י יחפהבפארק New member 27/5/12 #25 האם הייתי יכולה לחיות בלי לא יודעת מה זה האייקון הזה, ולקח לי שעות לחפש אותו
T talibatata New member 27/5/12 #28 דיי חחחחחח...הרגת אותי. חשבתי שרק אני לא יודעת מה זה. אנחנו צריכות מישהו שיסביר לנו...אולי עפרלה. אני בסטלה של הבוקר. אחלה בוקר. טלי.
דיי חחחחחח...הרגת אותי. חשבתי שרק אני לא יודעת מה זה. אנחנו צריכות מישהו שיסביר לנו...אולי עפרלה. אני בסטלה של הבוקר. אחלה בוקר. טלי.
A Aronsona New member 27/5/12 #29 הדבר היחיד שאני מוכן להגיד בווידוי בנושא הוא שסקס בהחלט תופס מקום חיוני ומרכזי בחיי.
P poseidon111 Active member 27/5/12 #34 החברה הצעירים חושבים שהסקס נגמר אי שם בשלהי שנות השלושים. אני רואה בהודעתי סוג של הצהרה.
י יחפהבפארק New member 27/5/12 #37 הסבתות עדיין כוחן במותנן מחכות לגיל המתאים להיכנס למגדלים שמעתי שעושים שם חיים ואכן כל בני השלושים והארבעים אתם יכולים להיות רגועים הסקס הכי טוב בחיי התחיל אחרי חמישים לכן, ידידיי היקרים, אף פעם לא מאוחר לקוות לסקס משובח וטוב גם כשהעתיד נראה מאחורינו הסקס תמיד יהיה עוד לפנינו
הסבתות עדיין כוחן במותנן מחכות לגיל המתאים להיכנס למגדלים שמעתי שעושים שם חיים ואכן כל בני השלושים והארבעים אתם יכולים להיות רגועים הסקס הכי טוב בחיי התחיל אחרי חמישים לכן, ידידיי היקרים, אף פעם לא מאוחר לקוות לסקס משובח וטוב גם כשהעתיד נראה מאחורינו הסקס תמיד יהיה עוד לפנינו
A Aronsona New member 27/5/12 #38 בעניין היין הישן המשתבח עם הזמן אין ספק שזה נכון, בעניין המגדלים, משתי הדוגמאות שיש לי עכשיו אני קצת סקפטי, אמבולנסים מבקרים שם בתדירות גבוהה מידי וזה לא עושה טוב.
בעניין היין הישן המשתבח עם הזמן אין ספק שזה נכון, בעניין המגדלים, משתי הדוגמאות שיש לי עכשיו אני קצת סקפטי, אמבולנסים מבקרים שם בתדירות גבוהה מידי וזה לא עושה טוב.