שרשורי אורחים פורחים שלא טרחו לחזור להגיב

קוב י d1

New member
נתנאל
אני לא מתמצא בועדות של מכבי ,אני מציע שתגש לאחד המנתחים ותקבע תור לניתוח ,אגב איזה ניתוח את רוצה לעשות האם אתה סגור על סוג הניתוח
חברים בפורום מי שעבר ועדה של מכבי ויכול לעזור מתבקש לעשות את זה ,קצת יוזמה ,קצת היענות לעזרה לחברים ,

קובי

אופירA

New member
מנהל
ההחלטה על סוג הניתוח ועל המנתח היא שלך
קופת חולים לא קובעת לך שום דבר לגבי הניתוח, רק נותנת לך זכאות והתחייבות לתשלום.
לכן אחרי האישור אין "לאן לפנות". אתה כבר לא מול מכבי. (בד"כ את הוועדה עושים לאחר שהחלטת על מנתח, וקבעת כבר תור לניתוח).

אתה צריך להחליט איזה מנתח אתה בוחר, לאיזה סוג ניתוח.
אתה יכול לבקש במשרד הסניף שייתנו לך את האפשרויות השונות של הבחירה לפי הביטוח המשלים שלך. כלומר מה האפשרויות שלך במסלול ניתוח פרטי (עם השתתפות עצמית) או במסלול ציבורי (חינם) מבחינת בתי חולים ומנתחים.
ואתה יכול לבחור ניתוח, לאחר התייעצות עם מכרים שעשו ניתוח, ולפנות למנתח ולשאול אם הוא עובד בהסדר עם מכבי.

אופירA

New member
מנהל
יכול להיות שכן, יכול להיות שלא
פני קודם כל לרופא משפחה או מרכז עזרה ראשונה טרום מיון של קופ"ח, ועשי בדיקות כלליות (אק"ג, לחץ דם).
כדי לשלול בעיה עם הטבעת, יש לבדוק מה קורה בזמן אכילה ושתייה, ולדווח לנו. רק כך אפשר לחשוב מה יכול להיות.

אופירA

New member
מנהל
מטובע יכול לצום תמיד, גם בתקופה הראשונה לאחר הניתוח...
ואחרי שנה, כל מנותח בריאטרי יכול כבר לצום.

הם סתומים מאוד שם בוועדה הבריאטרית, או שלא הבנת נכון?

אופירA

New member
מנהל
לא כדאי. למה לך לקחת סיכון? אתה מוכרח מוגז?
אם אתה חייב, ומכור לזה וכו', תתייעץ עם ליבי בפורום "משורוולים" ובחברי הפורום האחרים בעלי הניסיון של שנים.

אופירA

New member
מנהל
השם מוכר, אבל אין לי המלצות. לא זכור לי מה אמרו מנותחיו.
לכן פנה באותה שאלה לפורום המשורוולים, ומקווה שעוד אנשים יענו פה.
בהצלחה.

קוב י d1

New member
חג שמח
אני לא מכיר את הפרוצדורה בקופת חולים לאומית ,ה BMI שלך הוא 40.75 ולפי כל הקריטריונים מגיע לך להינתח ,גם בלי המחלה שהתגלתה אצלך ,,זה דבר ראשון בלי טובות מאף אחד .
בכל מקרה התורים בבתי חולים ציבוריים ארוכים ביותר הרבה מעל 3 חודשים ,בקופת חולים כללית, ולפי מייטב ידיעתי גם במכבי ,אין כזה דבר סדנא שנמשכת 3 חודשים.
מה שאני מציע לך לשאול במזכירות של הקופה או במחלקה לזכויות חברים בקופה, מה הפרצדורה ומה מגיע לך מבחינת הביטוח שלך ,הם יותר מעודכנים מרופא המשפחה ,אולי אפשרי לעשות את הניתוח בפרטי כמובן אחרי אישור ועדה בהשתתפות כספית מסויימת בהתאם לסוג הביטוח בקופה שיש לך,אולי יש לך לאומי זהב
תבריי הכל
חברים מי שחבר בקופת חולים לאומית ויוכל לעזור יבורך

חג שמח

קובי

קוב י d1

New member
עדין לפני
לפי מייטב ידיעתי ההשתתפות העצמית היא לכל האישפוז כולל הכל
שמעתי בפורום על הרופא כמה פעמים המלצות טובות

קובי

אופירA

New member
מנהל
אנו לא יודעים פה
צריך לשאול בפורום "ניתוחי קיצור קיבה" את המנתח שעונה בפורום, וכן במקביל לשאול מומחים למחלות הכליות ולדיאליזה, אם זה אפשרי מבחינת יכולת הגוף.

