,MJCF
בהתחשב בכך שאמרת לקטניס - "הבנתי שאת אוהבת את פיטה, לא ברור באיזה אופן" - האם בכך הצהרת שאתה טים גייל?
אני לא כל כך מכיר את גייל. בעיקר אמרתי את זה כי קטניס לא יודעת עדיין בעצמה באיזה אופן היא אוהבת את פיטה. רק כשיצא לנו לנו לבלות ביחד ב-13 בלי כל העמדות הפנים האלו של הזירה הצלחתי להבין איך היא מרגישה באמת.
וכתוצאה מכך... גייל או פיטה?
אני מאוד מצטער, אבל פיטה. כי קטניס אולי לא הצליחה להבין איך היא מרגישה, אבל לדעתי זה מאוד ברור. לא בוכים ככה על ידיד. בוכים על אהוב. ואחרי שראיתי עד כמה פיטה אוהב את קטניס, מצידו - אני בטוח שהם יכולים להיות זוג מוצלח, כמעט כמוני וכמו אנני
מה גרם לך להתאהב באנני?
כל כולה. סליחה על הקיטשיות, כנראה ביליתי יותר מדי זמן בקפיטול. כמו שכבר אמרתי, חיבבתי אותה עוד מההתחלה, והבנתי שאני מאוהב מכל מיני דברים קטנים שהיא עשתה - הדרך שבה היא חותכת את הדג שלה, ההליכה שלה, הריח שיש לה בשיער, כמו פירות... איך אפשר להגיד רק דבר אחד?
מה דעתך על הסוף המגוחך עד מחפיר שקולינס נתנה לך?
איזה סוף? עוד לא הספקתי לקרוא את מוקינג'יי, אבל אני מקווה שהיא כתבה שם את האמת - שאני ואנני מאושרים ביחד ומחכים לילד הראשון שלנו (היא כבר בחודש שמיני!), ולא משהו מגוחך כמו להרוג אותי באיזה קרב חסר משמעות. אני מוכן למות למען המרד, כמובן - אבל זה לא קרה.
בא לך לספר לנו מה הסוף האמיתי? או שלמעשה יש אינטרנט בגן עדן?
עדיין לא הגעתי לגן עדן. אחרי שחזרתי (בקושי) מהקרבות בקפיטול, מצאתי את אנני ב-13 ומשם חזרנו ל-4. קצת איבדנו קשר מאז עם קטניס, ולמען האמת, אני מודאג, אבל חוץ מזה - החיים שלי לא יכולים להיות טובים יותר. אנני צריכה ללדת יחסית בקרוב, וכבר הכנו את החדר לאודייר הצעיר.
איך קוראים לבן שלך?
פלנקטון. סתם, בצחוק. אם זו הייתה בת, בלי שום ספק הייתי קורא לה מאגס. אבל עכשיו אני רוצה לקרוא לילדון ריף, ואנני לא מסכימה כי זה שם שגרתי מדי. יש הצעות?
איך נשארים שפויים אחרי כל הזוועות של הקפיטול?
דומה מאוד לדרך שבה נשארים שפויים אחרי המשחקים: מוצאים מישהו להיאחז בו, שיהיה העוגן שלך. כמו שאנני בשבילי ואני בשבילה. בלעדיה הייתי כבר מזמן מתפרק לרסיסים.
מה גרם לך לאושר בתקופות האפלות שלך?
אני מרגיש קצת כאילו אני חוזר על עצמי, אז אני אדבר על מה שגרם לי אושר
חוץ מאנני. המשפחה שלי, ומאגס כמובן, היו מאוד תומכים ועזרו לי להמשיך גם כשאני בעצמי לא רציתי. כשהם היו רואים שאני עצוב במיוחד הם היו לוקחים אותי ליום רגוע בים, וזה תמיד היה מצליח לשמח אותי.
מה דעתך על קטניס? אתה חושב שהיית מצליח להתחבר אליה גם בלי המשחקים?
קטניס היא טיפוס שקשה להתחבר אליו. אני חושב שגם אם היה משחק נוסף, רגיל, והיינו סתם שני מנצחים בקפיטול - היא לא הייתה מדברת איתי. מצד שני, אם לא היה שום מרד, גם אני לא הייתי מנסה ליצור קשר מיוחד איתה. זה אולי נשמע קצת מתנשא, אבל יש מספיק אנשים שרוצים לדבר איתי - אני לא צריך לרדוף אחרי אף אחד במיוחד.
ופיטה?
פיטה הוא דווקא בחור לעניין. מאוד חברותי. אני בטוח שהיינו יכולים להיות חברים טובים אם היה לנו קצת יותר זמן להכיר, בלי הלחץ של המרד, ומן הסתם גם בלי כל הטראומות הנוראיות שקרו לו אחר כך.
וג'והאנה?
כבר עניתי על זה כמה הודעות מעל, אבל היא כל כך חשובה לי שאני אחזור על זה שוב: ג'והאנה היא החברה הכי טובה שלי. לא הייתי מצליח לעבור את המשחקים בפעם השנייה בלעדיה. אם הייתי צריך למות בשבילה, הייתי מוכן.
מה דעתך על היימיץ'? לא הייתה ביניכם הרבה אינטראקציה בסדרה, הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים זה על זה
עד כמה שהיימיטץ' יכול באמת לחבב בנאדם - אני חושב שהוא מחבב אותי, וזה הדדי. הוא קצת מריר, אבל מי יכול להאשים אותו? יצא לי לדבר איתו מדי פעם במשחקים, שתינו ביחד כמה משקאות, והוא עזר לי לגרום לקטניס לבטוח בי. אני חושב שאני יכול להתייחס אליו כחבר.
איך זה להיות סמל סקס?
בהתחלה זה היה נחמד, עד שמתחילים להיאנס כדי להציל את המשפחה שלך. הייתי ישיר מדי?
האם בכך שאנחנו קוראות לך סמל סקס זה גורם לך לאי נעימות ולתחושה שנגרמה לך אחרי המשחקים? אם כן אני מתנצלת...
זה בסדר, אני כבר די רגיל לזה. זאת הסיבה שאני מעדיף להיות עם אנשים שאני כבר מכיר ומכירים אותי, במקום לפגוש אנשים חדשים שמתייחסים אליי כסמל סקס - באמת, יש לי גם פנימיות!
ואחרון...
האם תעשה לי ילד מהצד?
מצטער, אבל אחד בדרך זה מספיק