סכמ"ש!

Sexy Darren

New member
יאללה למד"צים

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: ראיתי אוונג'רס, היה ערב אוסקר בוגרתי מושלם

המלצה לסופ"ש:הנוקמים\אוונג'רס, סרט אדיר
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: מד"ציםםםם
מילות סיום ומסר לאומה:"שייואוו איזה כיף הקיץ בא, באבאבאב אני כ"כ שמחה שהקיץ בא!"
שמעתי את זה היום בקניון וזה היה כ"כ נוסטלגיה ליסודי

תמונה לסיום, אם בא לכם:

E l S i

New member
תהני במד"צים!!!!!

זה ה11 ימים הכי כיפיים בחיים

תהרגי את הקול,
אל תלכי לאיבוד בניווט,
תכירי מלא חברים
והכי חשוב- תהני מכל רגע!!!

סתם. הכי חשוב זה
שתהיי באורן

Digi Lista

New member
את מדריכה במד"צים?...

רק אני כנראה עוד לא ראיתי "אוונג'רס", כמה אופייני...

Miss Lavet

New member
"בוקר טוב לכל הצופים בבית אני ג'ניפר לורנס

וכאן לצידי מנחה ג'וש..."

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: לא קרה משהו מעניין, חוץ מזה... בעצם כלום
המלצה לסופ"ש: תמצאו משהו לעשות בחופש
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: יש משהו שהולך להיות בעוד שבועיים ובא לי לשתף: ביישוב שלי יש את האודישנים המוקדמים לדה ווייס, ואם חברה שלי תתאים לגיל שאפשר להשתתף היא תנסה להיבחן (אחרי שנה התחננתי בפניה שתלך לאודישנים היא הסכימה
), אני כמובן יהיה שם רק כדי לשמוע את הנבחנים
מילות סיום ומסר לאומה: איך לעזאזל אני אמורה לעשות גג שמשלב כמה תמונות בתוכו בלי פוטושופ?!
תמונה לסיום, אם בא לכם: אני הכנתי (נכון עשיתי כמה טעויות). זה באמת קרה לי
(להגנתי לא ספרו נכון את סיבובי ההליכה שלי
)

N o R i K o

New member
"שלום לכל הצופות, רוצות לטעום מהלחמניות שלי?"

ג'ן במחשבותיה: *אם אני אזייף חיוך מספיק רחב אולי זה באמת יגרום לאנשים לצחוק מהבדיחה שלו*

או שהיא פשוט לא ישנה כל הלילה...

לא יודעת, אני לא טובה בדיבוב תמונות שבהן לא נראה כאילו לשחקנים יש משהו לומר

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו:
אעעע... בוא נחשוב - סוף סוף קיבלתי ציון טוב בסימולציה, אז הייתי שמחה, אבל בו בזמן הייתי עצבנית ומיואשת
וגם, קבעתי להיפגש עם חברה שלי מלונדון שבאה לארץ, ותכננו שנעשה יום כיף יחד, ואז שתי חברות שלה שהן כבר לא ממש חברות שלי החליטו להדחף
זה היה ממש לא נחמד מצידן בהתחשב בכך שהיא תכננה לפגוש אותן גם יום אחרי, ולי לא היה זמן איתה בכלל בגלל הלימודים, ואני לא הטיפוס שיגיד להן "אה, לא, אל תבואו" וזה די Pissed me off, אז אמרתי שאולי אחר כך אני אפגש עם חברה שלי מהצבא כדי שתעודד אותי, אבל בסוף גם זה לא הסתדר ._. ואתמול הייתה בעיה עם החשמל בבית והייתי צריכה לעשות סימולציה בלי מזגן, זה היה נורא. ._. אבל כן, אתמול בערב אכלתי ארוחת בוקר ממש ממש טעימה בבנדיקט, אז מצב רוחי השתפר.
ורק עוד חמישה ימים לפסיכו!!11 ;__;
המלצה לסופ"ש:
לא לראות דרמות רומנטיות. כי אז הזוג לא ביחד בסוף, ואת סתם מתבאסת.
קומדיות רומנטיות FTW.
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו:
סוף סוף פסיכומטרייייי$@$@ זה אומר שבסכמ"ש הבא אני לא אכתוב "שבוע של למידה לפסיכומטרי!@$#!@$"
מילות סיום ומסר לאומה:
אם מישהו שר לכם את "Call me, Maybe" תגידו לו "hello Maybe, this is dog"
תמונה לסיום, אם בא לכם:

Billy Shirs

New member
"שלום, כאן ג'וש עומד לצד ג'ניפר לורנס..."

סטגדישששש
משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: נסעתי לבקר חברות מהצבא שלא ראיתי הרבה זמן

המלצה לסופ"ש: "הכישרון של מר ריפלי", סרט פאקינג אדיר ועוד עם ג'וד לאו, המיועד המפוספס לתפקיד סינה
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: פאב שבוע הבא

מילות סיום ומסר לאומה: מישהי פה קראה פרסי ג'קסון? זה דווקא לא רע בכלל.
תמונה לסיום, אם בא לכם:

ella xoxo

New member
I totally went commando this morning

חחחחח שמעו החיוך הזה שלה חשוב אש..מי שלא הבין, go commando זה לצאת מהבית בלי תחתונים...נטייה אמריקאית גאה ומדבקת.

