סכמ"ש

ערן1987

New member
אתה יודע שהשחקנים שוכבים שם באמת?

כלומר, לא הם עצמם אלא כפילים שהדביקו את הגוף/פנים/וואטאבר שלהם על השחקנים עצמם אבל יש שם יחסי מין אמיתיים

DAN1EL

New member
מן הסתם, יש שם דברים שאי אפשר לזייף.

גם ב"אנטיכרייסט" שלו, רואים חדירה - אי אפשר לזייף את זה.
אולי זה לא באמת האיברים של שרלוט גינזבורג ווויליאם דפו (השחקנים שם) אבל זה בוודאות אמיתי.

ערן1987

New member
שמעתי שיש איזו סצנה מ-א-ו-ד קשה

ב"אנטיכרייסט" שאני מקווה מאוד שהיא לא אמיתית

DAN1EL

New member
אלוהים ישמור, יש שם כמה סצינות מזעזעות כאלה

שלא, הן כנראה לא אמיתיות, לפי מצבם של השחקנים שחזרו להופיע ב"מלנכוליה".

זוועת עולם הדברים שהולכים ב"אנטיכרייסט". לראות ולא להאמין.
פון טרייר הזה הוא מופרע אמיתי.

DAN1EL

New member
מלנכוליה = נימפומנית

למרות ששרלוט גינזבורג הופיעה גם ב"מלנכוליה".

אבל התכוונתי לגינזבורג ודפו, שהופיעו גם ב"נימפומנית".

ערן1987

New member
הוא בהחלט פסיכי!

אני אגיד לך מה, אני קלטתי לא מזמן שאני לא מת על הסרטים שלו (הכי אהוב עליי שלו הוא "רוקדת בחשיכה", סרט קשה עם ביורק המעולה) - אבל אני מעריך אותם. הם נועזים, הם שוברים מוסכמות, הם שונים לגמרי ממה שהצופה הממוצע רגיל אליו והם תמיד מסקרנים לצפייה.

DAN1EL

New member
אני מעריץ אותו. הוא במאי מסעיר.

אף פעם אי אפשר לדעת מה יהיה הצעד הבא שלו - גם כשאתה צופה בסרט שלו, וגם מהבחינה הזו שלך תדע מה יהיה הפרויקט הבא שלו וכמה מטורף הוא יהיה הפעם.

הוא גאון ופנומן.
ואין הרבה אנשים לאורך ההיסטוריה של הקולנוע שביימו שחקנים טוב כמו שהוא ביים.
הוא מוציא מאנשים דברים שאף במאי אחר לא מוציא מהם ככה ושלא נראה לי שהם ידעו שקיימים בהם.
חלק מהופעות המשחק הכי מטורפות של השנים האחרונות נמצאות בסרטים שלו.

יש אנשים שאומרים שאומה ת'ורמן נתנה ב"נימפומנית" את הופעת חייה (והיא נמצאת בסרט חמש דקות).

במאי מדהים. עוצר נשימה. פשוט ככה.
אתה חייב לראות את "מלנכוליה" וחייב לראות את "נימפומנית".

2Dirrty4U

New member
אז.... סכמ"ש!

משהו טוב שקרה השבוע: אז יש מסיבה כזאת שנקראת Life In Color שזאת מסיבת הצבע הכי גדולה בעולם. אני עוקבת אחרי המסיבות שלהם מאז 2011 כשהם עוד נקראו Dayglow. בגדול הם עושים את המסיבות בכל ארה"ב אבל בתקופה האחרונה הם התחילו עם סיבובי הופעות עולמיים. מפה לשם שלחתי הודעה למפיקים שיבואו לישראל והם ענו לי שהם מקווים מאוד להגיע לישראל בעתיד הקרוב!!!! אהההה!! אני אמות אם זה יקרה
אם זה מעניין מישהו אתם יכולים להכנס לראות את העמוד פייסבוק שלהם שמלא בתמונות וסרטונים מטורפים מההופעות: https://www.facebook.com/lictour
משהו רע שקרה השבוע: לא משהו שזכור לי
משהו שמצפים/לא מצפים שיקרה שבוע הבא: להשלים שעות שינה בעיקר נראה לי.. ולהספיק ללכת לים!!
התחדשות השבוע: השבוע החלטתי שאת מחשב ה-PC הנייח אצלי בבית אני אהפוך למפלצת שתריץ את המשחקים הכי מטורפים שקיימים היום בשוק והתחלתי מזה שקניתי כרטיס מסך חדש, GeForce GTX 780! מתברר שגם זה תחביב יקר ורק על כרטיס מסך הוצאתי 3K השבוע אבל זה יהיה לגמריי שווה את זה!!!

