מסכמ"ש באיחור
לא הייתי על המחשב בכלל בסופ"ש, פשוט לא היה לי כוח אליו.. אבל כיף לראות שהייתה התפקדות רצינית
משהו טוב שקרה השבוע: גם אם אני מ-מ-ש לא מרוצה מהתוצאות של הבחירות לפחות היה יום חופש באמצע השבוע, יאיי
משהו רע שקרה השבוע: במוצ"ש שעברה סבתא שלי, עוד חודש בת 91, נפלה על הרצפה בדירה שלה ושכבה שם איזה שעתיים-שלוש עד שגררה את עצמה לטלפון.. זו כבר הפעם השנייה שזה קורה לה בחודשים האחרונים ועם כל הצער שבדבר כנראה שנצטרך להצמיד אליה מטפלת או משהו כזה. אבל נו, כפרה עליה, העיקר שהיא בסדר
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: ידידה טובה שלי מהעבודה מתחתנת! חוץ מזה לא זכור לי שיש משהו נוסף
התחדשות השבוע: הסתובבתי ביום הבחירות עם ההורים שלי בקניון איילון (כמה שהוא היה מפוצץ!
) והם קנו לי, כפרעליהם, נעליים חדשות (הייתי צריך זוג חדש כבר מלא זמן אבל לא מצאתי משהו יפה או כזה שעלה במחיר נורמלי), חולצה חדשה ומכנס קיצי חדש.. וגם טאקי כי היה במבצע בסטימצקי חחח
סרט השבוע: לא ראיתי שום סרט כבר הרבה זמן לצערי ):
סדרת השבוע: אבל זה בגלל שאני מכור ל"בית הקלפים"!! סיימתי את העונה הראשונה והתחלתי את השנייה, ופאקינג שיט, מה שהולך בפרק הראשון שלה.. טוויסט מטורףףףףףףףףףףף שלא צפיתי לו ב-כ-ל-ל! אפילו לא רואים את זה ממטר. פאק פאק פאק!
ספר השבוע: "בית הקלפים" זה לא ספר
שיר השבוע: Happy של פארל.. האמת? לא נמאס!
אלבום השבוע: A Rush of Blood to the Head של קולדפליי, אלבום שבזמן אמת לא התחברתי אליו אבל עם השנים למדתי לאהוב אותו יותר ויותר ואני מאוד מאוד מעריך אותו וחושב שהוא אחד הטובים שלהם.
מאכל השבוע: ביום הבחירות הלכתי עם החברה לאכול בדיקסי ואכלנו איזה סלט ממש ממש טעים ועוד משהו בשרי שאני לא זוכר מהו אבל גם היה מוצלח חח.. אחלה מסעדה בסה"כ.
ציטוט השבוע: "Did you think I’d forgotten you? Perhaps you’d hoped I had."
אני מת על התסריטאי הראשי של הסדרה הזו!
תמונת השבוע: מתנת יום ההולדת של פרנק אנדרווד, הלא הוא קווין ספייסי ב"בית הקלפים". FU!
תכניות לסופ"ש: בשישי עשיתי טיפול עשרת אלפים לאוטו (מרתק!) ו.. זהו בערך חח.. בשבת הלכנו לאמא של חברה שלי, במוצ"ש הלכנו לחגוג יום הולדת לבנזוג של חברה של החברה. וזהו, היה אחלה סופ"ש.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): למה אני היחיד שרואה את "בית הקלפים" פה???