שאלות,חדשות, בקשות

Rene Zeitune

New member
יש כמה צופי טורקיות ממש מגזימים

שדורשים רק טורקיות כאילו שאין ועוד מתלוננים על הקוריאניות, אמנם אני צופה בטורקיות ולא בקוריאניות אבל האנשים האלה חושבים רק על עצמם וצריכים לענות להם שיהיה בתודעה שויוה לא מיועד רק לטורקיות. גם הרומנטיקה הטורקית מלאכותית לטעמי פרשתי משני סדרות בערוץ 25 ואתן צ'אנס ל20 דקות שהתחילה השבוע ולמריהאם גם הכלה באיסטנבול נראית רק רומנטית ונראה שרואים רק בגלל פארוק שהשכיח מהבנות את קיבנץ' טטאליטו שיותר חתיך ממנו. בויוה אני מאוכזבת אין מה לראות שם חוץ מ100 ימים שאשלים אותה בעוד חודש. אבל במקסיקו נאדה, אילו היה לי נוח באינטרנט הייתי ממשיכה עם הסדרה של אנג'ליק בוייר. בחזרה לטורקיות לא מבינה את הדרישות חוץ מביקוש לסדרות טובות ומצליחות יותר ויוה מפרגנת להם מעל ומעבר ולא רק היא גם בערוץ 25 ולמי שאין יכול לראות בסדרות טיוי וגם נטפליקס תשדר ב14 לדצמבר אם אני לא טועה בתאריך סדרה טורקית עם הראשי משתולים אז לא חסר להם טורקיות חוץ מזה אין להם חיים? אפילו נשים מבוגרות עם ילדים ובעל עוזבות הכל ורואות את כל הטורקיות ומבקשות עוד ועוד שישדרו ביום חמישי גם. הם מקבלים הרבה טורקיות בכל מקום וכבר ידוע שסדרות טורקיות עשו גל עם כל הבזז בתקשורת והמדיה אז אולי יעשו ערוץ נוסף בלי שום קשר לויוה רק טורקי מי יודע למרות שלקוריאניות אין ערוץ משלהם וגם אין בזז תקשורתי עליהם רק על טורקיות וארגנטינאיות בעיקר נוער ואזכור מידי פעם על בטי המכוערת בהקשר לגרסה הישראלית והאמריקאית שאגב ציינו שבטי המקורית רקדה עם אביה לסדרה במציאות לאחר כמעט 20 שנה לטלנובלה. באמת שטלנובלה כזאת ראויה לאיזכור.
&nbsp
בכלל יש להם יותר מידיי דרישות והכי פראית זה להוריד את הקוריאניות מהערוץ הרי גם ככה לאחרונה ויוה מביא רימייקים טורקים שגרסאות המקוריות שלהם זה אסייתיות. או ששמתלוננים על הבאת עונה שנייה של אובססיה. הרבה טענו שזה משעמם שזה מילא אבל נרתעו מסצינות סקס כאילו הם דתיים או חרדים. ולראות התעללות בילדה בסדרה אמא לא מרתיע? הייתה סצינה מזעזעת במלחמת הורדים שהראשית נזכרת בילדותה ואמרה לאימא שלה משהו שלא מצא חן בעיניי האמא והיא בתגובה החטיפה לה סטירה והיא הייתה ילדה! הייתי בשוק. אמנם באמא צינזרו את המכות של ג'נג'יז למלק אבל איך אפשר לתת לצלם ילדה מקבלת סטירה??!!

evglev1

Well-known member
מנהל
באמת גועל נפש איך שהם אומרים שרוצים רק טורקיות

כי גם אוהבי הלטיניות מוסיפים שמן למדורה שאין מה לראות הכול שידורים חוזרים וטורקיות וקוריאניות כאילו הם עדיין חיים בסרט שיהיו לטיניות בויוה פלוס שמתאכזבים על כל טורקית וקוריאנית שעולה.

והשיא שעשו שבת של שידורים חוזרים טורקיים של 5 פרקים ברצף וישר בוכים למה לא סדרות חדשות. רק זה חסר סדרות חדשות של חמישה פרקים פעם בשבוע וללא שידורים חוזרים. אבל לפחות לא רק ויוה חוטפים גם ערוץ 25 חוטף על שיש מלא שידורים חוזרים. באמת אי אפשר עם המפונקים האלה.

אם כי ויוה היו צריכים לשדר באיפט ומחכים לשמש 4 פרקים, עם 5 פרקים הם נתנו פתח שלמה לשבת בינג יש חמישה פרקים בשבוע ולשידורים הרגילים של ויוה פלוס ארבע פרקים בשבוע. אם כי אם שידור של חמישה פרקים בשבוע בחיים לא היה מתאפשר לשדר את הכלה מאיסטנבול ברצף את העונה השלישית וגם רסיסים בשידור הראשון אולי הייתה נקטעת באמצע.