סרט השבוע: "מליון דרכים להתפגר" - הלכתי עם חברים לראות אותו בקולנוע והסרט הזה היה בדיוק כפי שתיארתי אותו לעצמי - קליל ומצחיק! תוך כדי הסרט לא הסתכלתי אפילו פעם אחת בטלפון לראות מה השעה או לענות לווטסאפ שזה אומר הרבה
מה רק שלא הבנתי למה העלו שוב את המחירים בקולנוע! פתאום ויאייפי באמצע שבוע עולה 84 ש"ח - על מה ולמה?!
"אבודה במיני" שבאופן מפתיע הוא דווקא סרט טוב (מה שאי אפשר להגיד על התרגום של השם של הסרט לעברית - Walk of Shame). כן הוא קלישאתי, סרט שמתחיל בלילה רווי אלכוהול ומשם כל מה שיכול להשתבש משתבש. יש שם זונות, סוחרי סמים אפרו אמריקאים, שוטרים מפגרים, הומלסים, נהג מונית מרושע וכמובן אביר על הסוס הלבן. השחקנית הראשית נקלעת לכל מיני סיטואציה משעשעות ובגדול זה סרט ממש חמוד שמספק את הסחורה.
"לעולם אל תשחקו עם זרים 3" - לא משתווה לסרט הראשון אבל מה יכול להיות רע בסרט עם אלימות סדיסטית ודם?
העלילה חלשה ומשעממת שעוקבת אחרי חזרתו של נהג המשאית ראסטי נייל שרודף אחרי קבוצת חברים שעושים קיצור דרך "בכביש הדמים" בדרך למירוץ מכוניות שבו הם משתתפח ובטעות הם מרגיזים את ראסטי ומשלמים על זה מחיר כבד. חייבת לציין שהשקיעו מחשבה רבה בדרך בה הוא התנקם בכל אחד ואחד מהם וזה מגניב

סדרת השבוע: סיפור אימה אמריקאי: המוסד הסגור (עונה 2). התחתי לראות את הסדרה ביום שבת וסיימתי לראות אותה ביום שלישי - עד כדי כך סדרה מעולה וסוחפת! הכתיבה, הבימוי, העריכה המהירה הכל פשוט ON POINT! קורים בסדרה הזאת כ"כ הרבה דברים, כ"כ הרבה טוויסטים בעלילה וכל זה בלי לאבד את הפואנטה אפילו לשניה. יש לנו כאן בעצם בית משוגעים שמנוהל ע"י אחות נוצרייה קשוחה, יש שם רופא נאצי סדיסט, עיתונאית לסבית, מטופלת שטוענת ששמה אנה פרנק, פסיכולוג שהוא בעצם ממש לא מה שהוא נראה ועוד שלל דמויות עמוקות ומעניינות שלכל אחד מהם יש סיפור משל עצמו שזוכה לבמה בסדרה. כל הסדרה הזאת מרגישה כמו סדרה על אסיד אבל בקטע כ"כ טבעי וטוב! ממליצה בחום (אין שום קשר עלילתי בין העונה הראשונה לשניה)!
אלבום השבוע: האלבום היחיד שיצא לי לשמוע השבוע הוא A Town Called Paradise של טייסטו
מאכל השבוע: השניצלים הכי טעימים בעולם של אמא! ומוזס...
ציטוט השבוע: לא מצליחה לחשוב על משהו ספציפי
תמונת השבוע:
תכניות לסופ"ש:
כרגע מארחת אצלי מסיבה קטנה (עונה על הסכמ"ש באמצע בחירת שירים במחשב
) ומחר כנראה טיול ג'יפים עם המשפחה

אחר (או: מסר חשוב לאומה): תמיד עדת האנדרואידיסטים מזילי הריר שתוקפים כל דבר שאפל עושה ומנסים לשכנע את כולם שהאנדרואיד שלהם טוב יותר מהאייפון הצחיקו אותי.

ערן1987

New member
אני ממש מתלבט אם לראות את "מיליון.."

פעם ממש אהבתי את 3 הסדרות של סת' מקפרלן אבל הן נהיו סתמיות, אבל "טד" היה אדיר.. לא יודע, בטח אראה מתישהו.. ראיתי לא מזמן את הטריילר ל"אבודה במיני" והוא נראה דבילי מדי.

אגב, ידעת שהיוצר/במאי של "סיפור אימה" הוא גם היוצר/במאי של GLEE? איזה הבדל בין הסדרות, בחיים לא הייתי מאמין שהן הגיעו מאותו יוצר

2Dirrty4U

New member
אם אתה אוהב את ההומור הזה אז תראה!

אהבתי אותו אפילו יותר מאשר את טד.

ולגבי הבמאי של AHS - כן, קראתי על זה איפשהו אחרי שסיימתי לצפות בעונה ובחיים לא הייתי מנחשת! עונה אדירה ואני עוד ממש קשה עם סדרות, אני מאבדת עניין מהר (שובר שורות) וסדרה שמצליחה לגרום לי לצפות בה עד הסוף זאת סדרה שמגיע לה אוסקר או משהו

אבודה במיני זה אחלה סרט לערב סרט עם החברה והרבה פופקורן מהמיקרוגל

ערן1987

New member
כמו שדניאל אמר, אמי חח

והסדרה זכתה בכמה פרסי אמי כולל לג'סיקה לאנג (האישה המבוגרת שזכתה בעברה ב-2 אוסקרים)

2Dirrty4U

New member
שגילמה את האחות ג'וד, מנהלת המוסד

לגמריי מגיע לה אמי על זה!

למעלה