סכמ"ש!!

סכמ"ש!!

שאלת השבוע: ל"ג בעומר! עושים מדורה? על האש? אוהבים בכלל את החג הזה?
היום הכי טוב השבוע:
היום הפחות טוב השבוע:
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע:
קניית השבוע:
תוכניות לשבוע הבא:
סדרה:
סרט:
ספר:
שיר:
תמונת השבוע:

שבת שלום ושבוע טוב!!!

סכמ"ש

שאלת השבוע: ל"ג בעומר! עושים מדורה? על האש? אוהבים בכלל את החג הזה? תמיד שנאתי את החג, ושמחה שיש לי פטור ממנו

היום הכי טוב השבוע: שבת וראשון. טיילנו, עשינו פיקניקנים, אכלנו, ולא נחנו לרגע.

היום הפחות טוב השבוע: שעת ההתארגנות בכל בוקר...... אם מצרפים אותן ביחד, מקבלים יום שלם...

הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: הבנות המקסימות שלי

קניית השבוע: סלסלות עבור אלפי הגומיות, סיכות ראש וקשתות שפזורות ברחבי הבית.

תוכניות לשבוע הבא: ללמוד

סדרה: סמאש. אני מאוד אוהבת את הפתחות העלילה, חבל שהיא ככל הנראה יורדת מהאוויר.

סרט: מדגאסקר 3 והחבובות (מה לעשות, מה שרואים כאן זה סרטי ילדים)

ספר: אורח החיים של האיכרים בימי הביניים

שיר: icona pop - i love it
http://www.youtube.com/watch?v=rkA6PMaxpWU
הבת הבכורה שלי מאוד אוהבת את השיר הזה, שמושמע ברדיו ללא הופגה. את הפיזמון היא שרה ככה "אלאדין, אי דונט קר....." אימצנו בחום!!

תמונת השבוע:

Macphista

New member
או סמאש!

כל העונה השנייה זה עליות קטנות וירידות תהומיות.
וזה חבל, כי באמת שכל כך נהנתי מהעונה הראשונה, ואני גם עדיין נהנית מהעונה השנייה, רק שכבר יש לי נטייה להעביר קדימה את השירים...
אני חושבת שראיתי איפשהו רשימה של סדרות מבוטלות ומחודשות והיא כבר סומנה כמבוטלת וגם קראתי איפשהו שדברה מסינג לוהקה לפיילוט כלשהו.

את מי את אוהבת שם? בחלק מהעונה הראשונה חשבתי שאני במחנה קרן, ואז ... כבר לא. בעונה השנייה היא די בלתי נסבלת.
מצאה סמים במעיל של חבר שלה והיא סבבה עם זה?!

בכל מקרה, אני תוהה אם ברוח הזמנים מתבקשת השוואה בין דרק לבין עימנואל רוזן...

shirush3

New member
ראית כבר את כל מה ששודר?

נעצרתי בפרק אמ... 7?
יותר כיף לראות אותה במרתון...
באסה שהיא בוטלה
אני דיי אוהבת אותה והיא חמודה ויש להם אחלה שירים העונה

עוד אוהבי סמאש! יאייי

Macphista

New member
כן, נראה לי

ראיתי בגלים את העונה הנוכחית. כמה פרקים ברצף כל כמה שבועות, אבל שני הפרקים האחרונים ראיתי כבר כשיצאו.

האמת שכבר אין לי סבלנות לשירים. אני רואה את זה, והעלילה באמת לא הכי מתפתחת רוב הזמן, אז אני רואה את זה בתחושה של "נו, ו?" ולכן מעבירה קדימה את השירים כדי לראות את העלילה...
אגב זה גם ככה עם GLEE בפרקים האחרונים.

