יום עצמאות שמח!!

מאוד מאוד נהניתי

חיה, תמונות מדהימות, אחת אחת.

כיף לנו שנסעת למרות המרחק וצילמת לנו תמונות שכאלה ועוד יותר שנהנית!

נערה162

New member
לצערי פספסתי את התוכנית..

יום העצמאות היה מהנה בהחלט, למרות שפעם ראשונה באמת הרגשתי את הקושי שבמעבר בין יום הזיכרון ליום העצמאות.. מה איתך? איך את בילית את ערב יום העצמאות?

ערב יום העצמאות- שמחה, אופטימיות ויחד

המעבר בין יום הזיכרון ליום העצמאות
היה גם לי לא קל רגשית ופיזית.
יום הזיכרון הוא יום די עמוס עבורי ומלא בנסיעות
ארוכות אז לרב אני מגיעה די עייפה לערב יום העצמאות.
מצד שני, יום העצמאות הוא החג האהוב
עליי ביותר, הוא תמיד מכניס בי שמחה, אופטימיות והרגשה של "יחד".
שניים מבני משפחתי הדליקו משואה במקום מגוריי אבל משום מה לאחד מהם לא הודיעו שהוא אמור להדליק
וכשקראו לו לבמה, התרוצצנו וחיפשנו אותו. זה היה מאוד משעשע!!

KerenH6

New member
הייתי בקרית אתא, היתה הופעה אדירה

עידן והפרויקט נתנו הופעה מעולה וארוכה, הם הקפיצו את הקהל ובאמת שנהניתי מכל רגע!

איזה יופי!

אלו שירים
היו? האם עידן דיבר על משהו מיוחד?
מוזמנת להעלות תמונות וסרטונים, אם צילמת...

KerenH6

New member
תמונות וחוויות

לשאלתך, השירים שהיו בהופעה הם שאריות של החיים, התמכרות, ממעמקים, מכל האהבות, סממן, עכשיו קרוב, מילים יפות מאלה, רוב השעות, ובלילה (ויכול ליהיות שאפילו היו עוד וכרגע אני לא זוכרת)

כרגיל היה איזשהו שלב בהופעה שעידן ישב ואמר "אני רוצה לספר לכם איזה עניין...." ואז דיבר על כך שההופעה הזאת היא האחרונה שלו בארץ לפני שהוא טס למסע הופעות בחו"ל, והוא מאוד מתרגש מזה. בנוסף היה נחמד מאוד שהסתובב צלם וידיאו על הבמה, והוא נתן לעידן לקחת לו את המצלמה ולצלם את הקהל ואת הנגנים בעצמו!
והנה תמונה מההופעה
(החלטתי שהפעם בהופעה הזו אני לא מצלמת הרבה כמו עד היום ושאני נהנית נטו מההופעה.. למרות הכל לא הצלחתי לעצור את עצמי אז צילמתי מעט, זאת הכי מוצלחת)

לוחשת1

New member
רייכל ברעננה-אכזבה!!

הייתי בהופעה,קודם כל היה באמת מסטיק.אחרי כל שיר היו חייבים לשיר איזה שיר הזוי של בידיבם וקטעי קישור ארוכים ומייגעים.
הקהל התחיל כבר ללכת חצי שעה אחרי ההופעה,וזה שאחרי ששמעו את מעמקים.
עידן פנה אל הקהל ברעננה ופירגן לו,אבל לא קנינו את זה,היה הזוי.
אכזבה,הופעה שלופה מהשרוול בשביל לסמן שהיו כאן,לא לעניין.

לוחשת1

New member
דבר נוסף

זה היה פלייבק,וזה הדבר שהכי אכזב את כולם,לא אמיתי,מיותר.

mbauman

New member
אני חושבת שמה שהפך את ההופעה לפחות טובה

זה הכמות של האנשים שמי שעמד יורת מאחורה לא ראה כלום אז האנשים שהיו מאחורה הלכו מוקדם.
אני נשארתי עד הסוף והיו עדיין הרבה אנשים.
לדעתי ההופעה עצמה בלי קשר לכמות הקהל הייתה טובה מאוד, ובאמת חבל לי שלא הצלחת להנות למרות הכל.

שלום לך
לוחשת

ראשית, צר לי לשמוע שלא נהנית.
בהופעה היו מעל 20,000 איש בקהל. כשיש כמויות כאלה של אנשים ובמיוחד בהופעות של יום העצמאות, ישנה תמיד תזוזה של הקהל- אחד מאחר, השני עוזב לפני תום ההופעה. זה שונה מהופעות רגילות.

ההופעה ברעננה הייתה מאוד מושקעת. לפני ההופעה היה באלאנס (בדיקת סאונד) של יותר משעתיים ואני יכולה להבטיח לך שבשום פנים ואופן לא היה פלייבק בהופעה

יכול להיות שפחות התחברת לשירים בשפות הזרות וזה בסדר, אך הם חלק מהרפרטואר של הפרויקט.
אני רק יכולה לומר לך שחברי הפרויקט ובפרט עידן, מאוד התרגשו להיות שם איתכם ולקבל את האהבה
הגדולה והחיבוק החם מהקהל.

mbauman

New member
ווואוו רעננה אתמול טירוף !

בסוף אתמול שהתאגנו לצאת להופעה של רמי קליינשטין אחותי פתאום אומרת לי שחברה שלה הולכת להופעה ברעענה ושיש לה שלושה כרטיסים ספייר. אז הכי הספונטניות שעה לפני שההופעה ברעננה מתחילה יצאנו אליה.
היה שם כמות מטורפת של אנשים משהו לא נומלי, והיה כל כך כיף.

מגניב!

מה יכול להיות יותר טוב מזה שפתאום "נופלים" עליך כרטיסים להופעה של הפרויקט?

ספרי איך היה... אלו שירים
היו? האם היו עיבודים חדשים? מה עידן סיפר?
צילמת תמונות? נכנסת אל מאחורי הקלעים כמו כמעט כל פעם?

mbauman

New member
הכי כיף :)

אוקיי היו השירים הרגילים ואת בלילה ועכשיו קרוב עם כולם ולא רק עם עידן, והיה את השיר שובי אל ביתי בהתחלה חדשה או שלא פשוט אני לא זיהיתי

ואת הסיפור לא ממש הצלחתי לשמוע אבל הוא אמר משהו על כפר סבא ועל איזה מקום שהוא למד בו ניראה לי, וגם שדודה מלכה בקהל. וכמובן הוא אמר שממש כיף להיות פה היום ולקח את המצלמת וידאו ששידרה למסכים וצילם את הקהל המטורף שהיה אתמול. והיה קטע ממש מצחיק שהקהל קרא עידנוש עידנוש ועידן עידן אמר "מה זה עידן מה זה הכינוי החחני הזה ? מה עם עידן תעשה לי ילד ? "

ותמונות לא יצא לי לצלם והפעם לא יצא להיכנס מאחורי הקלעים ... אבל לא נורא מאוד נהניתי

אלה א9

New member
נשמע שהיה באמת באמת מדהים!

אני כבר מתגעגעת להופעות- ועברו רק פחות מחודשיים מאז הפעם האחרונה..! מה יהיה?!

מחכה לקיסריה...
ממש שמחתי לשמוע שניהנת!!!

Blanko Cup

New member
הוא סיפר שהוא גר בכפר סבא אבל למד ברעננה

בתיכון "מטרווסט" במגמת מוזיקה
הייתה הופעה ממש טובה!

למעלה