סכמ"ש!

pennylane11

New member
סכמ"ש!

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:

המלצה לסופ"ש:

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:

מילות סיום ומסר לאומה:

תמונה לסיום, אם בא לכם:

ומזכירה שוב את התמונה הזאת בthingie בצד שאתם צריכים לדבב אותה באופן משעשע~ D:

Digi Lista

New member
"ערב טוב, כאן חדשות הליהוק של פאנם..."

וזה ממשיך כמובן ב"נפתח בידיעה משמחת עבור העולם הנושא עיניו בדאגה- זה עתה התקבלה ידיעה שעלולה לשנות את חיי כולנו... יש החלטה לגביי ליהוק פיניק, המחאות החברתיות שהוציאו אלפים לרחוב וחבילות המרשרשים ששלחה שרון
הועילו- השחקן האוסטרלי בן ה27, לוק מיטש'ל, מצטרף לצוות שלנו ויתחרה ראש בראש מול ליאם המסוורת' על משבצת האוסטרלי הלוהט".
ג'וש:" אני אומנם לא אוסטרלי אבל אני הכי לוהט."
ג'ניפר:" לא עברנו את זה בסרט הראשון? אני הנערה הלוהטת."
ג'וש:"סליחה? גם אני לוהט! נמוך, לא אוסטרלי אבל לוהט! את לא זוכרת שהייתי איתך?"
ג'ניפר:"אתה הולך ומסתבך..."
ג'וש:"למה?"
ג'ניפר:"יגיע לוק והוא לא צריך חימצון כדי להיראות בהיר."
ג'וש:"הוא גם לא צריך ללמוד לגלוש או בכלל להתאמץ כדי להיות פיניק."
ג'ניפר:"כן, גם לי יספיק שהוא רק יוריד חולצה...כמה טוב שהוא מיומן בזה...ג'ושי, בוא נשאיר את הויכוח להמשך, כרגע יש לנו צופה נלהבת על קו הטלפון שלנו!"
ג'וש(ממלמל לעצמו):"יש קווי טלפון אצלנו? אז למה נאלצתי לחבר בצקים רבים בשביל ליצור איתך קשר מרחוק?"
ג'ניפר (מתעלמת):" על הקו נמצאת איתנו שרון, לילית 2012 בכינויה הידוע ברבים. שרון היא מובילת מאבק הליהוק שכפי שסיפרנו הוכרז כמשתלם. שרון, איך הגבת כששמעת את הידיעה?"
שרון:"אההההההההההה!!!! רגע. אני עוד צריכה להתאפס על עצמי ולנקות את הריר שטבעתי בו כרגע לפני שאוכל להגיב בבהירות, אבל אי שמחה שהצדק יצא לאור, היה לי חשוב להילחם וליצור שינוי בקדנציה שלי."
ג'ניפר:"איזה קדנציה?"
ג'וש:"יש לך טיפים בשבילי ממה להיזהר?"
שרון:"שיחקת ליד ליאם ובטח נתקלת כמה פעמים ב
סיירוס, ואתה עוד שואל איך לשרוד? מה שחשוב עכשיו הוא לשאול איך מפרידים בין לוק והארוסה שלו, איך אני אמורה לקיים את שבועתי ולהתחתן עם לוק?"
ג'וש:"אני מוכן לנסות לבדוק מה העניינים שם."
ג'ניפר:"הם מאוהבים בטירוף. מה בדיוק אתם יכולים לעשות?"
שרון:"אין לך מושג מה...
"
ג'וש:"האמת שגם לי אין.אני יכולה סתם להיות יפה ולשתוק?"
ג'ניפר:"אמממ... אתה לא כזה יפה."
ג'וש:"אני נמוך, מצחיק וכריזמטי.זה אמור להספיק בעולם מתוקן."
שרון:"אני
זה גם מספיק לי בדרך כלל.ג'וש, תרצה שננהל רומן פיקטיבי רק כדי שלוק יקנא כשתתקל בו ועם כל הגובה שלו הוא יסתכל עליך מלמעלה?"
ג'וש:"גם הוא גבוה?! אוסטרלי?! יופי חצי שנייה ויגנוב לשחקן אופי כמוני את הפאנגירליות?! עברתי את זה עם ליאם, אני אמור לעבור את זה שוב?!"
ג'ניפר מחייכת:" רגשי נחיתות, ג'ושי?...אל תדאג, במילא משנים ומורידים לנו קטעים אז אפשר שאתה ולוק תהיו יחד, בסוף אחד מכם יכנס להיריון ויוולד לו תינוק שחור במשקל 3.200 (שלוש קילו מאתיים)"
שרון:"למעשה יש כמה רעיונות אחרים לשכפול הגזע של לוק..."
ליאם מתפרץ לאולפן:"מיילי שעתיים בוכה לי שהיא רוצה לראות את גייל עם פיניק! היא הגיעה למצב שהיא שומעת בלופ שירים של עצמה!"
ג'וש:"ג'ניפר, תלכי לנחם אותה. זה עלול להיות אסון."
שרון מחייכת בזדוניות:"כן תלכי, תקראי גם לארוסה של לוק, אני הולכת לעשות מסיבת גברברים ועל הדרך לקחת לך את תפקיד המגישה..."
ג'וש:"זה הדבר הראשון שאנחנו מסכימים עליו עד עכשיו."
שרון:"סליחה?! לא הסכמנו כבר שלוק מיטש'ל הוא פיניק?!"
ג'וש:"כן, בסדר... אני אציע לו לגור איתי בדירת הרווקים...הוא טלה, אני מאזניים, התאמה מושלמת!"
שרון:"למי איכפת המזלות עכשיו? לי יש מזל כי שניכם הולכים להיות שלי..."