אני די מאוכזבת מהסדרות שלי באופן כללי, אפילו היו כמה פרקים של קאסל העונה הזאת שפשוט העברתי קדימה כל הזמן או הפסקתי באמצע משעמום.
נראה לי שגם הפסדתי כמה וכמה פרקים באישה הטובה ולא טרחתי בכלל להשלים אותם. חזרתי לראות שוב רק לפני כמה שבועות כשהבנתי שיש התחממות (איטית...) בגזרת וויל/אלישיה.

אני ממש מחפשת סדרה חדשה להתמכר אליה. עוד לא ראיתי walking dead, שוקלת להתחיל מתישהו. גם אבודים בכלל לא ראיתי.

shirush3

New member
גלי זה מכה!

אני אפילו לא זוכרת באיזה פרק עצמרתי וגם אז עד לאותה נקודה לא ממש התעמקתי

היתרון של סמאש זה שיש להם גם שירים מקוריים ובגלי דיי זנחו את זה והקווי עלילה מטופשים וילדותיים

בגזרת קאסל היו פרקים חלשים באמצע עונה, אבל מבערך פרק 13 עד עכשיו אני נהנת

את האישה הטובה השלמתי רק לפני חודש אז ראיתי את הרוב ברצף
העיקר שהיא לא תהיה עם פיטר

הסדרה היחידה שלא אכזבה אותי העונה היא סייק(בניחוש חוקר), שהעונה השביעית שלה פשוט מעולה!
גם האנטומיה של גריי הפתיעה בכמה פרקים לטובה

אבודים ניסיתי לראות, אבל לא הצלחתי לשרוד הכל
זה דיי הופך להיות הזוי ככל שהעונות מתקדמות

עכשיו לקראת הפגרה יש לי מלא סדרות להשלים
בינהן הבית הלבן, האוס וטורצ'ווד
אני גם צריכה לסיים את שרלוק

יותר מידיי סדרות!

Macphista

New member
אבל מי מהן תפיל אותי מהרגליים?

הבית הלבן ראיתי כמה פרקים פה ושם כשגרתי עם השותף הקודם שלי והוא היה מכור לסדרה. אבל אף פעם לא הרגשתי את הצורך לראות לבד.

אני חושבת לראות הסמויה. כולם מדברים על זה ועוד לא ראיתי בכלל.
כן, יהיה הרבה זמן לכל הסדרות שלא ראיתי ברגע שכל הסדרות שאני רואה עכשיו יצאו לפגרה.
יוני עד ספטמבר, אלוהים, מה האמריקאים עושים בתקופה הזו?

יסמין@

New member
ממליצה על "בוס"

בכיכובו של קלסי גראמר (פרייז'ר) המדהים. ויש עוד שחקנים טובים.
ובאותו כיוון, ממליצה גם על "בית הקלפים" (יש בVOD)
ובאותו כיוון רק היסטורי ועוד יותר אפל "הבורג'אס" עונה 3

סדרות פוליטיות אפלות (אני בדרך כלל לא צופה בסדרות פוליטיות אבל אלו באמת מדהימות) עם דמויות ממש ממש מרתקות (אוי וכמה אפלות, יכלו להיות חברים של רמפל או שאולי אפילו עולות עליו), תככים, קומבינות, טוויסטים עלילתיים, שינויים והתפתחויות בדמויות, מניעים פסיכולוגיים וכו' וכו'. לא קל לצפות ולא תמיד נעים, אבל מרתק. ואח"כ צריך לקחת הפוגה ולקחת משהו עליז וקליל ואופטימי

Shiri from the block

Active member
גם אני מחכה ליוני עד ספטמבר חחחח יש לי מלא סדרות שאני רוצה לראות!
המפץ הגדול, נקמה, אולי על טבעי, דקסטר, אטנומיה של גריי, שקרניות קטנות, הבורג'ס, דוקטור הו, ועוד יש לי להשלים את היפה והחיה שאני רק בפרק 4, ופאמילי גאי שעוד לא ראיתי את עונה 10...

shirush3

New member
תראי דוקטור הו!

