כרטיסים זוגיים לסרט "כנסיית הפחד"

כרטיסים זוגיים לסרט "כנסיית הפחד"

אין לכם אומץ....
יש דברים שעליהם תכריזו בלי בעיה "אין מצב", כי שום דבר לא יצליח לשכנע אתכם לעשות אותם. אבל... בטוח שיש משהו אחד לפחות שישנה את הדעה שלכם, משהו מפתה ולא שיגרתי שיגרום לכם לעשות את הבלתי צפוי.

בסרט החדש "כנסיית הפחד" מתפתים שלושה צעירים אחרי אישה מבוגרת המחפשת שותף מיני, אבל מה שהתחיל כמו פנטזיה מסתיים באופן כלל לא צפוי...

ספרו לנו מהן הדרכים הכי יצירתיות שיגרמו לכם לעשות משהו שהוא לא הכי צפוי ואופייני לכם. הזוגים יקבלו כרטיסים זוגיים לסרט החדש

אז מה עליכם לעשות?

החל מעכשיו ועד ה-17.7 ספרו לנו איך אפשר לפתות אתכם לעשות את הבלתי צפוי -
מישהו שיבטיח שיכסה לכם את המינוס?

בחור או בחורה מושכים במיוחד?
טיול בפריז לשבוע, כולל כל ההוצאות?

שתפו אותנו גם אם תזדקקו למשהו ממש רציני, וגם אם לא צריך הרבה בשביל לשכנע אתכם

מתוך כלל הרעיונות אנחנו נבחר ב-30 זוכים אשר הרעיונות שלהם יזכו אותם בפרס -
כרטיס זוגי לסרט "כנסיית הפחד"

יצאנו לדרך... הגיע הזמן להמם אותנו
בהצלחה!
אנא עיינו בתקנון התחרות לפרטים נוספים ולכללי ההתחרות המלאים:

http://www.tapuz.co.il/blog/net/ViewEntry.aspx?EntryId=2349962

פרטים נוספים על הסרט "כנסיית הפחד"

שלושה צעירים עונים למודעה שפורסמה באינטרנט ע"י אישה מבוגרת המחפשת שותף לסקס קינקי. מה שמתחיל כמו פנטזיית נעורים מסתיים באימה כשמתברר שהאישה קשורה לכת פונדמנטליסטית אלימה ומכאן והלאה מתחילה ההרפתקה המפחידה של חייהם: https://playnet.co.il/minisite.asp?id=75

זה מאוד תלוי מה זה המשהו הלא צפוי

יש דברים שאני אומרת עליהם "אין מצב", אבל אם יתנו לי עליהם מספיק, אז אולי כן יהיה מצב. P:
לדוגמה - אין מצב שתראו אותי עם בגד ים ואני גם לא נכנסת לבריכות, אין מצב שאני אסכים לעשות קרחת, אין מצב שאני אסכים לקחת ביס אחד ממשהו בשרי או משהו שעשוי מעוף או דג, אין מצב שאני אסכים שיצלמו אותי רגיל מתוך בחירה, אין מצב שאני אגע בחרקים. ויש לי גם עוד פוביה, שזה משהו שהוא ממש קל לאנשים אחרים אז זה נשמע שטויות, אבל בשבילי אין מצב בחיים שאני אפילו אגע בזה...

אבל יש דברים שלא משנה מה יתנו לי אני לא אעשה אותם בחיים, גם לא אם יתנו לי את כל הכסף בעולם ויגשימו את כל החלומות שלי, ככה שזה באמת תלוי מה. P:

אבל אני אענה בקשר לדברים כמו מה שפירטתי למעלה, כמה דברים שיכולים לשכנע אותי:
1. אם מישהו יתן לי תוכי מסוג קקדו. זה החלום שלי כבר כמה שנים, תוכים זה אחד הדברים היחידים שנותנים לי אור בעיניים ואחד הדברים היחידים שמשמחים אותי. וקקדו בפרט זה משהו שפשוט כל כך ישמח אותי, ולא קל לשמח אותי. זה משהו שאני מרגישה שהנשמה שלי פשוט צריכה. כמובן שהסיבה היחידה שאני לא יכולה להגשים את החלום הזה היא שאין לי מספיק כסף.
2. אם מישהו יממן לי ניתוח להסרת משקפיים, אני פשוט כל כךךךךך סובלת מהמשקפיים האלה שאני בהחלט אהיה מוכנה לעשות הרבה בשביל זה. אבל שוב, כסף היה פותר גם את זה.
3. אם מישהו היה נותן לאמא שלי כסף, היא ממש סובלת מהמצב הכספי שלנו וזה גורם לעיקר הדאגות שלה בחיים... חצי מהדברים בבית שבורים כי אין כסף לתקן, כל הזמן צריך להתקמצן באוכל, ואת הכסף שמוציאים על דברים אחרים בדרך כלל היא מוציאה עלינו, ככה שלא נשאר לה שום דבר לעצמה... אז בשביל סכום כסף שיוכל לכסות לפחות את המשכנתה ואת כל ההלוואות, הייתי מוכנה לעשות הרבה (כולל לוותר על קקדו, שזה באמת אחד החלומות היחידים שלי).
4. אם מישהו היה נותן לי מספיק כסף כדי להגשים את שלושת הסעיפים הקודמים, אז כן. P: אני מרגישה די רע לכתוב פה כסף, אבל עם מספיק כסף אפשר להגשים הרבה חלומות גם לאחרים וגם לעצמי.

חוץ מזה עוד דבר אחד שבאמת היה מצליח לפתוח את הגבולות שלי, זה אם הייתי יודעת שחיים של מישהו תלויים בזה, או שזה ממש ממש יעזור למישהו שזקוק לעזרה. כשאני מאמינה שאני עוזרת למישהו המחשבה שלי באה ממקום שונה ואני מוכנה לעשות הרבה יותר דברים בשביל זה. היה מצב בעבר שמישהו ניצל את הקטע הזה אצלי, והייתי פשוט בהלם מעצמי מכמה שאני מוכנה לעשות, איזה דברים אני מוכנה לעשות, ועל כמה דברים אני מוכנה לוותר, רק בשביל לגרום לו לחייך... שאפילו אני בעצמי לא יכולתי להאמין. אבל לפעמים כשאתה יודע שזה בשביל מישהו אחר, יש לך הרבה יותר כוחות ואתה מסכים לעשות הרבה יותר דברים.

al19

New member
מה יפתה אותי לעשות את הבלתי צפוי ? מה לא ....

האמת שכשאני חושב על זה...
אני מאוד רוצה לעשות את הבלתי צפוי ...
גם אם יבטיחו לי דברים די פשוטים
אבל אם כבר דברים הזויים וגדולים

אם מישהו יוכל להבטיח לי את נערת חלומותיי, אז אני ירוץ אליו
אם מישהו יבטיח לי לקחת אותי לדיסני לנד !!! או לברודווי .. אני יעוף אליו
ואם מישהו יבטיח לי להפגיש אותי עם אבא שלי, אני מוכן די לעשות הכל...
מה עוד ?

אם יבטיחו לי ... אסטון מרטין 1:77 , אני מוכן לקחת את הנערת חלומות, אסטון מרטין ואבא שלי ולזרוק את כולם לאיפה שהשמש לא זורחת רק כדי לעשות סיבוב אחד עם האסטון מרטין ...

liorben20

New member
פיתוי לעשיית הבלתי צפוי

הבחורה הכי יפה עלי אדמות והיא אנג'לינה ג'ולי
אני אפילו מוכן לעשות קעקועים בשבילה
הכל

נורא קל לפתות אותי

אני כל כך אוהב סרטים, שמספיק להציע לי כרטיסים לסרט בסינמה סיטי והנה אני כותב ומשתתף במבצע רק כדי לזכות בצפייה בסרט

yanek9

New member
פיתוי נפלא

כל פעם שבחורה אומרת לי שאיתה ייצא הילד הכי יפה אני נופל ברשת.
בסוף עוד לא החלטתי מי משלושים הילדים שלי הכי יפה...