ליאם:"אתם יודעים שגם אני פה, נכון?"
ג'וש:"אתה כבר רגיל לתפקד כעציץ אחרי הסרט הראשון, תתגבר..."
ליאם:"אוקיי, גם אני הולך להתנחם עכשיו עם השירים של מיילי..."
המשך יבוא...

N o R i K o

New member
2 דברים שהייתי חייבת להגיב לגביהם:

- לוק דווקא כן צריך לצבוע את השיער, כי פיניק ג'ינג'י

- ליאם אמנם מאורס למיילי סיירוס, אבל הוא ממש ממש לא עציץ וגם לא משחק כמו עציץ.

חוץ מזה, שועשעתי

Digi Lista

New member
לא לגמרי ג'ינג'י...טוב, שיצבע אם צריך

אני חריגה אומנם אבל ליאם לא השפיע עליי בכלל בסרט (הוא גם לא כזה חתיך לדעתי, הוא בסדר בנסיבות מסויימות) ,לא התרשמתי כי בכלל לא היה משהו שהוא עשה שם שהבהיר משהו על יכולות המשחק שלו מבחינתי.שוב, עניין של טעם, אבל אני מקווה בשביל ליאם שהעתיד עוד לפניו...
ואם נראה לך שהשקעתי מחשבה כלשהי בכתיבה את טועה, סתם קשקשתי משהו וזה מה שיצא, אחר כך כשעברתי על מה שכתבתי חשבתי על רעיונות לשיפוצים

N o R i K o

New member
דווקא כן לגמרי

CF, פרק 15- "Tall, athletic, with golden skin and bronze-colored hair"
מתוך מילון בבילון:
"ברונזה (נ') ארד, מסג של נחושת ועופרת, סגסוגת, חומר לייצור כלי-מתכת, צבע ארד, צבע אדום-חום"
אדום-חום זה לא הבלונד של לוק מיטשל

ועם כל הכבוד, להצליח להיכנס לדמות קשה עם אופי ולאפיין אותה בצורה כל כך טובה גם ב-5 דקות מסך, מראה על יכולת משחק, ואילו המינימלית ביותר. יש הבדל בין לומר "הוא לא הרשים אותי" לבין להאשים אותו במשחק של עציץ

Digi Lista

New member
....

