שונאת את התקופה הזאתי!
שאלת השבוע: ל"ג בעומר! עושים מדורה? על האש? אוהבים בכלל את החג הזה? לא יודעת אם השנה אני אעשה משהו, אני אוהבת את החג הזה רק כי הוא היום הולדת העברי שלי. עד עכשיו הלועזי היה די קרוב אבל השנה זה בשבועות! בינתיים, סבתא שלי לקחה לי את החג, ואני לקחתי לחברה שלי.
היום הכי טוב השבוע: אתמול
נסעתי עם אמא שלי קנות דברים בחנות אפיה ושטויות, היא קנתה לי שלושה מחזיקי מפתחות ואני מרגישה כמו ילדה קטנה, אבל הם כל כך חמודים!! בערב נסעתי עם אמא שלי ועם כל הבנות של המחול להופעת מחול, והמורה שלי גם באה (אני נורא מתגעגעת אליה. (בתחילת השנה היא נפלה מסולם ונשברה לה הרגל וזה בינתיים מסתבך נורא...)) ו (!!!) אחרי ההופעה, מכרו את הדיסק עם המנגינות מההופעה, אז אמא שלי קנתה לי
(ציטוט שלה: "מה לא עושים בשביל שהילדה שלך תחייך" אבל הייתי כל כך עייפה שאפילו לזה לא היה לי כוח
)
היום הפחות טוב השבוע: היום. לגמרי היום. נשבר לי מהמריבות הילדותיות במחול... ס-ת-מ-ו!
הדבר שהכי הצחיק אותי השבוע: לא משהו מיוחד שעולה לי בראש עכשיו..
קניית השבוע: הדיסק!
תוכניות לשבוע הבא: חופש! יום מלא סדנאות מגדר! יום מגמה (אין בית ספר! הולכים לרקוד! וואו!!) ואז נשאר לי יום אחד ללמוד
ודווקא ביום הזה יש לי מבחן. יופי בית ספר...
סדרה: הרגילות..
סרט: ראיתי חצי ממה המספר שלך, חצי כי אמא שלי באה מהעבודה ולא רציתי להרוס לה כי ראיתי כבר חצי...
ספר: התחלתי לקרוא את כמה טוב להיות פרח קיר. בינתיים, ממש אהבתי.
שיר: כל הדיסק...
תמונת השבוע: חמודה
השארתי את הכתוב כי זה מוסיף