עשיתיאת הבגרות האחרונה בחיי...צבא ברבאק. (טפו טפו טפו על השלמת בגרויות
)

השבוע|מופע סיום. הלך לי הגרון. נקווה שהוא לא ימות, ושלא אזייף בסוף העולם של אביב גפן, כי זה גבוה רצח.

דרך אגב, תודה רבה לכל מי שעזרה לי!!!
בסוף בחרנו עניין של זמן וכל עוד כשיריי סיום.
חשבנו, שמרוב שזה בנאלי, אפחד לא עושה את זה אז זה לא בנאלי...או משו כזה.

גנבו לי אותם

ביי.

חם.

Black Stain

New member
ג'ניפר:"הינה, חייכתי. עכשיו אפשר ללכת?"

משהו שקרה לי השבוע ובא לי לשתף אתכם בו: השבוע התנהל על מי מנוחות, עד שיום חמישי קיבלתי קריסת מערכות, חום 40 כיכב כמה ימים.. אניוואי קצת מיון קצת נוזלים ומסתבר שזה דלקת ריאות, הידעתם שדלקת ריאות יכולה לבוא גם בלי שיעול, נזלת ו.. בעצם כלום?! קיצור חייתי בגיהנום עלי אדמות.. עכשיו יותר טוב תודה :)
המלצה לסופ"ש: הסרט של פיניאס ופרב.. אבל אולי האנטיביוטיקה עושה הכל מצחיק יותר
משהו שאמור לקרות לי בשבוע הקרוב ובא לי לשתף אתכם בו: האמת שאמור להיות לי מבחן אמי"ר.. שאני לא יודעת מה לעשות איתו עכשיו.. למרבה האימה זה היה יכול לבוא על חשבון אירלנד אז אני ממש שמחה שזה קרה עכשיו, אני מוכנה להקריב אותך אמי"ר!
מילות סיום ומסר לאומה: לעולם אל תזלזלו בכוחה של מקלחת קרה
תמונה לסיום, אם בא לכם:

Ayelet 363

New member
*אין לי דיבוב ואני ממורמרת כי סגרתי שבת

ועד שאמצא דיבוב השרשור יירד ממש למטה*

המלצה לסופ"ש: קוראת כרגע את ריקוד עם דרקונים (מסדרת שיר של אש ושל קרח ומאוד אוהבת). התחלתי השבוע שרלוק.

Ayelet 363

New member
דווקא למרות שאהבתי היה... (
פרק ראשון)

הפריע לי שזה מודרני מדיי (למרות שהבנתי שזה יהיה כך ואם זה היה מתרחש בעבר זה לא היה מבי אלי בטח יותר מאשר נוף תקופתי ברקע, אבל בכל זאת). ומייקרופט... הוא אמור להיות שמן ועצלן ;_;. לא הייתי מצפה להתאהב בו, אבל כן מחבב אותו.

pennylane11

New member
מייקרופט נהיה פחות טוב,

לפחות לדעתי הכנה, אני כבר לא אוהבת אותו. אני אגיד לך מה שאני אומרת לכולם, הפרק הראשון של העונה השנייה הוא זה שהשאיר אותי פעורת פה יותר מכולם ביחד. תגיעי לשם, ואני מבטיחה לך שתאהבי את זה. במיוחד אם הבעיה שלך היא שזה עדכני, מתרגלים וזה נהיה חלק עלילתי חשוב וממש מעניין. אני ממש אוהבת.

Ayelet 363

New member
טוב, מה שכתבת בכותרת עליו כבר הוריד לי עוד

יותר את החשק. ממש אהבתי את איך שמייקרופט בסיפורים המקוריים (לא ממש קראתי קטעים איתו, אבל אחותי בכלל התלהבה לי והיא גרמה לי מאוד להתלהב בעצמי).
ו... אני גם נוטה לאהוב דברים ישנים, אז אפילו שזה רק רקע זה מציק לי שם... אבל עד כה ראיתי רק את הפרק הראשון ואני רוצה להמשיך.

Sharonmxx

New member
על הפרק הראשון של 2

הוא האהוב עליי עד עכשיו, עד לשם ראיתי את זה רק כי זה מגניב והובטח לי שזה נהיה טוב מפרק לפרק ואת הפרק השני כבר ראיתי באותו היום כי התכנית הזאת הייתה פשוט טובה מכדי שאני אחכה.
ודי כבר לדבר על שרלוק! הבטחתי לעצמי שאני אראה את הפרק האחרון רק באוגוסט ועמדתי בזה יפה ברמה של להתעלם מהקיום של התכנית הזאת, ופתאום השבוע כולם לא מפסיקים לדבר על זה. ממש מונעת מעצמי את הנאות החיים

pennylane11

New member
כן, אני הבטחתי לעצמי ש"ברגע שיהיה

כבר שנת 2013 ונרגיש את העונה החדשה".
עמדתי בהבטחה הזאת לעצמי שש וחצי שעות, ואז ראיתי את הסיום עונה.
I'll just leave it here.

למעלה