April's Fools! בואו לסכם את מרץ

svety

New member
נו טוב. חדשה, מתפקדת, ויוצאת מארון המכורות.

למען האמת, לקח לי נצח להתחיל לקרוא את הספרים, דחיתי ודחיתי ודחיתי... ואז יצא הסרט והפריקצה (ע"ע אחותי הקטנה) ממש לחצה שנלך לראות אותו כמה שיותר מהר, ואני לא הייתי מוכנה ללכת לראות לפני שאקרא, ו-בום!
תוך ארבעה ימים קניתי את כולם וקראתי את כולם. התאהבתי. התאבססתי.
מזהירה - אני במשרד ואני מתחמקת מעבודה אז אני חופרת המון

אז היי.
אני סווטי, בת 25, גרה בתל אביב.
כרגע מנהלת משרד, עוד שבועיים מובטלת (היי, מישהו מחפש אשת אדמיניסטרציה מגניבה? או בכללי מישהי מגניבה לתפקיד מגניב?)
קראתי את שלושתם, צריכה לקרוא שוב בשביל להחליט במי אני מאוהבת.
ספר החודש הוא, כמובן, כל הסדרה, אבל פרט לזה - קראתי גם את 'סוכן 6', שהוא ההמשך של 'ילד 44' ו'הנאום הסודי', והתאכזבתי ממש. הייתי צריכה להכריח את עצמי לסיים אותו.
סדרת החודש היא האנטומיה של גריי. גם אותה גיליתי באיחור והתאבססתי לגמרי (ותודה ליס על השידורים החוזרים). אתמול בדיוק ראיתי את פרק 6 אאל"ט של עונה 3.
סרט החודש הוא משחקי הרעב, דהההה.
החודש בכלליות היה מהמם, היה פורים וזה תמיד מהמם, סיימנו לצלם את החלק הראשון של הסרט שלנו, היו כמה ימי הולדת לכמה חברים... חודש מהמם!
תכניות לחודש הקרוב - לשרוד את ליל הסדר, למצוא עבודה חדשה אחרי החג. עולמות!!!
לא יודעת מה אני מצפה לראות כאן, אני חדשה

אני חופרת גם בפורומים אחרים - בנות, משחקי הכס, פמיניזם, אופנה אלטרנטיבית וכמובן בפורום שלי - פורום ערוצי הסדרות של יס (כולם מוזמנים לפורום אגב)

וזהו. הודעה ראשונה שלי כאן וחפרתי.
תגידו יפה וולקאם, או משהו בסגנון

pennylane11

New member
אני מכירה אותך! :O

היית פעם בפורום איך פגשתי את אימא לא?
בכל מקרה ברוכה הבאה

svety

New member
תודה חמוד!!!

איזה כיף שיש פה אנשים שאני מכירה

Billy Shirs

New member
מתפאקדת באיחור!

שם: שיר
עיסוק: תמיכה טכנית
קראתי את: כולם
והכי אהבתי את: הראשון... דהה
הדמות האהובה עליי היא: היימי
וחוץ ממנה, גם: פיניק, קייטו, פיטה, סינה
ספר החודש: משחקי הרעב - קוראת אותו שוב

סדרת החודש: היה היה פעם. פאקינג מוצלח
סרט החודש: נחשו

דברים טובים שקרו החודש ובא לי לציין: התחלתי לעבוד, ראיתי משחקי הרעב, קיבלתי מענק שחרור - החיים טובים בחודש מרץ
תוכניות לחודש הקרוב: בעיקר לעבוד.
מה אני מצפה לראות בפורום בחודש הקרוב: פאנפיקים והרבה! גם פאנארטים לא יזיקו
חוץ מבפורום המשחקים, תוכלו למצוא אותי גם ב: הבלחות קצרצרות באנטומיה של גריי
מילות סיכום\מסר לאומה: לעבוד במשמרות זה פחות נחמד כשזה משתלט גם על הסופ"ש.
ותמונה, לסיום:

Digi Lista

New member
רק כי נוי ביקשה...בסדר, נתפקד...