בנובמבר יש ספיישל 50 שנה

האמת שמהרשימה שלך תני עדיפות לאנטומיה, שקרניות, דקסטר ודוקטור
המפץ זה משעשע

ד"א דקסטר מתחילה עונה אחרונה בסוף יוני ושקרניות מתחילה עונה חדשה באמצע יוני

Shiri from the block

Active member
חחחח תודה נראה לי זה יהיה קודם באפי, שקרניות והמפץ הגדול.... אחר כך אם אני אספיק להשלים הכל אני אעבור לשאר... האמת שלא בא לי כל כך לצפות בקדסטר, האנטומיה של גריי ודוקטור הו, אבל מלא מלא מלא מדברים על שלושת הסדרות האלה שאני מרגישה שאני מפספסת משהו!! חחח זה משגע אותי... לא אוהבת להיות לא מעודכנת

shirush3

New member
לא ראיתי הסומיה אז אין לי מושג איך זה

פגרות זה נוראי זה גורם לכמות הסדרות שאני רואה רק לעלות

מעולה!! יש לך חפירות מצויינות

אני מבקשת לא להתבייש, את יכולה לפתוח אוף באמצע השבוע אם בא לך להשתפך
, אני מחכה לקרוא את הדיווח שלך

אני הפסקתי לראות GLEE

בפרק ה4 בעונה הנוכחית... פשוט התעצבנתי שהם הפרידו את כל הזוגות הראשיים...
צפיתי הפרק של הירי כי המליצו עליו אבל מאז לא ממש צפיתי...

סמאש

אני אף פעם לא אהבתי את קרן. היא נורא מתנשאת ונורא ילדה טובה שחושבת שהיא כזו מושלמת. הקול שלה מדהים, ואני נהנת מהעובדה שהיא עזבה את באמשל ועכשיו היא מפגיזה עם הבחור שלה. אני גם לא אוהבת את הבחור שלה, לא מתחברת לדמויות מתייסרות....לא אוהבת גם את אנג'ליקה יוסטון בסדרה הזאת

מאוד אוהבת את דרק ואייבי, ביחד ולחוד. אוהבת את השירים. ומתה על ניו יורק. הדמות של דברה מסינג השתפרה מאוד, והדמות של טום נהייתה זוועתית.

למה צריך להשוות בין דרק לעימנואל רוזן? מה הקשר בינהם?

Macphista

New member
עימנואל רוזן?

ההשוואה בין דרק לעימנואל רוזן היא על בסיס הכתבה בהארץ שהתפרסמה בשעות האחרונות באתר שלהם, שהוא איש התקשורת הבכיר שמדברים עליו לאחרונה שמטריד מינית קולגות צעירות. אספו 40 תלונות עד כה.
תמיד יש את התהייה אם זה נופח מהאמת כמו שעשו לדרק, שלמרות שיש לו נטייה להשכיב את הכוכבות שלו זה לא חורג מוסרית או משהו כזה, בניגוד למה שאומרים על עימנואל רוזן ביום האחרון.

טום בהחלט הפך לזוועתי. מאוד שמחתי שאייבי קיבלה את מרלין בסוף. תכלס, הכי מתאים לה.
קרן בלתי נסבלת, אני תוהה אם השחקנית תעשה עוד משהו משמעותי בחיים שלה אחרי הסדרה הזו, לדעתי התפקיד יכול להרוס קריירה.

טוב, נעלה על הארץ ונתעדכן קצת

בלי קשר לעימנואל רוזן ו/או דרק, תמיד יש אמת בשמועות. ומה זה באמת חשוב אם הוא הטריד 1, 2, או 40 הטרדה מינית זו הטרדה מינית.

הרבה שחקנים חזרו לככבב והצליחו גם אחרי תפקידים נוראיים, שהקהל והמבקרים הספידו אותם. היא יפה מספיק, מוכשרת מספיק וצעירה מספיק כדי להצליח.

למעלה