כרטיסים זוגיים לסרט "כנסיית הפחד"

miriamy

New member
איך אפשר לפתות אותי לעשות את הבלתי צפוי?

אצלי זה יהיה זוג כרטיסים להופעה של זמרת ואולי אף פגישה עימה..
ומדובר דווקא באחות הלכאורה פחות פופלארית של הזמר הכי מצליח (והדי מנוח לצערנו) - מייקל ג'קסון [אם מכירה של מאה מליון אלבומים בעולם ע"י 'האחות של' אומר שהיא פחות פופלארית אז.. :)]
בכול מקרה נגיע לעיקר: אני עוקבת אחרי הקריירה של ג'נט ג'קסון עוד מאז שהתחילה כשהייתה שמנמנה וחמודה [ולא חשבה לחשוף כול מיני חלקים בגופה באמצע הופעה לכול המשפחה ולהרוס לעצמה את הקריירה...;)]
לצערי, עם דעיכת הקריירה שלה בשנים האחרונות, היא לא ממש מופיעה וגם כשהופיעה, לא הגיעה לארץ [למה היא לא למדה ממדונה- למה?! ;)]
אז אם מישהו יציע לי זוג כרטיסים להופעה של הזמרת החביבה עלי (ואולי אף פגישה עימה- אם ממש ניסחף בפנטזייה) אהיה מוכנה בתמורה לעשות את הבלתי צפוי ובניגוד למה שמאפיין אותי בד"כ...

nnuaev

New member
תחרות

אפשר לפתות אותי לעשות את הבלתי צפוי בכך שיפתו אותי לטוס לחו"ל כולל כל ההוצאות אבל כמו שאני מכירה את עצמי אני גם אתפשר על פחות מזה.
אני עוד שבוע וחצי מסיימת תקופת בחינות קשה ושנה שנייה מתישה במכללה ואפילו תאכלס אם יציעו לי יומיים בצימר בצפון אני אעשה כל כך את הבלתי צפוי ...
ממש לא אכפת לי הפנטזיה שלי באמת זה החופש שלי וברגע שיגשימו לי אותה כי לי קשה בגלל חוסר פרנסה....
אז מבחינתי הגשימו לי את הפנטזיה/חלום.

אבינו3

New member
לשון רכה

לא הרבה אנשים מכירים את הסיפור על אשמדאי
שמופיע בספר האגדה
התמצית: כשבניהו בן יהוידע הוביל את אשמדאי
מלך השדים אל שלמה
, הוא הרס כל בית שנקרה בדרכו. באחד
הבתים גרה אשה אלמנה, והיא יצאה והתחננה אליו שירחם עליה.
ואכן הוא התכופף כדי לעבור מעליה, אבל תוך כדי כך, נשברה לו עצם..
ואז הוא אמר משהו כמו: אכן נכון הביטוי- לשון רכה תשבור גרם...
אני חושב שזה נכון כמעט תמיד: אם מישהו מבקש משהו בתחנונים ונראה שכל חייו מוטלות על אותו מעשה שהוא מבקש שתעשה (או שתימנע מלעשות)

אז לפעמים אתה עושה דברים בלתי צפויים שבמחשבה צלולה לא היית עושה...

jhshadi

New member
מוכן לעשות כמעט הכל בשביל אוויר..

אבל לא האוויר החם והזול שנמצא סביבכם המהול בלחות איומה.
אלא אוויר קריר, ממוחזר וסינטטי שנפלט מהמכונה הקסומה הנקראת מזגן.

בשבועות האחרונים אני מוצא את עצמי פולש לחללים ממוזגים. בהתחלה זה עוד היה סביר שפשטתי על חנויות ספרים וסופר-מרקטים באזור כדי לנצל את המזגן. אך לאחרונה הבעיה החמירה ואני מוצא את עצמי בחנויות שהקשר היחיד ביני לבינם מקרי בהחלט. לפני שבוע מצאתי את עצמי כשאני עומד מזיע מול המזגן היפיפה והגדול של חנות כלשהיא אחרי 20 דקות ניגשה אליי המוכרת עם מבט מודאג ושאלה אותי אם אני מחפש משהו בשבילי.. כשהורדתי את מבטי מהמזגן ראיתי קיר שלם של חזיות ובגדי הלבשה תחתונה נוספים לנשים.

natanchale

New member
אראלה ממפעל הפיס

טוב, כבר הבנתם מה אני רוצה להגיד שהייתי רוצה שיקרה:
בואו ונגיד את זה ביחד: "שלום לך,נתן, מדברת אראלה ממפעל הפיס, רציתי להגיד לך
שאתה הזוכה היחיד השבוע בפרס הראשון ע"ס..."
אם זה יקרה, אני מוכן לרוץ בעירום בעבודה שלי (לשעבר?...)))