קוב י d1

New member
לאורח
תלוי כמה הBMI שלך ,אם הBMI שלך 35 ,הדברים הנוספים שאת סובלת מהן יכולים לעזור באם לא אים שום סיכוי לאישור .

קובי

קוב י d1

New member
סופי
לא יודע מה קורה בתל השומר ,כנראה שלוח הזמנים לניתוחים ארוך כאורך הגלות ,ולכן לא רוצים לקבוע תורים ,יכוטל להיות שיש סיכסוך בן מכבי לבית החולים תל השומר ,לגבי התשלום ,
מה שאני מציע לך לבדוק איזה רופאים עובדים עם מכבי , ולקבע בבית חולים אחר .לראות מה מגיע לך במסגרת הביטוח שיש לך,אולי לעשות בפרטי בתוספת תשלום באם את יכולה כלכלית .

קובי

אופירA

New member
מנהל
לברר אצל כמה גורמים נוספים
אני לא סומכת על מידע שמגיע מפקידה אחת בלבד.
אם זו לא מזכירת המנתח, הייתי שואלת טלפונית גם את מזכירת המנתח או אותו עצמו, ושואלת בעצתם מה לעשות.
בנוסף הייתי פונה למשרד הסניף במכבי, ושואלת את המנהל מה המדיניות של הקופה לגבי בתי חולים ממשלתיים או פרטיים נוספים (כמובן שמנהל הסניף לא יידע, אז תדרשי ממנו את הטלפון של המחוז, ותדברי שם עם האחראי ותבקשי לדעת מה האפשרויות שלך מבחינת בתי חולים). וגם שואלת אם ידוע על ההוראה של תל השומר ומדוע היא יצאה.
בנוסף, הייתי שואלת במזכירות של המרפאה שבה עושים את הוועדה, אולי יש להם ידע על רופאים ובתי חולים נוספים. וגם שואלת אם הם יודעים על ההוראה של תל השומר ומדוע היא יצאה.
כמובן שהייתי פונה גם לבתי חולים אחרים ונפגשת עם מנתחים אחרים וקובעת תור לניתוח.

אבל את המידע הזה יש להשוות בין כמה גורמים, כדי לוודא שלא כל גורם אומר משהו אחר, וכולם מבולבלים.

avzad1

New member
ד"ר בגלייבטר

שלום לכולם,

בעוד שבועיים אני נכנס לניתוח אצל ד"ר בגלייבטר בהדסה הר הצופים. אשמח לשמוע רשמים מאנשים שעברו את הניתוח בהר הצופים ולגבי ד"ר בגלייבטר בפרט.

תודה רבה,

ortal30050

New member
כאבים בוושט

ביומים האחרונים יש לי מין כאב עמום כזה מהאזור של הגרון ומטה לכיוןן החלק העליון של הקיבה הכאב מתחזק בלילה ואין קשר למעבר של אוכל, כלומר אוכל ושתיה עוברים היטב אבל עם תחושת כאב קלה בגרון.במהלך הלילה יש תחושה של לחץ חזק למשך כמה שניות ואז תחושה של שחרור.מישהו עבר דבר כזה? פוחדת ממש שיש איזשהי בעיה עם הטבעת.אשמח לשמוע את דעתכם

AMNONP1

New member
אני חדש בעסק

שוחרתי לפני יומיים , אני בשוק ומפוחד , כמובן שיש כאב ופחד יש למישהו טיפים שירגיעו ?

מאיה 133

New member
עצה בבקשה

אני רוצה להתחיל את התהליך לקראת ניתוח. על איזה רופא אתם יכולים להמליץ לי בהרצליה מדיקל?תודה

למעלה