הלילה אפל ומלא זוועות

The Drowned

New member
עוד דיי מתבאס על ההשמטה מהסדרה

חוץ מת'יאון...אלפי אלן עושה חסד עם הדמות!
&nbsp
וכן האמת שהתכוונתי לUrras Ironfoot ולא גרייג'וי...

itaipee

New member
מאיפה אתה מביא את הדמויות האילו ?

באיזה שלב , צריך להפסיק להתיחס לדמויות שמרטין לא זוכר אותם בלי להכנס לויקופדיה של המעריצים

The Drowned

New member
עם כל ההערכה

אני חושב שמרטין, כמו טולקין (כן כן...) - בנה משטח היסטורי רחב כלכך, כך שזה הגיוני לי שישנם מקומות\דמויות\אירועים שהוא בעצמו כבר לא יזכור.
&nbsp
אבל האמת, שזה באמת לא רלוונטי! המשפחות ה"קטנות" כלכך מרתקות שמרטין עוד יכול לנבור בהם ואולי לתת לנו איזה ספין אוף מעניין בהמשך

agamkedem

New member
תודה.

על פשעי החתונה האדומה:
רוס בולטון
וולדר פריי
לותאר פריי

על פשעי כיבוש הצפון: (בנוסף לנזכרים לעיל)
ראמזי שלג (צו של מלך-שקר לא יכול להפוך אותך לילד חוקי!)

על פשעים נגד האנושות:
קיבורן
גרגור קלגאן
סרסיי לאניסטר

KallaGLP

New member
אז

1. ראמזי שלג
2. רוז בולטון
3. וולדר פריי
4. קייטלין שתמות כבר סופית
5. גרגור קלגאן
6. מליסנדרה
7. רוברט ארין

אגב, אני ממש לא מבינה את מי שהיה שורף את ואריז ובמיוחד את אצבעון. המכניציות, המניפולציות, המזימות והסודות שלהם מוסיפים עניין, מסתורין ומתח לסדרה.

KallaGLP

New member
לדעתי אין בכלל מקום להשוואה.

מדובר בסדר גודל אחר לגמרי.

באמת?

האם לא חצי מהדברים הרעים שקרו לא באשמת ואריז והחצי השני באשמת אצבעון? אז נכון, זה מעניין לקריאה - אבל הם אשמים בכל מה שקרה בווסטרוז. אצבעון למשל בגד באדארד כדי לקבל רווח אישי (הוא קיבל את הארנהול), וואריז ידע את הסוד המלוכלך של סרסיי - אבל לא סיפר לנד כי נד היה רץ לרוברט וגורם למלחמה, וזו לא טובת הממלכה. כאילו שמלחמת הלאניסטרים נגד ששת הממלכות האחרות הייתה מלחמה גרועה יותר ממלחמת חמשת המלכים. עוד לפני שאדארד נבחר, הם היו יכולים להשתמש בהשפעה שלהם כדי שטייווין יהיה הימין ולא אדארד - אבל אצבעון שלח את העדשה וגרם לזה לקרות, וואריז היה יכול לתת טיפים משלו שייגרמו לרוברט לשנות את דעתו. רוברט היה כ"כ נוח לתמרון.
אז כן, הם אשמים בסדר גודל אחר לגמרי, אבל אשמים הרבה יותר מלורד וולדר שבסך הכל סיים מלחמה בהריגת תריסר אנשים ליד שולחן הסעודה. ווסטרוז תהיה מקום משעמם בלעדיהם, אבל מקום משעמם יותר הוא גם מקום טוב יותר.

KallaGLP

New member
אכן, באמת, כי בדיוק לזה התכוונתי.

יש רשעים "רגילים" כמו פריי, ש"סתם" עושים מעשים רעים נקודתיים ולכן לא נורא אם ימותו לאחר שמילאו את תפקידם בעלילה, ויש כאלה שרשעותם היא בסדר גודל גלובלי ולכן מניעה את האירועים ב"משחקי הכס" ובלעדיהם לא יהיו בכלל "משחקי הכס". האינטרס שלי, ואני מניחה שלא רק שלי, שכן יהיו "משחקי הכס". זה אולי אנוכי ולא יפה, אבל ככה זה.

KallaGLP

New member
ואגב, כדי להעמיד את הדברים על דיוקם,

ממש לא מזיז לי גורלה של סדרת הטלוויזיה בשם "משחקי הכס". מצידי שתעבור מהעולם ויפה שעה אחת קודם. אני רוצה שכן תמשיך להתקיים סדרת הספרים "שיר של אש ושל קרח".

KallaGLP

New member
ואגב, לא אמרתי וגם לא התכוונתי

שהייתי רוצה שבעולם אמיתי יחיו אנשים כמו אצבעון וואריז, בסך הכל מדובר כאן ביצירה ספרותית, שבזכותם יש בה בשר ועניין.

בוודאי. אבל את בוודאי יכולה להבין את השנאה לדמויות הללו

גם אם אנחנו אוהבים את העלילה, ולמעשה אוהבים לשנוא אותם והיינו שמחים להשליך אותם לאש.

KallaGLP

New member
גם אני אוהבת לשנוא אותם

ואני לא רוצה שהתענוג הזה יילקח ממני.

למעלה