. אנחנו לא היינו בקטע... עד השנה! יש לי אוזניים חדשות ומגניבות לכנס, שאני לא אגלה לכן של מה, כדי שתהיו חייבות לבוא לבקר אותי במשמרת

סרט טוב: הסרט היחיד שיצא לי לראות הוא, בסוף השבוע שעבר, סקוט פילגרם. היה מושלם כתמיד. הסרט הזה הוא כל מה שאני צריכה בעולם ועוד

שיר טוב: התאהבתי קשות במלאני מרטינז. מי יודע איך חייתי לפני המוזיקה שלה.
ספר טוב: עשיתי הרבה יותר מדי דברים השבוע בשביל לקרוא, אבל אני מקווה שאם יהיה לי באורך פלא זמן אוכל סוף כל סוף להתחיל את Fangirl של ריינבואו רוואל, שאמור להיות בייסיקלי האוטוביוגרפיה שלי ואני לא יכולה לחכות.
סדרה טובה: אורפן בלאק!!! I cannot stress this enough, הסדרה הזאת מרהיבה. זה דורש את כל כוח האיפוק וההבנה שיש לי בערך לא לסיים אותה בכל רגע נתון, כי יש לי דברים חשובים ודחופים יותר לעשות, אבל נשארו לי שני פרקים וזה פשוט מעולה ממש. קוסימה! וקירה! ופליקס! ואליסון! אע!!!

פרקים שיצא לי לראות: ראיתי את 11X02 במקרה כי הוא היה בטלוויזיה והייתי צריכה משהו לאכול מולו. האמת שלא מאוד סבלתי, באופן מפתיע
בעיקר נהניתי מהbrotp של מגי ואמיליה ולא מאוד הבנתי מה הולך.
דמות מפאנדום אחר: אה, אני צריכה לחזור על זה? קוסימה! וקירה! ופליקס! ואליסון! אע!!! *מוות*

היום הכי הכי: חמישי, כי אין כמו לקום בחמש ולחזור בחצות מיום צילומים! עדיין כואב לי כל הגוף ואני מוצאת חול במקומות לא סבירים (כמה מצחיק זה בטח נשמע מחוץ לקונטקסט) אבל היה כל כך כיף ומעולה שאני באמת שוקלת לקבל את ההצעה שלהם לתפקיד קבוע בהפקה למרות שזה יקח לי את כל סופי השבוע של הסמסטר.
בילוי השבוע: מסיבת כרטיסיםםםםם (או משהו)
ציטוט השבוע: "מה זה התסריט השאפתני הזה, מי האידיוט שכתב אותו?" -התסריטאית, כשניסינו לחשוב איך אפשר לצלם את הדמות הראשית קופצת מהמזח בלי להרוג אותה בדרך.

האדם שעשה לי את השבוע: כל האנשים שהדפסתי להם את הכרטיסים וביניהם היה אחד להרצאה שלי. הצילו! אנשים אשכרה באים לשמוע אותי מדברת! ABORT!
פירגון ו
למישהו מהפורום:
מממ לכולכן כי אתן סופר דופר מושלמות וזה~

איך עבר עלי השבוע: כואב, מעייף, מעולה.
תכניות לשבוע הבא: אה, לא יודעת, נראה לי שאני אשאר בבית ואנוח קצת...

שיהיה שבוע מהמם לכולן וחג אייקון שמח! D:

OKDeSign

New member
עוד לא סיימת אורפן?!!

לא מעיין. עכשיו שבת. יש לך שני פרקים לסיים עד איקון וטפפ תסיימי כבר!
&nbsp

pennylane11

New member
אבל אור, את לא מבינה

אני מעבירה עכשיו הרצאה לעשרה דובים שיושבים בשקט על המיטה שלי ומקשיבים, אני לא יכולה לראות אורפן בלאק!
*בכי*

ellendili

New member
אוקיי אני חייבת לדעת

מה זה האוכל שהתלהבת ממנו! את לא מתלהבת מאוכל! מה אכלת שהתלהבת מאוכל?! אור, מה שמת לילדה באוכל?

OKDeSign

New member
חחחח אני לא בישלתי! כל הסופ"ש הייתי צמחונית בכלל

כי החברים שלי קצת חוגגים יתר על המידה בכיפור, אז לא סתם אכלנו, אלא אכלנו גם סופר לא כשר.
מה שאומר, שברגע שאני לא אוהבת בייקון לא יכלתי לאכול מהמנות העיקריות בכלל חח,
אתם מוזמנים להבין לבד מה זה אומר XD

MoRoSH11

New member
יאא סכמ"ש :)

משהו כיפי: החופשים של החגים והסופ"שים הארוכים (כשלא צריך לעבוד בשישי כמובן)

משהו מעצבן: שום דבר מיוחד

משהו מצחיק: שיחות עם חברות
משהו טעים: לזניית טונה
משהו חדש:
סרט טוב: התלקחות

שיר טוב: https://www.youtube.com/watch?v=SSCzDykng4g
ספר טוב- לא בטוחה עד כמה הוא טוב (אני לא מצליחה להחליט לגביו עד הסוף), אבל זה מה שאני קוראת עכשיו- המדריך לימים הקרובים.
סדרה שיצא לי לראות השבוע : הומלנד, עקרות בית נואשות, האנטומיה, אמריקן איידול
דמות אנטומיה: מרדית
פרקים שיצא לי לראות: האנטומיה- עונה 11/פרק 3, הומלנד- עונה 2/פרק 1-2, עב"נ- עונה 8- לא זוכרת מספרי פרקים,
דמות מפאנדום אחר: קארי מהומלנד
, הבנות מעקרות בית נואשות ובאופן ספיציפי ברי וסוזן

היום הכי הכי: מרביעי עד היום, כולל
בילוי השבוע: ארוחות חג וכאלה

ציטוט השבוע: אין לי כוח לחפש, סורי.
האדם שעשה לי את השבוע: חברות
פירגון ו למישהו מהפורום: שהם
כי התגעגעתי וכולכן
איך עבר עלי השבוע: מעולה
תכניות לשבוע הבא: עוד חגים וחופש, וגם עבודה...

למעלה