Aretha Franklin - I Will Survive
ניתן לשמוע כאן:
http://www.idolator.com/7565539/aretha-franklin-gloria-gaynor-i-will-survive-listen

זה... קאבר די הזוי. מאוד לא אחיד. חלקים ממנו ממש טובים, חלקים ממנו מביכים, חלקים לא ברורים.
זה מתחיל טוב ומעניין, שונה מהמקור, כמו בלדת R&B מיד-טמפו וארית'ה נשמעת טוב בו, אני אוהב את ההגשה והפרייזינג שלה ורמת הפיץ' קורקט יחסית סבירה (למרות שעדיין אפשר היה לעדן יותר).
אחר כך זה נהיה כמו המקור הדיסקואי של גלוריה גיינור והאינסטרומנטל ממש מעפן וריק מאוד. כאילו המפיק התעצל לנגן עוד קצת כלים.
פתאום יש שבירה גסה ולא קשורה לביט R&B עלק-כבד-וקשוח-עם-בסים. עלק-תראו-אני-מהhood-מאדר-פאקר (סיריאסלי?). רק שנשמע שאת הביט הזה יצר מישהו בגיל של ארית'ה שאין לו באמת מושג ירוק על איך ליצור ביט מהסוג הזה וגם זה נשמע מביך... וארית'ה מתחילה לשיר את Survivor של Destiny's Child. כן, זה בדיוק מה שכתבתי. סליחה, ארית'ה לא שרה את סורבייבור, היא שוב עושה טרקטורים ואוברסינגינג מוגזם ובחוסר טעם מוחלט.
ושוב חזרה לדיסקו. פה זה חוזר להיות בסדר ודי טוב.
מה שכן אהבתי באופן כללי זה שהיא הוסיפה לשיר עוד טקסט משלה ואת הקטע שלה לעניין. אוהב את האטיטיוד שלה פה.

זה קצת מזכיר לי את הToxic שעשיתי ב-7 סגנונות. ההבדל הוא שעשיתי את זה כבדיחה. היא עשתה את זה ברצינות
והחיבורים לא יצאו טובים.