|אירוח דמויות!
CF

shirusheet

New member
|אירוח דמויות!
CF

אז גם השבוע אנחנו מארחים דמות ממשחקי הרעב בפורום,
ונקווה שלמרות ההיסטריה מהסרט תשאלו אותה הרבה שאלות נחמדות וחכמות ביותר כתמיד

השבוע, מתארחת בפורום דמות אהובה מאוד...
פיניק אודייר!

בגלל שפיניק מופיע רק בהתקלחות, אני מזכירה לסמן
CF בכל ההודעות שלכם פה בשרשור, רק למקרה ש...

חוץ מזה, כל מי שרוצה לגלם דמות כלשהי מוזמן לשלוח לי הודעה עם הדמות שהוא היה רוצה לגלם ונדבר

תהנו

N o R i K o

New member
אני עונה בשם פיניק...

שהוא לא יכול, הוא שלי

סתם, סתם.

הוא של אנני

Finnick Odair

New member
תראי,
CF

הרבה בנות מבקשות ממני להתחתן איתן. וזה באמת נחמד מצידך, פשוט... הייתי רוצה שנכיר טוב יותר לפני שזה קורה. קוביית סוכר?

Wait For It

New member
פיניייייק!
CF

פיניק מחמד ליבי, האם תוכל לספר לנו את מה שסוזן המרשעת חסכה מאיתנו- אך הכרת והתאהבת באנני?

רק שתדע שאתה אחת הדמויות המוצלחות והאהובות בסדרה

מי היית רוצה שיגלם אותך בסרט שמוציאים על החיים שלכן?

אולי יהיו לי עוד שאלות בהמשך, אני מתרגשת מידי כרגע

Love You

Finnick Odair

New member
CF

אנני ואני, לפרטי פרטים, זה סיפור שמגיע לו הרבה יותר מהודעה אחת.
היא למדה כמה שכבות מתחתיי בבית הספר, וההורים שלנו נהגו לדוג באותה הספינה, אז יצא לנו להיפגש כמה פעמים. בהתחלה חשבתי שהיא סתם ילדה נחמדה, ורק אחרי שנתיים בערך הבנתי שאני באמת מאוהב. ואז שלחו אותה לזירה.

Finnick Odair

New member

Wait For It

New member
זה אפשר בכלל שלא לסלוח לך?

אני מרגישה שאני מטרידה אותך עם כל הלבבות האלה

ולגבי השחקנים, לא סוד שאני בעד אלכס

איאן כבר תפוס מבחינתי לסיריוס הצעיר (מסדרת ספרים בשם הארי פוטר, שמעתם עליה במחוז 4? )
ואת האמצעי אני לא מכירה אבל הוא חמוד! נראה לי האמת הוא מתאים יותר לפיתה

Sexy Darren

New member
פינייייייייייייייייק!
MJ

רק שתדע שאני מעריצה אותך, ממש! *_*

יש לי כמה שאלות אליך :)
קודם כל, איך יצאת כל כך שפוי מהמשחקים?בכלל, אתה ומאגס תוארתם כמתמודדים הנוספים הכי נורמליים בגמול הרבעוני, לפחות בעיני קטניס. איך זה? הים עוזר להרגיע את הסיוטים?

ועל מאגס, היא הייתה המדריכה שלך במשחקים שהשתתפת בהם?ואחר כך, היא הדריכה ביחד איתך? מה הייתה המערכת יחסים בינכם?

מתי יצרת קשר עם המורדים? האם היה לך קשר איתם עוד קודם, אחרי שניצחת במשחקים? או שנחשפת אליהם ולתוכניות שלהם רק בגמול הרבעוני?

מה הקשר שהיה לך עם ג'והאנה? הבנתי שהיא ניצחה בשנה לפני קטניס ופיטה, הספקת להתחבר איתה?

זהו נראלי, ברוך הבא לפורום שלנו

Finnick Odair

New member
אני אענה לך אחת אחת.
CF

קודם כל, איך יצאת כל כך שפוי מהמשחקים?בכלל, אתה ומאגס תוארתם כמתמודדים הנוספים הכי נורמליים בגמול הרבעוני, לפחות בעיני קטניס. איך זה? הים עוזר להרגיע את הסיוטים?
בנוגע למאגס, היא באמת הייתה המנצחת הכי שפויה שהיכרתי. אני לא יודע אם זה בגלל כל השנים שעברו מאז, או בגלל שהיא פשוט כל כך חזקה בתור בנאדם, אבל היא הייתה העוגן שלי בכל הרגעים הקשים. בכל פעם שהרגשתי שאני עומד להתפרק, שאני לא יכול להחזיק את עצמי בידיים יותר בשביל אנני, הייתי הולך למאגס והיינו מדברים על הכל.
הים גם עוזר, כמובן. אני יכול להסתכל על הגלים במשך שעות, במיוחד כשאנני לידי, וכשאני בתוך המים אני מרגיש כמעט חופשי.