פיתוי

אני לא יכולה לעמוד בפני מזנונים.
בבית אני אוכלת מנה אחת או שתיים, ואני שבעה מפוצצת, ולא אוכלת יותר כלום.
אבל בבתי מלון או באירועים - כשיש מזנוני מזון חופשי, אני חייבת לטעום קצת קצת מכמה דברים, ותוך שנייה הצלחת מתמלאת בהר של אוכל, נניח סלט - קצת מכל ירק, וקצת מהסלטים המוכנים, וזה נורא טעים, וההוא נורא צבעוני, והנה מה שאני הכי אוהבת, ואי אפשר לוותר על סלט ביצים, ועל דג סלמון, או על לקרדה, וסלט יווני, וסלט ולדורף וחתיכת ג'חנון, עם ביצה חומה, ורסק, וקצת חריף, ובורקס חם, וכשאני כבר בדרך חזרה לשולחן אני מגלה שיש מרק טעים, משני סוגים, איך אפשר בלי, ולחמניה חמה וריחנית עם זרעונים, שאופים אותה טרייה טרייה במקום. וזו רק המנה הראשונה. ומה, לא נאכל מנה עיקרית? לא נטעם מהבשר? מהכבש? ומהעגל? ועופיון צלוי ממולא? ופרוסות רוסטביף שחותכים במקום? ורוטב יין? ורוטב עם פטריות שלמות? ודג שאני אוהבת?
רגע, ומה עם התוספות? אורז עם רוטב, תפוחי אדמה אפויים שחומים, ירקות קלויים, ברוקולי, ועוד ועוד ועוד מטעמים, כל אחד יותר מפתה מהשני.
ואז מגיע מזנון הקינוחים המהמם. אבל יש גבול. אז נטעם רק קצת. מעוגת השקדים המדהימה, ומהפטיפורים, אבל רק קצת, ועוגת שוקולד, ואי אפשר בלי המרנג, וטיפהלה גלידת קוקוס ו... ו... ו..
ואז אני לא יכולה לנשום, ולא יכולה לישון, והבטן לוחצת לי, והאוכל עולה לי, ואני מקיאה כל הלילה.
והסיפור הזה חוזר על עצמו כל פעם. אני מחליטה לטעום רק קצת, רק מנה אחת, אבל אי אפשר. מישהו יכול להתגבר על הפיתוי של מזנונים?

dominogrose

New member
אני....

אני לא הייתי מוכנה לעשות כלום שהוא לא צפוי!

עד ש......

מראים לי קצת שטרות
קצת כסף תמיד יכול לשכנע לעשות דברים.

בשביל 50 ש"ח הייתי מוכנה לאכול חצילים (בללעעע)
בשביל 300 ש"ח הייתי מוכנה לצבוע לבלונד (בחיים לא צבעתי!)
בשביל 1000 ש"ח הייתי מוכנה לוותר על רכב פרטי לאיזה חודש...
בשביל 20,000 ש"ח הייתי מוכנה לעשות קרחת! (נראה לי... אמא'לה)
ובשביל 100,000 ש"ח הייתי מוכנה לנסוע באוטובוס, עם קרחת בזמן שאני אוכלת חצילים להנאתי. אמא'ללההה. רק מהתיאור הצטמררתי.

זה קל,

כדי לפתות אותי מספיק להגיד לי להגיע למקום שיש בו מוזיקה טובה, ובירה.
אני מוכן להגיע לכל מקום ולעשות הכל...
אני זורם בקטע הזה...

