אז.... סכמ"ש!
משהו טוב שקרה השבוע: אז יש מסיבה כזאת שנקראת Life In Color שזאת מסיבת הצבע הכי גדולה בעולם. אני עוקבת אחרי המסיבות שלהם מאז 2011 כשהם עוד נקראו
Dayglow. בגדול הם עושים את המסיבות בכל ארה"ב אבל בתקופה האחרונה הם התחילו עם סיבובי הופעות עולמיים. מפה לשם שלחתי הודעה למפיקים שיבואו לישראל והם ענו לי שהם מקווים מאוד להגיע לישראל בעתיד הקרוב!!!! אהההה!! אני אמות אם זה יקרה
אם זה מעניין מישהו אתם יכולים להכנס לראות את העמוד פייסבוק שלהם שמלא בתמונות וסרטונים מטורפים מההופעות:
https://www.facebook.com/lictour
משהו רע שקרה השבוע: לא משהו שזכור לי
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: להשלים שעות שינה בעיקר נראה לי.. ולהספיק ללכת לים!!
התחדשות השבוע: השבוע החלטתי שאת מחשב ה-PC הנייח אצלי בבית אני אהפוך למפלצת שתריץ את המשחקים הכי מטורפים שקיימים היום בשוק והתחלתי מזה שקניתי כרטיס מסך חדש, GeForce GTX 780! מתברר שגם זה תחביב יקר ורק על כרטיס מסך הוצאתי 3K השבוע אבל זה יהיה לגמריי שווה את זה!!!
סרט השבוע: "מליון דרכים להתפגר" - הלכתי עם חברים לראות אותו בקולנוע והסרט הזה היה בדיוק כפי שתיארתי אותו לעצמי - קליל ומצחיק! תוך כדי הסרט לא הסתכלתי אפילו פעם אחת בטלפון לראות מה השעה או לענות לווטסאפ שזה אומר הרבה
מה רק שלא הבנתי למה העלו שוב את המחירים בקולנוע! פתאום ויאייפי באמצע שבוע עולה 84 ש"ח - על מה ולמה?!
"אבודה במיני" שבאופן מפתיע הוא דווקא סרט טוב (מה שאי אפשר להגיד על התרגום של השם של הסרט לעברית - Walk of Shame). כן הוא קלישאתי, סרט שמתחיל בלילה רווי אלכוהול ומשם כל מה שיכול להשתבש משתבש. יש שם זונות, סוחרי סמים אפרו אמריקאים, שוטרים מפגרים, הומלסים, נהג מונית מרושע וכמובן אביר על הסוס הלבן. השחקנית הראשית נקלעת לכל מיני סיטואציה משעשעות ובגדול זה סרט ממש חמוד שמספק את הסחורה.
"לעולם אל תשחקו עם זרים 3" - לא משתווה לסרט הראשון אבל מה יכול להיות רע בסרט עם אלימות סדיסטית ודם?
העלילה חלשה ומשעממת שעוקבת אחרי חזרתו של נהג המשאית ראסטי נייל שרודף אחרי קבוצת חברים שעושים קיצור דרך "בכביש הדמים" בדרך למירוץ מכוניות שבו הם משתתפח ובטעות הם מרגיזים את ראסטי ומשלמים על זה מחיר כבד. חייבת לציין שהשקיעו מחשבה רבה בדרך בה הוא התנקם בכל אחד ואחד מהם וזה מגניב
סדרת השבוע: סיפור אימה אמריקאי: המוסד הסגור (עונה 2). התחתי לראות את הסדרה ביום שבת וסיימתי לראות אותה ביום שלישי - עד כדי כך סדרה מעולה וסוחפת! הכתיבה, הבימוי, העריכה המהירה הכל פשוט ON POINT! קורים בסדרה הזאת כ"כ הרבה דברים, כ"כ הרבה טוויסטים בעלילה וכל זה בלי לאבד את הפואנטה אפילו לשניה. יש לנו כאן בעצם בית משוגעים שמנוהל ע"י אחות נוצרייה קשוחה, יש שם רופא נאצי סדיסט, עיתונאית לסבית, מטופלת שטוענת ששמה אנה פרנק, פסיכולוג שהוא בעצם ממש לא מה שהוא נראה ועוד שלל דמויות עמוקות ומעניינות שלכל אחד מהם יש סיפור משל עצמו שזוכה לבמה בסדרה. כל הסדרה הזאת מרגישה כמו סדרה על אסיד אבל בקטע כ"כ טבעי וטוב! ממליצה בחום (אין שום קשר עלילתי בין העונה הראשונה לשניה)!
אלבום השבוע: האלבום היחיד שיצא לי לשמוע השבוע הוא A Town Called Paradise של טייסטו
מאכל השבוע: השניצלים הכי טעימים בעולם של אמא! ומוזס...
ציטוט השבוע: לא מצליחה לחשוב על משהו ספציפי
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש: כרגע מארחת אצלי מסיבה קטנה (עונה על הסכמ"ש באמצע בחירת שירים במחשב
) ומחר כנראה טיול ג'יפים עם המשפחה
אחר (או: מסר חשוב לאומה): תמיד עדת האנדרואידיסטים מזילי הריר שתוקפים כל דבר שאפל עושה ומנסים לשכנע את כולם שהאנדרואיד שלהם טוב יותר מהאייפון הצחיקו אותי.