המיועד השבועי

Billy Shirs

New member
המיועד השבועי

אז כן, הפינה האהובה חוזרת. למי שלא מכירה: בכל שבוע בוחרים קורבן חדש, וחברות הפורום החביבות שואלות אותה שאלות בכל נושא שבעולם. והיא צריכה לענות עליהן, מן הסתם, אחרת אין ממש טעם למשחק.
אז למרות תחנוניה הרבים של נוי, היא לא תהיה הראשונה, כי היא כבר הייתה בגלגול הקודם של הפינה הזו (אל תחשבי ששכחתי
), והגיע הזמן לתת צ'אנס לחדשים.
אז כל מי שרוצה להשתתף מוזמנת לשרשר לי
, כל הקודם זוכה.
הפינה תיפתח חגיגית בעוד מספר ימים.

Billy Shirs

New member
מותר, אבל תיאלצי להמתין כמו כל אחד אחר

אצלי אין פריבילגיות
אני נגד יחסי הון-שלטון

N o R i K o

New member
ששש

אני אכניס אותך לקרב עם שאר גולשי הפורום שבו מי שמפסיד נחסם.

N o R i K o

New member
כולם יודעים שאת קרייריסטית

כך ש... לא

אבל אפשר באמת לארגן איזה שבוע כזה בקיץ.
משחקי הרעב גרסת הפורום
כמובן שזה יהיה הרבה פחות מרושע, ונצטרך לחשוב קצת על הדרך שבה נעשה את זה, וכמובן שלא באמת נחסום אף אחת מהפורום חס וחלילה - אפשר להשתמש בקומונה הישנה שלנו עבור המשחקים, או לפתוח קומונה חדשה

ואז מנצחת המשחקים תזכה להיות... אדומה חודש שלם! D:
(נו, שיר, כמו כל קרייריסטית טובה- את לא באמת צריכה את העושר וההאדמה כי כבר יש לך אותם, את בסה"כ רוצה להביא כבוד למחוז שלך.
)

Billy Shirs

New member
אני כבר התחלתי להתאמן.

לכל החלושות אין שום סיכוי נגדי

אבל האמת שזה יכול להיות רעיון לא רע. משחק תפקידים קטן כזה... נוכל לחלק מחוזות באקראי (או שלא באקראי? אני רוצה את 1!)

Sharonmxx

New member
מה 1? רק מחוז 2

האמת שמשחקי הרעב ה-2279 נשמעים לא רע בכלל, אני בפנים! מזכיר לי שבקריאה הראשונה שלי כל הזמן חשבתי איזה מגניב זה ושגם אני רוצה להיות במשחקים

רק בלי הקטע של הלמות בסוף

Billy Shirs

New member
אני לא אמות *חיוך מדושן*
CF

וסתם מגזימים בערך של מחוז 2 בספרים. גם מחוז 1 הם באדאסים, כמו גלוס
זה שמארבל מכוער לא אומר כלום. הם קרייריסטים בדיוק כמו 2.

אגב, בכלל לא הבנתי למה הם התמרדו בCF. כאילו, הם המחוז של המותרויות, מה כבר יכול להיות להם רע?O0

Sharonmxx

New member
MJ

למות במשחקים, לנצח אבל להיות הביץ' של הקפיטול, מה זה משנה

מחוז 2 הרבה יותר טובים, גלוס וקשמיר הם אחלה אבל ל2 יש את קלוב שהייתה הכי פייטרית בפאנם ואז היא מתה! אני בכלל שכחתי שמחוז 1 קיימים איפשהו בMJ
היה נראה לי מובן מאליו שכל המחוזות מורדים חוץ מ2 כי הם קרייריסטים מגניבים עם פרוטקציות מהקפיטול, אבל עכשיו בגלל שהעלית את זה אני לא אפסיק לחשוב על זה. הם בטח נעלבו שלא נותנים להם להיות אוכפי שקט כמו ל2, וגם זה כי 2 הרבה יותר טובים

Billy Shirs

New member
דוד הם זכו שנה אחרי שנה!

ואם כבר, קייטו הרבה יותר פייטר מקלוב

שלא תביני אותי לא נכון, אני מתה על שני אלה והם הדמויות האהובות עליי בספרים, ואני מצרפת גם הוכחה לאהבתי. אבל את מחוז 1 אני אוהבת יותר כי יש להם יותר קלאסה. הם לא סתם מסתערים והם גם נראים טוב יותר

אבל ברצינות - איזו סיבה יש להם למרוד?! אפילו בפעם הראשונה שקראתי את זה הייתי כזה "הא? כל המחוזות חוץ מ2? למה ש1 ימרדו?" הרי בתור המחוז הכי קרוב לקפיטול, יחד עם 2 יש להם הכי הרבה זכויות, חיים טובים, מספיק מותרויות כדי להרשות לעצמם להיות קרייריסטים. אז מה נסגר?

N o R i K o

New member
אם סוזאן קולינס הייתה רואה את הדיון הזה

היא בטח הייתה רוצה לירות לעצמה בראש. אבל עקב העובדה שמגייעה לה ירייה בראש בעצמה, ניחא

למעלה