ציוצי ערב

talibatata

New member
רץ לפני כשבועיים בתוצאה הגרועה ביותר...

מאז שהשתלט על סצנת הריצה העולמית כשקבע זמן של 10.04 שניות. שבוע חלף ועל בולט חלה חובת ההוכחה כי מדובר היה במעידה חד פעמית, שינס מותניו והאיץ למרחק זה בתוצאה נהדרת של 9:76 (תוצאת השנה בעולם) תוך כדי שהוא מנצח את בן ארצו, שיאן העולם לשעבר, אסאפה פאוול. הולך להיות חם על המסלול בלונדון.
נשאלת השאלה כיצד פרצו הג'מייקנים בשנים האחרונות בריצות הקצרות עד כדי מחיקת האמריקאים מהענף כמעט לחלוטין? האם מדובר בתוספים שאינם ניתנים לגילוי או שמא מדובר בגאנג'ה הג'מייקנית המשובחת?
וואוו חפרתי.

טלי.

Aronsona

New member
לא. ממש לא חפרת. אני מאמין

שלג'מייקנים בריצות קצרות יש את זה בדיוק כמו לקנייתים והאתיופים בריצות עם הסיבולת הכי קשה. לג'מייקנים לקח פשוט זמן להוציא את זה.
אני דרך אגב "סבלתי" היום כשסיבולקובה ניצחה את אזרנקה. ודג'וקו ופדרר ניצחו די בקושי.

talibatata

New member
האמת, טניס נשים לא כ"כ מעניין אותי...

מעדיפה את הפיזיות של הגברים

על כל פנים, מה ההימור שלך? נדאל תמיד פייבוריט על החימר, האם יש לדג'יוקו/פדרר סיכוי ממשי נגדו? עושה רושם שהוא חוזר לכושר הכה מוכר שלו ואין שמחה ממני על כך. פדרר עוד מסוגל להפתיע ולזכות בגראנד סלאם בפעם ה-17!!

והלילה, 3:30, ESPN, משחק מס' 4 בין מיאמי לבוסטון, נצחון למיאמי והעסק במזרח כנראה גמור.

טלי.

Aronsona

New member
הנקודות בטניס גברים בהרבה מיקרים נגמרות

מהר מידי. הפיזיות הזו קצת מפריעה לי. בטניס הנשים יש הרבה יותר חכמה.
ואני לא מדבר על הויליאמסיות שהן כמו גברים.
דג'וקו לא יגיע לגמר פדרר אולי אבל אני מסופק אם יש לו סיבוי עכשיו מול רפא שלא הפסיד עדיין מערכה בעוד שניהם ניצחו היום די בקושי. דג'וקו בחמש מערכות.
בוסטון מיאמי במיאמי או בוסטון?. אם בבוסטון אז עד לא נגמר.

talibatata

New member
מקווה שדג'יוקו באמת לא יגיע לגמר אך...

הוא איכשהו תמיד נתקע לנדאל כעצם בגרון.. מה גם שהוא כמעט תמיד מנצח (לפחות בשנה-שנתיים האחרונות). קשה שלא לאהוב את נדאל, אתלט מדהים ואדם עוד יותר!
אגב, מי נחשבת הפייבוריטית בנשים?
ונחזור לפרקט חח, המשחק בבוסטון.. מקווה שלברון ג'יימס יוכיח את זכייתו בתואר ה-MVP של העונה ויתן משחק אדיר. במידה ובוסטון משווה אזי יש לנו את אחד הפלייאופים הטובים והמרתקים של השנים האחרונות.

טלי.

Aronsona

New member
הפייבוריטית בנשים היתה אזרנקה אחריה רדוונסקה

שתיהן כבר לא שם. שרפובה נשארה די לבד.
עם בבוסטון אז אני לא מאמין שנגמר.
נראה מחר

talibatata

New member
בוקר טוב..וואלה הולך להיות אקשן

איזה מעצבן היה המשחק, לדעתי השופטים הגזימו.
אני בעבודה כרגע...יותר מאוחר אני אפרט בעניין השיפוט.

יום נעים.

טלי

למעלה