היי
MJ
מה הצבע שאתה הכי אוהב?
כחול עמוק, כמו הים בערב.
אתה מאלה שקוראים ספרים? אם כן מה הספר שאתה הכי אוהב?
אני לא קורא ספרים אף פעם. אני לא יכול לשבת בשקט ולהתרכז בספר יותר מדי, אני מעדיף לקשור קשרים.
איפה אתה מרגיש הכי טבעי?
במחוז 4, כמובן, וליתר דיוק במים. אני מרגיש שם הרבה יותר טוב מאשר על היבשה. אפשר לזוז בתוך המים בצורה הרבה יותר נינוחה. אם לא הייתי צריך לעלות לנשום אוויר, הייתי נשאר שם כל היום.
מה הדבר הראשון שאתה עושה כשאתה קם בבוקר?
תלוי. לפעמים אני מתעורר ורק צורח וצורח מכל הסיוטים. בזמן האחרון המצב שלי השתפר מאוד, עכשיו כשהכל כל כך שקט ואנני ישנה לידי בכל לילה. עדיין יש לי סיוטים - אני לא חושב שאני אי פעם אצליח להיפטר מהם - אבל המצב הרבה פחות חמור.
איך אתה ישן? עםאור? חושך מוחלט?
אם זה היה תלוי בי הייתי מעדיף לישון בחושך, אבל אנני אוהבת לישון באור אז אני מוותר לה.
יש לך סיוטים?
כמעט כל לילה. אחרי שתי זירות וחוויית כמעט-מוות בקפיטול, מאוד קשה לישון בשקט, גם אם החיים שלי מאושרים עכשיו. כמו שאמרתי, הם פחות נוראיים ממה שהם היו פעם, אז לפחות חל שיפור.
אם היו מציעים לך,היית הולך לרוקדים עם כוכבים?
ממש לא. אני רקדן לא רע, למען האמת, אבל הדבר האחרון שאני צריך זה עוד בנות שיגידו "פיניק, תתחתן איתי! פיניק, תעשה לי ילד!" אין לי משהו אישי נגדכן, בנות, אבל אני רק רוצה קצת שקט...
ומה עם השרדות?
אני כבר מעדיף את הראשון. באמת, יש לי מספיק סיוטים גם ככה.
יש לך חית מחמד?
לא, אבל זה רעיון לא רע. אולי נביא לג'וניור כלבלב כשהוא יגדל קצת.
מה הבגד הכי מכוער שלבשת אי פעם בחייך?
ללא שום ספק - הבגד שלי בטקס הפתיחה הראשון, שבו נאלצתי להיות לבוש כסוסון ים. יש לי הרבה מזל שיש לי פנים יפות, אחרת כולם היו חושבים שאני מגוחך לגמרי.
מה השיר שאתה הכי אוהב?
אני אוהב מוזיקה שמחה יחסית, כי היא גורמת לי לשכוח לרגע את כל מה שמטריד אותי. אני מאוד מחבב את השיר הזה (גם אם הוא קצת ישן) -
http://www.youtube.com/watch?v=HoHfCW-O2yA
קצת מטומטם אבל הוא מאוד מצחיק אותי, וממכר בסופו של דבר
מה אתה עושה כשאתה עצוב?
פעם הייתי הולך למאגס, ב-13 הייתי הולך לקטניס, ועכשיו אני נמצא בבעיה. אני מעדיף שלא לדבר על דברים כאלה עם אנני כדי לא לדכא אותה יותר מדי - המצב שלה כל כך משתפר ואני לא רוצה להקשות עליה. ההורים שלי לא כל כך מבינים מה עובר עליי, אז לפעמים אני מתקשר לג'והאנה בטלפון, אם היא עונה.
וכשאתה שמח?
בדרך כלל הולך לשחות, כדי לפרוק את ההתלהבות.
מה הדבר הכי רומנטי שעשית בשביל בחורה?
הצעת הנישואין שלי לאנני. זה דרש הרבה סידורים: שכנעתי את פלוטארך לתת לנו לאכול בחדר, ואכלנו דגים - מצרך מאוד נדיר במחוז 4. אפילו הצלחתי להשיג נרות ומפה.
מההאוכל שאתה הכי אוהב?
האוכל שמגישים בקפיטול היה טעים בצורה אלוהית כמעט, במיוחד העוף ברוטב תפוזים, דבר שאף פעם לא אוכלים במחוז 4.
אתה טיפוס של שוקולד?
אם כן ,איזה שוקולד אתה הכי אוהב??
אני מאוד אוהב מתוק. סופלה שוקולד של הקפיטול, שוקו חם... באמת שהדבר היחיד שהם עושים כמו שצריך הוא האוכל.
ושאלה אחרונה- רוצה קוביית סוכר?!
אני רוצה אפילו את כל החבילה, אם אפשר