זה מאוד תלוי מה זה המשהו הלא צפוי
יש דברים שאני אומרת עליהם "אין מצב", אבל אם יתנו לי עליהם מספיק, אז אולי כן יהיה מצב. P:
לדוגמה - אין מצב שתראו אותי עם בגד ים ואני גם לא נכנסת לבריכות, אין מצב שאני אסכים לעשות קרחת, אין מצב שאני אסכים לקחת ביס אחד ממשהו בשרי או משהו שעשוי מעוף או דג, אין מצב שאני אסכים שיצלמו אותי רגיל מתוך בחירה, אין מצב שאני אגע בחרקים. ויש לי גם עוד פוביה, שזה משהו שהוא ממש קל לאנשים אחרים אז זה נשמע שטויות, אבל בשבילי אין מצב בחיים שאני אפילו אגע בזה...
אבל יש דברים שלא משנה מה יתנו לי אני לא אעשה אותם בחיים, גם לא אם יתנו לי את כל הכסף בעולם ויגשימו את כל החלומות שלי, ככה שזה באמת תלוי מה. P:
אבל אני אענה בקשר לדברים כמו מה שפירטתי למעלה, כמה דברים שיכולים לשכנע אותי:
1. אם מישהו יתן לי תוכי מסוג קקדו. זה החלום שלי כבר כמה שנים, תוכים זה אחד הדברים היחידים שנותנים לי אור בעיניים ואחד הדברים היחידים שמשמחים אותי. וקקדו בפרט זה משהו שפשוט כל כך ישמח אותי, ולא קל לשמח אותי. זה משהו שאני מרגישה שהנשמה שלי פשוט צריכה. כמובן שהסיבה היחידה שאני לא יכולה להגשים את החלום הזה היא שאין לי מספיק כסף.
2. אם מישהו יממן לי ניתוח להסרת משקפיים, אני פשוט כל כךךךךך סובלת מהמשקפיים האלה שאני בהחלט אהיה מוכנה לעשות הרבה בשביל זה. אבל שוב, כסף היה פותר גם את זה.
3. אם מישהו היה נותן לאמא שלי כסף, היא ממש סובלת מהמצב הכספי שלנו וזה גורם לעיקר הדאגות שלה בחיים... חצי מהדברים בבית שבורים כי אין כסף לתקן, כל הזמן צריך להתקמצן באוכל, ואת הכסף שמוציאים על דברים אחרים בדרך כלל היא מוציאה עלינו, ככה שלא נשאר לה שום דבר לעצמה... אז בשביל סכום כסף שיוכל לכסות לפחות את המשכנתה ואת כל ההלוואות, הייתי מוכנה לעשות הרבה (כולל לוותר על קקדו, שזה באמת אחד החלומות היחידים שלי).
4. אם מישהו היה נותן לי מספיק כסף כדי להגשים את שלושת הסעיפים הקודמים, אז כן. P: אני מרגישה די רע לכתוב פה כסף, אבל עם מספיק כסף אפשר להגשים הרבה חלומות גם לאחרים וגם לעצמי.
חוץ מזה עוד דבר אחד שבאמת היה מצליח לפתוח את הגבולות שלי, זה אם הייתי יודעת שחיים של מישהו תלויים בזה, או שזה ממש ממש יעזור למישהו שזקוק לעזרה. כשאני מאמינה שאני עוזרת למישהו המחשבה שלי באה ממקום שונה ואני מוכנה לעשות הרבה יותר דברים בשביל זה. היה מצב בעבר שמישהו ניצל את הקטע הזה אצלי, והייתי פשוט בהלם מעצמי מכמה שאני מוכנה לעשות, איזה דברים אני מוכנה לעשות, ועל כמה דברים אני מוכנה לוותר, רק בשביל לגרום לו לחייך... שאפילו אני בעצמי לא יכולתי להאמין. אבל לפעמים כשאתה יודע שזה בשביל מישהו אחר, יש לך הרבה יותר כוחות ואתה מסכים לעשות הרבה יותר דברים.