"ערב טוב, כאן חדשות הליהוק של פאנם..."
וזה ממשיך כמובן ב"נפתח בידיעה משמחת עבור העולם הנושא עיניו בדאגה- זה עתה התקבלה ידיעה שעלולה לשנות את חיי כולנו... יש החלטה לגביי ליהוק פיניק, המחאות החברתיות שהוציאו אלפים לרחוב וחבילות המרשרשים ששלחה שרון
הועילו- השחקן האוסטרלי בן ה27, לוק מיטש'ל, מצטרף לצוות שלנו ויתחרה ראש בראש מול ליאם המסוורת' על משבצת האוסטרלי הלוהט".
ג'וש:" אני אומנם לא אוסטרלי אבל אני הכי לוהט."
ג'ניפר:" לא עברנו את זה בסרט הראשון? אני הנערה הלוהטת."
ג'וש:"סליחה? גם אני לוהט! נמוך, לא אוסטרלי אבל לוהט! את לא זוכרת שהייתי איתך?"
ג'ניפר:"אתה הולך ומסתבך..."
ג'וש:"למה?"
ג'ניפר:"יגיע לוק והוא לא צריך חימצון כדי להיראות בהיר."
ג'וש:"הוא גם לא צריך ללמוד לגלוש או בכלל להתאמץ כדי להיות פיניק."
ג'ניפר:"כן, גם לי יספיק שהוא רק יוריד חולצה...כמה טוב שהוא מיומן בזה...ג'ושי, בוא נשאיר את הויכוח להמשך, כרגע יש לנו צופה נלהבת על קו הטלפון שלנו!"
ג'וש(ממלמל לעצמו):"יש קווי טלפון אצלנו? אז למה נאלצתי לחבר בצקים רבים בשביל ליצור איתך קשר מרחוק?"
ג'ניפר (מתעלמת):" על הקו נמצאת איתנו שרון, לילית 2012 בכינויה הידוע ברבים. שרון היא מובילת מאבק הליהוק שכפי שסיפרנו הוכרז כמשתלם. שרון, איך הגבת כששמעת את הידיעה?"
שרון:"אההההההההההה!!!! רגע. אני עוד צריכה להתאפס על עצמי ולנקות את הריר שטבעתי בו כרגע לפני שאוכל להגיב בבהירות, אבל אי שמחה שהצדק יצא לאור, היה לי חשוב להילחם וליצור שינוי בקדנציה שלי."
ג'ניפר:"איזה קדנציה?"
ג'וש:"יש לך טיפים בשבילי ממה להיזהר?"
שרון:"שיחקת ליד ליאם ובטח נתקלת כמה פעמים ב
סיירוס, ואתה עוד שואל איך לשרוד? מה שחשוב עכשיו הוא לשאול איך מפרידים בין לוק והארוסה שלו, איך אני אמורה לקיים את שבועתי ולהתחתן עם לוק?"
ג'וש:"אני מוכן לנסות לבדוק מה העניינים שם."
ג'ניפר:"הם מאוהבים בטירוף. מה בדיוק אתם יכולים לעשות?"
שרון:"אין לך מושג מה...
"
ג'וש:"האמת שגם לי אין.אני יכולה סתם להיות יפה ולשתוק?"
ג'ניפר:"אמממ... אתה לא כזה יפה."
ג'וש:"אני נמוך, מצחיק וכריזמטי.זה אמור להספיק בעולם מתוקן."
שרון:"אני
זה גם מספיק לי בדרך כלל.ג'וש, תרצה שננהל רומן פיקטיבי רק כדי שלוק יקנא כשתתקל בו ועם כל הגובה שלו הוא יסתכל עליך מלמעלה?"
ג'וש:"גם הוא גבוה?! אוסטרלי?! יופי חצי שנייה ויגנוב לשחקן אופי כמוני את הפאנגירליות?! עברתי את זה עם ליאם, אני אמור לעבור את זה שוב?!"
ג'ניפר מחייכת:" רגשי נחיתות, ג'ושי?...אל תדאג, במילא משנים ומורידים לנו קטעים אז אפשר שאתה ולוק תהיו יחד, בסוף אחד מכם יכנס להיריון ויוולד לו תינוק שחור במשקל 3.200 (שלוש קילו מאתיים)"
שרון:"למעשה יש כמה רעיונות אחרים לשכפול הגזע של לוק..."
ליאם מתפרץ לאולפן:"מיילי שעתיים בוכה לי שהיא רוצה לראות את גייל עם פיניק! היא הגיעה למצב שהיא שומעת בלופ שירים של עצמה!"
ג'וש:"ג'ניפר, תלכי לנחם אותה. זה עלול להיות אסון."
שרון מחייכת בזדוניות:"כן תלכי, תקראי גם לארוסה של לוק, אני הולכת לעשות מסיבת גברברים ועל הדרך לקחת לך את תפקיד המגישה..."
ג'וש:"זה הדבר הראשון שאנחנו מסכימים עליו עד עכשיו."
שרון:"סליחה?! לא הסכמנו כבר שלוק מיטש'ל הוא פיניק?!"
ג'וש:"כן, בסדר... אני אציע לו לגור איתי בדירת הרווקים...הוא טלה, אני מאזניים, התאמה מושלמת!"
שרון:"למי איכפת המזלות עכשיו? לי יש מזל כי שניכם הולכים להיות שלי..."
ליאם:"אתם יודעים שגם אני פה, נכון?"
ג'וש:"אתה כבר רגיל לתפקד כעציץ אחרי הסרט הראשון, תתגבר..."
ליאם:"אוקיי, גם אני הולך להתנחם עכשיו עם השירים של מיילי..."
המשך יבוא...