ועל מאגס, היא הייתה המדריכה שלך במשחקים שהשתתפת בהם?ואחר כך, היא הדריכה ביחד איתך? מה הייתה המערכת יחסים בינכם?
כן, מאגס הייתה המדריכה שלי והרבה יותר מזה. אחרי המשחקים נשארנו קרובים מאוד, וכמו שאמרתי למעלה גם היו לנו לא מעט שיחות נפש. היא אולי קצת מבוגרת מדי, אבל היא הייתה כמו אמא שנייה בשבילי. יצא לנו להדריך ביחד שנה אחת, והחלטנו שלא לחזור על זה מאז.

מתי יצרת קשר עם המורדים? האם היה לך קשר איתם עוד קודם, אחרי שניצחת במשחקים? או שנחשפת אליהם ולתוכניות שלהם רק בגמול הרבעוני?
הייתי מאוד קרוב לג'והאנה עוד מההתחלה, ותמיד הערכתי את ביטי, גם אם לא יצא לנו לדבר הרבה. מי שבאמת משך אותי לתוך המרד היה פלוטארך, הרבה לפני שהוא נבחר להיות קברניט המשחק הראשי. התוכנית עצמה לביצוע המרד השתנתה מאוד, כי במשך שנים פלוטארך תכנן אותה למיועדים החדשים. הוא היה צריך לשנות את הכל כמעט בשנייה האחרונה, אבל אני שמח שיצא לי להיות חלק משמעותי כל כך במרד. אני מודה שמטעמי סודיות לא יצא לי לדעת מה התוכנית המקורית שלו, וגם לא סיפרו לי הרבה חלקים מהתוכנית החדשה... אבל כמעט אף אחד לא ידע הכל, חוץ מפלוטארך בעצמו.

מה הקשר שהיה לך עם ג'והאנה? הבנתי שהיא ניצחה בשנה לפני קטניס ופיטה, הספקת להתחבר איתה?
ג'והאנה ניצחה הרבה קודם - בערך שנתיים אחריי. מאז היא הפכה לחברה שלא יכולתי למצוא בשום מקום אחר.

N o R i K o

New member
פיניקפיניקפיניקפיניק
MJ

מה קורה? D:
בהתחשב בכך שאמרת לקטניס - "הבנתי שאת אוהבת את פיטה, לא ברור באיזה אופן" - האם בכך הצהרת שאתה טים גייל?

וכתוצאה מכך... גייל או פיטה?

מה גרם לך להתאהב באנני?

מה דעתך על הסוף המגוחך עד מחפיר שקולינס נתנה לך?
בא לך לספר לנו מה הסוף האמיתי?
או שלמעשה יש אינטרנט בגן עדן?

איך קוראים לבן שלך?
איך נשארים שפויים אחרי כל הזוועות של הקפיטול?

מה גרם לך לאושר בתקופות האפלות שלך?
מה דעתך על קטניס? אתה חושב שהיית מצליח להתחבר אליה גם בלי המשחקים?
ופיטה?
וג'והאנה?
מה דעתך על היימיץ'? לא הייתה ביניכם הרבה אינטראקציה בסדרה, הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים זה על זה

איך זה להיות סמל סקס?

האם בכך שאנחנו קוראות לך סמל סקס זה גורם לך לאי נעימות ולתחושה שנגרמה לך אחרי המשחקים?
אם כן אני מתנצלת...

ואחרון...
האם תעשה לי ילד מהצד?

אוהבת ומעריכה

Finnick Odair

New member
,MJCF

בהתחשב בכך שאמרת לקטניס - "הבנתי שאת אוהבת את פיטה, לא ברור באיזה אופן" - האם בכך הצהרת שאתה טים גייל?
אני לא כל כך מכיר את גייל. בעיקר אמרתי את זה כי קטניס לא יודעת עדיין בעצמה באיזה אופן היא אוהבת את פיטה. רק כשיצא לנו לנו לבלות ביחד ב-13 בלי כל העמדות הפנים האלו של הזירה הצלחתי להבין איך היא מרגישה באמת.

