עונה
משהו טוב שקרה השבוע: שהוא נגמר, to be honest.
משהו רע שקרה השבוע: לא בדיוק רע, אבל...לא יודע. אחד השבועות המבלבלים והלא פשוטים שהיו לי לאחרונה. איכשהו יצא שבאותו שבוע גם סיימתי תואר ראשון (כלומר, שבוע אחרון ללימודים - כמובן שיש עוד הגשות ומבחנים וכל הג'אז הזה) וגם התפטרתי אחרי כמעט 4 שנים באותה עבודה. הרגשתי שאני לא יכול יותר. הגיעו מים עד נפש. המקום שלי לא שם. אני מתוסכל שם וממורמר ומגיע עצבני הביתה אחרי כל משמרת. אז אחרי שהתפטרתי הרגשתי תחושת הקלה מטורפת (שהביאה אותי להאמין שעשיתי את הדבר הנכון - ואני עדיין מאמין בזה) ואפילו אושר, אבל זה בכל זאת מערער - לסיים שני פרקים משמעותיים בחיים שלך בשבוע אחד. לא תכננתי שזה יקרה ככה וזה מעלה המון שאלות שכרגע אין לי תשובות עליהן. למשל: מה לעזעזל הלאה?
אם אתם שואלים אותי איך ייראו החיים שלי בעוד שנה מהיום או אפילו חצי שנה או שלושה חודשים מהיום - אין לי שמץ של מושג. מצד אחד זה מפחיד, מצד שני זה מרגש. יש לי המון שאיפות ודברים שאני רוצה לעשות (על חלקם אני כבר עובד) אבל אני חייב כמובן למצוא עבודה חדשה, וחייב לענות לעצמי על כמה שאלות לגבי העתיד שלי - איך הוא הולך להיראות?
אני יודע שזו חוצפה מצידי להתלונן ושיש אנשים שיש להם בעיות אמיתיות (כך נקרא האלבום הראשון של סיה
) אבל בכל זאת זה היה שבוע לא פשוט מבחינתי. הוא נע בין מצבי רוח שונים ומשונים וסיימתי אותו באפיסת כוחות (לא ישנתי הרבה השבוע, ואתמול בלילה לא ישנתי בכלל - ולראיה השעה שבה פתחתי את השרשור הזה, כי בנוסף להכל גם הגשתי היום עבודה ללימודים - שתודה לאל, היא מאחורי).
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: רגע לפני תחילת המבחנים - קצת חופש וקצת להירגע וקצת להיסגר על עצמי. מעבר לזה אני לא מבקש הרבה.
התחדשות השבוע: נדמה לי שכלום.
סרט השבוע: חוץ מסרטים שצפיתי בהם שוב לצורך הלימודים, אז:
"נימפומנית" של לארס פון טרייר (שני החלקים, הם הוקרנו בסינמטק השבוע) - וואו. וואו וואו וואו ועוד פעם: וואו. מדהים. להוריד את הכובע בפניו. אני מעריץ.
"להרגיש בבית" (קים קי-דוק) - זה הסרט השלישי שאני רואה שלו, ובינתיים הוא הפחות אהוב עלי שלו.
סדרת השבוע:
ספר השבוע: "שעה חופשית" של ליסרדי, ועוד כל מיני דברים ללימודים.
שיר השבוע: Stevie Wonder - Visions,
All in Love is Fair
אלבום השבוע: Stevie Wonder - Innervisions - יצירת מופת, כבר אמרתי? אחת הקניות הכי טובות שלי אי פעם. שומע אותו כמה פעמים ביום. זה פשוט מדהים כמה יצירות מופת הוא הקליט בגיל צעיר כל כך.
מאכל השבוע: שווארמה
ציטוט השבוע: כל הסצינה עם אומה ת'ורמן ב"נימפומנית"
תמונת השבוע: טרי.
תכניות לסופ"ש: לנוח. לקרוא. לעבוד קצת על כל מיני דברים. לראות סרטים. לראות (אולי) חברים. חדר כושר. משמרת אחרונה בעבודה. ועוד קצת לנוח.
אחר (או: מסר חשוב לאומה): יהיה טוב.