לוק לא לגמרי בלונד, זה תלוי בכמה שמש הוא צבר, יש תמונות שהוא הרבה יותר נוטה לחום...
בספר הדמות של גייל דומיננטית מאוד- בסרט פחות, בעיקר עבור מי שלא קרא את הספרים. אני לא ראיתי ממש ביטוי לאופי של גייל בכל הסרט, זה לא בהכרח קשור לליאם אלא לזה שאם אנסה לאפיין את הדמות של גייל בסרט ואצא מנקודת מבט של אחת שלא קראה את הספרים (והרי הלכתי עם מישהי כזאת לסרט) אין לו בכלל ביטוי, אני לא יכולה להגיד יותר משתי תכונות של גייל נטו מצפייה בסרט. ולא האשמתי אותו ביכולות משחק של עציץ, הכוונה שלי הייתה שהוא לא שיחק משהו משמעותי- כמו שבהצגות מדברים על מישהו כניצב "בתפקיד עציץ ג'" שיש לו אולי שני משפטים ובכל זאת אפשר לשים לב אליו, ונראה לי שלקחת את זה הרבה יותר אישי ממה שזה וזה לגמרי מיותר כי מעבר לזה שלא אמרתי שליאם משחק גרוע כמו עציץ או משהו כזה, גם לא אמרתי שום דבר יותר מידיי רציני שעלול לפגוע בכבוד של מישהו, אני מוכנה לדבר ישירות עם ליאם על הנושא ולשמוע את דעתו, לא נראה לי שהוא אפילו יעלב

N o R i K o

New member
אני אף פעם לא לוקחת אישית

אני פשוט חושבת שלטעון שליאם מייצג עציץ זו האשמה חמורה מדי. וברור שבנות שלא מכירות את הדמות שלא לא ירגישו אותו, אבל כמישהי שכן מכירה את הדמות ואפילו אוהבת ומתחברת אליה, והייתה מאבדת עשתונות אם התפקיד לא היה מבוצע כמו שצריך (אוי, אלוהים אדירים, אם אני אפגוש את דניאל רדקליף...) אני חושבת שהוא היה מצויין. אם התכוונת אחרת אז זה לא היה ברור מההודעה שלך, עמך הסליחה

Digi Lista

New member
"לא סולחת- לא שוכחת" אני עקרב אחרי הכול

אני אהבתי את גייל בספרים (קיבלתי אותו בקלות לשבט שלי
), לא הייתי מאבדת עשתונות אם התפקיד לא היה מבוצע כמו שצריך אבל נו בסדר

Digi Lista

New member

העיקר מצאנו סיבה לצום בתשעה באב עוד מעט(זה הצום הכי קרוב כרגע, נדמה לי, אבל יש סיכוי שאני טועה) וככה נוכל להתנקות מכל הרעלים שצברנו אחת כלפיי השנייה

N o R i K o

New member
איזה להתנקות,

יש לי אינספור ראיות נגדך בפלאפון

ולא נראה לי שאחרי השקשוקת גבינה ובייקון שאכלתי עכשיו בבנדיקט תשעה באב יעזור לי... אני אחכה לכיפור

Digi Lista

New member
"ושוב ערב טוב,כאן פינת חדשות הליהוק בפאנם..."