וכתוצאה מכך... גייל או פיטה?
אני מאוד מצטער, אבל פיטה. כי קטניס אולי לא הצליחה להבין איך היא מרגישה, אבל לדעתי זה מאוד ברור. לא בוכים ככה על ידיד. בוכים על אהוב. ואחרי שראיתי עד כמה פיטה אוהב את קטניס, מצידו - אני בטוח שהם יכולים להיות זוג מוצלח, כמעט כמוני וכמו אנני

מה גרם לך להתאהב באנני?
כל כולה. סליחה על הקיטשיות, כנראה ביליתי יותר מדי זמן בקפיטול. כמו שכבר אמרתי, חיבבתי אותה עוד מההתחלה, והבנתי שאני מאוהב מכל מיני דברים קטנים שהיא עשתה - הדרך שבה היא חותכת את הדג שלה, ההליכה שלה, הריח שיש לה בשיער, כמו פירות... איך אפשר להגיד רק דבר אחד?

מה דעתך על הסוף המגוחך עד מחפיר שקולינס נתנה לך?
איזה סוף? עוד לא הספקתי לקרוא את מוקינג'יי, אבל אני מקווה שהיא כתבה שם את האמת - שאני ואנני מאושרים ביחד ומחכים לילד הראשון שלנו (היא כבר בחודש שמיני!), ולא משהו מגוחך כמו להרוג אותי באיזה קרב חסר משמעות. אני מוכן למות למען המרד, כמובן - אבל זה לא קרה.

בא לך לספר לנו מה הסוף האמיתי? או שלמעשה יש אינטרנט בגן עדן?
עדיין לא הגעתי לגן עדן. אחרי שחזרתי (בקושי) מהקרבות בקפיטול, מצאתי את אנני ב-13 ומשם חזרנו ל-4. קצת איבדנו קשר מאז עם קטניס, ולמען האמת, אני מודאג, אבל חוץ מזה - החיים שלי לא יכולים להיות טובים יותר. אנני צריכה ללדת יחסית בקרוב, וכבר הכנו את החדר לאודייר הצעיר.

איך קוראים לבן שלך?
פלנקטון. סתם, בצחוק. אם זו הייתה בת, בלי שום ספק הייתי קורא לה מאגס. אבל עכשיו אני רוצה לקרוא לילדון ריף, ואנני לא מסכימה כי זה שם שגרתי מדי. יש הצעות?

איך נשארים שפויים אחרי כל הזוועות של הקפיטול?
דומה מאוד לדרך שבה נשארים שפויים אחרי המשחקים: מוצאים מישהו להיאחז בו, שיהיה העוגן שלך. כמו שאנני בשבילי ואני בשבילה. בלעדיה הייתי כבר מזמן מתפרק לרסיסים.

מה גרם לך לאושר בתקופות האפלות שלך?
אני מרגיש קצת כאילו אני חוזר על עצמי, אז אני אדבר על מה שגרם לי אושר חוץ מאנני. המשפחה שלי, ומאגס כמובן, היו מאוד תומכים ועזרו לי להמשיך גם כשאני בעצמי לא רציתי. כשהם היו רואים שאני עצוב במיוחד הם היו לוקחים אותי ליום רגוע בים, וזה תמיד היה מצליח לשמח אותי.

מה דעתך על קטניס? אתה חושב שהיית מצליח להתחבר אליה גם בלי המשחקים?
קטניס היא טיפוס שקשה להתחבר אליו. אני חושב שגם אם היה משחק נוסף, רגיל, והיינו סתם שני מנצחים בקפיטול - היא לא הייתה מדברת איתי. מצד שני, אם לא היה שום מרד, גם אני לא הייתי מנסה ליצור קשר מיוחד איתה. זה אולי נשמע קצת מתנשא, אבל יש מספיק אנשים שרוצים לדבר איתי - אני לא צריך לרדוף אחרי אף אחד במיוחד.

ופיטה?
פיטה הוא דווקא בחור לעניין. מאוד חברותי. אני בטוח שהיינו יכולים להיות חברים טובים אם היה לנו קצת יותר זמן להכיר, בלי הלחץ של המרד, ומן הסתם גם בלי כל הטראומות הנוראיות שקרו לו אחר כך.

וג'והאנה?
כבר עניתי על זה כמה הודעות מעל, אבל היא כל כך חשובה לי שאני אחזור על זה שוב: ג'והאנה היא החברה הכי טובה שלי. לא הייתי מצליח לעבור את המשחקים בפעם השנייה בלעדיה. אם הייתי צריך למות בשבילה, הייתי מוכן.

