איזה שבוע ארוך היה, וואו
משהו כיפי: הכנות לאייקון. כשבסוף שיחה עם אחד החברים הכי טובים שלי, שלא ראיתי מאז פסח כי הוא בצבא בדרום ויוצא לסופ"ש פעמיים בחודש, אני יכולה להגיד "נתראה מחר", פשוט אין תחושה נפלאה יותר. מבולגן, מלחיץ ועמוס ככל שיהיה, אייקון הוא גם תמיד הזמן הטוב ביותר בשנה.
משהו מעצבן: שהאוניברסיטה חושבת שזה נורא לגיטימי, שלושה שבועות לפני תחילת השנה, לשלוח לסטודנטים שמתחילים שנה א' חוברת של חמישים עמודים בסטטיסטיקה ללמוד למעבדה הראשונה. אפשר לדעת מה נראה להם? אני כל כך עמוסה גם ככה, ולשבת שעה-שעתיים ביום על מתמטיקה ממש לא היה בלוח הזמנים שלי לשבוע הזה...
משהו מצחיק: ההחלטה המודעת שלי להשתמש בכרטיסים לכנס כשרשראות סוכה, אחרי 12 שעות של הקמה, כשהם ממשיכים לצאת דפוקים גם אחרי גירוש שדים מהמדפסות (באמת קרה).
משהו טעים: עשינו סופ"ש כיפור עם חברים של אור, והיה אוכל ממש מוצלח! כזה שעושה אחר כך קרייבינג לשבועיים אבל אני ממש לא יודעת להכין לעצמי
משהו חדש: לצוותים בסגל בדרך כלל יש חיות כסמל זיהוי. אנחנו לא היינו בקטע... עד השנה! יש לי אוזניים חדשות ומגניבות לכנס, שאני לא אגלה לכן של מה, כדי שתהיו חייבות לבוא לבקר אותי במשמרת
סרט טוב: הסרט היחיד שיצא לי לראות הוא, בסוף השבוע שעבר, סקוט פילגרם. היה מושלם כתמיד. הסרט הזה הוא כל מה שאני צריכה בעולם ועוד
שיר טוב: התאהבתי קשות במלאני מרטינז. מי יודע איך חייתי לפני המוזיקה שלה.
ספר טוב: עשיתי הרבה יותר מדי דברים השבוע בשביל לקרוא, אבל אני מקווה שאם יהיה לי באורך פלא זמן אוכל סוף כל סוף להתחיל את Fangirl של ריינבואו רוואל, שאמור להיות בייסיקלי האוטוביוגרפיה שלי ואני לא יכולה לחכות.
סדרה טובה: אורפן בלאק!!! I cannot stress this enough, הסדרה הזאת מרהיבה. זה דורש את כל כוח האיפוק וההבנה שיש לי בערך לא לסיים אותה בכל רגע נתון, כי יש לי דברים חשובים ודחופים יותר לעשות, אבל נשארו לי שני פרקים וזה פשוט מעולה ממש. קוסימה! וקירה! ופליקס! ואליסון! אע!!!
פרקים שיצא לי לראות: ראיתי את 11X02 במקרה כי הוא היה בטלוויזיה והייתי צריכה משהו לאכול מולו. האמת שלא מאוד סבלתי, באופן מפתיע
בעיקר נהניתי מהbrotp של מגי ואמיליה ולא מאוד הבנתי מה הולך.
דמות מפאנדום אחר: אה, אני צריכה לחזור על זה? קוסימה! וקירה! ופליקס! ואליסון! אע!!! *מוות*
היום הכי הכי: חמישי, כי אין כמו לקום בחמש ולחזור בחצות מיום צילומים! עדיין כואב לי כל הגוף ואני מוצאת חול במקומות לא סבירים (כמה מצחיק זה בטח נשמע מחוץ לקונטקסט) אבל היה כל כך כיף ומעולה שאני באמת שוקלת לקבל את ההצעה שלהם לתפקיד קבוע בהפקה למרות שזה יקח לי את כל סופי השבוע של הסמסטר.
בילוי השבוע: מסיבת כרטיסיםםםםם (או משהו)
ציטוט השבוע: "מה זה התסריט השאפתני הזה, מי האידיוט שכתב אותו?" -התסריטאית, כשניסינו לחשוב איך אפשר לצלם את הדמות הראשית קופצת מהמזח בלי להרוג אותה בדרך.
האדם שעשה לי את השבוע: כל האנשים שהדפסתי להם את הכרטיסים וביניהם היה אחד להרצאה שלי. הצילו! אנשים אשכרה באים לשמוע אותי מדברת! ABORT!
פירגון ו
למישהו מהפורום: מממ לכולכן כי אתן סופר דופר מושלמות וזה~
איך עבר עלי השבוע: כואב, מעייף, מעולה.
תכניות לשבוע הבא: אה, לא יודעת, נראה לי שאני אשאר בבית ואנוח קצת...
שיהיה שבוע מהמם לכולן וחג אייקון שמח! D: