ראיתי פרוזן

Macphista

New member
ראיתי פרוזן

חשבתי שבעקבות הנסיבות ראוי לציין זאת.

ממש נהנתי!
סרט מוצלח ביותר!
החבורה עמה ראיתי את הסרט הייתה גרועה ביותר אבל איכשהו הצלחתי להינות בין הערות ציניות של אנשים ממורמרים.
והשיר let it go פשוט מושלם! שומעת אותו ברגעים אלה ממש...

אהבתי את הטוויסט עם האנס שבכלל היה חלאה לא קטן.
כל העניין הזה מרתק- ההתפכחות של נסיכות דיסני ושל העלילות בסרטי דיסני בכל נוגע לאהבת אמת ואהבה ממבט ראשון.

אני מתה על איש השלג הקטן. איך קוראים לו? אולאף? כן, אולאף! עכשיו ממש בא לי בובה של אולאף שכשלוחצים עליה בבטן היא אומרת "I like warm hugs".
בכלל, כל הדמויות היו מוצלחות.

ועכשיו לגבי וואנס רק למי שראה את סוף העונה השלישית.

מעניין איך אלסה הגיעה לכספת של רמפל.
אולי היא כועסת על שכלא אותה?
מה כבר יכולים לעשות עם הדמות? היא לא הייתה רעה בסרט, הייתה די מבולבלת ולא סגורה על עצמה, איך הדמות שלה תתרום לוואנס?
יתגלה שהיא מקנאה באחותה?
שהיא בטעות כן הרגה את אחותה והוגלתה והייתה רעה ונכלאה על ידי רמפל?
שהיא בעצם רוצה בן זוג כי בסרט לא היה לה?
ממש מעניין מה כבר יכולים לעשות איתה שיהיה מעניין....

shirush3

New member
אולאף

לפני שבוע ראיתי את הסרט שוב ב3D

לגבי וואנס
הנקודות האלה מעניינות

Rachel47

New member

סרט פשוט נהדר!
אולאף חיים שלי!!!!
והשירים..מדהימים פשוט!!

אני גם עדיין חושבת מה הולכים לעשות...באמת שאין לי שמץ...

פרוזן

כבר כתבתי בעבר על כמה אני לא אוהת את אואלף. נכון שהוא דמות חשובה מאוד שמקשרת בין אנה לאלסה, ונכון שהוא ההנחתה הקומית של הסרט אבל הוא פשוט לא מצחיק ולא מוצלח, ואני מאוד לא אוהבת את השחקן שדיבב אותו, הקול שלו מזכיר לי שריטות של גיר על הלוח....... היו יכולים לעשות אותו הרבה יותר מוצלח.

הסרט מאוד מוצלח ומורכב לדעתי, כל פעם אני מגלה עוד רובדים. אני חייבת להגיד שרפונזל עדיין יותר חביב עלי, ועדיין פרוזן מקבל יותר נקודות זכות, כי אלסה ואנה הצילו את עצמן, האנס וקריסטוף הן דמויות משנה מצוינות, אבל מכיוון שהסרט מכוון יותר גבוה הפעם וכמו שכתבת מתאים את עצמו לרוח התקופה הנוכחית, הם די אנמים, במיוחד כריסטוף (שנותן בראש לפלין ריידר).
הסרט פגע בעצב החשוף של אימהות רבות, ונכחתי כבר במספיק דיונים השנה על הנושא, בגלל ההורים הנוראים של אלסה ואנה, שהיו צריכים לדבר קצת עם סופר נני, ובעצם המסר האמיתי של הסרט "ההורים שלנו דפקו לנו את החיים, ניסנו לעשות הכל כדי להשיג את אישורם, ובסוף היינו צריכות לצאת למסע לגילוי עצמי כדי להבין שהם רק עשו לנו הזיקו לנו, ואנחנו בעצם נשים חזקות"

והפסקול מצויין!! let it go זה שיר מדהים

לגבי השאלות שלך - אלסה יצאה מהכספת של רמפל?!? הבנתי שהדבר הזה זה פורטל בין עולמות שזלינה ניסתה לפתוח, והיא הגיע מעולם אחר. למה? אולי היא רוצה להקפיא את כל העולמות, וSB הוא הבא בתור.....

Macphista

New member
כן...

הרי רמפל זרק את אמה והוק לכספת שלו, והוק התעסק שם באיזה כד ואמה אמרה לו להניח את זה כי אם רמפל שם את זה פה סימן שזה מסוכן.
ואז אמה הצליחה לפתוח את הפורטל הזה וביחד איתה ועם הוק גם התגלגל לשם הכד.
בסוף העונה רואים את הכד יושב לו על המעגל הזה שיצרה זלינה, אחרי שהוק אמה ומריאן הלכו להתאחד עם כולם, הוא נפתח לאט לאט ומשם "נזלה" אלסה.
אולי היא כועסת על רמפל שכלא אותה?

חשיבות הצפייה החוזרת

אך בדיוק הכד של אלסה הגיע עם אמה? לא ראו שעפו חפצים מהכספת שלו דרך הפורטל, רק את הכד מתנדנד על כנו.

היא לא תהיה האישה הראשונה שכועסת על רמפל, אני רק מקווה שהיא לא איזו אהובה ישנה שלו, למרות שזה יכול להיות דרך נחמדה לסיים את מערכת היחסים העלובה עם בל.....
ולמה לו לכלוא אותה?!

Macphista

New member
את צודקת

באמת לא הראו במפורש את הכד עובר איתם, אבל הראו אותו בכספת מתנדנד, אמה דיברה על הכד מפורשות, והנה הכד הגיע איתם לסטוריברוק.

אני מקווה שהיא לא איזה אהובה ישנה אלא סתם סוג של כוח בלתי ניתן לשליטה ולא צפוי כמו שהוא הגדיר את שאר הדברים שהוא מחזיק שם ושזו הסיבה לכך שהוא כלא אותה.

Im All That

New member
אני מקווה

שהיא לא תיהיה עם אף אחד.

אחד הדברים הכי יפים אצל אלסה זה שהיא דמות א-מינית. ולכן המיניות שלה מאוד אמביוולנטית. אני מקווה שלא יהרסו את זה.

Macphista

New member
למה היא דמות א-מינית?

העלילה שלה פשוט לא סבבה בן/בת זוג, אבל למה להסיק מזה שהיא א-מינית?

יש דיון בנושא הזה לגביה בעקבות הסרט?

Rachel47

New member
אני דווקא לא קיבלתי ממנה דמות א-מינית

פשוט הנושא הזה לא בא לידי ביטוי..בכלל
לעומת אחותה המתאהבת הסדרתית..היא מתבודדת
אני חושבת שדווקא בגלל שזה לא נושא שעסקו בו אפשר די לעוף עם זה..
אולי נקבל דמות לסבית

אולי היא התאהבה בבל ורמפל פחד שבגלל שהיא סובלת מאותו סימפטום שלו (המון כוח אבל לב טוב מתחת לכל זה) שבל תזרום איתה וכלא אותה

Im All That

New member
בדיוק בגלל זה היא דמות א-מינית

לא התעסקו בזה בסרט שזה בסדר גמור ולדעתי מבורך.
אבל לא ניתן לומר שהיא נמשכת לגברים כמו שלא ניתן לומר שהיא נמשכת לנשים מכאן נובע שאין שום דבר מיני בדמות הזו. שלדעתי זה חידוש חיובי בסרט של דיסני.
בכללי מה שאני אוהב זה שמציאת בן/בת זוג בכלל לא מענייניה ואני מקווה שזה ישמר גם בוואנס.

Macphista

New member
זה שלא ציוותו לה

בן או בת זוג לא אומר שהיא א-מינית.
כל מה שזה אומר, זה שבפרק הזמן הקצר שהכרנו אותה בסרט היא התעסקה בנושאים אחרים.
זה לא משליך דבר על המיניות שלה.

Shiri from the block

Active member
זה גם מה שאומרים על המלכה הרעה
המלכה הרעה של שלגייה לא ראינו לאיזה כיוון הנטייה שלה, מה שאומר שאפשר לעשות איתה מה שבא להם

Rachel47

New member
אני חושבת שזה נכון לגבי המון

דמויות שהם לא הזוג הראשי

למרות שאפשר לומר שהמלכה הרעה הייתה נשואה לאבא של שלגייה אז אולי זה איזשהו כיוון כללי מאוד שהיה פעם?

אלסה היא באמת אחת הדמויות הראשיות שהתמקדו בהן הרבה אבל לא היה לה סיפור אהבה כלשהו..זה דווקא נחמד בעיניי..
אבל היא לא היחידה...
אני לא זוכרת סיפור אהבה ב"אחי הדוב" למשל

בספר הג'ונגל יש רק רמיזה ממש בסוף שמוגלי הולך אחרי איזה ילדה וגם זה רק כי היא מובילה אותו לכפר זה לא אומר שהם יחד..

אגב איך זה שלא היה מוגלי בוואנס?

Shiri from the block

Active member
היו עוד הרבה דמויות שלא היו בוואנס ג'ון סמית

פוקהונטס
אזמרלדה
יסמין

אני ממש מקווה שידחפו אותם לסדרה איכשו... אני מתה שתיהיה יסמין!! ושתיהיה לה אישיות חצופה כזאת כמו בסרטים

למרות שגם לבל הייתה אישיות סוג של חצופה והרסו אותה בסדרה

Rachel47

New member
יסמין

כל פעם שאני רואה ראיון עם אנשים מהסדרה תמיד שואלים אותם "את מי עוד אתם רוצים לראות" והם תמיד מתבלבלים והלו לנו יש רשימה ענקית! ויסמין באמת בראש הרשימה שלי..היא הייתה האהובה עליי מכל נסיכות הדיסני בילדות (ואז הגיעה מולאן שתפסה את ליבי ונתנה לה פייט די רציני..אבל איך אפשר להשוות? איך בכלל אפשר לבחור?!)
ופוקהונטס גם תבוא בטוב!!!

יסמין כמובן חייבת לבוא ביחד עם הטיגריס!!!!! ראג'הההההההה!!!!!!!!

Lion_Heart

Well-known member
שכחת

את הגיבן(מנוטר דם,נו) ואת אלאדין והמלך ארתור(ומרלין?)מרי פופינס...(זה יהיה מענין), ו מוגלי ואת סימבהו(אני יודע שהוא אריה...אבל לדעתי אפשר לארגן משהו) ו 101 דלמטים ו...לילו וסטי...מוגזם מדי?
אה כן ,היי, חדש כאן
, ראיתי את הסדרה במרתון של שלושה ימים והתמכרתי

למעלה