מה דעתך על היימיץ'? לא הייתה ביניכם הרבה אינטראקציה בסדרה, הייתי רוצה לדעת מה אתם חושבים זה על זה
עד כמה שהיימיטץ' יכול באמת לחבב בנאדם - אני חושב שהוא מחבב אותי, וזה הדדי. הוא קצת מריר, אבל מי יכול להאשים אותו? יצא לי לדבר איתו מדי פעם במשחקים, שתינו ביחד כמה משקאות, והוא עזר לי לגרום לקטניס לבטוח בי. אני חושב שאני יכול להתייחס אליו כחבר.

איך זה להיות סמל סקס?
בהתחלה זה היה נחמד, עד שמתחילים להיאנס כדי להציל את המשפחה שלך. הייתי ישיר מדי?

האם בכך שאנחנו קוראות לך סמל סקס זה גורם לך לאי נעימות ולתחושה שנגרמה לך אחרי המשחקים? אם כן אני מתנצלת...
זה בסדר, אני כבר די רגיל לזה. זאת הסיבה שאני מעדיף להיות עם אנשים שאני כבר מכיר ומכירים אותי, במקום לפגוש אנשים חדשים שמתייחסים אליי כסמל סקס - באמת, יש לי גם פנימיות!

ואחרון...
האם תעשה לי ילד מהצד?
מצטער, אבל אחד בדרך זה מספיק

E l S i

New member
MJ

הו, פיניק, לפני שנתחיל בריאיון, אני רוצה שתבטיח לי משהו:
בחלק האחרון של הספר, כשיבקשו ממך להצטרף למשימה, אל תצא.
אתה תחשוב שאתה עושה את זה בשביל אנני ובשביל המרד, אבל המשימה הזאת הולכת להיכשל, ואין איך לעשות אותה טוב. אפילו אם לא תצליח להוריד אחרים מהרעיון הזה, תכריז לפחות שאתה לא מצטרף.
תזכור שאתה לא במצב מספיק טוב לזה, הסיכויים שלך לשרוד כל כך קטנים ופשוט... תבטיח לי, טוב?

האם אתה מתמצא באקוטאליה ישראלית? מה דעתך על החוק המוצע כנגד לקוחות הזנות? ולגבי צעדות הSLUTS העולמיות וזו שהייתה בארץ?

האם נחשבת יפה במיוחד כבר בילדות, או שזה הגנים של מחוז 4 והשיזוף הימי, שאחרים לא רגילים אליהם?

רציתי להגיד לך שהיו חלקים בספר שבהם ממש הזדהיתי איתך, למשל קשירת החוט- זה מה שאני עושה כשאני מנסה להתרכז או לחוצה!

אני מאחלת לך חיים שלמים ואוהבים עם אנני, אני לא אשאל שאלות עליה כי זה נראה לי אישי מדי (אבל אני כן אקרא את התשובות שנתת לאחרים עליה)

נ.ב שירושית, כתבת התקלחותXD

Finnick Odair

New member
אני לא טוב בכותרות...
MJ

האם אתה מתמצא באקוטאליה ישראלית? מה דעתך על החוק המוצע כנגד לקוחות הזנות? ולגבי צעדות הSLUTS העולמיות וזו שהייתה בארץ?
אני לא ממש יודע מה זה ישראל, אבל תמיד כיבדתי מאוד נשים, גם אם הן לא כיבדו אותי. זנות (ואת זה אני אומר מנסיון) - זה אף פעם לא כיף, במיוחד לא כשמכריחים אותך. בנוגע ל-SLUTS, אני מסכים במאה אחוז - לכל הנשים (והגברים!) צריכה להיות זכות מלאה על גופם, לא משנה איך הם נראים מבחוץ.

האם נחשבת יפה במיוחד כבר בילדות, או שזה הגנים של מחוז 4 והשיזוף הימי, שאחרים לא רגילים אליהם?
כולם במחוז 4 שזופים, אבל לא כולם יפים במיוחד. לי היו פנים יפות כבר מילדות, ועזרתי לאבא שלי לדוג הרבה אז הייתי גם שרירי. יש לי מזל גדול שזה קרה, אחרת לא הייתי בחיים.

רציתי להגיד לך שהיו חלקים בספר שבהם ממש הזדהיתי איתך, למשל קשירת החוט- זה מה שאני עושה כשאני מנסה להתרכז או לחוצה!
כן, זה הריפוי בעיסוק שלי. התחלתי עם זה קצת אחרי המשחקים.

אני מאחלת לך חיים שלמים ואוהבים עם אנני, אני לא אשאל שאלות עליה כי זה נראה לי אישי מדי (אבל אני כן אקרא את התשובות שנתת לאחרים עליה)
מאוד נחמד מצידך לכבד את הפרטיות שלי, ולו במועט, אבל בכל זאת, אני כאן כדי לענות על שאלות, את יודעת...

למעלה