נוי טוענת שאני צריכה להיות יותר רצינית ביחסי לפורום הזה, היא לא אמרה את זה במילים המדוייקות או בכלל בעצם ואפילו שיתפה פעולה עם רוב היציאות הדביליות שכתבתי כאן, אבל זה מסוג הדברים המשפיעים עליי (כמו החפירות שהיא טרם פירסמה
), בקיצור איך שלא יהיה החלטתי שאם אני במילא כאן לפחות ארגיש חלק משרשור שאני לא הדוברת היחידה בו (שמדברת בעיקר עם עצמי ועם נוי, אז למה בעצם אני צריכה שרשור?
)...
אני אוהבת לדבר רק באמצעות סמלים, אז נתחיל- המקרא נכתב בהודעה המקורית שבישרה על ההתפקדות...

: אי שם מעבר לקשת, במקום בו כנראה באמת צריך לגלוש על הקשת כדי לגלות את קיומו...
: מציקה לנוי. מציקה בכללי. כותבת הודעות כאלה ואז לא מבינה למה מסתכלים עליי עקום...
: כל השלושה וגם הרבה דברים אחרים, למשל אס.אמ.אסים, תוויות של מוצרים וכתוביות בסרטים/סדרות.
: נענה בדיפלומטיות? "ובכן, בכל אחד מהם מצאתי דברים טובים יותר וטובים פחות".
: הטציות, העורבני החקיין המקורי (לא קטניס, לא הסיכה, המקור!), החתול של קטניס וסינה שלא מקבלים יחס ראוי ואפילו פורום משלהם, זו סיבה למחאה חברתית אמיתית.
:"חייבים לדבר על קווין","הרצח הראשון שלי", "המדריך של צ'ראלי ג'ו ג'קסון- איך לא לקרוא" (מבריק!) וגם ההוא שברח לי השם שלו שנוי המליצה עליו כמה פעמים, הוא באמת בסדר, תנסו.
: 'להיות אריקה', 'touch' (מומלץ!!!!), 'האוס', 'קרוב רחוק', 'הורים במשרה מלאה', 'אחת שיודעת', 'סמאש','על טבעי', 'יומני הערפד', יש עוד אבל זה נראה כאילו אני רק רואה טלוויזיה כל רגע פנוי וזה לא נכון אז נעצור כאן.
: זה שאני חיה בו תמידית נחשב?!... על העבודה הרבה שהשקעתי בצפייה ב'משחקי הרעב' עבור החניכת פר"ח שלי כבר סיפרתי, הסרט בו גילמתי את כל התפקידים היה חוויה בפני עצמה.
: מצאתי סיכה מספיק דומה למשהו שארצה להוביל איתו מרד בעתיד... הסתבר שזה סתם קליפס עם פרח.
: לקבל את מה שנוי ביקשה להיות רצינית בהודעות ולהשקיע כאן.
: הודעות בכמה צבעים- כחולות ארוכות, אדומות מנוקדות ושחורות מגוונות. הודעות שכועסות על תפוז שקטע/מחק/הרס משהו. הודעות של חג שמח. הודעות כמו ההודעה הנוכחית שלי שתגרום לי לשאול את עצמי מיד לאחר השליחה "למה לעזאזל שלחתי הודעה כזאת כשאני לא שיכורה ולא כלום?" ואז להתנחם שהיא תיעלם מתישהו בארכיון...
: אולי מתחת למפת השולחן כי את השלדים שהחבאתי בארון.
: "אז עכשיו זה הזמן לעשות פה בלאגן, מגדול עד קטן שחבל פה על הזמן" (יובל המבולבל בפואטיקה ראויה, עד ההמשך המוצלח יותר "ועכשיו כולם עושים קופים...סוכריות קופצות...מכונות כביסה..." על אף שהוא הפלה את מדיח הכלים והשטיח אני מפרגנת לו). "איך קרה ששנים ועוד אין לי פוסטר של
?" אכן תהייה שמצדיקה מסר.

עברתי את מבחנוי?

למעלה