1shayy

New member
איך אפשר לפתות אתכם לעשות את הבלתי צפוי -

אני לא אדם חומרני במיוחד, אבל אם אקבל הצעה לכיסוי המינוס בבנק, בהחלט אוכל להתחיל ולהתפתות לעשות את הבלתי צפוי....
אחרי שצריכים להחזיר את כול ההלוואות שלקחתי כדי לממן את התשלום לאוניברסיטה על שני התארים שעשיתי+ 'הכסף הגדול' שעשיתי משרות המילואים שבחופשות בין שנות הלימודים האקדמיות...
וההלוואה הנוספת שלקחתי רק כדי לכסות את הוצאות הנסיעה כול יום לאוניברסיטה וחזרה [לא כולל הבילוי בפקקים ;)] והתשלומים הלא נפסקים לחניונים...
נראה לי שזה הזמן לתלות על הגב את השלט : 'מחפש ספונסרים+אופציה להפתעות'

Purple Mushroom

New member
פיתוי קטלני - אמאל'ה,לא רוצה סרט אימה (שוב):

ב1.11.2006, פגשתי משהי, אולי הפיתוי שלה היה דרך סקס סוער, שהתחלנו לקיים כהמשך להכרות בינינו, אחרי פחות מ4 יממות, בסוף סוף שבוע סקסי של הכרות בתל כביר(נווה עופר).
ועשינו את הבלתי צפוי, והתחתנו למרות הכל, למרות מלחמות ב-2 משפחות לפחות, שלי ושלה,
והצלחנו לעשות את הבלתי צפוי, ולהתחתן אחרי פחות מ-3 חודשי הכרויות. הסתרתי את זה (כמעט), בסוד מהפורום הזה, (אבל היתה בחורה\גולשת שעקבה אחרי לפורום לשאול את הרב, ונפתח לי שרשור מזל טוב ואלוהים אדירים בפורום הזה, קראתי ממסר שמנהל הפורום אמיתי טויטו שלח לי, היתה לי מחשבה של עין הרע, וקללה בפורום הזה לזוגיות שלי (ושל אחרים), זה עבר לי מאז, וזהו.
כתבתי על החתונה בבלוג שלי, יומיים אחרי הבלתי יאומן, ובפברואר (התחתנתי ב28 לינואר 2007) 2007, התחלתי לכתוב את סיפור ההכרות המדהים הזה, תיעדתי חלק והמשך בבלוג שלי מאז בערך. נפרדתי לפני 5 שנים, ב12 ליולי 2007, שנה אחרי מלחמת לבנון השניה. והתגרשתי לפני יותר מ4 וחצי חודשים, כמה ימים לפני שנולד לי אחיין ראשון בכ"ט בנובמבר 2007, 60 שנים אחרי כ"ט בנובמבר הראשון, של האו"ם.
|סחפירה-אסוציאטיבית|
א.א.-אלון א.
=] ...
יאדה יאדה יאדה, כיום אני שוב פנוי ומחפש (לא בדיוק מחפש, מוצא, בעתיד הרחוק מאוד), סינגל
...