ג'ניפר:"הערב נעסוק שוב בידיעות חשובות יותר ובעיקר משעשעות פחות לכמה מהאנשים, נחשוף סודות שישנו לכמה מכם את החיים, נשדר כתבת תחקיר מההרמון התת ימי ששרון בונה ברגעים אלה ללוק מיטש'ל וכמובן נדווח מהמחוזות השונים ביניהם מחוז 14- הידוע כמחוז של כל היפים שלא יבחרו כפיניק ולכל שיבוטי לוק מיטש'ל במסגרת מבצע 'אחד לכל אחת שמתחנפת לשרון, וארבעים (בלבד!) לשרון'".
ג'וש:"לי זה מריח כמו ניצול של בעלי ההון אל מול האנשים הפשוטים..."
ג'ניפר:"ג'ושי יקירי, אתה רוצה לוק מיטש'ל לעצמך? אתה רוצה שבאמת נסדר את הרומן בין פיניק לפיטה ותוכלו לבלות שעות יחד על סט הצילומים? במילא הרבה חושבים שקטניס צריכה להיות עם גייל אז נראה לי שיש לי קשרים בהפקה שיכולים לעזור. בינתיים כדאי שנתחיל את מהדורת חדשות הליהוק ונפתח בפינה 'הדברים שעדיין לא חפרו לכם לגביי הליהוק של פיניק' כפי שהוכרז רשמית במהדורה הקודמת, אבל לפני הכל נעבור לליאם שנמצא במקלט בו מתקיימת ברגעים אלה תוכנית גמילה משיריה של מיילי סיירוס. היי ליאם."
ליאם (ברקע נשמעת מוזיקה של ג'סטין ביבר, בריטני ספירס וסנואו וקווין כמו שמעולם לא רציתם לשמוע): "אוקיי, אני מוכרח לציין שבטוח עשיתי משהו ממש מרושע בגלגולים הקודמים, אולי אפילו לנשמה של מיילי עצמה, אחרת אין סיכוי שהיו נותנים לי לעבור את החוויה הקשה שעברתי בעקבות המהדורה הקודמת שלכם."
שרון מגיחה מהאוויר ומשבשת את קו הטלפון (שלא עשוי מבצקים, ג'וש!) כדי לדבר על מה שבאמת חשוב, למעשה מה ששרון עושה (אם תהיתם וברור לי שזה טרד רבות את מנוחתכם) זה לנעול את ליאם במקלט כשיש לו אפשרות לשמוע רק את סנואו וקווין עושים קאבר לשירי מיילי סיירוס (וזה נשמע גרוע אפילו יותר ממה שאולי מישהו חשב על המקור! כן, יש עוד לאן להדרדר) וכמובן להשתמש בחבילות המרשרשים שלה להמשך תוכניתה הזדונית

ג'וש:"אה שרון, אם כבר את פה, תקשיבי, נראה לי שהרומן הפיקטיבי בינינו לא יצליח, בדקתי את הנושא ויש כמה בעיות מבחינת החוק- אני איחשב לפדופיל אם אהיה איתך וככה אני אישאר בעיקר נמוך ויש לי מספיק בעיות עם הגובה שלי, אז ניאלץ לוותר ..."
שרון:"מי נתן לך להגיש מהדורת ליהוק? תזכור מי עזר לך לעלות! ועצה שלי, שמור על הגב שלך!"
ג'ניפר:"אוי, באמת התכוונתי לירות לשם חצים, זו נראתה לי מטרה ראויה."
שרון:"בואי נעשה סדר- ליהוק לוק מיטש'ל כפיניק זו הייתה המטרה לשמה כולנו נולדנו! אפילו קולינס חשבה על כתיבת הספרים אחרי שראתה את לוק, הוא מקור ההשראה והתוכנית שלי היא כזאת..."
ג'ניפר:"אני לא רוצה להרוס לך אבל אנחנו בשידור המהדורה בעלת המוניטין שלנו."
שרון:"כנראה לא הייתי ברורה מספיק, זה קורה לי מרוב ריור. אני
ולכן חייבים להתייחס למה שאני אומרת ורצוי באותה השנייה, תחשבי על המיקרוב הכי קטן אז הסבלנות שלי קצרה אפילו יותר!"
ג'וש:"בנות, אני לא רוצה לסכסך, אבל לי זה נשמע כמו איום ו..."
ג'ינפר ושרון ביחד:"סתום, כאן לא ליליפוט!"
רעשי רקע נשמעים וליאם צורח בהיסטריה דברים שנשמעים כמו "דיי! רק לא עוד פעם השיר הזה! אני מוכן להתחתן בעצמי עם לוק כדי לכפר על חטאיי! בבקשה לאאאאאאאאא!"
שרון מחייכת בזדוניות, היא כבר יודעת איך תנצל את זה לטובתה בהמשך
...
המשך יבוא...