גם כשויוה פלוס היה לטיני התלוננו על ארבע ימי שידור במקום חמש, אבל אוהבי הטורקיות עוברים כל גבול כאילו שהם באמת מקופחים בעוד עכשיו יש את ערוץ 25, ובויוה פלוס מהשבוע 3 טורקיות חדשות ו-3 טורקיות חוזרות ובאתר 3 טורקיות ועכשיו גם הוט ויס מעלים סדרות מויוה פלוס ל-VOD, אבל ממש רחמנות עליהם סוף שבוע ארוך ללא פרקים חדשים בטורקיות ממש סיבה לדיכאון.

faery18

New member
אני מאוד מקווה שויוה לא ייענו יום אחד לדרישות האבסורדיות

שלהם. עד שהתחלתי להתמכר לז'אנר הקוריאני שלא ייקחו לי אותו עכשיו

במיוחד לאור העובדה שמקסיקו וטלמונדו כבר לא מי יודע מה מספקות את הסחורה.
אם כבר אז ויוה היו צריכים לאזן שמספר הטורקיות לא יתעלה על מספר הקוריאניות.

evglev1

Well-known member
מנהל
לא נראה שויוה הולכים להתייחס ברצינות לשוטים האלה

הקוריאניות בויוה מאז 2008 והטורקיות רק מ-2011. אנחנו אחת המדינות הבודדות שמשדרות קוריאניות בטלוויזיה ולא ייקחו מאיתנו את הכבוד הזה. הם ביקשו חמישה ימי שידור טורקיים וקיבלו את שבת של טורקיות שלא משודרות במשך השבוע והם לא ייקבלו יותר מזה.

faery18

New member
נקווה

ואכן הקוריאניות הגיעו לפני הטורקיות

אגב אני בטוחה שכמות האוהדים של הקוריאניות עולה
על כמות אוהדי הטורקיות אם לא כוללים את יוצאי טורקיה/בעלי שורשים טורקיים
כי רוב הצופים האדוקים זה אנשים שהמשפחה שלהם באה מהתרבות הזו אז הם ישר מתחברים. ובהחלט אפשר להבין את זה. אבל מבחינת רוב הציבור פה טורקיה של היום שבראשה עומד ארדואן היא אויב, ככה שזה מרתיע. וגם לא כל אחד מתחבר לסגנון הסדרות שלהם שהוא ברובו מאוד ספציפי.

evglev1

Well-known member
מנהל
כמות אוהדי הקוריאניות כל כך גדולה

שעוד בתקופת ויוה פלטינה נפתחו אתרים שבהם תרגמו את הכתוביות באנגלית לעברית כדי שאנשים יוכלו לצפות באינטרנט ורבות מפורום אג'נדה שצפו בלטיניות עברו לצפייה מאסיבית של קוריאניות באינטנט ועזבו את הצפייה בערוץ. לטורקיות אין אתרים כאלה חוץ מאתר סדרות TV ש-99% ממנו זה ששודר בערוצי ויוה ומי שרוצה לצפות בטורקיות לפני ויוה או בטורקיות שלא משודרות חייב לחפש תרגום בערבית, באנגלית או ברוסית או מסתבר לפי שורשים טורקיים שיש כאלה שמבינים טורקית.

ולא נראה שויוה ירו לעצמם ברגל ככה, כי אימא ואישה הם ריימקים לסדרות יפניות, למען ההגינות לאימא הטורקים הכינו ריימק לפני הקוריאנים, מריאם היא ריימק לסדרה קוריאנית ואפילו מחכים לשמש בשבת בינג' ההתחלה שלה מאוד דומה לקוריאנית ששודרה בויוה פלטינה פעמיים תחת השם "בחורים רעים" והיא במקור יפנית. ואמנם הטורקים מאריכים את הסיפורים בעוד הקוריאניות והיפניות קצרות, עדיין יהיה טיפשי להוריד את הקוריאניות כשהטורקיות שלמענן השוטים מבקשים זאת האחרונות הן בכלל מבוססות על דרמות יפניות או/ו קוריאניות.

Rene Zeitune

New member
תמונות מהסדרה החדשה של סבסטיאן רולי

El ultimo dragon שמצולם כרגע ביפן.

Rene Zeitune

New member
זאת רק אני או שהשמין בפנים?

לפי מה שכתב באינסטגרם הוא נמצא במולדת שלו, קולומביה.

Rene Zeitune

New member
קייט דל קסטיליו חוזרת לעונה שנייה של מלכת הדרום

מארק טאצ'ר, קיקה אדגר ופאולה נונייז מצטרפים לעונה.

למעלה