מיכלינק

New member
התפתיתי להגן על כבודי ... לפחות ניסיתי ‬

כשהייתי נערה והתארחתי בדירה של סבתא שלי בתל אביב, נשמעו פתאום קולות צחוקים רמים וצרחות צהלה של ילדים משתוללים, מכיוון חלון חדר האמבטיה.
טיפסתי על האמבטיה, הוצאתי את הראש מהחלון וביקשתי שקט. פתאום הציץ ראש קטן בחלון שממול, ומיד נדחק והציץ עוד ראש קטן, והצ'חצ'חים הקטנים התחילו לקלל אותי ולאיים עליי שאני אזהר מהם ושאעוף מהחלון.
האיום שלהם פיתה אותי דווקא להישאר בחלון ולהראות להם שאני לא פוחדת. מה הם כבר יכולים לעשות לי? והמשכתי לעמוד על דופן האמבטיה ולהציץ החוצה.
הראשים הקטנים נעלמו מהחלון, ולפני שהבנתי מה קורה, חזר ראש קטן צוהל, והטיח בפרצופי דלי מים. הייתי בהלם מההפתעה, ואז גם גיליתי שכולי רטובה.
ירדתי מהחלון, וסבתא שלי ששמעה את הרעש ובאה לראות מה קרה, לא הבינה למה אני נוטפת מים. סיפרתי לה, ואז גם היא טיפסה על האמבטיה, צעקה עליהם וסגרה את החלון.
מאז אני משתדלת לא להתעסק עם צ'חצ'חים - קטנים כגדולים.

D i m k a

New member
כדי לפתות אותי לעשות משהו לא צפוי

כדאי להבטיח לי כח על טבעי.
הייתי מסכים לעשות כמעט כל דבר אם בתמורה הייתי מקבל למשל את היכולת לעוף או לקרוא מחשבות או לנצח בכל התערבות.
מותר לפנטז לא?

פיתוי הולם :)

כדי לפתות אותי לעשות משהו הכי לא צפוי ולא אופייני לי צריכים לתת לי ווילת חלומות עם בריכה פרטית מקורה+ בריכה חיצונית לקיץ, חדר כושר פרטי מאובזר היטב , אורוות סוסים, ג'קוזי, פינת חי, סאונות, בריכת דגים לנוי בחצר הענקית מלאה בעצי פרי מסוגים שונים וגידולי ירקות אורגניים וכמובן שכל זה צריך להיות רשום על שמי כבר בחוזה חתום לפני שאעשה את המשהו הלא צפוי שלא אופייני לי...חחח

שאלה טובה..

בשביל לגרום לי לעשות את הבלתי צפוי צריכים לנטרל ממני את תחושת הכאב הפיזי. כאב נפשי זה משהו שאנחנו צריכים למרות שזה לא נעים,
אבל מכאב פיזי אנחנו לא מרוויחים כלום, יש לי סף כאב מאוווד מאוד נמוך וכל דבר קטן כואב לי. אז זה משהו שאני אשמח להיפטר ממנו. ובשביל זה אני מוכנה לעשות הרבה
.. באמת הרבה

eietmo

New member
אולי

אם היו נותנים לי חזיר קטן וחמוד הייתי עושה משהו לא צפוי. שעושה הרבה אוינקים.

Optimistic Girl

New member
את חמודה כרגיל

בסופו של דבר... כשאני אגיע לקנדה אני עוד אתפתה לקנות לך חזרזיר קטן

faland

New member
תזהרי, נזכור שאמרת את זה

היום כשהיא חזרה מהעבודה היא רצה אליי בבכי ואמרה "איליה! מישהו הולך להביא לי חזיר!!!"

Optimistic Girl

New member
היא חמודה כרגיל

ולא מישהו, אלא מישהי...

לא לשכוח להזמין אותי לחתונה שלכם כן?

The new me9

New member
אפונה ושניצל גמרו לי להפסיק לדחות

לפני כמה שנים הייתי בקורס מפקדים בצבא.
אחד השעורים היה על ניהול זמן נכון.

המרצה הסביר לנו שאנחנו כבני אדם דוחיםפ משימות חשובות שאנחנו פחות אוהבים לעשות.

כדי לשנות את ההרגל הזה הוא הציע שנאכל שניצל ואפונה.
רבים מתאנו מעדיפים לאכול שניצל. ומשאירים את האופנה לסוף אם בכלל.

הוא הציע שנאכל קודם את האופנה.
יש תחושת סיפוק בלסיים משימה פחות אהובה.
אז אפשר להתענג על השניצל בהנאה מרובה.

מאז כל פעם שאני רוצה לדחות משימה, אני חושב על אותה ארוחת צהרים.

שניצל ואפונה. זו כל התורה.

למעלה