אבל כמובן גם כל פיצוי כספי יכול לבוא בחשבון...הגודל של הפיצוי תלוי בגודל הבקשה

קרניjack

New member
הפיתוי: חלום צלול

למי שלא מכיר חלום צלול הוא חלום שבו האדם יודע שהוא בחלום, יכול להיות שזה נשמע מאוד טריוויאלי- אבל זה ממש לא! בחלום אנחנו פשוט מקבלים את מה שאנחנו עושים ורואים כמו שהוא, מוזר או אבסורדי ככל שיהיה (אפילו יש פורום חלומות צלולים...) בחלום צלול האדם יודע שהוא ישן, והוא מודע לכך שהוא נמצא בעולם הפרטי שלו.

נדרשים אימונים רבים עד להגיע למצב שאתה מודע לכך שאתה בחלום צלול! זה כולל בכל יום כתיבה במחברת לאחר שאתה מתעורר כל מיני פרטים שראית בחלום, כדי שבפעם הבאה שתראה אות- תדע שאתה חולם. יש כל מיני טכניקות.
השלב הבא- זה היכולת של האדם לשלוט בחלומו!
וזה הדבר המדהים ! אדם יכול במחשבה ליצור עולמות, מציאויות, כל מה שהוא חפץ, להזמין כל אחד שהוא רוצה לדבר איתו (חיים, מתים, סלבריטאים ומה לו), הוא יכול לגרום לעצמו להיותבכל מקום ולעשות כל דבר שירצה!
בקיצור: הגשמת כל הפטנזיות!!!

העניין הוא, שמאוד קשה, ולוקח זמן רב ואימונים רבים עד שמגיעים למצב כזה.
זה בכלל לא פשוט!

לכן, אם מישהו היה מציע לי את היכולת ליצור חלומות צלולים בלי לעבור את התהליך הארוך והקשה הזה (שלא תמיד מניב פירות) הייתי מתפתה ומסכימה לעשות כל דבר! גם את הבלתי צפוי! להגשים משאלות ולברוא עולמות בחלומות צלולים - אי אפשר לעמוד בפיתוי כנגד הצעה שכזאת

mirand

New member
מזגן בקיץ!!!
תנו לי מזגן בקיץ ואני ..

קל לפתות אותי בקיץ רק אל תשאירו אותי בחום המעיק והלחות
בקיץ מזגן מקפיא... ואני קל מאוד ל]פיתוי
ורצוי שהאולם קולנוע יהיה ממוזג:)

alexix10

New member
תגידו לי שאני אלוהים..

תבטיחו לי שאני אלוהים ממין אשה ושולטת בכל העולם
אני אהיה מוכנה לעשות הרבה אפילו הכל בשביל התחושה הזו המשכרת

shinesun

New member
להיות עם 3 דוגמניות על בג'קוזי בעירום

זה יגרום לי לעשות את הבלתי צפוי... לא חייב סקס רק להיות אתן באותו ג'קוזי
אמנות הפיתוי ששולחים נשים יפות לגרום לעשות הכל.. וזה עובד:))
תנסו אותי:)

zaknaboot13

New member
טיול בחו"ל אצל המדינה השכנה השקטה

כדי שאחשוב מה אני רוצה בתמורה, אני שואלת, מבחינת המשימה,
מי מוכן לעשות איתי בימים אלה טיול לדמשק, בביקור אצל המדינה השכנה והשקטה...
לגבי הפרס שאני רוצה לקבל, קודם כל שאשרוד את המשימה ואז כבר אחשוב על משהו...)))

zoremmm

New member
אומרים לנו שיש סקס אחר...

הייתי מוכן, למרות שאני לא נמשך לנשים, לעשות את זה פעם עם
בחורה יפה ואחר כך אשמח לקבל חופשה זוגית בחו"ל עם בן הזוג שלי
כדי להתאושש מה"ארוע"...

saritp3

New member
הדבר היחיד שיכול לפתה אותי לעשות את הבלתי

צפוי זה:
שיבטיחו לי אושר ושמחה לילדים שלי עד 120.
שיבטיחו לי שהם לא יצטרכו להלחם במינוס ובקשיי היום יום.
שיבטיחו לי שיהיה להם רק טוב ושלא יעברו מכשולים וקשיים לאורך השנים.
שיבטיחו לי שלא יהיו מלחמות והבנים שלי לא ילכו לצבא.

אם יבטיחו לי את כל זה אני מוכנה להתפתות ולעשות כל דבר, כל דבר עבור הנסיכים היפים שלי.

למעלה