Digi Lista

New member
"לא בטוח שכבר ערב טוב בחדשות הליהוק של פאנם"

תקציר הפרקים הקודמים: בעקבות תמונה ששמה מעין בסכמ"ש גילינו את המהדורה הרשמית של ג'ניפר וג'וש שעוסקת בעיקר בליהוק לוק מיטש'ל כפיניק, איכשהו שרון מצאה את דרכה פנימה וליאם במצב קטטוני משמיעה בלתי נפסקת של שירי מיילי סיירוס...למישהו יש מושג מה יקרה הפעם? לי לא, אבל בואו נזרום...
ג'ניפר (מנסה להשתלט חזרה על השידור ולהעביר אותו למחוזות יותר איכותיים, זה לא מצליח כי מסביבה הכאוס חוגג):"פעם נוספת באותה המהדורה שאני מנסה להעביר את הטקסט מהטלפרומטר, אבל שוב לוחשים לי באוזניה ש...אוי! לא! למה?! רק לא זה!!!" ג'ניפר מאבדת את שלוותה ונראית כאילו תיכף היא יולדת במקום את אותו הילד (אבל הוא עלה במשקל וכרגע הוא כבר קרוב לארבעה קילו) שהוזכר בתחילת הדבר ההזוי הזה שאני מחרטטת פה היום וגורמת לכם להבין כמה אני משועממת (וכנראה כולנו, אחרת למה אתם עוד קוראים?
).
ג'וש מנסה לתקן את העניינים:"אני חירש באוזן ימין עקב בצק שנתקע לי שם מהאימונים לתפקיד פיטה אז עליי מה שקורה עכשיו באוזניה לא באמת משפיע, אני רוצה שאת המהדורה הזו נקדיש לאנשים ששפר עליהם גורלם והם לא נולדו אוסטרליים ובכל זאת יש בהם טיפה של איכותיות יותר מאשר להוריד חולצה והם רוצים לזכות באישור הכניסה למחוז 14...אני מדבר כמובן עליי! הייתי בבטן של אמא שלי, היא דווקא הייתה גבוהה, והאמת גם אבא שלי, אז בעצם יש מצב שהגעתי מהשכן, מתנור האפייה שזו גרסת הפחמימות לסיפורים על עלי הכרוב, מכפר הדרדסים או ממחוז סודי כלשהו... אז נולדתי איכשהו ומגיל צעיר הבנתי יש לי יעוד להגשים- הייתי בתפקיד דרדס מישני מתוך מאה הדרדסים המוכרים, בעצם הייתי גם דרדסית בשלב מסוים, שימשתי כחבר של טיפטיפ ב'קטקטים', עזרתי לקשור את גוליבר כשהגיע לליליפוט וכמובן שימשתי לפחות עשור שלם כאצבעוני מסדרת המופת 'אצבעוני' על אותו הילד בגודל אצבע, אחר כך גדלתי אבל עדיין נתנו לי תפקידים שלא..."
ג'ניפר (עדיין בצרחות ממה שהולך לה באוזניה):"אני עדה שהוא באמת לא גבוה, בדיוק כמו שהוא נראה. אפילו כשהוא על עקבים, אני גבוהה ממנו. זו הסיבה שליאם לא הופיע הרבה בסרט הראשון- ג'וש לא היה מסוגל לסבול את הפרשי הגובה וטען שליאם מתנשא מעליו...זו האמת אבל אההההההההה! מי אחראי לזה?! לאאאא!!!"
ברקע רואים את שרון
, הייתי מעדכנת מה היא עושה אבל פניה טושטשו וקולה עוות ורק זה שכתבו את שמה וצירפו את הכותרת "מתכננת פעולה זדונית" הבהירו בדיוק במי מדובר...
ג'וש לא מניח להפרעות כאלה להסיח אותו מפירוט מיותר לגמרי של תולדות חייו הממוצאים:"אחרי שגדלתי והפכתי פה אחד, הפה שלי כמובן, לנער חתיך ושווה החלטתי לא לעבור לאוסטרליה, העור שלי לא יעמוד בשמש ובכלל הרבה יותר כיף באמריקה, אני אפילו לא צריך להוציא ויזה כדי לבקר בקפיטול"
עכשיו התמונה מתבהרת, שרון
מחזיקה בידיו הרועדות של ליאם שנראה מבועת מאוד, היא גוררת אותו לאולפן להמשך המהדורה ומכריזה על שעשועון ריאליטי חדש בהנחייתה (היא גם השוטפת, העורכת, שתולת ההפקה, היא הכול בקיצור) שבסופו יבחר מי שינחם אותה כשלוק עדיין עסוק בארוסה שלו ומבחינת גיל אפילו שרון מבינה שאסור לה להיות רשמית עם לוק, אבל ליאם וג'וש בכף היד שלה ובג'ניפר היא כבר טיפלה אז כנראה שמישהו מהם יצטרף בקרוב מאוד לדת המורמונית ושם יהיו יחסים עם יותר מאדם אחד...
מה יקרה בהמשך? האם שרון תבצע את תוכניתה הזדונית? האם ג'וש ולוק יהיו יחד או אולי ליאם ולוק? או אולי בכלל כריס המסוורת' יזכר שהוא מקנא באחיו ותפתח מלחמת גוג ומגוג? ואולי אני אסתום לשם שינוי, אבל אם זה לא יקרה אז המשך כנראה יבוא בקרוב מאוד...

Sharonmxx

New member
אני אוהבת את זה ומחכה להמשך!

הכתר מכוון אליי, כמובן. אבל גם את מצחיקה! לא כמוני, אבל מצחיקה

ואם הבנתי נכון את מה שהסבירו לי אתמול, אני יכולה להיות גם עם לוק והוא לא יחשב כפדופיל כי מעל גיל 16 זה חוקי ולא נחשב לבעילת קטינה, אבל אני מעדיפה את ג'וש כי הוא גדול ממני רק ב3 שנים אז ההורים שלי יכולים לקבל את זה

כי אם לחיות בסרט, זה עד הסוף

טוב אי אפשר להתעלות על הדיבוב של דיג'י

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: טוב אז נתחיל מהסוך.ף, אתמול עשו לי שימוע בעבודה שזה בעצם לומר לי רשמית שמפטרים אותי היה משעשע למען האמת כי הכל קורה באווירה ממש טובה . אז הענינים הטכניים משעשכעים מאוד

חוץ מזה היה לי שבוע מטורף בעבודה שהשאיר אותי בלי כוח אבל יהיה בסדר אני מניחה
המלצה לסופ"ש: דוסון קריק
גם ככה חם מידי בחוץ , אתמול עשיתי מרתון עצבני ביותר, גיליתי שהעלו כבר את עונות 3 ו 4 ואני מתה על עונה 3

משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: מתחילים פעילות בוקר ייאיי (NOT) באמת צריכה לברר כמה דברים בקשר לזה
ואה יש גם הופעה של עידן חביב בירושלים וחיכיתי לה שנים

מילות סיום ומסר לאומה: תשחקו סונג פופ זה להיט!!! וזה ממכר וכיפי

תמונה לסיום, אם בא לכם:

Digi Lista

New member
, אבל בטח שאפשר

אפילו אני תכף הולכת לנסות להתעלות על עצמי בדיבוב אותה התמונה... הרי אמרתי שיהיה המשך ואם לא מגיבים בנימוק שלא יצליחו להתעלות עליי, אז אין ברירה, איאלץ לנסות להתעלות על עצמי

לפחות הייתה אוירה טובה בשימוע, קיבלת תנאי פרישה טובים?
זה סוף יוני, תמיד מטורף למי שבחינוך...

למעלה